Nemojte ni vi biti naivne, možemo i mi po potrebi biti mahalci, samo mnogo suptilnijižuta lala wrote:Preporučujem muškarcima da paze šta pišu na fb i kome pišu. Ja znam slučajeva da djevojke naprave lažni profil, stave slike neke zgodne djevojke i upucavaju se svom momku da vide hoće li on "zagristi". Ako zagrize, teško mu se.![]()
A i da kažem da je jako ružno kad idete redom i "bockate" sve žene, uglavnom ih nađete u nečijim prijateljima, a ne razmišljate da se mi sve znamo, pa na kraju bude da je isti momak "bocnuo" 10 prijateljica. Naravno, ne treba ni da govorim da nema hajra za njega, ne samo za tih 10, već i više.
Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Muhamed Đakmić
#151 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#152 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Ko ba jos "bockanje" shvata ozbiljno, i jos gore ko se jos uvijek "bocka".žuta lala wrote: A i da kažem da je jako ružno kad idete redom i "bockate" sve žene, uglavnom ih nađete u nečijim prijateljima, a ne razmišljate da se mi sve znamo, pa na kraju bude da je isti momak "bocnuo" 10 prijateljica. Naravno, ne treba ni da govorim da nema hajra za njega, ne samo za tih 10, već i više.
I otkud tebe lalo zar nsii bila digla sidro
- žuta lala
#153 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
To se lako sazna Mahalskom obavještajnom službom.kiki-miki wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
A šta savjetuješ djevojkama?
Kako da skontaju je li neko u vezi,zaručen ili oženjen?
A prvo bocne, pa pošalje privatnu poruku, a isto svima pošalje.ladyblue18 wrote: Ko ba jos "bockanje" shvata ozbiljno, i jos gore ko se jos uvijek "bocka".
I otkud tebe lalo zar nsii bila digla sidro
Jesam, al' rekoh dok imam vremena da ponekad i ja dođem na forum.
- moranadruga
#154 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
una_bo wrote:ako neko traži osobu života naći će je i u buregdžinici
- Muhamed Đakmić
#155 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Nisi kupovala gdje kupujemo leet i ja.
- Brkooo
#156 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Kupuj pitu Onlajn!moranadruga wrote:ne frcera vise,svaki dan kupim pite al nikako da potrefim na pravog
- Saian
#157 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Brkooo wrote:Kupuj pitu Onlajn!moranadruga wrote:ne frcera vise,svaki dan kupim pite al nikako da potrefim na pravog

- una_bo
#158 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Moras naruciti, sjedti i polako jedti to 300 grama sjeckanog bureka, sa jogurtommoranadruga wrote:una_bo wrote:ako neko traži osobu života naći će je i u buregdžinicine frcera vise,svaki dan kupim pite al nikako da potrefim na pravog
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
- dječak sa šibicama
#159 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Ali cekaj, kako se ljudi upoznaju preko Facebooka?
Jel to ono kad ona stavi sliku "iz ogledala" sa napucenim usnama, a on ostavi komentar "slatka si ko bombona" i onda razmijene telefone? pod uvjetom da ona prihvati njegov frend rekuest.
Hajd kontam forum, neko ti ostavi pp u inbox, ovo ono, zaintrigira te, stranci tamo vamo, proradi masta, on se raspise, ona se razblebece, svide se jedno drugom na tom nekakvom mentalnom levelu, ali na FB.... moze biti samo fizicka privlacnost na osnovu slike, a veze sa takvim startom po mom misljenju i nisu nesto profitabilne na duze staze.
Jel to ono kad ona stavi sliku "iz ogledala" sa napucenim usnama, a on ostavi komentar "slatka si ko bombona" i onda razmijene telefone? pod uvjetom da ona prihvati njegov frend rekuest.
Hajd kontam forum, neko ti ostavi pp u inbox, ovo ono, zaintrigira te, stranci tamo vamo, proradi masta, on se raspise, ona se razblebece, svide se jedno drugom na tom nekakvom mentalnom levelu, ali na FB.... moze biti samo fizicka privlacnost na osnovu slike, a veze sa takvim startom po mom misljenju i nisu nesto profitabilne na duze staze.
-
iTo
#160 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
dječak sa šibicama wrote:Ali cekaj, kako se ljudi upoznaju preko Facebooka?
imas aplikacije na fb gdje listas slike "slobodnih" treba koja ti se svidi "lajkas je" ako ona tebi uzvrait "lajk" ide dodavanje na fb i bla bla bla bla bla bla....
- dječak sa šibicama
#161 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
To me podsjeti na sijelo u Ilovaci u drustvenom domu, i asikovanje subotom navece, kad se iskupi omladina u onoj sali koju obasava ona jedna skiljava sijalica od 75w, i onda namiguju, skontavaju se, ajoj Ilovacabook.iTo wrote:
imas aplikacije na fb gdje listas slike "slobodnih" treba koja ti se svidi "lajkas je" ako ona tebi uzvrait "lajk" ide dodavanje na fb i bla bla bla bla bla bla....
- Ramzess Veliki
#162 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Otkrio sam da tu ima mnogo neispitanih mogućnosti. Nije ni čudo da svako svakog vara. 
- eluna
#163 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
da se pridbilježim 
- elma89_
#164 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Imam jedno takvo iskustvo,prije 3 godine uponam decka preko fb,i trajalo je 1 godinu .Ne mogu reci da je bilo nesto gore i bolje od "obicnog nacina" upoznavanja
Mislim da postaje sve cesce
Mislim da postaje sve cesce
-
roboth
#165 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Glupost. Lahko se za tastaturom pravit mangup 
- graue_maus
#166 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Tehnoloski hendikepiran
- Ramzess Veliki
#167 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Ma i nije ... ljudi se lako prokontaju na osnovu pisanja. Jednom me drug natjerao da se iz Afghanistana dopisujem preko nekog chatta i tri cure mi pošalju "svoje slike" od kojih su sve skinute sa net-a, a dvije su potrefile slike iste djevojke. Ja im lijepo napisao da se dogovore koja će lagati i dalje da su njene.roboth wrote:Glupost. Lahko se za tastaturom pravit mangup
A baš mi ide na živce kad bi se dopisivale jer si interesantan ... do besvijesti i bez minimuma - kafe na javnom mjestu, one drugarske razgovoruše ... j..ga, koja svrha? To mi nikada neće biti jasno - idi jadna hrani golubove, ne smaraj svijet prepiskom bez granica.
- eluna
#168 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
iTo wrote:dječak sa šibicama wrote:Ali cekaj, kako se ljudi upoznaju preko Facebooka?
haj' me nemojte zezat??? ...i to postoji!!!!
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#169 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
ho's da ti dam link gdje ima hairlija?eluna wrote:iTo wrote:dječak sa šibicama wrote:Ali cekaj, kako se ljudi upoznaju preko Facebooka?
imas aplikacije na fb gdje listas slike "slobodnih" treba koja ti se svidi "lajkas je" ako ona tebi uzvrait "lajk" ide dodavanje na fb i bla bla bla bla bla bla....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haj' me nemojte zezat??? ...i to postoji!!!!
btw, gdje cete upoznavat ljude s interneta, gluho bilo
- eluna
#170 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
gluho i daleko bilo - ne treba hvalaplain vanilla wrote:
ho's da ti dam link gdje ima hairlija?
btw, gdje cete upoznavat ljude s interneta, gluho bilo
NO ...... moj bivši i ja smo se upoznali na netu .... zato me ova tema i zainteresovala, znači takvi oblici upoznavanja nisu strani na ovim područjima ima već 14-15 godina .............. samo se meni više sviđaju te stare čataonice koje su tada postojale
- Ramzess Veliki
#171 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Ja više volim u RL sa skele dobacivati za dobrim guzovima ... 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#172 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
sto sa skele, strah te iz blizine?Ramzess Veliki wrote:Ja više volim u RL sa skele dobacivati za dobrim guzovima ...
-
ludacha
#173 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
- dječak sa šibicama
#174 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Meni se jednom nabacivala Etiopska princeza, rekla da sam sladak i tako to, i da je ona trenutno u Austriji i da joj treba 5000 eura da bi oslobodila oca kojeg su zarobili pobunjenici, pa ce onda ona meni vratiti u utorak 100.000 samo kad tata izadje iz zatvora i digne pare sa bankomata.
Simpaticna djevojka bjese.
Simpaticna djevojka bjese.
- Ramzess Veliki
#175 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Primakni pozadinu da provjerimo.plain vanilla wrote:sto sa skele, strah te iz blizine?Ramzess Veliki wrote:Ja više volim u RL sa skele dobacivati za dobrim guzovima ...
Rekoh da mi je i to draže neg' fejsbuk.
A ono najradije bih ispipavao k'o ginekolog aktivista ulicom ...