buraz ti to nas farbas..........Reprezentacija je ostro zabranila izdavanje soba fanovima u istom hotelu, a ako si uspio dobiti sobu svaka cast.Timotije wrote:Ima jos Best Western u gradu ali i i on je rezervisan. Ostalo su prenocista i sl...
U Holiday-u sam vjerovatno ugrabio zadnju sobu.
BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
tipico2
#151 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
- vozač
#152 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
pa kakve veze ima reprezentacija sa upravom hotela, neće bh fudbaleri određivati ko će biti gost
- mO k3
#153 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
bas to ,moguce je da im ispune "zelju" da fanovi ne budu na istom spratu...ili cak dva sprata vise ili nizevozač wrote:pa kakve veze ima reprezentacija sa upravom hotela, neće bh fudbaleri određivati ko će biti gost
- vozač
#154 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
pa jedno je sprat ili dva niže, a nešto sasvim drugo ne izdati sobu u hotelu nekome zato što je gost neka reprezentacija, pa bila to i bih, taj bi hotel propao u roku od 24 satamO k3 wrote:bas to ,moguce je da im ispune "zelju" da fanovi ne budu na istom spratu...ili cak dva sprata vise ili nizevozač wrote:pa kakve veze ima reprezentacija sa upravom hotela, neće bh fudbaleri određivati ko će biti gost
zamišljam sebe, zovem da uzmem sobu u hotelu, a recepcioner mi ljubazno kaže "znate ovdje je reprezentacija bih, a vi ste bosanac pa niste poželjni, imamo mi soba al vam ne damo, probajte drugi put"
-
Timotije
#155 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Pokusali su me jednom"farbati", preko maila, u hotelu Dubrovnik u Zenici, naravno da sam ih odjebao. Bio sa djecom, kazu moze li apartman od 19vozač wrote:pa jedno je sprat ili dva niže, a nešto sasvim drugo ne izdati sobu u hotelu nekome zato što je gost neka reprezentacija, pa bila to i bih, taj bi hotel propao u roku od 24 satamO k3 wrote:bas to ,moguce je da im ispune "zelju" da fanovi ne budu na istom spratu...ili cak dva sprata vise ili nizevozač wrote:pa kakve veze ima reprezentacija sa upravom hotela, neće bh fudbaleri određivati ko će biti gost
zamišljam sebe, zovem da uzmem sobu u hotelu, a recepcioner mi ljubazno kaže "znate ovdje je reprezentacija bih, a vi ste bosanac pa niste poželjni, imamo mi soba al vam ne damo, probajte drugi put",
Za svoj novac ima da dobijem uslugu.... I onako generalno, onoga momenta kad naucimo da cijenimo sebe i svoj novac, bice nesto od nas!
Sto se tice reprezentacije, oni su tu samo gosti kao i ja, i nije moj problem ako hotel ima problema sa smjestajnim kapacitetima tog dana...
Ima svega 2-3 hotela u cijelom gradu, to ce biti veliki problem.
-
tipico2
#157 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Buraz ne razumijes u cemu je stvar.vozač wrote:pa jedno je sprat ili dva niže, a nešto sasvim drugo ne izdati sobu u hotelu nekome zato što je gost neka reprezentacija, pa bila to i bih, taj bi hotel propao u roku od 24 satamO k3 wrote:bas to ,moguce je da im ispune "zelju" da fanovi ne budu na istom spratu...ili cak dva sprata vise ili nizevozač wrote:pa kakve veze ima reprezentacija sa upravom hotela, neće bh fudbaleri određivati ko će biti gost
zamišljam sebe, zovem da uzmem sobu u hotelu, a recepcioner mi ljubazno kaže "znate ovdje je reprezentacija bih, a vi ste bosanac pa niste poželjni, imamo mi soba al vam ne damo, probajte drugi put",
1. Reprezentacija je zakupila citav hotel jer zele mir, nije to nista protiv BiH fanova.
2. Recepcionar ti nece dati do znanja da je reprezentacija u tom hotelu.(u ovom slucaju vjerovatno hoce jer smo ih provalili)
3. Momci igraju u 5 dana 2 vazne utakmice i nije im do ``djes Dzeko, koliko cemo pobijediti`` itd...
Naravno, svako bi volio sa nasom reprezentacijom zajedno doruckovati, biti u prvom redu, pozitivnu energiju podijeliti itd itd ...ali moramo ih razumijeti, a hotel nece propasti jer je to dobra reklama. Diskrecija je veoma vazna, zato su i dosli kod njih.
- GeneralBHF
#158 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Sto me najvise nervira kod naseg naroda koji ce da budu u istom hotelu je sto ce vuci momke za rukav da se slikaju i daju autograme ali treba momke pustit da se opuste, odmore...nigdje veze!
- Lipton
#159 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Nas nekoliko je vec davno rezervisalo Holiday Inn, cini mi se i prije nego sto je reprezentacija dogovorila smjestaj. Nas izbor je bio radi lokacije (blizina stadiona a i centar nije daleko) i odnosa cijene/kvaliteta, a tek poslije smo saznali da je reprezentacija tamo. Ako se uhvati koja slika sa zmajevim bice dobro
ali da cemo im dosadjivati ne bas.....mozda kad budemo proslavljali Brazil poslije utakmice 
-
marschall
#160 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Trazim karte za tekmu u Slovackoj!!!!
- vozač
#161 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
pa jedno je sprat ili dva niže, a nešto sasvim drugo ne izdati sobu u hotelu nekome zato što je gost neka reprezentacija, pa bila to i bih, taj bi hotel propao u roku od 24 sata
zamišljam sebe, zovem da uzmem sobu u hotelu, a recepcioner mi ljubazno kaže "znate ovdje je reprezentacija bih, a vi ste bosanac pa niste poželjni, imamo mi soba al vam ne damo, probajte drugi put"
,[/quote]
Buraz ne razumijes u cemu je stvar.
1. Reprezentacija je zakupila citav hotel jer zele mir, nije to nista protiv BiH fanova.
2. Recepcionar ti nece dati do znanja da je reprezentacija u tom hotelu.(u ovom slucaju vjerovatno hoce jer smo ih provalili)
3. Momci igraju u 5 dana 2 vazne utakmice i nije im do ``djes Dzeko, koliko cemo pobijediti`` itd...
Naravno, svako bi volio sa nasom reprezentacijom zajedno doruckovati, biti u prvom redu, pozitivnu energiju podijeliti itd itd ...ali moramo ih razumijeti, a hotel nece propasti jer je to dobra reklama. Diskrecija je veoma vazna, zato su i dosli kod njih.[/quote]
pa ako su zakupili hotel to je nešto sasvim drugo, mogu ga i ja zakupiti i nema nikome unutra, sve sobe moje, ali da zanovijetaju i traže da im hotel omogući komfor ne izdavajući gostima sobe tamo gdje su oni ... daj ba, ne pretjeruj
Buraz ne razumijes u cemu je stvar.
Naravno, svako bi volio sa nasom reprezentacijom zajedno doruckovati, biti u prvom redu, pozitivnu energiju podijeliti itd itd ...ali moramo ih razumijeti, a hotel nece propasti jer je to dobra reklama. Diskrecija je veoma vazna, zato su i dosli kod njih.[/quote]
pa ako su zakupili hotel to je nešto sasvim drugo, mogu ga i ja zakupiti i nema nikome unutra, sve sobe moje, ali da zanovijetaju i traže da im hotel omogući komfor ne izdavajući gostima sobe tamo gdje su oni ... daj ba, ne pretjeruj
-
tipico2
#162 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Buraz ne razumijes u cemu je stvar.vozač wrote:pa jedno je sprat ili dva niže, a nešto sasvim drugo ne izdati sobu u hotelu nekome zato što je gost neka reprezentacija, pa bila to i bih, taj bi hotel propao u roku od 24 sata
pa ako su zakupili hotel to je nešto sasvim drugo, mogu ga i ja zakupiti i nema nikome unutra, sve sobe moje, ali da zanovijetaju i traže da im hotel omogući komfor ne izdavajući gostima sobe tamo gdje su oni ... daj ba, ne pretjeruj[/quote]
....pa to je normalno bez pretjerivanja, ako oni nece ima dosta drugih hotela u i oko Ziline koji ce primiti fudbalsku reprezentaciju i dati im komfor koji zahtijevaju....
P.S. Pokusaj danas rezervisati hotel u Brazilu u kojem ce biti Svabe ili Argentinci pa se javi...
- BHF_Manijak
#163 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
pa nece ni Svabe ili Argentinci zakupiti kompletan hotel, vec ce vjerovatno naci neki u nekoj vukojebini gdje je mir i tisina i gdje nema haosa turistickog, kao sto su Svabe uradile u Poljskoj na EP-u. Ljudi skoro pa u karantinu bili, hotel totalna izolacija od vanjskog svijeta.
-
tipico2
#164 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
U vukojebini ih nece pratiti fanovi ili kako to da razumijemo...BHF_Manijak wrote:pa nece ni Svabe ili Argentinci zakupiti kompletan hotel, vec ce vjerovatno naci neki u nekoj vukojebini gdje je mir i tisina i gdje nema haosa turistickog, kao sto su Svabe uradile u Poljskoj na EP-u. Ljudi skoro pa u karantinu bili, hotel totalna izolacija od vanjskog svijeta.
- BHF_Manijak
#165 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Za koga govoris, strance ili nase u Slovackoj?
Ako mislis na strance, pa i ne trebaju im fanovi u i okolo hotela, ljudi su ba na Svjetskom, ne na rekreaciji. Fanovi neka na tribini daju sve od sebe.
Ako mislis na strance, pa i ne trebaju im fanovi u i okolo hotela, ljudi su ba na Svjetskom, ne na rekreaciji. Fanovi neka na tribini daju sve od sebe.
-
Frankyee
#166 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
nesto se brinem da mi nisom vec u glavama upisali 6 poena i sada se previse zanosimo i razmisljamo da li u Brazil ide Kolasinac, a nigdje ni Brazila ni Kolasinca,,,,
Nego treba se spremiti za ove opake Slovake ,,,, oni su nagazna mina , treba to preskociti.
Nego treba se spremiti za ove opake Slovake ,,,, oni su nagazna mina , treba to preskociti.
- DonVito
#167 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Marek Hamsik

Tacno me strah. Nadam se dace se povr. pocetkom Sep. na dvije, tri sedmice
Jak je ko zemlja cisto sumnjam.

Tacno me strah. Nadam se dace se povr. pocetkom Sep. na dvije, tri sedmice
-
tipico2
-
vernes81
#169 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
HeheheheDonVito wrote:Marek Hamsik
Tacno me strah. Nadam se dace se povr. pocetkom Sep. na dvije, tri sedmice![]()

- DonVito
#170 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ni jedan nece igrati za nas u ovom dvomeču.
-
tipico2
#171 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Kada pogledam ostatak utakmica i tabelu nekako mi taj Brazil jos daleko.
Grci ce zadnje 4 utakmice igrati sve po 1:0.(Dali su 7 golova u 6 utakmica
Mi moramo 3 utakmice pobijediti, cak i nerijeseno je kao poraz.
Slovaci ce imati novog trenera pa ce se pokusati pokazati, mada ne vjerujem da protiv naseg napada imaju sanse.
Treba ih odmah u 1.poluvremenu slomiti i to je to.
-
tipico2
#172 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
DonVito wrote:Ni jedan nece igrati za nas u ovom dvomeču.
- DonVito
#173 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Bojim se i onog pozitivnog šokaSlovaci ce imati novog trenera pa ce se pokusati pokazati, mada ne vjerujem da protiv naseg napada imaju sanse.
Treba ih odmah u 1.poluvremenu slomiti i to je to.
Mada ne mora znaciti novi trener nesto sjetimo se slovenaca sa tzv. novim Katancem dobili po...
Pape zna sta radi.
Samo da ne zapne ono kad nece pa nece... ali ajd valjda nam se to desi u 1/2 SP pa prodjemo na penale.
Last edited by DonVito on 30/07/2013 00:38, edited 1 time in total.
-
vernes81
#174 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Seo će da dodje pa makar kaoDonVito wrote:Ni jedan nece igrati za nas u ovom dvomeču.

- It_is_a_Leclerc
#175 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
De ljudi, kakve su to nebuloze.. "Remi nam je ko poraz", a mi imamo još četiri utakmice od kojih su samo dvije koliko-toliko ozbiljne, i tri boda više od glavnog konkurenta. Čak i u izjednačenoj bodovnoj situaciji mi smo bolji od Grka... Tako da.. Samo polako..