Veza s drugom nacijom ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#151 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by Velkoski »

ontopic je ovo :thumbup: :D
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#152 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by anthraxQ »

sustinca wrote:
Ovo je u Australiji dok npr. u Svedskoj su sirijski hriscani izrazito neprijateljski raspolozeni prema muslimanima pa cak ima i slucaja protjerivanja muslimana iz Södertälje.
To je tacno,ali u njegovoj porodici vec ima muslimanki koje su se udale u njihovu porodicu i zato oni nemaju nista protiv.To su sirijke,ali one su se pokrstile sve

Ja sam rekla da to nebi i on je rekao da to od mene nebi ni trazio
Tema ti je "Veza sa drugom nacijom". Sto nisi drugacije nazvala temu, jer tebe ustvari, kao sto si i rekla, zaboli za naciju... a i za vjeru, to ti garantujem.

Tu si samo jer ne znas bil piskila, bil kakila...
eman

#153 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by eman »

Ako pokusavas izbjeci "nemir" u svojoj kuci.neces moci,bolje kazi,pretrpi svadje i haos

Ali kasnije ce i to proci i prihvatit ce te

Nemoj im govoriti kad se vec odlucis udati,daj im priliku da ga prihvate...reci im sad
sustinca

#154 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by sustinca »

Tacno je ,problem je kako :| :mrgreen: mozda sam previse plasljiva
pametna_glupost

#155 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by pametna_glupost »

Bolje i mjesano nego s nekom "nasom" budalom ;)
sustinca

#156 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by sustinca »

pametna_glupost wrote:Bolje i mjesano nego s nekom "nasom" budalom ;)
Tako je,kad vidim neke kako su se udale s nasim momcima :-) ali samo neka su nasel naseg bosanca muslimana :D
de facto.
Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.

#157 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by de facto. »

Moja jedna poznanica iz prosječne porodice se udala za cigana.Niko nije mogao ni pretpostaviti.Djevojka završila srednju,upisala fax,planirala se edukacija u budućnosti,da bi zbog njega odustala,da se uda. :D Napisala roditeljima pismo i kidnula iz kuće dok se nisu pomirili s time.Šta će jadni ljudi.Eno je sad i dijete ima,ljubav kao cvate. :run:
Napiši i ti pismo i put pod noge,ako te budu zvali budu.Ako ne,ebe ti se,ko su roditelji,kao da oni bolje znaju.Ipak ti ostaje ljubav sirijska. :D

Šalu na stranu,ti znaš kakvi su ti roditelji.Moji su takvi,recimo,da rijetko dvojim ko je upravu.Jednostavno znam da su oni.Puno više škole,iskustva,rata,ljepote i divote prošli od mene.Roditelji su manje subjektivni nego ti,a jedini ti žele istu količinu dobrog kao ti sama sebi. :)
EminaSA

#158 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by EminaSA »

Ako tebe ne zanima bosanski jezik ili bosnjacka nacija, sto si onda otvorila temu ovdje na klixu a ne na sydney-x. com? Djelujes prilicno djetinjasto i nerezelo u svojim postovima a vidim imas 24 god :-) Ako ga zaista volis onda ces bataliti i roditelje i sve.
Last edited by EminaSA on 28/05/2013 21:32, edited 2 times in total.
pametna_glupost

#159 Re: Veza s drugom nacijom ?

de facto. wrote:Moja jedna poznanica iz prosječne porodice se udala za cigana.Niko nije mogao ni pretpostaviti.Djevojka završila srednju,upisala fax,planirala se edukacija u budućnosti,da bi zbog njega odustala,da se uda. :D Napisala roditeljima pismo i kidnula iz kuće dok se nisu pomirili s time.Šta će jadni ljudi.Eno je sad i dijete ima,ljubav kao cvate. :run:
Napiši i ti pismo i put pod noge,ako te budu zvali budu.Ako ne,ebe ti se,ko su roditelji,kao da oni bolje znaju.Ipak ti ostaje ljubav sirijska. :D

Šalu na stranu,ti znaš kakvi su ti roditelji.Moji su takvi recimo da rijetko dvojim ko je upravu.Jednostavno znam da su oni.Puno više škole,iskustva,rata,ljepote i divote prošli od mene.Roditelji su manje subjektivni nego ti,a jedini ti žele istu količinu dobrog kao ti sama sebi. :)
E ja ti komentara, svaka ti cast, pa musolini je manje fasizma meco u svoje recenice...
sha_ba

#160 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by sha_ba »

moda56 wrote:
EminaSA wrote:Ako tebe ne zanima bosanski jezik ili bosnjacka nacija, sto si onda otvorila temu ovdje na klixu a ne na sydney-x. com? Djelujes prilicno djetinjasto i nerezelo u svojim postovima a vidim imas 24 god :-) Ako ga zaista volis onda ces bataliti i roditelje i sve.

e moja Emina :lol:
reci joj modoooo :kiss:
tendzera

#161 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by tendzera »

Emina,Emina,aman Emina. 8-)
sha_ba

#162 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by sha_ba »

moda56 wrote:ha ya, cuj ti emine i njenog bezobrazluka :oops:

sha evo ti jedan :kiss:
neka Emine :mrgreen:
pametna_glupost

#163 Re: Veza s drugom nacijom ?

neko nekog ovdje zajebava...
sustinca

#164 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by sustinca »

Onima koji su se potrudili i dali ozbiljne savjete,hvala :)
sha_ba

#165 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by sha_ba »

sustinca wrote:Onima koji su se potrudili i dali ozbiljne savjete,hvala :)
i sta bi?
de facto.
Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.

#166 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by de facto. »

pametna_glupost wrote:
de facto. wrote:Moja jedna poznanica iz prosječne porodice se udala za cigana.Niko nije mogao ni pretpostaviti.Djevojka završila srednju,upisala fax,planirala se edukacija u budućnosti,da bi zbog njega odustala,da se uda. :D Napisala roditeljima pismo i kidnula iz kuće dok se nisu pomirili s time.Šta će jadni ljudi.Eno je sad i dijete ima,ljubav kao cvate. :run:

Šalu na stranu,ti znaš kakvi su ti roditelji.Moji su takvi recimo da rijetko dvojim ko je upravu.Jednostavno znam da su oni.Puno više škole,iskustva,rata,ljepote i divote prošli od mene.Roditelji su manje subjektivni nego ti,a jedini ti žele istu količinu dobrog kao ti sama sebi. :)
E ja ti komentara, svaka ti cast, pa musolini je manje fasizma meco u svoje recenice...
To ja zbog tebe pametni.Da primijetiš pametnu glupost.Mećo,ne mećo,ispadoh gora. :skoljka:
vivace

#167 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by vivace »

ja sam nekaD davno imala vezu sa crncem iz nigerije. bio je katolik, ali obrezan. i bio je mnogo pazljiv i dobar. on mi je do sada najvece postignuce. :D
KAMI666

#168 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by KAMI666 »

sustinca wrote:
Ovo je u Australiji dok npr. u Svedskoj su sirijski hriscani izrazito neprijateljski raspolozeni prema muslimanima pa cak ima i slucaja protjerivanja muslimana iz Södertälje.
To je tacno,ali u njegovoj porodici vec ima muslimanki koje su se udale u njihovu porodicu i zato oni nemaju nista protiv.To su sirijke,ali one su se pokrstile sve

Ja sam rekla da to nebi i on je rekao da to od mene nebi ni trazio
Laze.
Uostalom i kada dodje za to vrijeme, nece on imati problema s tobom, ti ces i sama da otpadnes sa grane Islama sudeci po tome kako tebe nista ne interesira i sve ti nebino ono sto tebe cini. Ko ne cijeni sebe i svoje pprijeklo, nece ni tudje i uostalom potpuno mu je sve nebitno.
Problem ne nastaje nikad sam, ljudi ga sami sebi prave. Zivotna skola. Kod nas se kaze "doci ce ti iz g***ce u glavu jednog dana" 8-)
Last edited by KAMI666 on 28/05/2013 22:11, edited 1 time in total.
tendzera

#169 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by tendzera »

vivace wrote:ja sam nekaD davno imala vezu sa crncem iz nigerije. bio je katolik, ali obrezan. i bio je mnogo pazljiv i dobar. on mi je do sada najvece postignuce. :D
Jesi mu uokvirila sliku? 8-)
KAMI666

#170 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by KAMI666 »

EminaSA wrote:Ako tebe ne zanima bosanski jezik ili bosnjacka nacija, sto si onda otvorila temu ovdje na klixu a ne na sydney-x. com? Djelujes prilicno djetinjasto i nerezelo u svojim postovima a vidim imas 24 god :-) Ako ga zaista volis onda ces bataliti i roditelje i sve.
Bravo Minchi :thumbup:
sha_ba

#171 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by sha_ba »

tendzera wrote:
vivace wrote:ja sam nekaD davno imala vezu sa crncem iz nigerije. bio je katolik, ali obrezan. i bio je mnogo pazljiv i dobar. on mi je do sada najvece postignuce. :D
Jesi mu uokvirila sliku? 8-)
nisi ti tendzi, ne ovaj put :mrgreen:
respo

#172 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by respo »

normalno da je najvece postignuce kad je imao prirodnu prednost nad balkancima :D
shmizlica

#173 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by shmizlica »

mene fakat zanima jel ovi što postavljaju ovakva pitana na forumu očekuju pametan odgovor :hmpf:
sha_ba

#174 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by sha_ba »

moda56 wrote:
respo wrote:
normalno da je najvece postignuce kad je imao prirodnu prednost nad balkancima :D

mozda je moro kratiti pa je zato obrezan :lol:

radi vode u koljenima?
cupkoba

#175 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by cupkoba »

sustinca wrote:Onima koji su se potrudili i dali ozbiljne savjete,hvala :)
kao prvo malo je glupo da tražiš savjet od drugih
jer jedino Ti mozes i moras donjet odluku.Jer jedini Ti češ snositi posljedice svoje odluke(pa ma kakva ona bila)
Jedino češ ti živjeti sa tim čovjekom i prolaziti krz sve i svašta
Zanči moraš raščistiti sama sa sobom da li si spremna na sve to ( ne zaboravi lako je ..kad su medeni ,malo teže kad dodju j...eni)
Znači sve što radiš ma kraju krajeva radiš samo sebi, sama pala sama se ubila
Locked