ontopic je ovo
Veza s drugom nacijom ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#151 Re: Veza s drugom nacijom ?
ontopic je ovo
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#152 Re: Veza s drugom nacijom ?
Tema ti je "Veza sa drugom nacijom". Sto nisi drugacije nazvala temu, jer tebe ustvari, kao sto si i rekla, zaboli za naciju... a i za vjeru, to ti garantujem.sustinca wrote:To je tacno,ali u njegovoj porodici vec ima muslimanki koje su se udale u njihovu porodicu i zato oni nemaju nista protiv.To su sirijke,ali one su se pokrstile sveOvo je u Australiji dok npr. u Svedskoj su sirijski hriscani izrazito neprijateljski raspolozeni prema muslimanima pa cak ima i slucaja protjerivanja muslimana iz Södertälje.
Ja sam rekla da to nebi i on je rekao da to od mene nebi ni trazio
Tu si samo jer ne znas bil piskila, bil kakila...
-
eman
#153 Re: Veza s drugom nacijom ?
Ako pokusavas izbjeci "nemir" u svojoj kuci.neces moci,bolje kazi,pretrpi svadje i haos
Ali kasnije ce i to proci i prihvatit ce te
Nemoj im govoriti kad se vec odlucis udati,daj im priliku da ga prihvate...reci im sad
Ali kasnije ce i to proci i prihvatit ce te
Nemoj im govoriti kad se vec odlucis udati,daj im priliku da ga prihvate...reci im sad
-
sustinca
#154 Re: Veza s drugom nacijom ?
Tacno je ,problem je kako
mozda sam previse plasljiva
-
pametna_glupost
#155 Re: Veza s drugom nacijom ?
Bolje i mjesano nego s nekom "nasom" budalom 
-
sustinca
#156 Re: Veza s drugom nacijom ?
Tako je,kad vidim neke kako su se udale s nasim momcimapametna_glupost wrote:Bolje i mjesano nego s nekom "nasom" budalom
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
#157 Re: Veza s drugom nacijom ?
Moja jedna poznanica iz prosječne porodice se udala za cigana.Niko nije mogao ni pretpostaviti.Djevojka završila srednju,upisala fax,planirala se edukacija u budućnosti,da bi zbog njega odustala,da se uda.
Napisala roditeljima pismo i kidnula iz kuće dok se nisu pomirili s time.Šta će jadni ljudi.Eno je sad i dijete ima,ljubav kao cvate.
Napiši i ti pismo i put pod noge,ako te budu zvali budu.Ako ne,ebe ti se,ko su roditelji,kao da oni bolje znaju.Ipak ti ostaje ljubav sirijska.
Šalu na stranu,ti znaš kakvi su ti roditelji.Moji su takvi,recimo,da rijetko dvojim ko je upravu.Jednostavno znam da su oni.Puno više škole,iskustva,rata,ljepote i divote prošli od mene.Roditelji su manje subjektivni nego ti,a jedini ti žele istu količinu dobrog kao ti sama sebi.
Napiši i ti pismo i put pod noge,ako te budu zvali budu.Ako ne,ebe ti se,ko su roditelji,kao da oni bolje znaju.Ipak ti ostaje ljubav sirijska.
Šalu na stranu,ti znaš kakvi su ti roditelji.Moji su takvi,recimo,da rijetko dvojim ko je upravu.Jednostavno znam da su oni.Puno više škole,iskustva,rata,ljepote i divote prošli od mene.Roditelji su manje subjektivni nego ti,a jedini ti žele istu količinu dobrog kao ti sama sebi.
-
EminaSA
#158 Re: Veza s drugom nacijom ?
Ako tebe ne zanima bosanski jezik ili bosnjacka nacija, sto si onda otvorila temu ovdje na klixu a ne na sydney-x. com? Djelujes prilicno djetinjasto i nerezelo u svojim postovima a vidim imas 24 god
Ako ga zaista volis onda ces bataliti i roditelje i sve.
Last edited by EminaSA on 28/05/2013 21:32, edited 2 times in total.
-
pametna_glupost
#159 Re: Veza s drugom nacijom ?
E ja ti komentara, svaka ti cast, pa musolini je manje fasizma meco u svoje recenice...de facto. wrote:Moja jedna poznanica iz prosječne porodice se udala za cigana.Niko nije mogao ni pretpostaviti.Djevojka završila srednju,upisala fax,planirala se edukacija u budućnosti,da bi zbog njega odustala,da se uda.Napisala roditeljima pismo i kidnula iz kuće dok se nisu pomirili s time.Šta će jadni ljudi.Eno je sad i dijete ima,ljubav kao cvate.
![]()
Napiši i ti pismo i put pod noge,ako te budu zvali budu.Ako ne,ebe ti se,ko su roditelji,kao da oni bolje znaju.Ipak ti ostaje ljubav sirijska.![]()
Šalu na stranu,ti znaš kakvi su ti roditelji.Moji su takvi recimo da rijetko dvojim ko je upravu.Jednostavno znam da su oni.Puno više škole,iskustva,rata,ljepote i divote prošli od mene.Roditelji su manje subjektivni nego ti,a jedini ti žele istu količinu dobrog kao ti sama sebi.
-
sha_ba
#160 Re: Veza s drugom nacijom ?
reci joj modoooomoda56 wrote:EminaSA wrote:Ako tebe ne zanima bosanski jezik ili bosnjacka nacija, sto si onda otvorila temu ovdje na klixu a ne na sydney-x. com? Djelujes prilicno djetinjasto i nerezelo u svojim postovima a vidim imas 24 godAko ga zaista volis onda ces bataliti i roditelje i sve.
e moja Emina
- tendzera
#161 Re: Veza s drugom nacijom ?
Emina,Emina,aman Emina. 
-
sha_ba
#162 Re: Veza s drugom nacijom ?
neka Eminemoda56 wrote:ha ya, cuj ti emine i njenog bezobrazluka![]()
sha evo ti jedan
-
pametna_glupost
#163 Re: Veza s drugom nacijom ?
neko nekog ovdje zajebava...
-
sustinca
#164 Re: Veza s drugom nacijom ?
Onima koji su se potrudili i dali ozbiljne savjete,hvala 
-
sha_ba
#165 Re: Veza s drugom nacijom ?
i sta bi?sustinca wrote:Onima koji su se potrudili i dali ozbiljne savjete,hvala
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
#166 Re: Veza s drugom nacijom ?
To ja zbog tebe pametni.Da primijetiš pametnu glupost.Mećo,ne mećo,ispadoh gora.pametna_glupost wrote:E ja ti komentara, svaka ti cast, pa musolini je manje fasizma meco u svoje recenice...de facto. wrote:Moja jedna poznanica iz prosječne porodice se udala za cigana.Niko nije mogao ni pretpostaviti.Djevojka završila srednju,upisala fax,planirala se edukacija u budućnosti,da bi zbog njega odustala,da se uda.Napisala roditeljima pismo i kidnula iz kuće dok se nisu pomirili s time.Šta će jadni ljudi.Eno je sad i dijete ima,ljubav kao cvate.
![]()
Napiši i ti pismo i put pod noge,ako te budu zvali budu.Ako ne,ebe ti se,ko su roditelji,kao da oni bolje znaju.Ipak ti ostaje ljubav sirijska.![]()
Šalu na stranu,ti znaš kakvi su ti roditelji.Moji su takvi recimo da rijetko dvojim ko je upravu.Jednostavno znam da su oni.Puno više škole,iskustva,rata,ljepote i divote prošli od mene.Roditelji su manje subjektivni nego ti,a jedini ti žele istu količinu dobrog kao ti sama sebi.
-
vivace
#167 Re: Veza s drugom nacijom ?
ja sam nekaD davno imala vezu sa crncem iz nigerije. bio je katolik, ali obrezan. i bio je mnogo pazljiv i dobar. on mi je do sada najvece postignuce. 
- KAMI666
#168 Re: Veza s drugom nacijom ?
Laze.sustinca wrote:To je tacno,ali u njegovoj porodici vec ima muslimanki koje su se udale u njihovu porodicu i zato oni nemaju nista protiv.To su sirijke,ali one su se pokrstile sveOvo je u Australiji dok npr. u Svedskoj su sirijski hriscani izrazito neprijateljski raspolozeni prema muslimanima pa cak ima i slucaja protjerivanja muslimana iz Södertälje.
Ja sam rekla da to nebi i on je rekao da to od mene nebi ni trazio
Uostalom i kada dodje za to vrijeme, nece on imati problema s tobom, ti ces i sama da otpadnes sa grane Islama sudeci po tome kako tebe nista ne interesira i sve ti nebino ono sto tebe cini. Ko ne cijeni sebe i svoje pprijeklo, nece ni tudje i uostalom potpuno mu je sve nebitno.
Problem ne nastaje nikad sam, ljudi ga sami sebi prave. Zivotna skola. Kod nas se kaze "doci ce ti iz g***ce u glavu jednog dana"
Last edited by KAMI666 on 28/05/2013 22:11, edited 1 time in total.
- tendzera
#169 Re: Veza s drugom nacijom ?
Jesi mu uokvirila sliku?vivace wrote:ja sam nekaD davno imala vezu sa crncem iz nigerije. bio je katolik, ali obrezan. i bio je mnogo pazljiv i dobar. on mi je do sada najvece postignuce.
- KAMI666
#170 Re: Veza s drugom nacijom ?
Bravo MinchiEminaSA wrote:Ako tebe ne zanima bosanski jezik ili bosnjacka nacija, sto si onda otvorila temu ovdje na klixu a ne na sydney-x. com? Djelujes prilicno djetinjasto i nerezelo u svojim postovima a vidim imas 24 godAko ga zaista volis onda ces bataliti i roditelje i sve.
-
sha_ba
#171 Re: Veza s drugom nacijom ?
nisi ti tendzi, ne ovaj puttendzera wrote:Jesi mu uokvirila sliku?vivace wrote:ja sam nekaD davno imala vezu sa crncem iz nigerije. bio je katolik, ali obrezan. i bio je mnogo pazljiv i dobar. on mi je do sada najvece postignuce.
- respo
#172 Re: Veza s drugom nacijom ?
normalno da je najvece postignuce kad je imao prirodnu prednost nad balkancimavivace wrote:ja sam nekaD davno imala vezu sa crncem iz nigerije. bio je katolik, ali obrezan. i bio je mnogo pazljiv i dobar. on mi je do sada najvece postignuce.
- shmizlica
#173 Re: Veza s drugom nacijom ?
mene fakat zanima jel ovi što postavljaju ovakva pitana na forumu očekuju pametan odgovor 
-
sha_ba
#174 Re: Veza s drugom nacijom ?
moda56 wrote:respo wrote:normalno da je najvece postignuce kad je imao prirodnu prednost nad balkancimavivace wrote:ja sam nekaD davno imala vezu sa crncem iz nigerije. bio je katolik, ali obrezan. i bio je mnogo pazljiv i dobar. on mi je do sada najvece postignuce.
mozda je moro kratiti pa je zato obrezan
radi vode u koljenima?
-
cupkoba
#175 Re: Veza s drugom nacijom ?
kao prvo malo je glupo da tražiš savjet od drugihsustinca wrote:Onima koji su se potrudili i dali ozbiljne savjete,hvala
jer jedino Ti mozes i moras donjet odluku.Jer jedini Ti češ snositi posljedice svoje odluke(pa ma kakva ona bila)
Jedino češ ti živjeti sa tim čovjekom i prolaziti krz sve i svašta
Zanči moraš raščistiti sama sa sobom da li si spremna na sve to ( ne zaboravi lako je ..kad su medeni ,malo teže kad dodju j...eni)
Znači sve što radiš ma kraju krajeva radiš samo sebi, sama pala sama se ubila