PREVARA : BH Telecom Topphone paket
- Warashii
#151 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
heh a ja se bas pitam, vid tema o BHT a nema Mustafapase.
Htjeli mi to priznati ili ne i jedni i drugi i treci a i ovi okolo su ublehasi zesci.
Pa jbte zar nije Bogu plakat da jedan penzioner dobije racun za fiksni 30KM a za struju nekih 25KM, a ne pravi sjedaljke na tel, nego jednostavno pretplata, TV pretplata i to nesto impulsa i zaokruze ga na 30KM, a dje je korist struje a gdje telefona. Ma se*** im se na njihove usluge i njihova sponzorisanja. Jadan BHT de Boga ti nek otvore jednu od onih linija za pomoc pa da im svi redom doniramo po koju marku.
Htjeli mi to priznati ili ne i jedni i drugi i treci a i ovi okolo su ublehasi zesci.
Pa jbte zar nije Bogu plakat da jedan penzioner dobije racun za fiksni 30KM a za struju nekih 25KM, a ne pravi sjedaljke na tel, nego jednostavno pretplata, TV pretplata i to nesto impulsa i zaokruze ga na 30KM, a dje je korist struje a gdje telefona. Ma se*** im se na njihove usluge i njihova sponzorisanja. Jadan BHT de Boga ti nek otvore jednu od onih linija za pomoc pa da im svi redom doniramo po koju marku.
-
neki
#152 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Jel bht kriv sto je RAK propisao minimalnu pretplatu za fiksnu telefoniju a vlada ga natjerala da naplacuje i tv pretplatu?Warashii wrote:heh a ja se bas pitam, vid tema o BHT a nema Mustafapase.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#153 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Napomeni da si u telekomuMustafapasa wrote:izvinjavam se za pravopis, sef hoda pa brzinski...
- Warashii
#154 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
A koliko je puta BHT od RAK-a trazio povecanje pretplate?? Jel ikada trazio smanjenje? Nemojmo biti djeca sto se tice RAK-a.neki wrote: Jel bht kriv sto je RAK propisao minimalnu pretplatu za fiksnu telefoniju a vlada ga natjerala da naplacuje i tv pretplatu?
-
neki
#155 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Koliko puta je trazio? Daj link na informaciju da je bar jednom trazioWarashii wrote:A koliko je puta BHT od RAK-a trazio povecanje pretplate?? Jel ikada trazio smanjenje? Nemojmo biti djeca sto se tice RAK-a.neki wrote: Jel bht kriv sto je RAK propisao minimalnu pretplatu za fiksnu telefoniju a vlada ga natjerala da naplacuje i tv pretplatu?
-
moi_E
#156 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
BHT od RAK-a ili RAK od BHT?Warashii wrote:A koliko je puta BHT od RAK-a trazio povecanje pretplate?? Jel ikada trazio smanjenje? Nemojmo biti djeca sto se tice RAK-a.neki wrote: Jel bht kriv sto je RAK propisao minimalnu pretplatu za fiksnu telefoniju a vlada ga natjerala da naplacuje i tv pretplatu?
- Qler
#157 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Nista, sutra na autoputu cu da vratim onu ACC kutijuGaRGa wrote:Qler wrote:Koje bolan nase? Moje su pare, to sto me nase guli necu da trpim. I ja cu preci na "njihov" eronet jer mi daje vise za manje MOJIH para. Nema vise nase vase, ja gledam gdje sa sacuvam SVOJE pare, a nasi nek se hebu vise, dosta su gulili...
zato ces vise TVOJIH para trositi na druge stvari npr popravku auta jer ce ceste biti jos losije jer telekom zaradu salje u Srbiju i tamo pravi bolje ceste.
Geldja malo dalje od SVOG nosa ziv bio...
@Mustafapasha, sto se SCNet-a tice, ja nikog ne nagovaram niti tjeram, ja sam rekao da je meni jeftinije preko njih, zato i koristim, cim dodje druga varijanta, jeftinija, a izgleda da ce doci, ja odoh sa telecoma, imaju mahanje od mene. Necu vise da svojim parama placam greske nase vlade. Uredno placam sve racune, nisam duzan nikome, deru me za taj famozni autoput preko putarina, preko goriva, preko registracije, i jos da im i preko telefona dajem, neka hvala, neka oni to placaju od svojih racuna.
-
Mustafapasa
#158 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
ja vam poklanjam nesto sto je dobro da svi poslusamo, posebno za LiP, on voli ovakve stvari
http://www.youtube.com/watch?v=kZkex5jHvuI
-
Mustafapasa
#159 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
sta je ovo, niko da kaze kako je dobra stvar...jos se frajer u pola pjesme javlja na fiksni telefon...Mustafapasa wrote:ja vam poklanjam nesto sto je dobro da svi poslusamo, posebno za LiP, on voli ovakve stvari![]()
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#160 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Mustafapasa, kakvo je to radno vrijeme u telekomu pa mozes visiti po forumima 
-
Mustafapasa
#161 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
pa to mi je i posao i youtube, stas kad ne radimo nista...nimajneb wrote:Mustafapasa, kakvo je to radno vrijeme u telekomu pa mozes visiti po forumima
-
alanskoda
#162 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Ja placam ovdje u skupoj holandiji 35 maraka pretplatu, uz to imam besplatne razgovore sa citavom eu i hrvatskom (tu spadaju naravno samo fiksni telefoni). Ali dole telekom dere sa cijenama. Zestoki lopovluk. Zato svako malo cujem da mi je neko u familiji otkazao fiksni telefon. Sigurno zato sto su zadovoljni cijenama.
-
BLue eyes
#163 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Prvi put se javljam ali dugo sam iziritirana bht.Lako im se hvaliti da su sponzori raznih takmičenja i koncerata sve dok je to sa naših leđa.Kažu da učestvuju u raznim finansiranjima pa tako i treba pripadaju svima nama.Svi koji su stali u odbranu su njihovi uposlenici pa kad su pošteni neka kažu koliki im je regres i topli obrok .Ja sam za konkurenciju pa nek pobijedi kvalitet i cijena
-
GaRGa
#164 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
da da natravno, treba konkurencija sve pare da uzme pa nek finansiraju razno razne gluposti u svojoj drzavi sta ce nam ko sta finansirat po bosni ovdje sram ih bilo.... Mrs u sloveniju pa sponzorisi gluposti!BLue eyes wrote:Prvi put se javljam ali dugo sam iziritirana bht.Lako im se hvaliti da su sponzori raznih takmičenja i koncerata sve dok je to sa naših leđa.Kažu da učestvuju u raznim finansiranjima pa tako i treba pripadaju svima nama.Svi koji su stali u odbranu su njihovi uposlenici pa kad su pošteni neka kažu koliki im je regres i topli obrok .Ja sam za konkurenciju pa nek pobijedi kvalitet i cijena
fakat ste retardirani...
- newlevel
#165 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Imao bi pitanje, imam nekog duga prema eronetu, nekih sedam stoja, i poslali su mi tuzbu na kucnu adresu, ja im ponudio otplatu na 12 rata, oni odbili. E sad mene zanima koja je procedura koja bi mi mogla slijediti. Sta ako ne platim to ?
- dinao
#166 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Opet nesto muljaju ovi iz BH Telecom, poslali mi danas poruku gdje nude putem usluge TOPphone mobilni uredjaj NOVIJE GENERACIJE branda koji koristim. I kao vise na njihovoj stranici, na kojoj naravno nema nista.
Smijesno.
Smijesno.
-
ovo_mi_je_nick
#167 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Od 01.07. nakon isteka Ultra kredita mozete primati pozive/sms 90 dana (inaktivni) i produziti validnost kredita za samo 0,50 KM
Sada je i pola marke bitno. A ovo inaktivno, mozda znaci da ce ubrzo doci poruka, kroz nekih pola godine, da necemo biti u mogucnosti primati pozive i sms ako je istekao kredit.
Sada je i pola marke bitno. A ovo inaktivno, mozda znaci da ce ubrzo doci poruka, kroz nekih pola godine, da necemo biti u mogucnosti primati pozive i sms ako je istekao kredit.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#168 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
bas ih je stislo izgleda
- Dozer
#169 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Ne mogu sve citati, a i ne zanima me, iskreno.
Vezano za uvodni post i razlog zasto je dosao tako visok racun - to je zato sto BH Telekom naplacuje skuplju tarifu korisnicima iPhone-a.
Sumanuto, naravno. A zasto je to tako - nemam pojma. Ali jeste tako.
Vezano za uvodni post i razlog zasto je dosao tako visok racun - to je zato sto BH Telekom naplacuje skuplju tarifu korisnicima iPhone-a.
Sumanuto, naravno. A zasto je to tako - nemam pojma. Ali jeste tako.
-
neki
#170 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
dozer, postujem te zbog ratnog angazmana i stavova oko bosanstva, ali ovo sto si napisao je cista glupostDozer wrote:- to je zato sto BH Telekom naplacuje skuplju tarifu korisnicima iPhone-a.
- Dozer
#171 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
E, vjeruj da je istina. Imam kolegu koji ima iPhone, na istom smo pretplatnickom paketu, i njemu minuta dolazi skuplje nego meni. Trazio sam mu da mi donese zadnji racun, a i ja cu svoj, pa cu postirati kad donese.
- karanana
#172 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
ne vjerujem.
nema sanse.
nema sanse.
- vješalica
#173 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
pod uslovom da ste isto razgovarali,vjerovala bi,ovako neDozer wrote:E, vjeruj da je istina. Imam kolegu koji ima iPhone, na istom smo pretplatnickom paketu, i njemu minuta dolazi skuplje nego meni. Trazio sam mu da mi donese zadnji racun, a i ja cu svoj, pa cu postirati kad donese.
znači sve isto da ste pozivali brojeve,minutaža,one zone itd
staavi u svakom slučaju,tvrdnja je zanimljiva
-
Cober
#174 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
PREVARA SE NASTAVLJA !!!
Obračunska jedinica za sve pakete sa 1 sekunde prelazi na 30 sekundi!!!
https://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M50ef5f4443e.html
- rovac13
#175 Re: PREVARA : BH Telecom Topphone paket
Kad je bila obracunska jedinica 1 sekundaCober wrote:PREVARA SE NASTAVLJA !!!
Ja koliko god godina unazad da se pokusam sjetit........ne mogu da dohvatim koje godine je bila obracunska 1 sekunda........ako mislimo na isto.