Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
matrix2012 wrote:kakve je to projekte semir radio u ministarstvu obrazovanja ks i to ozbiljne?! sda forumovci odvadite malo, koliko je ozbiljno raditi na podjeli rjesenja da ste prosli pismeni dio ispita za vozacku dozvolu usput i taj posao je dobio od tadasnjeg ministra kese (sda novi grad).
A ti sad fino reci koje je radno iskustvo mladog Sumana ?
Efendiceva jedina referenca jeste da ga je Islamska zajednica BiH poslala na studiranje u Maleziju. To mu je jedan jedini kvalitet.
Sto ne odgovarate na ovo pitanje?
Hocel ko predstaviti Sumana? Sta je radio? Gdje je bio?
Napadate da bi skrenuli sa teme
drndalo wrote:Vidis, ja se sjecam u Novog grada prije SDP-a, a iza rata, dakle za SDA-Demokratija vremena, i razlika je primjetna, nabolje...
Svi sve rade u radnim akcijama pred izbore, pa ni SDPove opstine nisu izuzetak...
Za 12. godina i preko 380 miliona Budgeta u tim godinama je moglo i moralo vise ali oni reketare privatnike koji onda odu u Gorazde i zaposle 1000-de ljudi a Novi Grad ima najvise nezaoslenih u zemlji
Da, moglo je i MORALO vise/bolje, ali NA ZALOST ja ne vidim nikoga ko bi to mogao bolje uraditi u ovoj sada ponudi, ni kod SDP-a, a jos manje kod ostalih... Elem, naprije ce biti da cu prvi puta u zivotu praviti nevazeci listic ! Ili cu glasati za Peljtu...
Čovjek wrote:Ja koliko znam, Semir je lično studirao na FPNS i bio jedan od najboljih studenata u generaciji, ta činjenica u potpunosti pobija tvrdnju da neko podcjenjuje Sarajevske fakultete...
Semir je mlad i traži svoju šansu, a država bruji od "davanja šanse mladima", a kad se istakne neki mlad kandidat, onda mu se traži dlaka u jajetu...
Da, dječko je završio ovdje u Sa faks, i onda kao stipendista otišao tamo.
Sa koliko je krimi-miniSTAR Hadžić izabran na mjesto Načelnika ? I kakve li je reference imao u tom trenutku, osim crvene partijske knjižice...
Čovjek wrote:Ja koliko znam, Semir je lično studirao na FPNS i bio jedan od najboljih studenata u generaciji, ta činjenica u potpunosti pobija tvrdnju da neko podcjenjuje Sarajevske fakultete...
Semir je mlad i traži svoju šansu, a država bruji od "davanja šanse mladima", a kad se istakne neki mlad kandidat, onda mu se traži dlaka u jajetu...
Da, dječko je završio ovdje u Sa faks, i onda kao stipendista otišao tamo.
Sa koliko je krimi-miniSTAR Hadžić izabran na mjesto Načelnika ? I kakve li je reference imao u tom trenutku, osim crvene partijske knjižice...
Pa Damir je bio 12 godina načelnik, kad su ga odabrali kao mladog kandidata... a to što je uletio u talove sa Lagumdžijom je odraz njegove naivnosti (ili pohlepe).
Međutim, Damir je bio mnogo mlađi kad je postao načelnik, nego što je sada Semir i sa značajno manjom naobrazbom i rezultatima...
Čovjek wrote:Pa Damir je bio 12 godina načelnik, kad su ga odabrali kao mladog kandidata... a to što je uletio u talove sa Lagumdžijom je odraz njegove naivnosti (ili pohlepe).
Međutim, Damir je bio mnogo mlađi kad je postao načelnik, nego što je sada Semir i sa značajno manjom naobrazbom i rezultatima...
Mi glasači iz gore pomenutih naselja. Smjenit ćemo Šumara, smjeniti Hamu, Pipu i ostalu ekipu.
P.S.
IzviNJaJem se na nepismenosti al dosta nam je crvenih kmera.
[youtube][/youtube]Osmanovic Nazif je kandidat za OPCINSKO VIJECE NOVI GRAD SOKOLJE
Molim vas lijepo , ovi koji ga poznaju da mi kazu 1 razlog zasto glasati za Nazifa Osmanovica a ja cu vama reci 1001 zasto ne glasati za istog . Ovaj isti gospodin je naveo u svojoj bijografiji kako je on patriota ove drzave nam BiH, kao je on bijo u PLBIH i PRIPREMI OTPORA AGRESIJE NA BIH. sva njegova bijografija je netacna i cista laz da je bijo 1991 u PLBIH laz velika ,tek 1992 u 9 mjesacu je pristupio u ARMIJU BIH. Da je u njegovoj kuci bijo sanitet jeste tacno al na prisilu gradjana jer je njegova kuca bila blizu komunikacickog ratnog puta , naravno njemu je to tesko palo jer je imao bilijar i poker aparate KAKO CE ON ZARADITI PARA to je problem svega . Tako ima vise toga o ratu pa da nepisem vise jer taj se covjek hvali o ratnim desavanjima kao da je bio borac veliki ,, ne borac bio je kukavica kojeg su svakog napada na liniju vracali na liniju VOJNI POLICAJCI naravno iz grada jer je zbriso.HEROJ. I ima toga puno reci o lazima NAZIFA OSMANOVICA. Nego da se vratimo na najveci problem . Kako ga nije stid da se kandiduje a za svog mandata nikad nista nije ucinio za MZ SOKOLJE NASELJE HEROJA i za MZ ZABRDJE. kako ga nije stid . Ova MZ nema regulisanu KANALIZACIJONU MREZU eej pa 21 vjek. komunalne usluge , pa prevoz djece do skole i od skole pa to nekosta puno a moze se , pa asfaltiran put prije 5 god isti NAZIF OSMANOVIC je dozvolio da se unisti i danas je kaldrma ,voda po naselju curi na sve strane zato jer MZ nema para da sanira , pa zasto si NAZIFE dozvolio da uniste sve. Sta zelis vise pa daj nekom mladjem i pametnijem da radi ovaj posao a ne ti . dosta si sebi obezbjedio i za 100 god. pa daj nesto i ovom narodu. Nemoj da brukas stranku i ugled SDA. Krajnje je vrijeme da malo dodjemo sebi i skontamo za koga glasati.
info je tacna 100% a sve sto si rekao si upravu jer tko smo mi ,tko mari za nas i nase probleme , al samo sam htio da da malo skrenem paznju za koga dati svoj j,,, glas bjezati od istine se nemoze zato
ako ne glasate za Esada Omerbasica,onda ce on pustiti bijesne pse na vas,kao na svoje radnike koji su trazili zaostale plate.Covjek mora registrovati Lamburga pa pomozite malo.Pustite Osmanovice,Sumane i Hirurge nek zive mirno,mislite na sebe-hahahahaha
addy_sa wrote:SDP i SDA su imali šansu..možda bi trebalo povjerenje ukazati onima koji do sada nisu, SBB ili Stranka za evropsko Sarajevo..a kako je krenulo najvjerovatnije ću otići na biralište i dati glas nekom nezavisnom kandidatu čisto da obavim građansku dužnost..jer ovo sve skupa.. ne znam, nisam optimista.. u Novom gradu sam se rodio i živim al kad vidim okruženje loše mi je
sva cast na postu..ljudi nikako da shvate da 17 godina lazi pljacke i prevare nam je dosta, a samim tim niko nije nezamjenjiv.BiH treba promjene ..Novi grad treba promjene..svi trebamo promjene...jer ovo je katastrofa...u Novom gradu koliko ja vidim..najbolje radi Biro za zaposljavanje..ostalo nista...zato ja podrzavam ideju NOVI NOVI GRAD
radniciradnici wrote:info je tacna 100% a sve sto si rekao si upravu jer tko smo mi ,tko mari za nas i nase probleme , al samo sam htio da da malo skrenem paznju za koga dati svoj j,,, glas bjezati od istine se nemoze zato
Pa generalno u pravu si...u opcinsko vijece treba ubaciti sto vise mladih sa dobrim referencama..koliko sam mogao pratiti SBB ima puno mladih.sa sjajnim refrerencama...meni licno Kadrija Begic do sad politcki ne eksponiran..mlad covjek sa sjajnim referencama obecava , zatim Nedim Dizdarevic i Vedrana Skrabek takodje...treba dati sansu mladima jer jedino oni mogu donijeti promjene
Last edited by kinolog on 12/09/2012 13:41, edited 1 time in total.
mnogo je bitno kako če sastav OV izledati, ako bude previše tu stranaka nema od toga ništa, ili ako se nbude znao apsolutni pobjednik onda je to bleaj a kako vidim da če se glasovi razliti na pra stranaka... a i ovi što prelaze iz stranke u stranku mogu oboriti parlamentarnu većinu lahko kao što je to uradio npr. Drago Jurić
radniciradnici wrote:info je tacna 100% a sve sto si rekao si upravu jer tko smo mi ,tko mari za nas i nase probleme , al samo sam htio da da malo skrenem paznju za koga dati svoj j,,, glas bjezati od istine se nemoze zato
Pa generalno u pravu si...u opcinsko vijece treba ubaciti sto vise mladih sa dobrim referencama..koliko sam mogao pratiti SBB ima puno mladih.sa sjajnim refrerencama...meni licno Kadrija Begic do sad politcki ne eksponiran..mlad covjek sa sjajnim referencama obecava , zatim Nedim Dizdarevic i Vedrana Skrabek takodje...treba dati sansu mladima jer jedino oni mogu donijeti promjene
SBB ima najlosija rješenja za općinsko vijeće, jedva su sklepali ovog kandidata za načelnika općine. Po njima jedina referenca zašto bi on trebao biti načelnik jeste što je imao 8000 operacija u ratu, aferim SBB, dosta vas je bilo više.
Mislim da nisi u pravu za Kravića čovjek je dokazao svoju čovječnost kad je najpotrebnije bilo mislim da treba da biramo čovjeka a ne jednog petljanca i lažova.
ja još uvijek ne znam za koga ću glasati ali znam sigurno za koga neću
1.sdp - razlog jedan i jedini (pardon dva ) damir hadžić i hanuma u njega
2.sda - i oni bili na vlasti u opštini uradili još manje od sdp-a
3.sbb- jednostavno ne vjerujem njihovom gazdi i sumnjam u njegove dobre namjere
baklava2 wrote:ja još uvijek ne znam za koga ću glasati ali znam sigurno za koga neću
SDP-ovi predstavnici su već 12. godina bili načelnici, i naravno da se nije ništa uradilo, a i kako bi kad se moralo taliti i reketirati za izdavanje dozvola za gradnju, a to im je samo bilo u interesu.
baklava2 wrote:ja još uvijek ne znam za koga ću glasati ali znam sigurno za koga neću
SDP-ovi predstavnici su već 12. godina bili načelnici, i naravno da se nije ništa uradilo, a i kako bi kad se moralo taliti i reketirati za izdavanje dozvola za gradnju, a to im je samo bilo u interesu.
kako nisu uradili ništa?
napravljeno je toliko poslovnih i stambenih zgrada na zelenim površinama, igralištima i podzemnim garažama.
doduše tako su na efikasan i obostrano koristan način rješili problem da narod ne uništava zelene površine
Moje misljenje je da ce SBB pomesti izbore.
Zasto? Ako nista drugo, zato sto su se do sada svi izredali i nista nije napravljeno.
Kao stranka vjerovatno nisu nista bolji, ali ni nista gori od ovih do sada.
Čuj Kravića što se razlagao, 8000 operacija to je 6 operacija (intervencija) dnevno. Kako je to uspio objasnite. Stvarno SBB je mašinerija laži, podvala, prodanih duša koji su u svakoj vlasti dobro prolazili pa sada hoće sa "moralnim kepecom" kriminalcem Radonjom na čelu da preuzmu Bosnu. "E NEEŠ"