Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
neobična

#151 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by neobična »

sarajlija_ba wrote:
neobična wrote:I on je najbolji ljubavnik zar ne ? :D
hahaha provokacija :-) ne znam da li je najbolji, za taj odgovor bi mi trebalo jos nekoliko primjeraka :P ali, poslije toga sa njim sam :-D :-D :-D
Ne razumijem ovaj dio rečenice "ali, poslije toga sa njim sam".
Poslije čega ?
Poslije drugih primjeraka i provedene analize ? :D[/quote]

Poslije sexa sa njim sam sretna, nasmijana... hoces da ti nacrtam :P :P :P
icetea

#152 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by icetea »

mene je boljelo (ne jako... ali jeste)... tj. nije islo glatko.. ni meni ni partneru... cak je partner u jednom trenutku odustao, i ja sam morala ustati da ga tjesim i ohrabrujem... ocaj :)) al bilo je lijepo...
sarajlija_ba

#153 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by sarajlija_ba »

neobična wrote: Poslije sexa sa njim sam sretna, nasmijana... hoces da ti nacrtam :P :P :P
Ne moraš crtati...al' ako može kratak opis bilo bi lijepo :P
Šta te briga...sretna si...imaš najboljeg ljubavnika na svijetu :D
HardCore

#154 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by HardCore »

HAHAHAAHAHHHHAHH, Ja sam svoju malu prvi put skidao vise od 2 h, needa pa neda, i kad sam trebao da joj metnem neeecee da se digneee, hahahahaaha htjeo sam je zaklat,a krv je bilo i previse, nmg da vjerujem da ima ovih manekena koji cekaju vec 2 i pol godine pa cak i 5, za to moras biti bas retardiran (al bas), ja jedva izdrzo godinu i dobio, sad sam hairli :D
sarajlija_ba

#155 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by sarajlija_ba »

icetea wrote:mene je boljelo (ne jako... ali jeste)... tj. nije islo glatko.. ni meni ni partneru... cak je partner u jednom trenutku odustao, i ja sam morala ustati da ga tjesim i ohrabrujem... ocaj :)) al bilo je lijepo...
Boli li te i sad da pušemo i ljubio tamo đe boli ? :D
Vrteska

#156 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Vrteska »

neobična wrote: uhh... proslo je puuuuno vise :lol: ali, necemo sada o brojevima, to nije teme danasnje emisije 8-)

Isti avatar, slomih se kontajući otkud ja da ovako trolam.
50%angel-50%devil

#157 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by 50%angel-50%devil »

tek sad vidim koliko neki muskarci mogu imati strpljenja :cry:
sarajlija_ba

#158 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by sarajlija_ba »

50%angel-50%devil wrote:tek sad vidim koliko neki muskarci mogu imati strpljenja :cry:
Nije to strpljenje, to se u razvijenim zemljama naziva idiotizmom :lol:
50%angel-50%devil

#159 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

sarajlija_ba wrote:
50%angel-50%devil wrote:tek sad vidim koliko neki muskarci mogu imati strpljenja :cry:
bez obzira na to kako se naziva, u razvijenim zemljama postaje dio zaborava.
ajd mogla bih to razumjeti ukoliko ni momak nema seksualnog iskustva, ali kako da iskusan momak ceka djevojku (koja se btw nikad ne moze osjecati 100% spremna za sex) i da zanemari te prirodne potrebe? i desanki sakic istekne mandat kad tad :lol: :lol:
Lounge Act

#160 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Lounge Act »

lordy00 wrote:Nedavno sam imao prvi odnos sa djevojkom,a u vezi smo dvije i po godine...Ona se klela da je nevina i da zbog toga ne zeli nista da imamo prije braka,medjutim,vremenom je popustala i na kraju je pao sex...Skontam ja da ona uopste nije bila nevina,vec me je levatila :O Ne smeta meni to sto nije djevica,vec sto me lagala i sto me jos uvijek laze,negira itd...Price kako cure ne moraju krvariti ili imati himen da bi bile nevine su djecije price...Sta ce se na kraju desiti ostaje da vidimo...

na sta sma ja naletio,grr :D

ja isto nisam krvarila prvi put, a pojavila mi se sukrvica nekih 7 dana poslije...koja je to muka bila :lol: :lol: :lol: odmah sam se prepala da sam trudna, dzaba kondom i sve :lol:
a jedna moja prijateljica isto nije krvarila i prije par godina udala se sve ok, zatrudnila i kad je otisla dr saznala da je jos nevina, navodno ima elastican himen, nevinost je izgubila na porodu :-)
sarajlija_ba

#161 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by sarajlija_ba »

50%angel-50%devil wrote:
sarajlija_ba wrote:
bez obzira na to kako se naziva, u razvijenim zemljama postaje dio zaborava.
ajd mogla bih to razumjeti ukoliko ni momak nema seksualnog iskustva, ali kako da iskusan momak ceka djevojku (koja se btw nikad ne moze osjecati 100% spremna za sex) i da zanemari te prirodne potrebe? i desanki sakic istekne mandat kad tad :lol: :lol:
Ne znam šta da ti kažem. To je ekstremna situacija da čeka par godina da dobije malo p....
S druge strane, varaš se za Desanku :D
Nikad mi nijedna nije odradila Desanku k'o ja sam sebi :lol:
Ja mu tačno znam damar koji treba prEtisnut' da se sav pomami :D
Desanka, vjerna ljuba :lol: :lol: :lol:
HardCore

#162 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by HardCore »

enisa wrote:
lordy00 wrote:Nedavno sam imao prvi odnos sa djevojkom,a u vezi smo dvije i po godine...Ona se klela da je nevina i da zbog toga ne zeli nista da imamo prije braka,medjutim,vremenom je popustala i na kraju je pao sex...Skontam ja da ona uopste nije bila nevina,vec me je levatila :O Ne smeta meni to sto nije djevica,vec sto me lagala i sto me jos uvijek laze,negira itd...Price kako cure ne moraju krvariti ili imati himen da bi bile nevine su djecije price...Sta ce se na kraju desiti ostaje da vidimo...

na sta sma ja naletio,grr :D

ja isto nisam krvarila prvi put, a pojavila mi se sukrvica nekih 7 dana poslije...koja je to muka bila :lol: :lol: :lol: odmah sam se prepala da sam trudna, dzaba kondom i sve :lol:
a jedna moja prijateljica isto nije krvarila i prije par godina udala se sve ok, zatrudnila i kad je otisla dr saznala da je jos nevina, navodno ima elastican himen, nevinost je izgubila na porodu :-)

Ja mislim da joj je partner imao malu cunu, ma ne da mislim znam ! XD
50%angel-50%devil

#163 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

nevinost ocito dobija dvojako znacenje:
- nevinost pod kojom se podrazumjeva neiskustvo neke djevojke ne ulazeci pri tome u pitanja tipa da li je jedna od onih (ne)sretnica koje se rode bez himena ili koliko im je himen elastican
- nevinost koja se odnosi na to da do defloracije nije doslo tokom seksualnog cina.
sarajlija_ba

#164 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by sarajlija_ba »

enisa wrote: ja isto nisam krvarila prvi put, a pojavila mi se sukrvica nekih 7 dana poslije...koja je to muka bila :lol: :lol: :lol: odmah sam se prepala da sam trudna, dzaba kondom i sve :lol:
A i djeda mraz postoji :D
Last edited by sarajlija_ba on 10/07/2012 02:44, edited 1 time in total.
50%angel-50%devil

#165 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

htjela sam reci da druzenje samo sa desankom spada u ekstremne situacije :oops:
valja i nju nekad poslat na zasluzeni odmor :lol:
sarajlija_ba

#166 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by sarajlija_ba »

50%angel-50%devil wrote:htjela sam reci da druzenje samo sa desankom spada u ekstremne situacije :oops:
valja i nju nekad poslat na zasluzeni odmor :lol:
Nisam ni ja mislio samo na Desanku...nego, ona nije raspoložen pa si primoran da tetu Desu nazoveš :D
Kako se to kod žemskinja zove ? Desnica Radivojević ? :lol:
icetea

#167 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by icetea »

sarajlija_ba wrote:
haha, ne boli :) davno je to bilo
sarajlija_ba

#168 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by sarajlija_ba »

icetea wrote:
sarajlija_ba wrote:
haha, ne boli :) davno je to bilo
Tek sam sad skont'o da sa tobom pričam na dvije teme :lol: :lol: :lol:
50%angel-50%devil

#169 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

A kod zemskinja prvo mora prestati bili toliki tabu pa tek onda dobiti svoj ''sluzbeni'' naziv.
Lounge Act

#170 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Lounge Act »

sarajlija_ba wrote:
enisa wrote: ja isto nisam krvarila prvi put, a pojavila mi se sukrvica nekih 7 dana poslije...koja je to muka bila :lol: :lol: :lol: odmah sam se prepala da sam trudna, dzaba kondom i sve :lol:
ma bas mi je onako bliska prijateljica, ne vjerujem da bi to lagala :zoka:
50%angel-50%devil

#171 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

enisa wrote:
sarajlija_ba wrote:
to sto joj je himen elastican nije dovoljan razlog da se trudna zena nazove nevinom.
znamo valjda kako se djeca prave.
sarajlija_ba

#172 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by sarajlija_ba »

enisa wrote:
sarajlija_ba wrote:
Pa eto, sama skontaj. Jesi li čula i za jedan drugi slučaj da je žena izgubila nevinost tek pri porodu ?
Pa nije joj bila žvaka umjesto himena :D
Pitaj je kako je zatrudnila ako joj himen nije pukao. Kako li su se spermiji provukli kroz membranu pitanje je sad :D
respo

#173 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by respo »

neobična wrote:I on je najbolji ljubavnik zar ne ? :D
hahaha provokacija :-) ne znam da li je najbolji, za taj odgovor bi mi trebalo jos nekoliko primjeraka :P ali, poslije toga sa njim sam :-D :-D :-D[/quote]
jesi i ti samo s dvojicom sa kuntom i pantom :)
nula37

#174 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by nula37 »

plain vanilla wrote:
PeppermintSA wrote:
nula37 wrote:mene boljelo nije...a i onako je sve to valjda individualno... ako imas pravu osobu samo naprijed ne plasi se
najljepsi trenutak je meni bio taj prvi put...bila nam je 5 godisnjica (imala sam 20 godina) i sve je nekako bilo spontano ruze vino ma sve za pet i hop desilo se... i nisam se pokajala

dugo sam se bavila gimnastikom i mozda je to razlog sto kod mene bas i nije bilo puno krvi tek nekih 5-6 kapi..
nakon 5 godina se prvi put kresnuli? :cry:
jest vala zaostala, umjesto da je sa 15 godina ko sve normalne cure

pepermintu, zelim tu svu zensku djecu, i da te ne sramote gubljenjem nevinosti u 20-toj godini, nego da se pocnu pucati cim dobiju mjesecnicu
ja ne vidim nista lose u tome sto je proslo 5 (slovima: pet) godina ja se sad bar toga sjetim sa smjeskom na licu i ma sta ko mislio sa 14-15 godina sam pocela tu vezu i tad sigurno nije bilo vrijeme i nije da on nije navaljivao i tada ali moj stav je bio da sa 18 POCINJEM ali samo pocinjem razmisljati o tome i sa 20 se desilo
jos_uvijek_sanjam

#175 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by jos_uvijek_sanjam »

nula37 wrote: ja ne vidim nista lose u tome sto je proslo 5 (slovima: pet) godina ja se sad bar toga sjetim sa smjeskom na licu i ma sta ko mislio sa 14-15 godina sam pocela tu vezu i tad sigurno nije bilo vrijeme i nije da on nije navaljivao i tada ali moj stav je bio da sa 18 POCINJEM ali samo pocinjem razmisljati o tome i sa 20 se desilo
Sa 15 sam i ja imala prvog momka, s kojim sam bila godinu i po, njemu bilo 16. Naravno da nismo imali sex. Drago mi je sto sam tad, iako sam bila dijete imala dovoljno mozga da znam cemu jos nije vrijeme. Sto ti rece, od 18te se moze poceti razmisljati, al i tad je cini mi se rano. Ustvari, najbitnije je biti zreo psihicki i fizicki, sto nekom dodje sa 18, nekom sa 25, nekom cak i kasnije.
Locked