Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mene je boljelo (ne jako... ali jeste)... tj. nije islo glatko.. ni meni ni partneru... cak je partner u jednom trenutku odustao, i ja sam morala ustati da ga tjesim i ohrabrujem... ocaj ) al bilo je lijepo...
HAHAHAAHAHHHHAHH, Ja sam svoju malu prvi put skidao vise od 2 h, needa pa neda, i kad sam trebao da joj metnem neeecee da se digneee, hahahahaaha htjeo sam je zaklat,a krv je bilo i previse, nmg da vjerujem da ima ovih manekena koji cekaju vec 2 i pol godine pa cak i 5, za to moras biti bas retardiran (al bas), ja jedva izdrzo godinu i dobio, sad sam hairli
icetea wrote:mene je boljelo (ne jako... ali jeste)... tj. nije islo glatko.. ni meni ni partneru... cak je partner u jednom trenutku odustao, i ja sam morala ustati da ga tjesim i ohrabrujem... ocaj ) al bilo je lijepo...
Boli li te i sad da pušemo i ljubio tamo đe boli ?
50%angel-50%devil wrote:tek sad vidim koliko neki muskarci mogu imati strpljenja
Nije to strpljenje, to se u razvijenim zemljama naziva idiotizmom
bez obzira na to kako se naziva, u razvijenim zemljama postaje dio zaborava.
ajd mogla bih to razumjeti ukoliko ni momak nema seksualnog iskustva, ali kako da iskusan momak ceka djevojku (koja se btw nikad ne moze osjecati 100% spremna za sex) i da zanemari te prirodne potrebe? i desanki sakic istekne mandat kad tad
lordy00 wrote:Nedavno sam imao prvi odnos sa djevojkom,a u vezi smo dvije i po godine...Ona se klela da je nevina i da zbog toga ne zeli nista da imamo prije braka,medjutim,vremenom je popustala i na kraju je pao sex...Skontam ja da ona uopste nije bila nevina,vec me je levatila :O Ne smeta meni to sto nije djevica,vec sto me lagala i sto me jos uvijek laze,negira itd...Price kako cure ne moraju krvariti ili imati himen da bi bile nevine su djecije price...Sta ce se na kraju desiti ostaje da vidimo...
na sta sma ja naletio,grr
ja isto nisam krvarila prvi put, a pojavila mi se sukrvica nekih 7 dana poslije...koja je to muka bila odmah sam se prepala da sam trudna, dzaba kondom i sve
a jedna moja prijateljica isto nije krvarila i prije par godina udala se sve ok, zatrudnila i kad je otisla dr saznala da je jos nevina, navodno ima elastican himen, nevinost je izgubila na porodu
50%angel-50%devil wrote:tek sad vidim koliko neki muskarci mogu imati strpljenja
Nije to strpljenje, to se u razvijenim zemljama naziva idiotizmom
bez obzira na to kako se naziva, u razvijenim zemljama postaje dio zaborava.
ajd mogla bih to razumjeti ukoliko ni momak nema seksualnog iskustva, ali kako da iskusan momak ceka djevojku (koja se btw nikad ne moze osjecati 100% spremna za sex) i da zanemari te prirodne potrebe? i desanki sakic istekne mandat kad tad
Ne znam šta da ti kažem. To je ekstremna situacija da čeka par godina da dobije malo p....
S druge strane, varaš se za Desanku
Nikad mi nijedna nije odradila Desanku k'o ja sam sebi
Ja mu tačno znam damar koji treba prEtisnut' da se sav pomami
Desanka, vjerna ljuba
lordy00 wrote:Nedavno sam imao prvi odnos sa djevojkom,a u vezi smo dvije i po godine...Ona se klela da je nevina i da zbog toga ne zeli nista da imamo prije braka,medjutim,vremenom je popustala i na kraju je pao sex...Skontam ja da ona uopste nije bila nevina,vec me je levatila :O Ne smeta meni to sto nije djevica,vec sto me lagala i sto me jos uvijek laze,negira itd...Price kako cure ne moraju krvariti ili imati himen da bi bile nevine su djecije price...Sta ce se na kraju desiti ostaje da vidimo...
na sta sma ja naletio,grr
ja isto nisam krvarila prvi put, a pojavila mi se sukrvica nekih 7 dana poslije...koja je to muka bila odmah sam se prepala da sam trudna, dzaba kondom i sve
a jedna moja prijateljica isto nije krvarila i prije par godina udala se sve ok, zatrudnila i kad je otisla dr saznala da je jos nevina, navodno ima elastican himen, nevinost je izgubila na porodu
Ja mislim da joj je partner imao malu cunu, ma ne da mislim znam ! XD
nevinost ocito dobija dvojako znacenje:
- nevinost pod kojom se podrazumjeva neiskustvo neke djevojke ne ulazeci pri tome u pitanja tipa da li je jedna od onih (ne)sretnica koje se rode bez himena ili koliko im je himen elastican
- nevinost koja se odnosi na to da do defloracije nije doslo tokom seksualnog cina.
enisa wrote:
A i djeda mraz postoji
Last edited by sarajlija_ba on 10/07/2012 02:44, edited 1 time in total.
50%angel-50%devil wrote:htjela sam reci da druzenje samo sa desankom spada u ekstremne situacije
valja i nju nekad poslat na zasluzeni odmor
Nisam ni ja mislio samo na Desanku...nego, ona nije raspoložen pa si primoran da tetu Desu nazoveš
Kako se to kod žemskinja zove ? Desnica Radivojević ?
enisa wrote:
A i djeda mraz postoji
ma bas mi je onako bliska prijateljica, ne vjerujem da bi to lagala
enisa wrote:
A i djeda mraz postoji
to sto joj je himen elastican nije dovoljan razlog da se trudna zena nazove nevinom.
znamo valjda kako se djeca prave.
enisa wrote:
A i djeda mraz postoji
Pa eto, sama skontaj. Jesi li čula i za jedan drugi slučaj da je žena izgubila nevinost tek pri porodu ?
Pa nije joj bila žvaka umjesto himena
Pitaj je kako je zatrudnila ako joj himen nije pukao. Kako li su se spermiji provukli kroz membranu pitanje je sad
neobična wrote:I on je najbolji ljubavnik zar ne ?
hahaha provokacija ne znam da li je najbolji, za taj odgovor bi mi trebalo jos nekoliko primjeraka ali, poslije toga sa njim sam [/quote]
jesi i ti samo s dvojicom sa kuntom i pantom
nula37 wrote:mene boljelo nije...a i onako je sve to valjda individualno... ako imas pravu osobu samo naprijed ne plasi se
najljepsi trenutak je meni bio taj prvi put...bila nam je 5 godisnjica (imala sam 20 godina) i sve je nekako bilo spontano ruze vino ma sve za pet i hop desilo se... i nisam se pokajala
dugo sam se bavila gimnastikom i mozda je to razlog sto kod mene bas i nije bilo puno krvi tek nekih 5-6 kapi..
nakon 5 godina se prvi put kresnuli?
jest vala zaostala, umjesto da je sa 15 godina ko sve normalne cure
pepermintu, zelim tu svu zensku djecu, i da te ne sramote gubljenjem nevinosti u 20-toj godini, nego da se pocnu pucati cim dobiju mjesecnicu
ja ne vidim nista lose u tome sto je proslo 5 (slovima: pet) godina ja se sad bar toga sjetim sa smjeskom na licu i ma sta ko mislio sa 14-15 godina sam pocela tu vezu i tad sigurno nije bilo vrijeme i nije da on nije navaljivao i tada ali moj stav je bio da sa 18 POCINJEM ali samo pocinjem razmisljati o tome i sa 20 se desilo
nula37 wrote:
ja ne vidim nista lose u tome sto je proslo 5 (slovima: pet) godina ja se sad bar toga sjetim sa smjeskom na licu i ma sta ko mislio sa 14-15 godina sam pocela tu vezu i tad sigurno nije bilo vrijeme i nije da on nije navaljivao i tada ali moj stav je bio da sa 18 POCINJEM ali samo pocinjem razmisljati o tome i sa 20 se desilo
Sa 15 sam i ja imala prvog momka, s kojim sam bila godinu i po, njemu bilo 16. Naravno da nismo imali sex. Drago mi je sto sam tad, iako sam bila dijete imala dovoljno mozga da znam cemu jos nije vrijeme. Sto ti rece, od 18te se moze poceti razmisljati, al i tad je cini mi se rano. Ustvari, najbitnije je biti zreo psihicki i fizicki, sto nekom dodje sa 18, nekom sa 25, nekom cak i kasnije.