Fakat pubertet.ice2cube wrote:Pubertetzengi wrote:ice2cube wrote:![]()
![]()
Samo nastavi sa klipovima, svako mi jutro uljepsas druze
Hvala drug, hocu.
Malo mi se čaki promangupisao, nece vise da ide sa nama u setnju nego samo leta oko kuce. Ne kontam sta mu je?![]()
![]()
Ma dobar je on samo se nadam da ce vase druzenje zauvijek trajati
Čavka-Chuckey i zvijeri
Moderator: anex
- Phia
#151 Re: Vrana
- Phia
#152 Re: Vrana
Samo da se zna još nije utvrđeno šta je zapravo Čakipoznanik wrote:zengi wrote:Malo mi se čaki promangupisao, nece vise da ide sa nama u setnju nego samo leta oko kuce. Ne kontam sta mu je?
Da se nije nastanila kakva čavčica - plavušica oko kuće
-
juzna_strana
#153 Re: Vrana
Ma čaki je frajer garant,'uhvatio se' volana,dokumentovano na jednom od klipovaPhia wrote:Samo da se zna još nije utvrđeno šta je zapravo Čakipoznanik wrote:zengi wrote:Malo mi se čaki promangupisao, nece vise da ide sa nama u setnju nego samo leta oko kuce. Ne kontam sta mu je?
Da se nije nastanila kakva čavčica - plavušica oko kuće
- astrid
#154 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Čavka-Chuckey i zvijeri dobise vlastitu temu
Svoje u kuci sam zarazila sa Cakijem i zvijerima
Internet zvijezde
Svoje u kuci sam zarazila sa Cakijem i zvijerima
Internet zvijezde
-
zengi
#155 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Sad sam bas pretrazivao i izgleda da nema sigurnog nacina da se utvrdi sex čavki osim DNA testiranjem.
Mene se onako dojma kao musko, iz ne zanam ni ja kojeg razloga.... mozda ovo sto voli da se hvata za volan.
Jedino sto sam uspio utvrditi je da je on neka Dauriska tipa čavke, tako nazvana po nekoj regiji u Russiji, za razliku od zapadne tipe koja je potpuno crna i samo ima sivi vrat.
Ta Daurija je neka zestoka vukojebina u Rusiji iza Bajkalskog jezera.
Meni se vise svidja ova daurijan tipa jer nekako mi elegnatnije izgleda u kombinaciji crno sivo a i malo je vitkija od ove zdepaste zapadne tipe.
Da nije neki kominternaš jadna nam majka, ovdje po nekom zadatku.
Pa svi bi mi u kulagu zavrsili zbog toga sto smo pro-zapadnjacki orjentisani.
http://en.wikipedia.org/wiki/Daurian_Jackdaw
http://en.wikipedia.org/wiki/Transbaikal
Mene se onako dojma kao musko, iz ne zanam ni ja kojeg razloga.... mozda ovo sto voli da se hvata za volan.
Jedino sto sam uspio utvrditi je da je on neka Dauriska tipa čavke, tako nazvana po nekoj regiji u Russiji, za razliku od zapadne tipe koja je potpuno crna i samo ima sivi vrat.
Meni se vise svidja ova daurijan tipa jer nekako mi elegnatnije izgleda u kombinaciji crno sivo a i malo je vitkija od ove zdepaste zapadne tipe.
Da nije neki kominternaš jadna nam majka, ovdje po nekom zadatku.
Pa svi bi mi u kulagu zavrsili zbog toga sto smo pro-zapadnjacki orjentisani.
- Phia
#156 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
E sta ih je ovdje ludilo. Trebas Cakija dovesti malo da prohoda mozda prepozna nekog od famElijezengi wrote:Sad sam bas pretrazivao i izgleda da nema sigurnog nacina da se utvrdi sex čavki osim DNA testiranjem.
Mene se onako dojma kao musko, iz ne zanam ni ja kojeg razloga.... mozda ovo sto voli da se hvata za volan.![]()
Da nije neki kominternaš jadna nam majka, ovdje po nekom zadatku.![]()
![]()
Pa svi bi mi u kulagu zavrsili zbog toga sto smo pro-zapadnjacki orjentisani.![]()
Last edited by Phia on 25/01/2013 18:26, edited 1 time in total.
- poznanik
#157 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Jes', pa da mu se famElija sva preseli na Hotonj, da i oni vozePhia wrote:E sta ih je ovdje na Ilidzi ludilo. Danas ih gledam po tramvajskim sinama 20 nesto se okupile i razmahalale. Trebas Cakija dovesti malo da prohoda mozda prepozna nekog od famElije
-
zengi
#158 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
E samo mi jos to treba.poznanik wrote:Jes', pa da mu se famElija sva preseli na Hotonj, da i oni vozePhia wrote:E sta ih je ovdje na Ilidzi ludilo. Danas ih gledam po tramvajskim sinama 20 nesto se okupile i razmahalale. Trebas Cakija dovesti malo da prohoda mozda prepozna nekog od famElije
Ma ne ferma čaki familiju, on ti je crna ovca.
Opet sam ga ostavio samog i opet se brinem, mada jos niti jednom nije napustio bastu. Bio je doduse prekjuce sa starom kod komsinice na kafi ali se vratio nazad.
- poznanik
#159 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
zengi wrote:...Opet sam ga ostavio samog i opet se brinem, mada jos niti jednom nije napustio bastu. Bio je doduse prekjuce sa starom kod komsinice na kafi ali se vratio nazad.
- Phia
#160 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Pa stvarno sta bi od onog finog cakija..zatvori ti njega ipak vidis da je krenuo u belajpoznanik wrote:zengi wrote:...Opet sam ga ostavio samog i opet se brinem, mada jos niti jednom nije napustio bastu. Bio je doduse prekjuce sa starom kod komsinice na kafi ali se vratio nazad.
![]()
Kafa, cigare... pije li?
- madnessa
#161 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Znači plačem od smijeha... Bio u gostima...zengi wrote:Opet sam ga ostavio samog i opet se brinem, mada jos niti jednom nije napustio bastu. Bio je doduse prekjuce sa starom kod komsinice na kafi ali se vratio nazad.
- astrid
#162 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Malog mahalasazengi wrote:Bio je doduse prekjuce sa starom kod komsinice na kafi ali se vratio nazad.
-
juzna_strana
#163 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Mozda je ipak caki zenskoastrid wrote:Malog mahalasazengi wrote:Bio je doduse prekjuce sa starom kod komsinice na kafi ali se vratio nazad.Kad bi se to moglo vidjeti
....Caki na kafi...neprocjenjivo
-
detroit-mercy
#164 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Garant nijejuzna_strana wrote:Mozda je ipak caki zenskoastrid wrote:Malog mahalasazengi wrote:Bio je doduse prekjuce sa starom kod komsinice na kafi ali se vratio nazad.Kad bi se to moglo vidjeti
....Caki na kafi...neprocjenjivo
Kafa cigara komsinica...
-
juzna_strana
#165 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
@Detroit
Sve su opcije otvorene. Moguce da je u komsiluku kakva pticica a caki izvidja,ono neofirno..
- poznanik
#166 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Je li "Pitar" ili "Manijak"? Pitam jer je danas jedna slična ptica letala oko Katedralezengi wrote:...Opet sam ga ostavio samog i opet se brinem, mada jos niti jednom nije napustio bastu. Bio je doduse prekjuce sa starom kod komsinice na kafi ali se vratio nazad.
- astrid
#167 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Nemojte zahebavati 
Chuckey vas posmatra

Chuckey vas posmatra

- dusa_raskopuša
#168 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Aj aj aj aj aj aj, ne mogu da vjerujem
vidi jeeeeeeeeeeee...kupa se u posudi k'o moj Kiki 
ostade zengi bez cigara
eto sta uradiste zivotinji, propusiste je, sad mora na odvikavanje 
ostade zengi bez cigara
- Cholina_Lokica
#169 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Ako copa cigare ili pepeo od cigara znaci da joj fali neki vitamin, a cigare i pepeo su otrovni za njih, samo da kazem
Eh, sad koji vitamin fali cavki ne znam, ovo znam iz iskustva sa papagajima
Elem, probaj i njoj kupit onaj pijesak za ptice
-
zengi
#170 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Ja ne kontam u cemu je fol, ali on voli i upaljače, koji mu tu vitamin fali?Cholina_Lokica wrote:Ako copa cigare ili pepeo od cigara znaci da joj fali neki vitamin, a cigare i pepeo su otrovni za njih, samo da kazemEh, sad koji vitamin fali cavki ne znam, ovo znam iz iskustva sa papagajima
Elem, probaj i njoj kupit onaj pijesak za ptice
Raskopa cigaru ali nista od toga ne jede. Na pepeo ide samo kad je onako u komadu jer mu mozda lici na nekog crva ali ga odmah ispljune.
Sto se tice pijeska, ja sam mislio da ne treba jer je caki slobodan da hoda po basti i jede sta mu se svidja i sta mu treba... al hajd, kupit cu i to za svaki slucaj.
BTW nije nesto odusevljen hranom za papagaje i nista do sada nije pojeo.
Trenutno se mitari pa je sav nikakav, a prije neki dan ga je onaj manijak Teri ganjao po kombiju i posteno ga istraumirao pa mu je jos koja perka otpala u procesu.
-
zengi
#171 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Probat cu mu dati malo pive ali poslije ramazana, sad ne bi bilo fino.Phia wrote:Pa stvarno sta bi od onog finog cakija..zatvori ti njega ipak vidis da je krenuo u belajpoznanik wrote:zengi wrote:...Opet sam ga ostavio samog i opet se brinem, mada jos niti jednom nije napustio bastu. Bio je doduse prekjuce sa starom kod komsinice na kafi ali se vratio nazad.
![]()
Kafa, cigare... pije li?
-
zengi
#172 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Ode tamo pa krade cigare i prevrce fildzane (gleda imal' kakve dobiti ili puta) ale eto vratio se sa svojim jatom (stara i tetka) kuci.madnessa wrote:Znači plačem od smijeha... Bio u gostima...zengi wrote:Opet sam ga ostavio samog i opet se brinem, mada jos niti jednom nije napustio bastu. Bio je doduse prekjuce sa starom kod komsinice na kafi ali se vratio nazad.
Svi odmah sklanjaju cigare i upaljace kad Čaki dodje.
- astrid
#173 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Ima li neki novi video
Kad bi mogao neki snimak dok je u komsiluku na kahvenisanju 
-
zengi
#175 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Nisam nista pametno snimio ovih dana.... a ovo me nesto i uploader zeza.... a dotrajala mi je i ova kamera.astrid wrote:Ima li neki novi videoKad bi mogao neki snimak dok je u komsiluku na kahvenisanju