Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
amoninan

#151 Re: Utakmice.

Post by amoninan »

Lijepo večer na Hasetu, fakat. Zajebancija na nivou, a i na terenu se moglo vidjeti par dobrih poteza. ...Sunce je u prvom bilo najveći crnjak :D

Od novajlija su svi manje-više ostavili dobar utisak. Karamatić i Zlatković su se možda malo više isticali. Prvog sam gledao već u Slaviji pa sam već imao i neku sliku o njemu. Zlatković je bio nepoznanica i po meni je opravdao epitet pojačanja, odlična kontrola lopte, prijem, centaršut. Baš se vidi da je dobro školovan igrač u tom segmentu. Jak je i u duelu, i ima pluća definitivno.. Njih dvojica uz Čomora i Bubu su na mene ostavili najbolji utisak večeras. Možda tu dodati i Tatomirovića, bio je jako borben,agresivan. brži ej dosta od Torlaka i sigurno s njim je naša zadnja linija pokretljivija nego prije s Dilaverom i Torlakom. Ali vidjelo se u par situacija da njih dvojica nisu još uigrana, ima se vremena popraviti to..

Ljubimac navijača večeras, Andrija. hehe
ledeni_caj

#152 Re: Utakmice.

Post by ledeni_caj »

Znaci moze se odigrati nesto i bez Saida. :D Comor dobar, ovacije zasluzene. Diatta isto. Karamatic, Zlatkovic odlicni, Radan dobar. Tadejevic prelos, Gujica i ne primijetih bas. Fina vece, zajebancija na nivou, da nas je Andrija ispostovao bilo bi jos bolje ali nije, sta ces. Poslije tekme dok su u bus ulazili, pola ih cigaru zapalilo dok ceka :lol: :lol: Koji je uopste ovaj Split u njihovoj ligi? :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#153 Re: Utakmice.

Post by Velkoski »

Image
amoninan

#154 Re: Utakmice.

Post by amoninan »

U pravu si, Gujić i Tadejević i nisu briljari večeras. No eto, prva je utakmica pred domaćom publikom, možda su malo bili pod pritiskom... biće vremena za kuđenje ako bude potrebno.

Onaj Hrgović je i dan danas više nego solidan igrač. Suljića je baš ko malo dijete svaki put uštopo..

Malac napravi špicu...skide majicu :lol:
Dammme

#155 Re: Utakmice.

Post by Dammme »

Kako je bio dobar osjećaj otići na ovu tekmu. Zašto, nemam pojma. Uglavnom kasnim ja na tekmu, trčim da kupim kartu, kad vidim još jedno desetak ljudi da samo što ne trče prema ulazu u stadion. K'o da je kakva prvenstvena. Uđem, kad imaš šta vidjeti. Cca 3000 bolesnika se skupilo. Srce k'o Brazil.
Prvo poluvrijeme loše i to baš loše. S obadvije strane. Ovaj momak što je u prvom igrao lijevog beka (je li to Tadejević?) nije mi baš legao. Beli puno bolji u drugom. "Šejtan" bože sačuvaj. Pa u šta se ono dijete pretvorilo? Ni driblinga, niti otkrivanja kako treba, još više pegla loptu, ne da je nikome. Uglavnom, dramatično loš. Čoma bio hit prvog poluvremena, zato je dobio i zaslužene ovacije kad je izlazio :-D .
E u drugom smo već počeli ličiti na ekipu pogotovo kad je Suljić izašao a ušao Buba. Dobrih par driblinga, solidan centaršut, snalazi se i u igri glavom, koristan u odbrani. Kad su ušla ova naša djeca malo je tempo pao, ali imali su momci par dobrih poteza. Od prinova Karamatić i Zlatković vrlo dobri, Tadejević, kao što rekoh loš, Gujić čini mi se solidan. Ovaj Radan nisam skontao koju poziciju je igrao. .ebu me ovi narandžasti dresovi, pa se ne vide dobro brojevi :) . Sesar odličan, Torlak solidan. Haskić-definitivno nam treba klasan špic. Haskić mi je drag, ali on to nije.
Posebno me je nerviralo postavljanje Dupovca na beka. Odmah sam pomislio na kombinaciju njega i Suljića na toj strani i umalo mi pozlilo nije. Ovaj momak je iz utakmice u utakmicu sve lošiji. Bogami neka uprava malo preispita ovo oko Dilavera, jer Dupovac nije ni za klupe. Naravno, ako Dilaver, nije šta srao. Ako jeste, jebi ga: "Koga nema itd".
Ali koliki je onaj Andrija, on kada puca glavom ne mora ni skakati.
uhljebljeni dvopek

#156 Re: Utakmice.

Post by uhljebljeni dvopek »

kitCa od krompiRa

tak nekako
Last edited by uhljebljeni dvopek on 01/07/2012 00:29, edited 3 times in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#157 Re: Utakmice.

Post by Velkoski »

:?
amoninan

#158 Re: Utakmice.

Post by amoninan »

:lol:
Muhamed Đakmić

#159 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

:lol: i ja oplakah :D
NeZatvaramPastu

#160 Re: Utakmice.

Post by NeZatvaramPastu »

Al je jako sunce bilo danas ;-)
KPNCTNJAH

#161 Re: Utakmice.

Post by KPNCTNJAH »

Sta prvo uradi navijac Zeljeznicara kad se registruje na ovaj forum... otvori pdf FK Sarajevo ...

mojne brisati ovaj post, tonbe je :thumbup: preslo mu u naviku da fula :D
Logovan

#162 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Zlatković, Karamatić, Šunjevarić. :thumbup: :thumbup: Gujić se malo slabije pokazao, dok Tadejević nije za prve postave.

Čomor, Diatta, Sesar, Adilović. :thumbup: Najbolji su danas bili.

Zajebancija na tribini samo takva.

Andrijaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:
Kemal Malovčić

#163 Re: Utakmice.

Post by Kemal Malovčić »

Meni samo nek Šunjevarić proradi, ne moramo osvojiti ni Evropa ligu ni Primera ligu ni Kup, ništa, samo nek Radan šalje pasove.
GandalfSivi

#164 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

1:0 Suljic...
moa

#165 Re: Utakmice.

Post by moa »

1:1
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#166 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Poznato je i prvih 11:

Adilović, Gujić, Belošević, Torlak, Tatomirović, Sesar, Čomor, Zlatković, Husejinović, Suljić i Hadžić
Muhamed Đakmić

#167 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

Opet nema Karamatića :roll:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#168 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Ocito ga Jovic koristi kao dodatni impuls u drugom dijelu susreta, nesto poput jokera.

edit:

Još trideset minuta ostalo je do početka utakmice. Nekoliko navijača u bordo majicama je upravo ušlo na stadion. Dug i naporan put nije bio problem za naše vjerne navijače. Biti srcem vezan, u tome leži snaga.

:thumbup:
ledeni_caj

#169 Re: Utakmice.

Post by ledeni_caj »

-LIBERO- wrote:Ocito ga Jovic koristi kao dodatni impuls u drugom dijelu susreta, nesto poput jokera.
Smijesno realno, momak medju najboljim igracima, ividjelo se to odmah. :shock: Ni Sunjevarica nema. :x
amoninan

#170 Re: Utakmice.

Post by amoninan »

Neće ti nikad Sesar i Šunjarević igrati zajedno, osim možda u slučaju nužde.
Kemal Malovčić

#171 Re: Utakmice.

Post by Kemal Malovčić »

pa đe ćemo pratit tekmu?
Muhamed Đakmić

#172 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

Kemal Malovčić wrote:pa đe ćemo pratit tekmu?
Daj nam stream. Ti si imao dobre nastupe po Malti, imaš jake veze dole.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#174 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Najezih se kada sam priocitao i prvi i drugi dio.

Utakmica između FC Hibernians i FK Sarajevo je počela. Čuje se pjesma naših navijača; "Daj go, Saraj´vo, nama više ne treba."

Naši igrači nose crne trake oko lijeve ruke u znak sječanja na žrtve genocida u Srebrenici.
Salah ad-Din

#175 Re: Utakmice.

Post by Salah ad-Din »

Ako smo već usuđeni na tektualni, onda da ovdje pratimo ko ljudi :D

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... ch=2009655
Post Reply