Kako je bio dobar osjećaj otići na ovu tekmu. Zašto, nemam pojma. Uglavnom kasnim ja na tekmu, trčim da kupim kartu, kad vidim još jedno desetak ljudi da samo što ne trče prema ulazu u stadion. K'o da je kakva prvenstvena. Uđem, kad imaš šta vidjeti. Cca 3000 bolesnika se skupilo. Srce k'o Brazil.
Prvo poluvrijeme loše i to baš loše. S obadvije strane. Ovaj momak što je u prvom igrao lijevog beka (je li to Tadejević?) nije mi baš legao. Beli puno bolji u drugom. "Šejtan" bože sačuvaj. Pa u šta se ono dijete pretvorilo? Ni driblinga, niti otkrivanja kako treba, još više pegla loptu, ne da je nikome. Uglavnom, dramatično loš. Čoma bio hit prvog poluvremena, zato je dobio i zaslužene ovacije kad je izlazio

.
E u drugom smo već počeli ličiti na ekipu pogotovo kad je Suljić izašao a ušao Buba. Dobrih par driblinga, solidan centaršut, snalazi se i u igri glavom, koristan u odbrani. Kad su ušla ova naša djeca malo je tempo pao, ali imali su momci par dobrih poteza. Od prinova Karamatić i Zlatković vrlo dobri, Tadejević, kao što rekoh loš, Gujić čini mi se solidan. Ovaj Radan nisam skontao koju poziciju je igrao. .ebu me ovi narandžasti dresovi, pa se ne vide dobro brojevi

. Sesar odličan, Torlak solidan. Haskić-definitivno nam treba klasan špic. Haskić mi je drag, ali on to nije.
Posebno me je nerviralo postavljanje Dupovca na beka. Odmah sam pomislio na kombinaciju njega i Suljića na toj strani i umalo mi pozlilo nije. Ovaj momak je iz utakmice u utakmicu sve lošiji. Bogami neka uprava malo preispita ovo oko Dilavera, jer Dupovac nije ni za klupe. Naravno, ako Dilaver, nije šta srao. Ako jeste, jebi ga: "Koga nema itd".
Ali koliki je onaj Andrija, on kada puca glavom ne mora ni skakati.