Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Neradnik

#14976 Re: Farma

Post by Neradnik »

Jebiga treba i znat bit mangup u tuđini...to svako ne moze...
TheWatcher

#14977 Re: Farma

Post by TheWatcher »

LEDA wrote:Koliki su im honorari ne zna se ,samo se nagađa :) ali su ,sigurno,dobri.

Memo ne bruka nas ,on bruka samo SEBE :-D ,tako -opusti se i uživaj .................s nama :kiss:
honorari su svima razliciti,nitko nema isti :thumbup: usporedbe radi,u VB koji je takodjer riJaliti i koji traje dosta krace od farme lepa lukic je imala 1.000 oJra dnevno :-) pretpostavljam da u ovoj farmi najvise honorare su imali era i zorica :skoljka:
Neradnik

#14978 Re: Farma

Post by Neradnik »

pricali su za neke da nemaju honorare mislim ko je lud da dzaba uđe u ovo ludilo :lol:
po meminom ponasanju se da zakljucit da je zadovoljan sa ovim do sada kao i sha...
Partizzanka

#14979 Re: Farma

Post by Partizzanka »

drugovi, kakva je ovo druga igra istine???

jesu ovo opet sinoc ih budili kasno pa igrali se??

http://www.youtube.com/watch?v=kK8RZBps ... C_W8jNNlIg
Sabirni centar

#14980 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

Te cifre o honorarima su šuplje, samo Onaj gore, Željko i Milica znaju kolike su pojedinačne "zarade".
klavirdžija

#14981 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Dobar dio "honorara" ide ispod stola, zato Goca B i šupljira kako je tamo iz strogo humanitarnih razloga podrške Pinku.
Neradnik

#14982 Re: Farma

Post by Neradnik »

Sabirni centar wrote:Te cifre o honorarima su šuplje, samo Onaj gore, Željko i Milica znaju kolike su pojedinačne "zarade".
ma ja ba nema to pojma niko osim njih....danas "komsija"nece da ti kaze kolka mu je plata eto oni ce reci nekom.... :lol: :lol:
Havatar

#14983 Re: Farma

Post by Havatar »

Partizzanka wrote:drugovi, kakva je ovo druga igra istine???

jesu ovo opet sinoc ih budili kasno pa igrali se??

http://www.youtube.com/watch?v=kK8RZBps ... C_W8jNNlIg
Ovi koji su izasli pitali ove koji su ostali i zadruga im odobrila da mogu da pitaju i ona pitanja preko kojih ce reci i sta su vidjeli kad su izasli napolje.
klavirdžija

#14984 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Sranija prvo pogled u kameru, pa tek onda urnisanje i mumlanje...
Partizzanka

#14985 Re: Farma

Post by Partizzanka »

ne ne

ovo je nesto drugo
sinoc isto bilo (spominju da je jovana izasla)

jedna recimo normalna igra istine
svi su igrali

pogledaj video
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#14986 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Hvala trećoj smjeni što nas je uputila u sve, sad mi je žao što sam sinoć :zzzz:

Iz video klipa su mi dvije stvari ostale :-? , a sve glede Stanijine "iskrenosti" (Najbolja je kad kaže smatram sebe, pa uzdahne, pa lavina komplimenata sebi :D ), a to su

- Danijel je homo, ali je zaljubljen u Staniju i ljubio je previše :D
-Normalno je da koketira sa kamerom, jer je puno pred objektivima i aparatima, to joj je posao, ali kad je tračarila da je Danijel gay potpuno je zaboravila na kamere :D
klavirdžija

#14987 Re: Farma

Post by klavirdžija »

i tri dana je zaboravljala. :D S tim da se radilo o informacijama od PRE nego što je ušla, tako da je ona to samo dobro predvidjela. :lol:
Last edited by klavirdžija on 03/07/2013 14:02, edited 1 time in total.
LEDA

#14988 Re: Farma

Post by LEDA »

Uglavnom: svi sve gledamo ,a vidimo različito -zavisno od ugla gledanja :D
Meni najmrža na farmi -Vesna karakondžula -alapača ,nikako mi nije jasno ko glasa za nju :?:

Fifi i Fufi - nebitni,već je sve rečeno o njima ,ali .....njima se smiješi blistava budućnost :D -takvi trenutno najbolje prolaze.

Tarot - mislim da je najveći gubitnik od učesnika farme.

Pjevači-stara garda- ništa se neće promijeniti za njih.I dalje svadbe i tezge ......

Moguće da ovi mlađi nešto i profitiraju po pitanju svojih karijera.
Akija će Ćoro nahvaliti ,te će dobiti još koji pjesmuljak :D
Ekrem -njemu se ništa ne mijenja ,osim što će u džep staviti nešto love isto kao i ono dvoje Galibabinaca ( fuj)

Memo bi mogao imati nešto više posla ,ali i više onih koji mu se iza leđa rugaju.
Ljuba -ako je vjerovati srpskim tabloidima ,ulazi u novi rijaliti ,samo ...........u svojoj kući :sad:

Toliko od mene :)
Havatar

#14989 Re: Farma

Post by Havatar »

Partizzanka wrote:ne ne

ovo je nesto drugo
sinoc isto bilo (spominju da je jovana izasla)

jedna recimo normalna igra istine
svi su igrali

pogledaj video
Prvo je bila obicna igra istine a onda je doslo da su neiskreni i da sad mogu da pitanja postavljaju samo oni koji su ispali iz igre onima koji su finalisti i to je to sto se tice igre istine i sastanka a ovo na snimku je kad je bilo to prvo.
TheWatcher

#14990 Re: Farma

Post by TheWatcher »

Neradnik wrote:
Sabirni centar wrote:Te cifre o honorarima su šuplje, samo Onaj gore, Željko i Milica znaju kolike su pojedinačne "zarade".
ma ja ba nema to pojma niko osim njih....danas "komsija"nece da ti kaze kolka mu je plata eto oni ce reci nekom.... :lol: :lol:
pa lepa lukic je javno rekla na tv za svoj honorar i jos je carica rekla da nije smijela da prica o tome ranije zbog ugovora :thumbup: ja sam gledao tu emisiju pa zato i tvrdim a ti i sabirni ako znate za demante rtv pink recite nam da i mi znamo :lol: :lol:
Havatar

#14991 Re: Farma

Post by Havatar »

TheWatcher wrote:
Neradnik wrote:
pa lepa lukic je javno rekla na tv za svoj honorar i jos je carica rekla da nije smijela da prica o tome ranije zbog ugovora :thumbup: ja sam gledao tu emisiju pa zato i tvrdim a ti i sabirni ako znate za demante rtv pink recite nam da i mi znamo :lol: :lol:
Ona na nastupima uzima 100 eura a u VB ce uzeti 1000 za dan :-)
Neradnik

#14992 Re: Farma

Post by Neradnik »

TheWatcher wrote:
Neradnik wrote:
kakve veze bogati ima lepin honorar u vb-u sa ovim na farmi?svako se dogovara za sebe mislim da nikom nije isti...
TheWatcher

#14993 Re: Farma

Post by TheWatcher »

de havatar ziv bio izvadi glavu iz pijeska i pogledaj malo svijet oko sebe :lol: ako vec hoces da raspravljamo prvo se malo informisi pa se javi :thumbup:
Sabirni centar

#14994 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

TheWatcher wrote:
Neradnik wrote:
Hoćemo, hoćemo, priložićemo, tek kad nam ti priložiš Lepin izvod iz banke. :D :lol:
Havatar

#14995 Re: Farma

Post by Havatar »

TheWatcher wrote:de havatar ziv bio izvadi glavu iz pijeska i pogledaj malo svijet oko sebe :lol: ako vec hoces da raspravljamo prvo se malo informisi pa se javi :thumbup:
To za 100 eura joj je otkrila ona novinarka kad su bile zajedno u Dvoru pa su se raspravljale a ona nije porekla niti demantovala.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#14996 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Možda je i Lepa slagala za honorar da sebi digne cijenu, a to i Pinku ide u prilog jer se kosi sa tezom o Mitrovićevim dugovima i tome da ne plaća ljude i učesnike rijalitija da plaća sa velikim zakašnjenjem.
Ona je poznati kockar, što je zaradila godinama i decenijama sve je prokockala, tako da sad po stare dane pjeva, hoda po rijalitijima itd..
U svakom slučaju odlična promocija. Ja da pjevam ili glumim ili igram ili tako nešto otišla bih džaba, još bi im i platila, jer je odlična prilika za kasnije zarade, navikavanje ljudi na tvoj lik itd.. Ipak, moraš se nečim baviti za to, bio to ples ili pjesma, nešto moraš znati za razliku od Stanije.
I istina je da je Milan Tarot jedini valjda u povjesti rijalitija , za kojeg se slažem da je izgubio ovim, a ne dobio.
LEDA

#14997 Re: Farma

Post by LEDA »

Baš me briga koliki su im honorari. Sigurno je da nemaju svi isti honorar ,a vjerovatno ni ugovor.
BTW I ja sam čula Lepu kada je ,kod one Sanje u emisiji,izjavila da ja u VB-u ima la DNEVNI honorar 1.000 €
Pošto kupila po to i prodala :)
Kemp

#14998 Re: Farma

Post by Kemp »

Sabirni centar wrote:
TheWatcher wrote:pa lepa lukic je javno rekla na tv za svoj honorar i jos je carica rekla da nije smijela da prica o tome ranije zbog ugovora :thumbup: ja sam gledao tu emisiju pa zato i tvrdim a ti i sabirni ako znate za demante rtv pink recite nam da i mi znamo :lol: :lol:
Hoćemo, hoćemo, priložićemo, tek kad nam ti priložiš Lepin izvod iz banke. :D :lol:
:thumbup:
:vozdra:
TheWatcher

#14999 Re: Farma

Post by TheWatcher »

http://www.blic.rs/Zabava/VIP-Veliki-br ... vra-dnevno

izjava data na srbijanskom Pinku :lol: :lol: dajte link gdje mitrovic demantuje lepu lukic :D :D
sve experti sa klix-a jbt :D :D :D
Neradnik

#15000 Re: Farma

Post by Neradnik »

TheWatcher wrote:http://www.blic.rs/Zabava/VIP-Veliki-br ... vra-dnevno

izjava data na srbijanskom Pinku :lol: :lol: dajte link gdje mitrovic demantuje lepu lukic :D :D
sve experti sa klix-a jbt :D :D :D
jarane kakve veze ima mitrovic sa vb kad je za vb glavni b92?
Locked