Farma
Moderator: anex
- Neradnik
#14976 Re: Farma
Jebiga treba i znat bit mangup u tuđini...to svako ne moze...
- TheWatcher
#14977 Re: Farma
honorari su svima razliciti,nitko nema istiLEDA wrote:Koliki su im honorari ne zna se ,samo se nagađaali su ,sigurno,dobri.
Memo ne bruka nas ,on bruka samo SEBE,tako -opusti se i uživaj .................s nama
- Neradnik
#14978 Re: Farma
pricali su za neke da nemaju honorare mislim ko je lud da dzaba uđe u ovo ludilo
po meminom ponasanju se da zakljucit da je zadovoljan sa ovim do sada kao i sha...
po meminom ponasanju se da zakljucit da je zadovoljan sa ovim do sada kao i sha...
- Partizzanka
#14979 Re: Farma
drugovi, kakva je ovo druga igra istine???
jesu ovo opet sinoc ih budili kasno pa igrali se??
http://www.youtube.com/watch?v=kK8RZBps ... C_W8jNNlIg
- Sabirni centar
#14980 Re: Farma
Te cifre o honorarima su šuplje, samo Onaj gore, Željko i Milica znaju kolike su pojedinačne "zarade".
- klavirdžija
#14981 Re: Farma
Dobar dio "honorara" ide ispod stola, zato Goca B i šupljira kako je tamo iz strogo humanitarnih razloga podrške Pinku.
- Neradnik
#14982 Re: Farma
ma ja ba nema to pojma niko osim njih....danas "komsija"nece da ti kaze kolka mu je plata eto oni ce reci nekom....Sabirni centar wrote:Te cifre o honorarima su šuplje, samo Onaj gore, Željko i Milica znaju kolike su pojedinačne "zarade".
- Havatar
#14983 Re: Farma
Ovi koji su izasli pitali ove koji su ostali i zadruga im odobrila da mogu da pitaju i ona pitanja preko kojih ce reci i sta su vidjeli kad su izasli napolje.Partizzanka wrote:drugovi, kakva je ovo druga igra istine???
- klavirdžija
#14984 Re: Farma
Sranija prvo pogled u kameru, pa tek onda urnisanje i mumlanje...
- Partizzanka
#14985 Re: Farma
ne ne
ovo je nesto drugo
sinoc isto bilo (spominju da je jovana izasla)
jedna recimo normalna igra istine
svi su igrali
pogledaj video
ovo je nesto drugo
svi su igrali
pogledaj video
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#14986 Re: Farma
Hvala trećoj smjeni što nas je uputila u sve, sad mi je žao što sam sinoć
Iz video klipa su mi dvije stvari ostale
, a sve glede Stanijine "iskrenosti" (Najbolja je kad kaže smatram sebe, pa uzdahne, pa lavina komplimenata sebi
), a to su
- Danijel je homo, ali je zaljubljen u Staniju i ljubio je previše
-Normalno je da koketira sa kamerom, jer je puno pred objektivima i aparatima, to joj je posao, ali kad je tračarila da je Danijel gay potpuno je zaboravila na kamere
Iz video klipa su mi dvije stvari ostale
- Danijel je homo, ali je zaljubljen u Staniju i ljubio je previše
-Normalno je da koketira sa kamerom, jer je puno pred objektivima i aparatima, to joj je posao, ali kad je tračarila da je Danijel gay potpuno je zaboravila na kamere
- klavirdžija
#14987 Re: Farma
i tri dana je zaboravljala.
S tim da se radilo o informacijama od PRE nego što je ušla, tako da je ona to samo dobro predvidjela. 
Last edited by klavirdžija on 03/07/2013 14:02, edited 1 time in total.
- LEDA
#14988 Re: Farma
Uglavnom: svi sve gledamo ,a vidimo različito -zavisno od ugla gledanja
Meni najmrža na farmi -Vesna karakondžula -alapača ,nikako mi nije jasno ko glasa za nju
Fifi i Fufi - nebitni,već je sve rečeno o njima ,ali .....njima se smiješi blistava budućnost
-takvi trenutno najbolje prolaze.
Tarot - mislim da je najveći gubitnik od učesnika farme.
Pjevači-stara garda- ništa se neće promijeniti za njih.I dalje svadbe i tezge ......
Moguće da ovi mlađi nešto i profitiraju po pitanju svojih karijera.
Akija će Ćoro nahvaliti ,te će dobiti još koji pjesmuljak
Ekrem -njemu se ništa ne mijenja ,osim što će u džep staviti nešto love isto kao i ono dvoje Galibabinaca ( fuj)
Memo bi mogao imati nešto više posla ,ali i više onih koji mu se iza leđa rugaju.
Ljuba -ako je vjerovati srpskim tabloidima ,ulazi u novi rijaliti ,samo ...........u svojoj kući
Toliko od mene
Meni najmrža na farmi -Vesna karakondžula -alapača ,nikako mi nije jasno ko glasa za nju
Fifi i Fufi - nebitni,već je sve rečeno o njima ,ali .....njima se smiješi blistava budućnost
Tarot - mislim da je najveći gubitnik od učesnika farme.
Pjevači-stara garda- ništa se neće promijeniti za njih.I dalje svadbe i tezge ......
Moguće da ovi mlađi nešto i profitiraju po pitanju svojih karijera.
Akija će Ćoro nahvaliti ,te će dobiti još koji pjesmuljak
Ekrem -njemu se ništa ne mijenja ,osim što će u džep staviti nešto love isto kao i ono dvoje Galibabinaca ( fuj)
Memo bi mogao imati nešto više posla ,ali i više onih koji mu se iza leđa rugaju.
Ljuba -ako je vjerovati srpskim tabloidima ,ulazi u novi rijaliti ,samo ...........u svojoj kući
Toliko od mene
- Havatar
#14989 Re: Farma
Prvo je bila obicna igra istine a onda je doslo da su neiskreni i da sad mogu da pitanja postavljaju samo oni koji su ispali iz igre onima koji su finalisti i to je to sto se tice igre istine i sastanka a ovo na snimku je kad je bilo to prvo.Partizzanka wrote:ne ne
ovo je nesto drugo
svi su igrali
pogledaj video
- TheWatcher
#14990 Re: Farma
pa lepa lukic je javno rekla na tv za svoj honorar i jos je carica rekla da nije smijela da prica o tome ranije zbog ugovoraNeradnik wrote:ma ja ba nema to pojma niko osim njih....danas "komsija"nece da ti kaze kolka mu je plata eto oni ce reci nekom....Sabirni centar wrote:Te cifre o honorarima su šuplje, samo Onaj gore, Željko i Milica znaju kolike su pojedinačne "zarade".![]()
- Havatar
#14991 Re: Farma
Ona na nastupima uzima 100 eura a u VB ce uzeti 1000 za danTheWatcher wrote:pa lepa lukic je javno rekla na tv za svoj honorar i jos je carica rekla da nije smijela da prica o tome ranije zbog ugovoraNeradnik wrote:ma ja ba nema to pojma niko osim njih....danas "komsija"nece da ti kaze kolka mu je plata eto oni ce reci nekom....Sabirni centar wrote:Te cifre o honorarima su šuplje, samo Onaj gore, Željko i Milica znaju kolike su pojedinačne "zarade".![]()
ja sam gledao tu emisiju pa zato i tvrdim a ti i sabirni ako znate za demante rtv pink recite nam da i mi znamo
![]()
- Neradnik
#14992 Re: Farma
kakve veze bogati ima lepin honorar u vb-u sa ovim na farmi?svako se dogovara za sebe mislim da nikom nije isti...TheWatcher wrote:pa lepa lukic je javno rekla na tv za svoj honorar i jos je carica rekla da nije smijela da prica o tome ranije zbog ugovoraNeradnik wrote:ma ja ba nema to pojma niko osim njih....danas "komsija"nece da ti kaze kolka mu je plata eto oni ce reci nekom....Sabirni centar wrote:Te cifre o honorarima su šuplje, samo Onaj gore, Željko i Milica znaju kolike su pojedinačne "zarade".![]()
ja sam gledao tu emisiju pa zato i tvrdim a ti i sabirni ako znate za demante rtv pink recite nam da i mi znamo
![]()
- TheWatcher
#14993 Re: Farma
de havatar ziv bio izvadi glavu iz pijeska i pogledaj malo svijet oko sebe
ako vec hoces da raspravljamo prvo se malo informisi pa se javi 
- Sabirni centar
#14994 Re: Farma
Hoćemo, hoćemo, priložićemo, tek kad nam ti priložiš Lepin izvod iz banke.TheWatcher wrote:pa lepa lukic je javno rekla na tv za svoj honorar i jos je carica rekla da nije smijela da prica o tome ranije zbog ugovoraNeradnik wrote:ma ja ba nema to pojma niko osim njih....danas "komsija"nece da ti kaze kolka mu je plata eto oni ce reci nekom....Sabirni centar wrote:Te cifre o honorarima su šuplje, samo Onaj gore, Željko i Milica znaju kolike su pojedinačne "zarade".![]()
![]()
- Havatar
#14995 Re: Farma
To za 100 eura joj je otkrila ona novinarka kad su bile zajedno u Dvoru pa su se raspravljale a ona nije porekla niti demantovala.TheWatcher wrote:de havatar ziv bio izvadi glavu iz pijeska i pogledaj malo svijet oko sebeako vec hoces da raspravljamo prvo se malo informisi pa se javi
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#14996 Re: Farma
Možda je i Lepa slagala za honorar da sebi digne cijenu, a to i Pinku ide u prilog jer se kosi sa tezom o Mitrovićevim dugovima i tome da ne plaća ljude i učesnike rijalitija da plaća sa velikim zakašnjenjem.
Ona je poznati kockar, što je zaradila godinama i decenijama sve je prokockala, tako da sad po stare dane pjeva, hoda po rijalitijima itd..
U svakom slučaju odlična promocija. Ja da pjevam ili glumim ili igram ili tako nešto otišla bih džaba, još bi im i platila, jer je odlična prilika za kasnije zarade, navikavanje ljudi na tvoj lik itd.. Ipak, moraš se nečim baviti za to, bio to ples ili pjesma, nešto moraš znati za razliku od Stanije.
I istina je da je Milan Tarot jedini valjda u povjesti rijalitija , za kojeg se slažem da je izgubio ovim, a ne dobio.
Ona je poznati kockar, što je zaradila godinama i decenijama sve je prokockala, tako da sad po stare dane pjeva, hoda po rijalitijima itd..
U svakom slučaju odlična promocija. Ja da pjevam ili glumim ili igram ili tako nešto otišla bih džaba, još bi im i platila, jer je odlična prilika za kasnije zarade, navikavanje ljudi na tvoj lik itd.. Ipak, moraš se nečim baviti za to, bio to ples ili pjesma, nešto moraš znati za razliku od Stanije.
I istina je da je Milan Tarot jedini valjda u povjesti rijalitija , za kojeg se slažem da je izgubio ovim, a ne dobio.
- LEDA
#14997 Re: Farma
Baš me briga koliki su im honorari. Sigurno je da nemaju svi isti honorar ,a vjerovatno ni ugovor.
BTW I ja sam čula Lepu kada je ,kod one Sanje u emisiji,izjavila da ja u VB-u ima la DNEVNI honorar 1.000 €
Pošto kupila po to i prodala
BTW I ja sam čula Lepu kada je ,kod one Sanje u emisiji,izjavila da ja u VB-u ima la DNEVNI honorar 1.000 €
Pošto kupila po to i prodala
-
Kemp
#14998 Re: Farma
Sabirni centar wrote:Hoćemo, hoćemo, priložićemo, tek kad nam ti priložiš Lepin izvod iz banke.TheWatcher wrote:pa lepa lukic je javno rekla na tv za svoj honorar i jos je carica rekla da nije smijela da prica o tome ranije zbog ugovoraja sam gledao tu emisiju pa zato i tvrdim a ti i sabirni ako znate za demante rtv pink recite nam da i mi znamo
![]()
![]()
- TheWatcher
#14999 Re: Farma
http://www.blic.rs/Zabava/VIP-Veliki-br ... vra-dnevno
izjava data na srbijanskom Pinku
dajte link gdje mitrovic demantuje lepu lukic
sve experti sa klix-a jbt

izjava data na srbijanskom Pinku
sve experti sa klix-a jbt
- Neradnik
#15000 Re: Farma
jarane kakve veze ima mitrovic sa vb kad je za vb glavni b92?TheWatcher wrote:http://www.blic.rs/Zabava/VIP-Veliki-br ... vra-dnevno
izjava data na srbijanskom Pinku![]()
dajte link gdje mitrovic demantuje lepu lukic
![]()
![]()
sve experti sa klix-a jbt![]()
![]()