Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ajant wrote:Narucio sam 2 itema prije 2-3 mjeseca (od po 2-3 dolara), nisu mi stigli na adresu, a davno je prošao expected delivery date. Pokrenuo sam case i sve to, ali zna li neko da nije bilo nekih promjena u sistemu shipmenta u BiH? Trebam li nešto claimat u pošti ili na carini?
Mehemed wrote:
Nadam se da stižu sljedeće sedmice.
danas izgleda nista, koji je ono dan bio kada su ovima dosle prosle sedmice
Nije još kasno za danas, ali ja se nadam da će stići sutra sa onim avionom iz Kelna s kojim su došle neke Singapurske pošiljke u prošli Ponedjeljak. Taj avion po planu slijeće sutra u 8:50h. Nekako su po meni najveće šanse da stigne s njim.
Mehemed wrote:
Nadam se da stižu sljedeće sedmice.
danas izgleda nista, koji je ono dan bio kada su ovima dosle prosle sedmice
Nije još kasno za danas, ali ja se nadam da će stići sutra sa onim avionom iz Kelna s kojim su došle neke Singapurske pošiljke u prošli Ponedjeljak. Taj avion po planu slijeće sutra u 8:50h. Nekako su po meni najveće šanse da stigne s njim.
Cesti zna doci utorkom, ali eto vidjet cemo, ja ne znam kada ovi nasi u posti unose promjenu na tracking jer nesto ne vjerujem da to rade odma u 9 kada avion stigne
Ma neće odmah, valja to skenirati, ali sat, najkasnije sat i po nakon slijetanja ako ne bude promjena na trackingu mislim da nisu stigle u tom avionu jer prošli Ponedjeljak kada su stigle neke Singapurske promjene na trackingu su se desile 40ak minuta nakon slijetanja, bar je tako bilo u slučaju pošiljke korisnika klaki.
To svi cekaju na Singapore Post?
Ja imam situaciju gdje sam narucio neke djidje sa fasttech.com krajem proslog mjeseca, 02.06. mi stavili status ordera u shipped i uslikali paket.
Od 05.06. do danas mi jos uvijek stoji samo ova informacija na trackingu, izgleda da nije ni krenulo
Arkec Zgotiva wrote:To svi cekaju na Singapore Post?
Ja imam situaciju gdje sam narucio neke djidje sa fasttech.com krajem proslog mjeseca, 02.06. mi stavili status ordera u shipped i uslikali paket.
Od 05.06. do danas mi jos uvijek stoji samo ova informacija na trackingu, izgleda da nije ni krenulo
Stani u red, ima nas starijih za ovu sedmicu, ti cekaj onu tamo ili onuu tamo tamo... haha
i kod mene isto od tog datuma ista poruka stoji
edit:
provjeri ovdje http://www.singpost.com/ meni pokazuje tu da je poslana posiljka a na 17 track pokazuje poruku ko kod tebe
Last edited by kloniran on 12/06/2017 23:49, edited 1 time in total.
Stani u red, ima nas starijih za ovu sedmicu, ti cekaj onu tamo ili onuu tamo tamo... haha
Njemu je red tek u zadnjoj sedmici u ovom ili u prvoj sedmici u sljedećem mjesecu.
kloniran wrote:
i kod mene isto od tog datuma ista poruka stoji
edit:
provjeri ovdje http://www.singpost.com/ meni pokazuje tu da je poslana posiljka a na 17 track pokazuje poruku ko kod tebe
Evo upravo vidim i kod mene novi status: Despatched to overseas (Country code: BA)
Potajno sam htio da ni danas ne bude promjene pa da hladno otkazem narudzbu.
Hahaha, predpostavio sam da će sa onim avionom iz Kelna stići i pratio sam sve letove tog aviona iz Kelna u Sarajevo i napokon sa današnjim letom su stigle
Mehemed wrote:Hahaha, predpostavio sam da će sa onim avionom iz Kelna stići i pratio sam sve letove tog aviona iz Kelna u Sarajevo i napokon sa današnjim letom su stigle
Opasno isčekujem LED sijalice Led je koristan kada je toplo, a LED je koristan i kada je toplo i kada je hladno, hehe
Krenulo je dalje
13.06.2017 14:48:54 BOSNIA AND HERZEGOVINA BASJJA - SARAJEVO 71003 Otprema pisama na carinu - UVOZ
Prije je pisalo Otprema pošiljki... a sada piše Otprema pisama i vjerovatno Otprema paketa ako su u pitanju paketi.
Last edited by Mehemed on 13/06/2017 14:58, edited 1 time in total.