Željko Komšić-član Predsjedništva

Post Reply
debeljko20

#1476 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by debeljko20 »

sdp je naglo uletio u krivinu a komšić tom prilikom izletio iz auta. zlajoglu vozi dalje. :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1477 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by -LIBERO- »

debeljko20 wrote:sdp je naglo uletio u krivinu a komšić tom prilikom izletio iz auta. zlajoglu vozi dalje. :D
A i postotci podrske mu frcaju na sve strane iz tog automobila u brzini. Prvi lakmus ppir trenutne podrske Zaltko ec osjetiti vec za par mjeseci na lokalnim izborima. Koje ce to biti otreznjenje, samar..ma samarcina.

Al' opet ce Masic, Hadzic i slicni govoriti, ma nije to nista predsjednice, vi ste najpametniji i najbolji...ni 7% nije tako los rezultat, to je sve obmana i zavjera.
Corto Maltese

#1478 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Corto Maltese »

Čuj, dogodilo se da se u nečemu složim i sa Nekom!? (izuzimajući "drugarski" dio izjave)
"Željko Komšić je moj drug. Žao mi je što se odlučio na ovakav potez. Smatram da se trebao boriti za svoje stavove, kako u stranci tako i u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine", kazao je premijer Nikšić
Bosančina

#1479 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Bosančina »

debeljko20 wrote:sdp je naglo uletio u krivinu a komšić tom prilikom izletio iz auta. zlajoglu vozi dalje. :D
pogrešno
laguzija i ekipa DODALI gas prema litici na kraju puta,
kralj Komšo ISKOČIO NA VRIJEME iz auta
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1480 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by japin_mutapi »

talovi su u pitanju
Corto Maltese

#1481 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Corto Maltese »

Bosančina wrote:
pogrešno
Zaboravio si dodati i "Herojski!"
Boom71

#1482 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Boom71 »

Corto Maltese wrote:Čuj, dogodilo se da se u nečemu složim i sa Nekom!? (izuzimajući "drugarski" dio izjave)
"Željko Komšić je moj drug. Žao mi je što se odlučio na ovakav potez. Smatram da se trebao boriti za svoje stavove, kako u stranci tako i u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine", kazao je premijer Nikšić
da je ostao u stranci i pokusao nesto u njoj promjeniti samo bi dao vremena malim misevima da ga izglodju do kosti,a onda tako izgrizen od svakakvih vaski i poltrona bio bacen da istrune u zaborav.

i ova akcija je rizicna po mnogo cemu,ali barem mu daje neke sanse.kolike,vidjecemo uskoro.

sdp kao partije nije vise nikakva specijalna vrijednost i tesko da se iznutra moze nesto uciniti.ta vremena reforme i zdrave rekonstrukcije je propala izlaskom najjaceg-durakovica.
sta god da se desi,pa i da ovaj potez samo oslabi sdp nece me doticati.nema vise sdp onu vrijednost koju je imala.
Bosančina

#1483 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Bosančina »

Boom71 wrote:
Corto Maltese wrote:Čuj, dogodilo se da se u nečemu složim i sa Nekom!? (izuzimajući "drugarski" dio izjave)
da je ostao u stranci i pokusao nesto u njoj promjeniti samo bi dao vremena malim misevima ..
prodali se za fotelje
kralj Komšo pokazao da NIJE taj
Corto Maltese

#1484 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Corto Maltese »

Bosančina wrote: prodali se za fotelje
On nema nikakvu fotelju u stranci. Njegova fotelja je u Predsjedništvu BiH, i koliko znam, nje se čvrsto drži.
Bosančina

#1485 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Bosančina »

Corto Maltese wrote:
On nema nikakvu fotelju u stranci. Njegova fotelja je u Predsjedništvu BiH, i koliko znam, nje se čvrsto drži.
i treba, e tu IMA OVLASTI I MOGUĆNOSTI da spriječi crvendaće, čovićbobanovce i dodikčobanovce da sjebu državu
e tu će se zajebat, onako kako su se crvendaći sjebali oko predsjednika federacije, misle crvendaći da mogu kako hoće, da im je staljinizam, e malo su se zajebali u rčunicamaž
NARAVNO DA ĆE OSTAT U PREDSJEDNIŠTVU
Corto Maltese

#1486 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Corto Maltese »

Bosančina wrote:
Corto Maltese wrote:
i treba, e tu IMA OVLASTI I MOGUĆNOSTI da spriječi crvendaće, čovićbobanovce i dodikčobanovce da sjebu državu
e tu će se zajebat, onako kako su se crvendaći sjebali oko predsjednika federacije, misle crvendaći da mogu kako hoće, da im je staljinizam, e malo su se zajebali u rčunicamaž
NARAVNO DA ĆE OSTAT U PREDSJEDNIŠTVU
To sam i rekao. Te fotelje se čvrsto drži.
Trebam te

#1487 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Trebam te »

[/quote]
da je ostao u stranci i pokusao nesto u njoj promjeniti samo bi dao vremena malim misevima ..
prodali se za fotelje
Naravno sto ce Komsic sjediti u stranci koja je primila likove afera junica i kupovine glasova tipa Ibro Berilo (bio u svim strankama i na kraju doso u SDP, Damir Hadzic (reketas) itd...

Covjeku tu nije mjesto! Ode SDP nidje :dance: :run:
Bosančina

#1488 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Bosančina »

Komšić: Između interesa države i partije biram ovo prvo.
Lagumdžija: Ja biram ovo drugo, a jebe mi se za Japan... i za Bosnu.

Image
preko bare

#1489 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by preko bare »

Komsic, Batko , Prof, Besim, Dr. Trninic Slobodan ,sportisti ,pjevaci, Senad Hadzifejzovic otprilike ovakva ekipa zainteresovana za multietenicku gradjansku drzavu BiH ,sa svojim stavovima bi mogli pomoci reformaciji Bosne uz vasu podrsku koja je najvaznija u ovim trenucima.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1490 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by -LIBERO- »

preko bare wrote:Komsic, Batko , Prof, Besim, Dr. Trninic Slobodan ,sportisti ,pjevaci, Senad Hadzifejzovic otprilike ovakva ekipa zainteresovana za multietenicku gradjansku drzavu BiH ,sa svojim stavovima bi mogli pomoci reformaciji Bosne uz vasu podrsku koja je najvaznija u ovim trenucima.
A hajd' sve, ali Hadzifejzovic kojem svaki dnevnik onako slucajno gostuje neko iz SDA :D :lol:
FOČANSKI PROPISI

#1491 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by FOČANSKI PROPISI »

Bosančina wrote:
pogrešno
Ne bi bilo loše da je vozio autobus.
preko bare

#1492 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by preko bare »

-LIBERO- wrote:
preko bare wrote:Komsic, Batko , Prof, Besim, Dr. Trninic Slobodan ,sportisti ,pjevaci, Senad Hadzifejzovic otprilike ovakva ekipa zainteresovana za multietenicku gradjansku drzavu BiH ,sa svojim stavovima bi mogli pomoci reformaciji Bosne uz vasu podrsku koja je najvaznija u ovim trenucima.
A hajd' sve, ali Hadzifejzovic kojem svaki dnevnik onako slucajno gostuje neko iz SDA :D :lol:
Moze li Bakir 60 min,proci ili neko drugi kazem otprilike neka pomijesana selekcija koja se moze dogovoriti i timski raditi da se nesto promjeni. Nije valjda da nema vise skolovanih postenih kadrova u BiH.
Chuckie

#1493 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Chuckie »

Iskočio, dok drugi zanose muda drugima u krivini. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
preko bare

#1494 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by preko bare »

FOČANSKI PROPISI wrote:
Bosančina wrote:
pogrešno
Ne do bog da ti imas vlast gdje bi onda zavrsio autobus, nije ovo derbi zeljo-sarajevo, ili zvjezda-partizan, ili Mcity- chelsi............Buducnost vase djece je u vasim rukama. Saberite zadnjih 15 godina 'sta se promjenilo' mozda trenutno zivis bolje od komsije ali kolo srece se okrece..................
Bosančina

#1495 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Bosančina »

preko bare wrote:[
pogrešno
Ne do bog da ti imas vlast gdje bi onda zavrsio autobus, nije ovo derbi zeljo-sarajevo, ili zvjezda-partizan, ili Mcity- chelsi............Buducnost vase djece je u vasim rukama. Saberite zadnjih 15 godina 'sta se promjenilo' mozda trenutno zivis bolje od komsije ali kolo srece se okrece..................
valjda je mislio bolje da je vozio pun autobus crvendaća,
ON iskočio, a crvendaći završili u provaliji, što ih više to bolje, pun autobus...manje ih
Last edited by Bosančina on 24/07/2012 18:30, edited 2 times in total.
zavrzlama

#1496 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by zavrzlama »

Zeljko :thumbup:

nadam se da ce Zeljko nastaviti istim politickim kursom.....
ibizza

#1497 Re: Željko Komšić-nezavisni član Predsjedništva

Post by ibizza »

Canton wrote:Jel ovo potvrdjena informacija ili samo zelja SBIH i TV1?

Stavi ga Hare za predsjednika SBiH i eto mu opet pobjede :D
Zatamnjena stakla

#1498 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Zatamnjena stakla »

zavrzlama wrote:Zeljko :thumbup:

nadam se da ce Zeljko nastaviti istim politickim kursom.....
Svakako ;-)
kiky

#1499 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by kiky »

ja mislim da će on sa bičakćićem u bns ...
:D
iPod

#1500 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by iPod »

Znaci da Zeljko i Bakir od sada mogu da opozovu svakog ambasadora kojeg je predlozio Zlatko :thumbup: , uz to Zeljko moze da svakog Zlatkovog poltrona predlozenog za ambasadora blokira u predsjednistvu :thumbup:

Cool!

Zeljko uz tebe smo!
Post Reply