Hajde, poštenja radi, da se i ja jednom složim s tobom. Serie A je zaista truba postala. Na žalost - bilo je tamo vaktile dobrog fudbala...hidrant wrote:Pa Talijani ne mogu Englezima,u ovih par zadnjih utakmica,parirati.
Najbolji primjer propadanja Serije A jeste cinjenica da su igraci Rome umirali protiv Arsenala,tj. nisu mogli hodati,dok
su se Topnici laganini igrali sa njima.
Ovo o propadanju Serije A nisam ja izmislio,to su rijeci Cruyffa.
Liga prvaka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- winabike
#1476 Re: Liga prvaka
- shalla
#1477 Re: Liga prvaka
Razočaran sam načinom na koji je United izgubio večeras, bez ispaljenog metka. Fergusone dragi, Giggs više ne može pretrčati Dudu a ne nekog ozbiljnijeg evropskog igrača... Btw mrzim igrače koji ne znaju biti veliki u porazu kao Scholes ili Ronaldo
Jbg, čestitke svima koji gotive Barcu a United aBd sljedeće godine na popravni...
Jbg, čestitke svima koji gotive Barcu a United aBd sljedeće godine na popravni...
- rado_vidjen
#1478 Re: Liga prvaka
hajd laku noc i od mene
vidicu, ako ovo citas, samo da znas da mi vise frend na fejsu...jebo li te sveti vasilije
vidicu, ako ovo citas, samo da znas da mi vise frend na fejsu...jebo li te sveti vasilije
- Neelix
#1479 Re: Liga prvaka
ziv ti meni bio, ja rekoh zadnjih 20 godinarado_vidjen wrote:@neelix
samo si previdio kaznu engleskim klubovima od 5 god. ne izlazenja u evropska takmicenja nakon Heysela. znaci od 1985-1990.
bilo bi tu jos titula, ali nedadose dusmani, koji izgleda odvajkada idu naustrb engleskih klubova. sad sve cangino ima smisla
- winabike
#1480 Re: Liga prvaka
Da, da, Nemanjica je bio jako simpatičan večeras...rado_vidjen wrote:hajd laku noc i od mene![]()
Al' da zna odletit' po ćevape - zna, zna...
Laku noć, bio je to još jedan lijep dan...
- 1941.
#1481 Re: Liga prvaka
Kako god,u italiji još uvijek igraju (a i s klupe ih vode) i na tribinama sjede ljudska bića,sa svim svojim manama i vrlinama.I jedino tu se donekle zadržao nekakav šmek.Engleski fudbal je odavno izgubio karakter.
- hidrant
#1482 Re: Liga prvaka
Ko sjedi na tribinama?1941. wrote:Kako god,u italiji još uvijek igraju (a i s klupe ih vode) i na tribinama sjede ljudska bića,sa svim svojim manama i vrlinama.I jedino tu se donekle zadržao nekakav šmek.Engleski fudbal je odavno izgubio karakter.
Vide navijaca dode gledati Wolvse,nego Juve.
-
omar little
#1483 Re: Liga prvaka
ja sam sretna i zadovoljna da se igrao nogomet, nije bilo katanchenja i taktichkih, chuvaj rezultat, pizdarija nego atraktivni, lijepi, dushi mili nogomet!!! barca just happens
to be the champion 
- primus-1
#1484 Re: Liga prvaka
Gledajuci citavu sezonu u gobalu,zasluzili su brate mili,..
ove sezone igrali su najljepsi fudbal,konstantno.
svaka cast
mes que un club
tut el camp

ove sezone igrali su najljepsi fudbal,konstantno.
svaka cast
mes que un club
tut el camp
-
The 51st State
#1485 Re: Liga prvaka
lukava postavka igre od strane starog lisca, prvih 15 minuta je bio opsti presing i realno nismo mogli vidjeti nista od barselonine igre, no da takav nacin igre nosi i rizike vidjeli smo kroz majstoriju etoa, nakon tog gola utakmica je vec bila zavrsena, sir alex se kockao i izgubio...
- primus-1
#1486 Re: Liga prvaka
ispravka krivog navodaThe 51st State wrote:lukava postavka igre od strane starog lisca, prvih 15 minuta je bio opsti presing i realno nismo mogli vidjeti nista od barselonine igre, no da takav nacin igre nosi i rizike vidjeli smo kroz majstoriju etoa, nakon tog gola utakmica je vec bila zavrsena, sir alex se kockao i izgubio...
prvih 5-6 minuta
- JThomas
#1487 Re: Liga prvaka
sve da mi je neko rekao, ali da će guardiola nadmudriti fergusona...eto zašto mislim da je hiddink bolji trener, na stanford bridgeu onakvi igrači prvi udarac na gol upute u 93. minuti.
pobjeda čista k'o suza, nema se šta reći, izlgedalo je kao da su manchesterovim igračima u 10. minuti javili da je tekma gotova i da više nema potrebe da igraju lopte...zakazao apsolutno svako. ronaldo ispao pizda, al ono PRAVO...
a radije bih stisnuo ruku kralju koji je uspio unijeti baklju, nego ijednom igraču

pobjeda čista k'o suza, nema se šta reći, izlgedalo je kao da su manchesterovim igračima u 10. minuti javili da je tekma gotova i da više nema potrebe da igraju lopte...zakazao apsolutno svako. ronaldo ispao pizda, al ono PRAVO...
a radije bih stisnuo ruku kralju koji je uspio unijeti baklju, nego ijednom igraču
-
Art-Vandaley
#1488 Re: Liga prvaka
je li dzemica berberovic sinoc igrao?winabike wrote:Da, da, Nemanjica je bio jako simpatičan večeras...rado_vidjen wrote:hajd laku noc i od mene![]()
vidicu, ako ovo citas, samo da znas da mi vise frend na fejsu...jebo li te sveti vasilije![]()
![]()
Al' da zna odletit' po ćevape - zna, zna...
Laku noć, bio je to još jedan lijep dan...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1489 Re: Liga prvaka
igro je Salihamidžić nekad davno... prije nastanka Srba... i zabijao penale...Art-Vandaley wrote: je li dzemica berberovic sinoc igrao?
-
Art-Vandaley
#1490 Re: Liga prvaka
a dzemica?Chmoljo wrote:igro je Salihamidžić nekad davno... prije nastanka Srba... i zabijao penale...Art-Vandaley wrote: je li dzemica berberovic sinoc igrao?![]()
![]()
- Chmoljo
#1491 Re: Liga prvaka
ma nije. sjedio ovdje i evo imaš mahsuz selam od njega.Art-Vandaley wrote: a dzemica?
i kaže da se zahvaljuje Nemanji na ćevapima iz ćevabdžinice "Kod Eto'a"
-
Art-Vandaley
#1492 Re: Liga prvaka
i ja bi njemu uputio pozdrave od nemanje ali ne znamo iz koje cevabdzinice jer je cijeli lanac takvih dzemica obisao...Chmoljo wrote:ma nije. sjedio ovdje i evo imaš mahsuz selam od njega.Art-Vandaley wrote: a dzemica?
i kaže da se zahvaljuje Nemanji na ćevapima iz ćevabdžinice "Kod Eto'a"![]()
![]()
![]()
- Chmoljo
#1493 Re: Liga prvaka
sve bi to bilo dobro moj paja da džemo ima ikakve veze s temom. osim toga doveo si me u situaciju da ispada da branim jednog pitaraArt-Vandaley wrote: i ja bi njemu uputio pozdrave od nemanje ali ne znamo iz koje cevabdzinice jer je cijeli lanac takvih dzemica obisao...
nikako lijepo od tebe
-
elSaik
#1494 Re: Liga prvaka
I bude im dovoljno.JThomas wrote:sve da mi je neko rekao, ali da će guardiola nadmudriti fergusona...eto zašto mislim da je hiddink bolji trener, na stanford bridgeu onakvi igrači prvi udarac na gol upute u 93. minuti.
A oko ove rasprave koja je liga najbolja, iskoristi ću vaš način zaključivanja pa ću reći...
Wolfsburg je dao pet golova ekipi kojoj je Barca zabila samo 4 tako da je Wolfsburg bolji od europskog prvaka za jedan gol po utakmici. NjEMAČKA LIGA NAJBOLjA.
- Chmoljo
#1495 Re: Liga prvaka
eh jesi orginilan jbt. kupiš cik... ovaj hidrantove (elSaik wrote:I bude im dovoljno.JThomas wrote:sve da mi je neko rekao, ali da će guardiola nadmudriti fergusona...eto zašto mislim da je hiddink bolji trener, na stanford bridgeu onakvi igrači prvi udarac na gol upute u 93. minuti.![]()
A oko ove rasprave koja je liga najbolja, iskoristi ću vaš način zaključivanja pa ću reći...
Wolfsburg je dao pet golova ekipi kojoj je Barca zabila samo 4 tako da je Wolfsburg bolji od europskog prvaka za jedan gol po utakmici. NjEMAČKA LIGA NAJBOLjA.
-
elSaik
#1496 Re: Liga prvaka
Samo od najboljeg, samo od najboljeg.Chmoljo wrote:eh jesi orginilan jbt. kupiš cik... ovaj hidrantove (elSaik wrote: A oko ove rasprave koja je liga najbolja, iskoristi ću vaš način zaključivanja pa ću reći...
Wolfsburg je dao pet golova ekipi kojoj je Barca zabila samo 4 tako da je Wolfsburg bolji od europskog prvaka za jedan gol po utakmici. NjEMAČKA LIGA NAJBOLjA.) fore... ccc...
-
Art-Vandaley
#1497 Re: Liga prvaka
slijedece sezona je nasa, volio bi barcelonu jos u grupnoj fazi da ih pregazimo i ponizimo i da se osvetimo za lopovluke u finalu 2006!
- Chmoljo
#1498 Re: Liga prvaka
i ja bih volio da su svi ljudi na svjetu pametni... ali avaj...Art-Vandaley wrote:slijedece sezona je nasa, volio bi barcelonu jos u grupnoj fazi da ih pregazimo i ponizimo i da se osvetimo za lopovluke u finalu 2006!
- primus-1
#1499 Re: Liga prvaka
a izvini o kojoj je ekipi rijec,arsenalu??Art-Vandaley wrote:slijedece sezona je nasa, volio bi barcelonu jos u grupnoj fazi da ih pregazimo i ponizimo i da se osvetimo za lopovluke u finalu 2006!
dabogda,eno wenger opet odlucio da podmladi momcad
- van Basten
#1500 Re: Liga prvaka
ovo jučer je bilo finale po mom ukusu... svi koji me znaju malo bolje, znaju da mi je Manchester možda i najdraži evropski klub van granica BiH, a ni Barca mi nije mrska, naprotiv... uglavnom, sinoć zaslužena pobjeda Barcelone, da je onaj presing upalio na početku, možda bismo sada drugačije pričali, ali nije i činjenica je da United poslije 9. minute nije šanse stvorio... Valdes može dobiti ocjenu isto kao da je golman domaće ekipe u našoj ligi - neocijenjen.
Ferdinand i (pogotovo ) Vidić su par puta ispadali vrlo smiješni, o igri odbrane Manchestera dovoljno je reći da im je najniži igrač na terenu zabio golčinu glavom u skoku
, Anderson i Park nisu kapacitet za velikih utakmica, Rooney više ni sam ne zna šta treba igrati, Scholes se (opet) pokazao kao loš gubitnik, a Ronaldo je posebna priča... sramotna igra i ponašanje nekoga ko bi da je najbolji na svijetu... za Manchester je najbolje da ga prodaju ( i Berbatova koji se pogubio u velikom klubu također) i da za te pare dovedu Džeku
S druge strane, Puyol odigrao savršeno u defanzivi, Piquet u maniri najboljih italijanskih štopera, Iniesta i Xavi- standardno sjajno (Prosinečki : Iniesta od juniorskih dana nije pogrešno dodao loptu
), Eto'o i Messi također...
Sve u svemu zasluženo... čestitke.
Čestitke i Guardioli, pogotovo što se u tim trenucima velikog slavlja sjetio jednog velikog igrača - Maldinija i titulu posvetio njemu
Ferdinand i (pogotovo ) Vidić su par puta ispadali vrlo smiješni, o igri odbrane Manchestera dovoljno je reći da im je najniži igrač na terenu zabio golčinu glavom u skoku
S druge strane, Puyol odigrao savršeno u defanzivi, Piquet u maniri najboljih italijanskih štopera, Iniesta i Xavi- standardno sjajno (Prosinečki : Iniesta od juniorskih dana nije pogrešno dodao loptu
Sve u svemu zasluženo... čestitke.
Čestitke i Guardioli, pogotovo što se u tim trenucima velikog slavlja sjetio jednog velikog igrača - Maldinija i titulu posvetio njemu