Liga prvaka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
winabike

#1476 Re: Liga prvaka

Post by winabike »

hidrant wrote:Pa Talijani ne mogu Englezima,u ovih par zadnjih utakmica,parirati.
Najbolji primjer propadanja Serije A jeste cinjenica da su igraci Rome umirali protiv Arsenala,tj. nisu mogli hodati,dok
su se Topnici laganini igrali sa njima.

Ovo o propadanju Serije A nisam ja izmislio,to su rijeci Cruyffa.
Hajde, poštenja radi, da se i ja jednom složim s tobom. Serie A je zaista truba postala. Na žalost - bilo je tamo vaktile dobrog fudbala...
shalla

#1477 Re: Liga prvaka

Post by shalla »

Razočaran sam načinom na koji je United izgubio večeras, bez ispaljenog metka. Fergusone dragi, Giggs više ne može pretrčati Dudu a ne nekog ozbiljnijeg evropskog igrača... Btw mrzim igrače koji ne znaju biti veliki u porazu kao Scholes ili Ronaldo :x
Jbg, čestitke svima koji gotive Barcu a United aBd sljedeće godine na popravni...
rado_vidjen

#1478 Re: Liga prvaka

Post by rado_vidjen »

hajd laku noc i od mene :D

vidicu, ako ovo citas, samo da znas da mi vise frend na fejsu...jebo li te sveti vasilije
Neelix

#1479 Re: Liga prvaka

Post by Neelix »

rado_vidjen wrote:@neelix
samo si previdio kaznu engleskim klubovima od 5 god. ne izlazenja u evropska takmicenja nakon Heysela. znaci od 1985-1990.

bilo bi tu jos titula, ali nedadose dusmani, koji izgleda odvajkada idu naustrb engleskih klubova. sad sve cangino ima smisla :D
ziv ti meni bio, ja rekoh zadnjih 20 godina :D znaci jedna godina te kazne se samo racuna :-)
winabike

#1480 Re: Liga prvaka

Post by winabike »

rado_vidjen wrote:hajd laku noc i od mene :D

vidicu, ako ovo citas, samo da znas da mi vise frend na fejsu...jebo li te sveti vasilije
Da, da, Nemanjica je bio jako simpatičan večeras... :dance: :mrgreen:

Al' da zna odletit' po ćevape - zna, zna...

Laku noć, bio je to još jedan lijep dan... ;-)
1941.

#1481 Re: Liga prvaka

Post by 1941. »

Kako god,u italiji još uvijek igraju (a i s klupe ih vode) i na tribinama sjede ljudska bića,sa svim svojim manama i vrlinama.I jedino tu se donekle zadržao nekakav šmek.Engleski fudbal je odavno izgubio karakter.
hidrant

#1482 Re: Liga prvaka

Post by hidrant »

1941. wrote:Kako god,u italiji još uvijek igraju (a i s klupe ih vode) i na tribinama sjede ljudska bića,sa svim svojim manama i vrlinama.I jedino tu se donekle zadržao nekakav šmek.Engleski fudbal je odavno izgubio karakter.
Ko sjedi na tribinama?

Vide navijaca dode gledati Wolvse,nego Juve.
omar little

#1483 Re: Liga prvaka

Post by omar little »

ja sam sretna i zadovoljna da se igrao nogomet, nije bilo katanchenja i taktichkih, chuvaj rezultat, pizdarija nego atraktivni, lijepi, dushi mili nogomet!!! barca just happens :D :D :D to be the champion :D
primus-1

#1484 Re: Liga prvaka

Post by primus-1 »

Gledajuci citavu sezonu u gobalu,zasluzili su brate mili,..
ove sezone igrali su najljepsi fudbal,konstantno.
svaka cast
mes que un club

tut el camp :dance: :dance: :dance:
The 51st State

#1485 Re: Liga prvaka

Post by The 51st State »

lukava postavka igre od strane starog lisca, prvih 15 minuta je bio opsti presing i realno nismo mogli vidjeti nista od barselonine igre, no da takav nacin igre nosi i rizike vidjeli smo kroz majstoriju etoa, nakon tog gola utakmica je vec bila zavrsena, sir alex se kockao i izgubio...
primus-1

#1486 Re: Liga prvaka

Post by primus-1 »

The 51st State wrote:lukava postavka igre od strane starog lisca, prvih 15 minuta je bio opsti presing i realno nismo mogli vidjeti nista od barselonine igre, no da takav nacin igre nosi i rizike vidjeli smo kroz majstoriju etoa, nakon tog gola utakmica je vec bila zavrsena, sir alex se kockao i izgubio...
ispravka krivog navoda
prvih 5-6 minuta :) :D
JThomas

#1487 Re: Liga prvaka

Post by JThomas »

sve da mi je neko rekao, ali da će guardiola nadmudriti fergusona...eto zašto mislim da je hiddink bolji trener, na stanford bridgeu onakvi igrači prvi udarac na gol upute u 93. minuti.

pobjeda čista k'o suza, nema se šta reći, izlgedalo je kao da su manchesterovim igračima u 10. minuti javili da je tekma gotova i da više nema potrebe da igraju lopte...zakazao apsolutno svako. ronaldo ispao pizda, al ono PRAVO...

a radije bih stisnuo ruku kralju koji je uspio unijeti baklju, nego ijednom igraču :D :D
Art-Vandaley

#1488 Re: Liga prvaka

Post by Art-Vandaley »

winabike wrote:
rado_vidjen wrote:hajd laku noc i od mene :D

Da, da, Nemanjica je bio jako simpatičan večeras... :dance: :mrgreen:

Al' da zna odletit' po ćevape - zna, zna...

Laku noć, bio je to još jedan lijep dan... ;-)
je li dzemica berberovic sinoc igrao?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1489 Re: Liga prvaka

Post by Chmoljo »

Art-Vandaley wrote: je li dzemica berberovic sinoc igrao?
igro je Salihamidžić nekad davno... prije nastanka Srba... i zabijao penale... :D :D :D
Art-Vandaley

#1490 Re: Liga prvaka

Post by Art-Vandaley »

Chmoljo wrote:
Art-Vandaley wrote: je li dzemica berberovic sinoc igrao?
igro je Salihamidžić nekad davno... prije nastanka Srba... i zabijao penale... :D :D :D
a dzemica?
Chmoljo

#1491 Re: Liga prvaka

Post by Chmoljo »

Art-Vandaley wrote: a dzemica?
ma nije. sjedio ovdje i evo imaš mahsuz selam od njega.

i kaže da se zahvaljuje Nemanji na ćevapima iz ćevabdžinice "Kod Eto'a" :D :D :D :D
Art-Vandaley

#1492 Re: Liga prvaka

Post by Art-Vandaley »

Chmoljo wrote:
Art-Vandaley wrote: a dzemica?
ma nije. sjedio ovdje i evo imaš mahsuz selam od njega.

i kaže da se zahvaljuje Nemanji na ćevapima iz ćevabdžinice "Kod Eto'a" :D :D :D :D
i ja bi njemu uputio pozdrave od nemanje ali ne znamo iz koje cevabdzinice jer je cijeli lanac takvih dzemica obisao...
Chmoljo

#1493 Re: Liga prvaka

Post by Chmoljo »

Art-Vandaley wrote: i ja bi njemu uputio pozdrave od nemanje ali ne znamo iz koje cevabdzinice jer je cijeli lanac takvih dzemica obisao...
sve bi to bilo dobro moj paja da džemo ima ikakve veze s temom. osim toga doveo si me u situaciju da ispada da branim jednog pitara :lol: :lol: :lol:

nikako lijepo od tebe :lol: :lol: :lol:
elSaik

#1494 Re: Liga prvaka

Post by elSaik »

JThomas wrote:sve da mi je neko rekao, ali da će guardiola nadmudriti fergusona...eto zašto mislim da je hiddink bolji trener, na stanford bridgeu onakvi igrači prvi udarac na gol upute u 93. minuti.
I bude im dovoljno. 8-)

A oko ove rasprave koja je liga najbolja, iskoristi ću vaš način zaključivanja pa ću reći...

Wolfsburg je dao pet golova ekipi kojoj je Barca zabila samo 4 tako da je Wolfsburg bolji od europskog prvaka za jedan gol po utakmici. NjEMAČKA LIGA NAJBOLjA. 8-)
Chmoljo

#1495 Re: Liga prvaka

Post by Chmoljo »

elSaik wrote:
JThomas wrote:sve da mi je neko rekao, ali da će guardiola nadmudriti fergusona...eto zašto mislim da je hiddink bolji trener, na stanford bridgeu onakvi igrači prvi udarac na gol upute u 93. minuti.
I bude im dovoljno. 8-)

A oko ove rasprave koja je liga najbolja, iskoristi ću vaš način zaključivanja pa ću reći...

Wolfsburg je dao pet golova ekipi kojoj je Barca zabila samo 4 tako da je Wolfsburg bolji od europskog prvaka za jedan gol po utakmici. NjEMAČKA LIGA NAJBOLjA. 8-)
eh jesi orginilan jbt. kupiš cik... ovaj hidrantove ( :lol: ) fore... ccc... :mrgreen:
elSaik

#1496 Re: Liga prvaka

Post by elSaik »

Chmoljo wrote:
elSaik wrote: A oko ove rasprave koja je liga najbolja, iskoristi ću vaš način zaključivanja pa ću reći...

eh jesi orginilan jbt. kupiš cik... ovaj hidrantove ( :lol: ) fore... ccc... :mrgreen:
Samo od najboljeg, samo od najboljeg. 8-)
Art-Vandaley

#1497 Re: Liga prvaka

Post by Art-Vandaley »

slijedece sezona je nasa, volio bi barcelonu jos u grupnoj fazi da ih pregazimo i ponizimo i da se osvetimo za lopovluke u finalu 2006!
Chmoljo

#1498 Re: Liga prvaka

Post by Chmoljo »

Art-Vandaley wrote:slijedece sezona je nasa, volio bi barcelonu jos u grupnoj fazi da ih pregazimo i ponizimo i da se osvetimo za lopovluke u finalu 2006!
i ja bih volio da su svi ljudi na svjetu pametni... ali avaj...
primus-1

#1499 Re: Liga prvaka

Post by primus-1 »

Art-Vandaley wrote:slijedece sezona je nasa, volio bi barcelonu jos u grupnoj fazi da ih pregazimo i ponizimo i da se osvetimo za lopovluke u finalu 2006!
a izvini o kojoj je ekipi rijec,arsenalu??
dabogda,eno wenger opet odlucio da podmladi momcad :D ovi vec omatorili :D
van Basten

#1500 Re: Liga prvaka

Post by van Basten »

ovo jučer je bilo finale po mom ukusu... svi koji me znaju malo bolje, znaju da mi je Manchester možda i najdraži evropski klub van granica BiH, a ni Barca mi nije mrska, naprotiv... uglavnom, sinoć zaslužena pobjeda Barcelone, da je onaj presing upalio na početku, možda bismo sada drugačije pričali, ali nije i činjenica je da United poslije 9. minute nije šanse stvorio... Valdes može dobiti ocjenu isto kao da je golman domaće ekipe u našoj ligi - neocijenjen.
Ferdinand i (pogotovo ) Vidić su par puta ispadali vrlo smiješni, o igri odbrane Manchestera dovoljno je reći da im je najniži igrač na terenu zabio golčinu glavom u skoku :-) , Anderson i Park nisu kapacitet za velikih utakmica, Rooney više ni sam ne zna šta treba igrati, Scholes se (opet) pokazao kao loš gubitnik, a Ronaldo je posebna priča... sramotna igra i ponašanje nekoga ko bi da je najbolji na svijetu... za Manchester je najbolje da ga prodaju ( i Berbatova koji se pogubio u velikom klubu također) i da za te pare dovedu Džeku :razz:
S druge strane, Puyol odigrao savršeno u defanzivi, Piquet u maniri najboljih italijanskih štopera, Iniesta i Xavi- standardno sjajno (Prosinečki : Iniesta od juniorskih dana nije pogrešno dodao loptu :thumbup: ), Eto'o i Messi također...
Sve u svemu zasluženo... čestitke.
Čestitke i Guardioli, pogotovo što se u tim trenucima velikog slavlja sjetio jednog velikog igrača - Maldinija i titulu posvetio njemu :thumbup:
Locked