Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ljudi pomoc...
ovaj sat sam narucila iz amerike prije godinu i po ne znam imal u bih ova marka igdje..
u pitanju je Michael Kors..
prije par mjeseci slucajno na tramvajskoj vidim da mi je ispo ovaj saraf sa strane znaci odvrno si i cao...
danas sam bila kod trznice imaju dvije radnje onaj urar odma do trznice i onaj prema tramvajskoj dodduse on nije radio ..al kod ovog prvog kad sam rekla ispo mi saraf , pita me pa "imate li saraf"...pa da imam ne bi tebi dosla covjece ..da li neko zna gdje jos mogu da odem ovde u sa..milsim da nema sanse da porucim jer je to stiglo preko nekog prijatelja davno a i on je narucivo preko neta...evo link.. http://www.google.ba/imgres?q=watch+mic ... 80&bih=571
kween wrote:ljudi pomoc...
ovaj sat sam narucila iz amerike prije godinu i po ne znam imal u bih ova marka igdje..
prije par mjeseci slucajno na tramvajskoj vidim da mi je ispo ovaj saraf sa strane znaci odvrno si i cao...
danas sam bila kod trznice imaju dvije radnje onaj urar odma do trznice i onaj prema tramvajskoj dodduse on nije radio ..al kod ovog prvog kad sam rekla ispo mi saraf , pita me pa "imate li saraf"...pa da imam ne bi tebi dosla covjece ..da li neko zna gdje jos mogu da odem ovde u sa..milsim da nema sanse da porucim jer je to stiglo preko nekog prijatelja davno a i on je narucivo preko neta...evo link.. http://www.google.ba/imgres?q=watch+mic ... 80&bih=571
hvala..
Ako se ne varam Alta drugi sprat radnja sa satovima imaju Michael Kors
Hajde satoljupci,ima li igdje u Sa ovaj Fossil? A plaho mi se svidja.
I koliko kosta?
Primjetila sam da je prije bilo puno ljepsih i zanimljivijih modela Swatch i Fossil satova, sad nekako dosadne kolekcije.
Not all movements where in house from Rolex. Many many years ago... but in todays market there are no ETA movements being used in current Rolex models. and to my knowlage which can be limited at times LOL!!! Never have use ETA in any of its Rolex models past or present. Except in Tudors, there are a modified ETA movement to run to Higher Rolex standards.
kween wrote:ljudi pomoc...
hvala..
Ako se ne varam Alta drugi sprat radnja sa satovima imaju Michael Kors
Nemoj da te buni ime jer su bankrotirali 2003 i promjenili ime u samo Regnier mada su na web siteu i inače u Francuskoj zadržali staro ime Vuillemin-Regnier
Koriste švicarske mehanizme Ronda pretežno za quartz i Sellista za automatike
Cijene ženskih modela kod njih na web siteu od 1000 Eura pa na više.