Vidim da su me mnogi isprozivali kao da sam disident ili ne znam ti šta. A odgovoriću nekima sa prozivanjima na to kako se ne smijemo suprotstavljati odlukama vlade. Dobro onda, jesul to Islanđani na izborima otjerali MMF i bankare iz države koji su kumovali sa predsjednikom ili su izašli na ulice, napravili havariju, potjerali bankare u mišije rupe, istjerali MMF i ostale glodare života, napravili od jedne prosječne države državu snova za većinu Balkanaca? Napredak te države se može ogledati i u tom primjeru da su ljudi toliko bezbrižni i da nemaju velikih muka sa životom i standardom, a i vlašću (zato jer ih se vlast boji, logika) da je 10% države otišlo da prati Europsko prvenstvo u fudbalu ljetos? Zamislite kakva bi to situacija trebala u našoj državi biti da 400 hiljada ljudi ode na neko pišano Europsko prvenstvo na kojem će stajati na stadionu navijati, a poslije i prije meča trošiti pare nemilice. E jebiga, to je problem. Ne znate
Ljudi su kroz više stvari dokazali koliko vole državu. Prvo što su srušili smeće od vlasti NASILNIM putem, jer su vidjeli da drugačije ne može. Vlast u BiH se nikad neće srušiti izborima, to je valjda svima jasno. Iz prostog razloga jer nacionalisti već imaju uigranu šemu krađe izbora i namještanja rezultata, koji će se od izbora do izbora koristiti i mi ništa nismo postigli.