Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Sabirni centar

#1476 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

obmana wrote:Kako prodjose stapici nisam upratio.
Tko je sve dao ekiju, a tko onoj debeloj.
Ako nekome nije mrsko.... hvala
Ekremu dali: Stanija, Irvas, Karan, Mećava, Goca Božinovska, Tarot, Danijel, Jovana ( za nju nisam 100%) ..a ostali debeloj :D
dječak sa šibicama

#1477 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

obmana wrote:Kako prodjose stapici nisam upratio.
Tko je sve dao ekiju, a tko onoj debeloj.
Ako nekome nije mrsko.... hvala
10-8 za rogbabu Zoricu, ona ide u arenu.

Ekremu stapice dali... stanojka rumenka naravno, Bozinovska, Tarot blesavi, Danijel ali on na kraju kad je sve bilo rijeseno pa kao da ne bude da je Zorica ubjedljivo "pobijedila", Irvas, toliko se mogu sjetiti.

Gordana glumica je dobila najmanje glasova, i Jovanka orlenka ide u arenu, po kazni jer je spavala kod gazde u kuci.
Sabirni centar

#1478 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

dječak sa šibicama wrote:Bozinovska.

Vratice se rogbaba 1/1, treba dalje kuhati na farmi, nego sad ce naebati ova jovanka.

Stanija veceras najsretnija osoba u tom dijelu plaete, ode joj konkurentkinja.
Jašta nego će se vratiti debela..mislim da je Marija Stanojki veći problem :D
Kal El

#1479 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Marija je malo veća "opasnost" za Stanojku nego Jovana..

A što se tiče "gazdarice"
Što je prije nisu opomenuli? A pitao sam se kako to da ona može spavati tamo,još im zadruga kondome poslala da bi poslje kaznili Jovanu :roll:

Eh da je maneken bio gazda a Stanija onako noćila, uh :mrgreen:
dječak sa šibicama

#1480 Re: Farma

A sto se ova Marija naklatila na stanojku, zna li neko?

Ponasa se ko zmija, neki su vec pisali da je bila u tom nekakvom kuharskom shovu :D uz komentar "nije nimalo naivna"... Ne limvo stanojku, ali Marijini komentari su skoro pa ulicarski.
Ambrozija

#1481 Re: Farma

Post by Ambrozija »

dječak sa šibicama wrote:A sto se ova Marija naklatila na stanojku, zna li neko?

Ponasa se ko zmija, neki su vec pisali da je bila u tom nekakvom kuharskom shovu :D uz komentar "nije nimalo naivna"... Ne limvo stanojku, ali Marijini komentari su skoro pa ulicarski.

Da, da...ucestvovala u Prvom kuharu Srbije, vodila rat (ne pretjerujem :D ) sa glavnim kuharom i clanom zirija.... :D
obmana

#1482 Re: Farma

Post by obmana »

Znaci goca glumica ide kuci :mrgreen:
A vidi bozinovke,pije sa ekijem pa mu zabiberi :lol: koji dvolicnjak..
Mislio sam da ce mu i shaban dati stapic,ali eto pravo me iznenadio :thumbup:
Opalaopa12

#1483 Re: Farma

Post by Opalaopa12 »

Eki je rekao da je nakon stapica sa dvije osobe zavrsio , jedna je Bozinovska , druga vidjet cemo , bit ce interesantno , vjerovatno Stanija ?

Bozinovska prije par dana govori da stvanro nema nijedan jedini razlog da da Ekremu stapic , a sad ovako , fuj ..

Volio bih da se glumica vrati , ali znam da su sanse za to bas male , jbg ..
charrrmed

#1484 Re: Farma

Post by charrrmed »

Opalaopa12 wrote:Eki je rekao da je nakon stapica sa dvije osobe zavrsio , jedna je Bozinovska , druga vidjet cemo , bit ce interesantno , vjerovatno Stanija ?

Bozinovska prije par dana govori da stvanro nema nijedan jedini razlog da da Ekremu stapic , a sad ovako , fuj ..

Volio bih da se glumica vrati , ali znam da su sanse za to bas male , jbg ..
Ekrem se ljuti sto mu je Stanija dala stapic, a kada je on njoj nema veze... Isto i za Tarota...
Bozinovska je meni ok, u odnosu na vecinu, ovo nije trebala uraditi ali jbg....
dječak sa šibicama

#1485 Re: Farma

Jbg, Eki ima prednost, on je tamo glavni lik, on moze dati nekome stapic ako zeli, ali onaj ko se njemu zamjeri... kako bi to najbolje bilo reci, ko nije sa Ekijem dobar, nema vise reklamu. Nije stanojka blesava, ona se oko Ekija motala samo zbog kamera, njega kamere vole, ko kad covjek radi shovove :D

Ali pobijediti nece, bar ja mislim. Ili mozda ovaj put hoce, ko ce im ga znati.

Pazi kad se stanojka naljutila na manekena jer je pricao sa Marijom. Jos mu naredi da se vise ne smije druziti sa njom... jel on svjestan koliki je papucar..
dzeno123

#1486 Re: Farma

Post by dzeno123 »

dječak sa šibicama wrote:Jbg, Eki ima prednost, on je tamo glavni lik, on moze dati nekome stapic ako zeli, ali onaj ko se njemu zamjeri... kako bi to najbolje bilo reci, ko nije sa Ekijem dobar, nema vise reklamu. Nije stanojka blesava, ona se oko Ekija motala samo zbog kamera, njega kamere vole, ko kad covjek radi shovove :D

Ali pobijediti nece, bar ja mislim. Ili mozda ovaj put hoce, ko ce im ga znati.

Pazi kad se stanojka naljutila na manekena jer je pricao sa Marijom. Jos mu naredi da se vise ne smije druziti sa njom... jel on svjestan koliki je papucar..
Naruzi ga Stanojka propisno, "samo jos jednom nek se ovo ponovi i zavrsili smo" a on "ok, ok, dobro, necu vise". :-)
charrrmed

#1487 Re: Farma

Post by charrrmed »

dječak sa šibicama wrote:
I on se izvinjava, kaze nece se vise ponoviti :lol:
dječak sa šibicama

#1488 Re: Farma

Filipe, od sutra oni su na ignore, razumes!?!

:D

I ova jovanka cini mi se, surfa po Danijelu zbog popularnosti.

Beranski glavutan kompleksas svoje vrste, sad se slihta "decku iz BG blokova" shabanu, a danas se ismijava nasem sarajevskom govoru, onako posrpdno imitira Memu...
Nucleo1985

#1489 Re: Farma

Post by Nucleo1985 »

A maneken se ljuti na Memisa kad mu je ovaj dao diagnozu :D
charrrmed

#1490 Re: Farma

Post by charrrmed »

dječak sa šibicama wrote:Filipe, od sutra oni su na ignore, razumes!?!

:D

I ova jovanka cini mi se, surfa po Danijelu zbog popularnosti.

Beranski glavutan kompleksas svoje vrste, sad se slihta "decku iz BG blokova" shabanu, a danas se ismijava nasem sarajevskom govoru, onako posrpdno imitira Memu...
Ko je Beranski glavutan? Rijetko ovo pravim, pa nisam jos pohvatao ove nadimke :D
zemomak

#1491 Re: Farma

Post by zemomak »

ćemo-ćita

tt via iPad
dječak sa šibicama

#1492 Re: Farma

Beranski glavutan je ovaj glavati Cita, Cemo :D

Cita ga prozvao Eki...

Ovdje inace dijelimo nadimke, i vrijedjamo, sto da ne, ionako je ovo sund i kiceraj svoje vrste :D ne mozemo mi njih izvrijedjati vise, nego sto oni sami sebe blamiraju svojim ponasanjem...
dječak sa šibicama

#1493 Re: Farma

Nucleo1985 wrote:A maneken se ljuti na Memisa kad mu je ovaj dao diagnozu :D
Jeste vidjeli vi kako Memo svrata sa stolice na zurci :lol:
Kal El

#1494 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

dječak sa šibicama wrote:Beranski glavutan je ovaj glavati Cita, Cemo :D

Cita ga prozvao Eki...

Ovdje inace dijelimo nadimke, i vrijedjamo, sto da ne, ionako je ovo sund i kiceraj svoje vrste :D ne mozemo mi njih izvrijedjati vise, nego sto oni sami sebe blamiraju svojim ponasanjem...
Plus Radojkin smjeh :lol:
Pa mogla je Jovana sa nekim drugim,što bi na Danijelu pravila popularnost? Nije lik neka faca od kad je izgubio kose:mrgreen:

Volio bih da im pošalje pismo
dječak sa šibicama

#1495 Re: Farma

Znas kako, bar ja tako mislim, kad se dvoje skompaju kao par, hajde ako si Pink stisni pa ih rastavi, a armija siparica ce biti bijesna na tebe :D

Nebi bilo lose da malo daju promjene, dinamike, svadba fingirana, ili boks mec, ili tako nesto.
Kal El

#1496 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Ja nešto čujem u pozadini, isto kao printer kad zuji ili su možda kamere.
Pismooo,dosadni su
Opalaopa12

#1497 Re: Farma

Post by Opalaopa12 »

Aj koji kralj ovaj Ekrem , vristim od smijeha u 3 ujutro HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH
Kal El

#1498 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Ekrem oko 4h počeo da pozdravlja redom kao i prije
Pozdravio nekog hodžu valjda u americi,kaže mi živimo kako nam on kaže, Ekreme poslat će neko FBI tom hodži :lol:
Pa se zahvaljuje zadrugi i Mitroviću jer paze što je musliman pa stave jagnjece pečenje kad je žurka :lol:

Eto par kila samo za njega :lol: Legenda je, da hoće Memiš ponekad ostati budan:)
skuterista

#1499 Re: Farma

Post by skuterista »

dječak sa šibicama wrote:Ovi supci sto su Ekremu dali stapic, kontali da se rijese konkurencije.

Posebno ova makedonka... koja supcina, Ekrem se cijelo vrijeme zeza sa njom, ova rogbaba je vrijedja svaki dan, i ona daje stapic Ekremu. Jaaaado.
Goca je ovim dobila glasace , ispostovala je 30 godina prijateljstva iako ju je Zoka pljuvala uzduz i poprijeko , pokazala je da je bolji covjek od nje ...nidje bi veze bilo da je dala njoj štapić umjesto Ekremu kojeg prvi put vidi
P308

#1500 Re: Farma

Post by P308 »

skuterista wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ovi supci sto su Ekremu dali stapic, kontali da se rijese konkurencije.

Posebno ova makedonka... koja supcina, Ekrem se cijelo vrijeme zeza sa njom, ova rogbaba je vrijedja svaki dan, i ona daje stapic Ekremu. Jaaaado.
Goca je ovim dobila glasace , ispostovala je 30 godina prijateljstva iako ju je Zoka pljuvala uzduz i poprijeko , pokazala je da je bolji covjek od nje ...nidje bi veze bilo da je dala njoj štapić umjesto Ekremu kojeg prvi put vidi

Slazem se :thumbup:
Locked