Ekremu dali: Stanija, Irvas, Karan, Mećava, Goca Božinovska, Tarot, Danijel, Jovana ( za nju nisam 100%) ..a ostali debelojobmana wrote:Kako prodjose stapici nisam upratio.
Tko je sve dao ekiju, a tko onoj debeloj.
Ako nekome nije mrsko.... hvala
Farma
Moderator: anex
- Sabirni centar
#1476 Re: Farma
- dječak sa šibicama
#1477 Re: Farma
10-8 za rogbabu Zoricu, ona ide u arenu.obmana wrote:Kako prodjose stapici nisam upratio.
Tko je sve dao ekiju, a tko onoj debeloj.
Ako nekome nije mrsko.... hvala
Ekremu stapice dali... stanojka rumenka naravno, Bozinovska, Tarot blesavi, Danijel ali on na kraju kad je sve bilo rijeseno pa kao da ne bude da je Zorica ubjedljivo "pobijedila", Irvas, toliko se mogu sjetiti.
Gordana glumica je dobila najmanje glasova, i Jovanka orlenka ide u arenu, po kazni jer je spavala kod gazde u kuci.
- Sabirni centar
#1478 Re: Farma
Jašta nego će se vratiti debela..mislim da je Marija Stanojki veći problemdječak sa šibicama wrote:Bozinovska.
Vratice se rogbaba 1/1, treba dalje kuhati na farmi, nego sad ce naebati ova jovanka.
Stanija veceras najsretnija osoba u tom dijelu plaete, ode joj konkurentkinja.
- Kal El
#1479 Re: AW: Farma
Marija je malo veća "opasnost" za Stanojku nego Jovana..
A što se tiče "gazdarice"
Što je prije nisu opomenuli? A pitao sam se kako to da ona može spavati tamo,još im zadruga kondome poslala da bi poslje kaznili Jovanu
Eh da je maneken bio gazda a Stanija onako noćila, uh
A što se tiče "gazdarice"
Što je prije nisu opomenuli? A pitao sam se kako to da ona može spavati tamo,još im zadruga kondome poslala da bi poslje kaznili Jovanu
Eh da je maneken bio gazda a Stanija onako noćila, uh
- dječak sa šibicama
#1480 Re: Farma
A sto se ova Marija naklatila na stanojku, zna li neko?
Ponasa se ko zmija, neki su vec pisali da je bila u tom nekakvom kuharskom shovu
uz komentar "nije nimalo naivna"... Ne limvo stanojku, ali Marijini komentari su skoro pa ulicarski.
Ponasa se ko zmija, neki su vec pisali da je bila u tom nekakvom kuharskom shovu
-
Ambrozija
#1481 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:A sto se ova Marija naklatila na stanojku, zna li neko?
Ponasa se ko zmija, neki su vec pisali da je bila u tom nekakvom kuharskom shovuuz komentar "nije nimalo naivna"... Ne limvo stanojku, ali Marijini komentari su skoro pa ulicarski.
Da, da...ucestvovala u Prvom kuharu Srbije, vodila rat (ne pretjerujem
-
obmana
#1482 Re: Farma
Znaci goca glumica ide kuci
A vidi bozinovke,pije sa ekijem pa mu zabiberi
koji dvolicnjak..
Mislio sam da ce mu i shaban dati stapic,ali eto pravo me iznenadio
A vidi bozinovke,pije sa ekijem pa mu zabiberi
Mislio sam da ce mu i shaban dati stapic,ali eto pravo me iznenadio
-
Opalaopa12
#1483 Re: Farma
Eki je rekao da je nakon stapica sa dvije osobe zavrsio , jedna je Bozinovska , druga vidjet cemo , bit ce interesantno , vjerovatno Stanija ?
Bozinovska prije par dana govori da stvanro nema nijedan jedini razlog da da Ekremu stapic , a sad ovako , fuj ..
Volio bih da se glumica vrati , ali znam da su sanse za to bas male , jbg ..
Bozinovska prije par dana govori da stvanro nema nijedan jedini razlog da da Ekremu stapic , a sad ovako , fuj ..
- charrrmed
#1484 Re: Farma
Ekrem se ljuti sto mu je Stanija dala stapic, a kada je on njoj nema veze... Isto i za Tarota...Opalaopa12 wrote:Eki je rekao da je nakon stapica sa dvije osobe zavrsio , jedna je Bozinovska , druga vidjet cemo , bit ce interesantno , vjerovatno Stanija ?
Bozinovska je meni ok, u odnosu na vecinu, ovo nije trebala uraditi ali jbg....
- dječak sa šibicama
#1485 Re: Farma
Jbg, Eki ima prednost, on je tamo glavni lik, on moze dati nekome stapic ako zeli, ali onaj ko se njemu zamjeri... kako bi to najbolje bilo reci, ko nije sa Ekijem dobar, nema vise reklamu. Nije stanojka blesava, ona se oko Ekija motala samo zbog kamera, njega kamere vole, ko kad covjek radi shovove
Ali pobijediti nece, bar ja mislim. Ili mozda ovaj put hoce, ko ce im ga znati.
Pazi kad se stanojka naljutila na manekena jer je pricao sa Marijom. Jos mu naredi da se vise ne smije druziti sa njom... jel on svjestan koliki je papucar..
Pazi kad se stanojka naljutila na manekena jer je pricao sa Marijom. Jos mu naredi da se vise ne smije druziti sa njom... jel on svjestan koliki je papucar..
- dzeno123
#1486 Re: Farma
Naruzi ga Stanojka propisno, "samo jos jednom nek se ovo ponovi i zavrsili smo" a on "ok, ok, dobro, necu vise".dječak sa šibicama wrote:Jbg, Eki ima prednost, on je tamo glavni lik, on moze dati nekome stapic ako zeli, ali onaj ko se njemu zamjeri... kako bi to najbolje bilo reci, ko nije sa Ekijem dobar, nema vise reklamu. Nije stanojka blesava, ona se oko Ekija motala samo zbog kamera, njega kamere vole, ko kad covjek radi shovove![]()
- charrrmed
#1487 Re: Farma
I on se izvinjava, kaze nece se vise ponovitidječak sa šibicama wrote:
- dječak sa šibicama
#1488 Re: Farma
Filipe, od sutra oni su na ignore, razumes!?!
I ova jovanka cini mi se, surfa po Danijelu zbog popularnosti.
Beranski glavutan kompleksas svoje vrste, sad se slihta "decku iz BG blokova" shabanu, a danas se ismijava nasem sarajevskom govoru, onako posrpdno imitira Memu...
Beranski glavutan kompleksas svoje vrste, sad se slihta "decku iz BG blokova" shabanu, a danas se ismijava nasem sarajevskom govoru, onako posrpdno imitira Memu...
-
Nucleo1985
#1489 Re: Farma
A maneken se ljuti na Memisa kad mu je ovaj dao diagnozu 
- charrrmed
#1490 Re: Farma
Ko je Beranski glavutan? Rijetko ovo pravim, pa nisam jos pohvatao ove nadimkedječak sa šibicama wrote:Filipe, od sutra oni su na ignore, razumes!?!
![]()
- dječak sa šibicama
#1492 Re: Farma
Beranski glavutan je ovaj glavati Cita, Cemo
Cita ga prozvao Eki...
Ovdje inace dijelimo nadimke, i vrijedjamo, sto da ne, ionako je ovo sund i kiceraj svoje vrste
ne mozemo mi njih izvrijedjati vise, nego sto oni sami sebe blamiraju svojim ponasanjem...
Cita ga prozvao Eki...
Ovdje inace dijelimo nadimke, i vrijedjamo, sto da ne, ionako je ovo sund i kiceraj svoje vrste
- dječak sa šibicama
#1493 Re: Farma
Jeste vidjeli vi kako Memo svrata sa stolice na zurciNucleo1985 wrote:A maneken se ljuti na Memisa kad mu je ovaj dao diagnozu
- Kal El
#1494 Re: AW: Farma
Plus Radojkin smjehdječak sa šibicama wrote:Beranski glavutan je ovaj glavati Cita, Cemo![]()
Cita ga prozvao Eki...
Ovdje inace dijelimo nadimke, i vrijedjamo, sto da ne, ionako je ovo sund i kiceraj svoje vrstene mozemo mi njih izvrijedjati vise, nego sto oni sami sebe blamiraju svojim ponasanjem...
Pa mogla je Jovana sa nekim drugim,što bi na Danijelu pravila popularnost? Nije lik neka faca od kad je izgubio kose:mrgreen:
Volio bih da im pošalje pismo
- dječak sa šibicama
#1495 Re: Farma
Znas kako, bar ja tako mislim, kad se dvoje skompaju kao par, hajde ako si Pink stisni pa ih rastavi, a armija siparica ce biti bijesna na tebe 
Nebi bilo lose da malo daju promjene, dinamike, svadba fingirana, ili boks mec, ili tako nesto.
Nebi bilo lose da malo daju promjene, dinamike, svadba fingirana, ili boks mec, ili tako nesto.
- Kal El
#1496 Re: AW: Farma
Ja nešto čujem u pozadini, isto kao printer kad zuji ili su možda kamere.
Pismooo,dosadni su
Pismooo,dosadni su
-
Opalaopa12
#1497 Re: Farma
Aj koji kralj ovaj Ekrem , vristim od smijeha u 3 ujutro HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH
- Kal El
#1498 Re: AW: Farma
Ekrem oko 4h počeo da pozdravlja redom kao i prije
Pozdravio nekog hodžu valjda u americi,kaže mi živimo kako nam on kaže, Ekreme poslat će neko FBI tom hodži
Pa se zahvaljuje zadrugi i Mitroviću jer paze što je musliman pa stave jagnjece pečenje kad je žurka
Eto par kila samo za njega
Legenda je, da hoće Memiš ponekad ostati budan:)
Pozdravio nekog hodžu valjda u americi,kaže mi živimo kako nam on kaže, Ekreme poslat će neko FBI tom hodži
Pa se zahvaljuje zadrugi i Mitroviću jer paze što je musliman pa stave jagnjece pečenje kad je žurka
Eto par kila samo za njega
-
skuterista
#1499 Re: Farma
Goca je ovim dobila glasace , ispostovala je 30 godina prijateljstva iako ju je Zoka pljuvala uzduz i poprijeko , pokazala je da je bolji covjek od nje ...nidje bi veze bilo da je dala njoj štapić umjesto Ekremu kojeg prvi put vididječak sa šibicama wrote:Ovi supci sto su Ekremu dali stapic, kontali da se rijese konkurencije.
Posebno ova makedonka... koja supcina, Ekrem se cijelo vrijeme zeza sa njom, ova rogbaba je vrijedja svaki dan, i ona daje stapic Ekremu. Jaaaado.
- P308
#1500 Re: Farma
skuterista wrote:Goca je ovim dobila glasace , ispostovala je 30 godina prijateljstva iako ju je Zoka pljuvala uzduz i poprijeko , pokazala je da je bolji covjek od nje ...nidje bi veze bilo da je dala njoj štapić umjesto Ekremu kojeg prvi put vididječak sa šibicama wrote:Ovi supci sto su Ekremu dali stapic, kontali da se rijese konkurencije.
Posebno ova makedonka... koja supcina, Ekrem se cijelo vrijeme zeza sa njom, ova rogbaba je vrijedja svaki dan, i ona daje stapic Ekremu. Jaaaado.
Slazem se