ala7 wrote:Pričaš druže o novim konceptima o budućnosti bajnoj MS mobile kao da si ograisao na karabatak od Milana tarota iz 2000tih!
Mene ne zanima koncept i budućnost, mene sadašnjost interesuje.. Imam GoPro i nemam aplikacije da valja koja bi se povezala kao remote. Ima zvanična ali koja nije imala update od 2014te koja nije za upotrebu, a prije par mjeseci su objavili da su otkazali podršku za MS Mobile. Nek koncept paralelno ganjaju ako hoće mene kao korisnika ne interesuju pokusne aplikacije.
Paypal otkazao podršku, Ebay izbacio aplikaciju.. Mlađe kategorije nemaju Snapchat, nema ili su pobrisane dosta aplikacija koje se danas koriste u svijetu!
Dobra reklama, dobro platiti neke kompanije i nove developere da odrade posao oko tih aplikacija..
Bravo. Eo ja sam sebi dosadio koliko ga pljujem, a na pocetku mi se fakat svidio uredjaj. Boli me briga za live tiles, nek su zive do neba kad je k*rina sistem. Kae ne trza, pa i ne trzao kad nema niceg na njemu.
Eo ja se bio prije par mjeseci vratio na 8.1. I rahat bio sto se tice tog trzanja, sve fino radilo al mi zatrebala jedna aplikacija koja je bila na 10. I sta cu, nabacim 10, jos uradim hard reset "da bolje legne"
Sad imam tu aplikaciju, al nijedna druga ne radi kako Bog zapovijeda hahah
Fb - ne moze ni da otvori (odmah kresa), ulazim preko browsera
Messenger - kresa cim hocu nekom sliku poslat, da ne spominjem da komotno mogu otkunjat dok se otvori app
Viber - bagova nekakvih tipa mogu otvorit samo jedan chat, ako hocu drugi moram skroz izac pa tek onda
Instagram (ne osudjujte me) - tek iz drugog puta moze otvorit, ne do Bog neki video startat ode odmah sve
Kamera vazda neki error izbacuje i jos kaze evo ti kod pa trazi na netu fix ako ti se da
Fm radio nema aplikacije, na to sam se vec zalii gore kad sam ocu instalirao
Itd itd.
Nemoj da mi neko kaze pa prodaj i kupi drugi. Valja nosit na dusi onoga kome prodam ovo smetlje.