Je li moguce imati curu kad...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ghost_Rider_XXX

#1451 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Ghost_Rider_XXX »

Pa naravno da treba po djahkad, ali nije li malo kretenski, da izvedeš curu prvi put i da čekaš da se ona mazne za takulin i plati, piće, večeru, whatever, a povrh svega još je napadneš ko konja što je ostavila mali tip konobaru?!
Sarajevski_Marlboro

#1452 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Sarajevski_Marlboro »

Kad voliš,trpiš. 8-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1453 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

Irish wrote:nisam citala sve pa ne znam..je li iko ovdje pisao da treba i cura da pocasti djahkad?? Ili je sada moderno..to nesto..on izvodi?
Kod mene nije djahkad nego jednom on, jednom ja, i tako naizmjenicno. :D

Ali ima srecom svega, pa i onih kojima je ispod ponosa da cura placa, pa ima i djevojaka koje se nece ni nasaliti da plate...kako god kome sta odgovaraa. :D Ima i onih likova koji kukaju na sva zvona kako ih izrabljuju bolje polovice ali i dalje ih trpe. :-) E to bih tukla. :D
Eleonora

#1454 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Eleonora »

Sarajevski_Marlboro wrote:Kad voliš,trpiš. 8-)
Zavisi sta i kojim intenzitetom.
Irish

#1455 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Irish »

ladyblue18 wrote:
Irish wrote:nisam citala sve pa ne znam..je li iko ovdje pisao da treba i cura da pocasti djahkad?? Ili je sada moderno..to nesto..on izvodi?

Ali ima srecom svega, pa i onih kojima je ispod ponosa da cura placa, pa ima i djevojaka koje se nece ni nasaliti da plate...kako god kome sta odgovaraa. :D Ima i onih likova koji kukaju na sva zvona kako ih izrabljuju bolje polovice ali i dalje ih trpe. :-) E to bih tukla. :D
e taccno sve noram potpisati :D
a za ove sto su "preponosni da cura plati" isto ima rjesenje, ..do toaleta skoknes da nosic napuderises i usput naletis na kelnera :D :thumbup:
Eleonora

#1456 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Eleonora »

Ghost_Rider_XXX wrote:Pa naravno da treba po djahkad, ali nije li malo kretenski, da izvedeš curu prvi put i da čekaš da se ona mazne za takulin i plati, piće, večeru, whatever, a povrh svega još je napadneš ko konja što je ostavila mali tip konobaru?!
Emancipacija zena je zbunila oba pola. :lol:
ladyblue18

#1457 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

Eleonora wrote:
Zavisi sta i kojim intenzitetom.
Upravo. :)
Sarajevski_Marlboro

#1458 Re: Je li moguce imati curu kad...

Mislila sam na kokuzluk :)
Ghost_Rider_XXX

#1459 Re: Je li moguce imati curu kad...

Kakva je tu logika živa bila? Pa nije veza bojno polje, majka mu stara, ako druga strana nije u stanju da ukapira da nešto ne frcera kako treba i da je neko tu heben ( figurativno mislim) onda je to nidje veze. :-)
fatamorgana

#1460 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by fatamorgana »

Ghost_Rider_XXX wrote:Pa hajd pošteno, izadješ s frajerom, on dobar, gori, pravo ti se svidja. Hajd šetnja, šuplja priča, on laže, ti lažeš, sve keep smiling, ruke se znoje itd. hodate vilsonovim ili nekom drugom, džukelama posutom alejom.
Ovaj opis je zen, :lol: , ko da je scena iz Alan Forda!
Eleonora

#1461 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Eleonora »

Sarajevski_Marlboro wrote:Mislila sam na kokuzluk :)
Moras da trpis njegov kokuzluk?! Haj dobro. A do kad?!
fatamorgana

#1462 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by fatamorgana »

Eleonora wrote:
Do peMzije?
Irish

#1463 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Irish »

Ghost_Rider_XXX wrote:Pa naravno da treba po djahkad, ali nije li malo kretenski, da izvedeš curu prvi put i da čekaš da se ona mazne za takulin i plati, piće, večeru, whatever, a povrh svega još je napadneš ko konja što je ostavila mali tip konobaru?!
ejs..ti sad iz krajnosti u krajnost brate :-)
ma kad se dvoje nagodnih nadju..lahko se dogovore oko placanja ;-)
Sarajevski_Marlboro

#1464 Re: Je li moguce imati curu kad...

Eleonora wrote:
Pa dobro,to i nije trpno stanje,to je stil života :D
ladyblue18

#1465 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

Joj kad smo kod ovih placanja sjetih se sad, izasla ja sa momkom tadasnjim, vikend bio, on na kraju da plati kad imao samo stoju i hajd ne dadoh ja da "razbija" vec ja cu platiti.
Ja sam iducih mjesec dana ja mislim morala slusati kako se on glupo osjecao jer sam ja platila umjesto njega. :-)

Inace ja nemam nista protiv toga da trpim neciji kokuzluk vec smo pricali o toj temi jednom ja mislim.
Ali u svakom slucaju ne mislim na nekoga ko ne mrda u zivotu i nema marke, vec ako ostane momak recimo bez posla i ne moze ga naci duze vrijeme sigurno ga necu ostaviti zbog toga. :-)
Ghost_Rider_XXX

#1466 Re: Je li moguce imati curu kad...

ladyblue18 wrote:Joj kad smo kod ovih placanja sjetih se sad, izasla ja sa momkom tadasnjim, vikend bio, on na kraju da plati kad imao samo stoju i hajd ne dadoh ja da "razbija" vec ja cu platiti.
Ja sam iducih mjesec dana ja mislim morala slusati kako se on glupo osjecao jer sam ja platila umjesto njega. :-)

Inace ja nemam nista protiv toga da trpim neciji kokuzluk vec smo pricali o toj temi jednom ja mislim.
Ali u svakom slucaju ne mislim na nekoga ko ne mrda u zivotu i nema marke, vec ako ostane momak recimo bez posla i ne moze ga naci duze vrijeme sigurno ga necu ostaviti zbog toga. :-)
Gdje ba rastu te ko ti majke ti??? Kako sam jopet počeo izlazit i družit se sa ženama ne dočekah ni pokušaj plaćanja računa, ono foliranje, kad šatro kreneš po novčanik koji se zagubio u tašni veličine Grenlanda.
Irish

#1467 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Irish »

takodjer :) isto tako sa rajom..svojevremeno kad smo stalno izlazili..nemas-no frks, imam ja veceras, sutra necu imati-imat ce neko, uglavnom nas to nije sprjecavalo da izlazimo :-D
Smoki

#1468 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Smoki »

AS_sa wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote:
suspect_zero wrote:Dolazi nam lijepo ljeto :) ...ne trebaju ni 2 km, dragu za ručicu i šetnja :)
Jel to ti ozbiljno?
ozedni se od tolike setnje ... :lol:
napijes se vode kod Begove dzamije :)
sarajlija_ba

#1469 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by sarajlija_ba »

ladyblue18 wrote:

Mene su vazda 'vake zapadale...kad sam rutave sreće od malih nogu :D
Sarajevski_Marlboro

#1470 Re: Je li moguce imati curu kad...

Nekad se pitam imaju li takve djevojke osjećaj stida?
Mislim,nikad ne platiti,a izaći 100 X,mene bi stid bilo.
Znala sam tako jednu curu,momak joj sve živo kupuje,od čačkalice do veš mašine,odjeće,šminke,sprava za vježbanje. :-)
I to sa 17 godina tako :-)

Šta će raditi sa 27? :roll:

Ne znam...ali nadam se da će nekada i pristojnost,odgoj,poštenje doći na svoje.(Ako ga uopšte ima u ovim ljudima,i ovom vaktu :-) )
Eleonora

#1471 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Eleonora »

Poenta je : znati procijeniti i izbalansirati neke stvari. :D
Tolerisati i trpiti opravdano ( sto rece @lady : tip ostane bez posla ili trazi isti ).
Bjezati od ''neopravdanih''. :run:
Eleonora

#1472 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Eleonora »

Sarajevski_Marlboro wrote:Nekad se pitam imaju li takve djevojke osjećaj stida?
Znala sam tako jednu curu,momak joj sve živo kupuje,od čačkalice do veš mašine,odjeće,šminke,sprava za vježbanje. :-)

Ne znam...ali nadam se da će nekada i pristojnost,odgoj,poštenje doći na svoje.(Ako ga uopšte ima u ovim ljudima,i ovom vaktu :-) )
To je samo odgoj vjeruj mi. ;-)
Irish

#1473 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Irish »

Sarajevski_Marlboro wrote:Nekad se pitam imaju li takve djevojke osjećaj stida?

:thumbup:
sarajlija_ba

#1474 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by sarajlija_ba »

Eleonora wrote:Poenta je : znati procijeniti i izbalansirati neke stvari. :D
Tolerisati i trpiti opravdano ( sto rece @lady : tip ostane bez posla ili trazi isti ).
Bjezati od ''neopravdanih''. :run:
Ma dobro...uvijek se može "prošetat" :lol: :lol: :lol:
ladyblue18

#1475 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Gdje ba rastu te ko ti majke ti??? Kako sam jopet počeo izlazit i družit se sa ženama ne dočekah ni pokušaj plaćanja računa, ono foliranje, kad šatro kreneš po novčanik koji se zagubio u tašni veličine Grenlanda.
:D ghoste ba ima normalnih cura mozda i vise nego sto se misli ali u svom sivilu ovom ne mozes ih primjetiti uopste. :D

Ne znam, ja sam opet tako odgojena da nikada ne iskoristavam nikoga pa sam i u veze to prenjela. Meni bi bas bilo uzasno da cjedim svaku markicu od momka, bas ne bih imala obraza. Ali nemamo svi isti obraz sto jes jes, neciji moze svasta podnjeti.
I inace ako mi je stalo do momka jako, to podrazumijeva da sam uz njega i sa njim i u dobrim i u ruznim trenucima, i bilo bi mi bas glupo ostavii ga zbog recimo kao sto vec rekoh nedostatka love privremeno.
Puno mi je draze pomoci mu kada on to treba, pa i oko trazenja posla, posuditi lovu ili sta vec.

Ja nisam takva cura koju samo zanima njegov novcanik i koja ce pobjeci prve prilike kad se isprazni fond. :D Za takve ipak vrijedi ono uvrijezeno misljenje dobro znano nama svima. :D

I mislim da se to sve ipak nosi iz kuce i od roditelja.
Post Reply