Balkanski nazovi "youtuberi"
- bingov buraz
#1451 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Jutros sam duplo gluplji nego sinoć jebo me klix i forum u šupak.Klikni na kurac bingov majmune.
Kako oni koji su ovim izloženi svakodnevno?
Kako oni koji su ovim izloženi svakodnevno?
- bingov buraz
#1452 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Nije mjesto ovom čovjeku na istoj stranici ili uopšte u temi sa ovim debilima što se krevelje u kameru.Nivelacija wrote:
pustolov
Amazonija
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#1453 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Emkura, pre*ebale ga vjevjerice
- Ommadawn
#1454 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
A gdje je ona iz Zen’ce, kako se ono zvala, gotivanerka, coolerka, tako nJešto?
- drag_gost
#1455 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Joj ovih gore infantilnih debila od djece. Kakvo je osvjezenje ovaj Vedran samo za njih, hvala sto ste ga podijelili.bingov buraz wrote:Nije mjesto ovom čovjeku na istoj stranici ili uopšte u temi sa ovim debilima što se krevelje u kameru.Nivelacija wrote:
pustolov
Amazonija
- drag_gost
#1456 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Svaka cast covjeku, preplacen._someone wrote:https://www.youtube.com/c/BalkanDashCam?app=desktop
Eto da i ja podijelim ovdje ako jos nekog zanima.Zanimljiv sadrzaj, pregledao sam par videa i tacno se bojim da ce me jedna ovakva budala jednog dana otjerati u grob.Dzaba sto ja pazim kako vozim kad sa druge strane moze naici divljakOd mene si dobio suscribe, valjda ti se prosiri kanal pa bude i neke zarade nekad, sretno
- Ultraviolent
-
dezurni_ucenik
#1458 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Hejtate likove a reklamirate ih. i jos nakucavajte im preglede. 10 za logiku 
- bingov buraz
#1459 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Kad porastem biću Vedran Bađundrag_gost wrote:
Joj ovih gore infantilnih debila od djece. Kakvo je osvjezenje ovaj Vedran samo za njih, hvala sto ste ga podijelili.
Hodati po džungli,favelama i oženiti mulatkinju.King.
Imaš njegova gostovanja u podcast inkubator,super zanimljivo,preporuke.
- Ommadawn
#1460 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Uvijek ima svjetlo na kraju tunelabingov buraz wrote:Kad porastem biću Vedran Bađundrag_gost wrote:
Joj ovih gore infantilnih debila od djece. Kakvo je osvjezenje ovaj Vedran samo za njih, hvala sto ste ga podijelili.![]()
- tuzlak1212
#1461 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Fala sto si share-o ovaj kanal... Prejak je frajerNivelacija wrote:
pustolov
Amazonija
- drag_gost
#1462 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Malo sam danas gledao, bas je zanimljiv covjek.bingov buraz wrote:Kad porastem biću Vedran Bađundrag_gost wrote:
Joj ovih gore infantilnih debila od djece. Kakvo je osvjezenje ovaj Vedran samo za njih, hvala sto ste ga podijelili.![]()
- bingov buraz
#1463 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Podcast inkubator je odličan.
Satoshi je kralj,uzeo sjekiru i pita gdje su Kinezi
,pita ga Petrak koliko će mu trebati da savlada Hrvatski jezik kaže on misli dvije godine a Mirko mu rekao 27
mada ima i tužnih djelova kad priča da ga je trener tukao i da je to normalno u Japanu.
Jedan od najzabavnijih podcasta svakako,i onaj sa Goranom Babićem Hambijem i taj je likčina i po.Naravno i sa Bađunom su svi za 10.Uopšteno Petrak ima normalnije goste od onog drugog što voli popiti dok radi emisiju
Satoshi je kralj,uzeo sjekiru i pita gdje su Kinezi
Jedan od najzabavnijih podcasta svakako,i onaj sa Goranom Babićem Hambijem i taj je likčina i po.Naravno i sa Bađunom su svi za 10.Uopšteno Petrak ima normalnije goste od onog drugog što voli popiti dok radi emisiju
-
Mark Tven
#1464 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Sveukupno, Raletovi gosti su mi zanimljiviji, jer Petrakovi su previše šablonski, ali najinteresantnija i nezaboravna gostovanja vodio je Petrak (Pomenuti Japanezer, Bađun, ludi Vaso...).
Dobri su momci, odlična im je prostorija u kojoj šljakaju, i stilski je vrh uređena onako eklektična i nagomilana svakojakim rekvizitima.
Savet da pogledate i gostovanje seksologinje Krležice, ugostila ju jedna dobra cava koja se kratko zadržala kao voditelj, jer se i nije snalazila najbolje...a pošto je dotična po prirodi sramežljiva, suspregnuta i patrijahalno vaspitana, videla se neugodnost kod nje dok su peglali teme vezane za žene i ses (Krležica joj na kraju poklonila i dildo, pa ako se iko pitao okle im onako vidno istaknut
, to je iz te emisije).
Pogledati i prvo gostovanje rasne bedevije, Tee Matanović...Rale je gorio tokom cast-a.
A ako se ikad realizuje ideja da u PI svrati Aleksandar Bilanović, to će biti najjači podcast sigurno. Šio bi Cro Copov i Bađunov za koplje (a znamo kakve su podcaste imali ova dvojica).
Dobri su momci, odlična im je prostorija u kojoj šljakaju, i stilski je vrh uređena onako eklektična i nagomilana svakojakim rekvizitima.
Savet da pogledate i gostovanje seksologinje Krležice, ugostila ju jedna dobra cava koja se kratko zadržala kao voditelj, jer se i nije snalazila najbolje...a pošto je dotična po prirodi sramežljiva, suspregnuta i patrijahalno vaspitana, videla se neugodnost kod nje dok su peglali teme vezane za žene i ses (Krležica joj na kraju poklonila i dildo, pa ako se iko pitao okle im onako vidno istaknut
Pogledati i prvo gostovanje rasne bedevije, Tee Matanović...Rale je gorio tokom cast-a.
A ako se ikad realizuje ideja da u PI svrati Aleksandar Bilanović, to će biti najjači podcast sigurno. Šio bi Cro Copov i Bađunov za koplje (a znamo kakve su podcaste imali ova dvojica).
- pirmin
#1465 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Oplakah di si bio devdestprve

- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#1466 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Tačnije od Moštra. Znaci nisu ni Moštre, nego od Moštramade_in_sarajevo wrote:Sad pogleda ovo Nedimovo "ja sam zajeban, kome ba da se ja pravdam". Klasicni papak i mrtvi kompleksas koji bi na silu da bude nesto kul, nesto gradsko, sarajevsko, on ce da jebe mater hahahahahahahahahahah.
Kad papak od Visokog dodje i pokusava se kurciti nekome i to dok ne naleti na bas klosare koji ce mu fakat jebat mater.
Da ne bude stara mahalska, jes to mangup?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
- Ommadawn
#1468 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
WTH??Bobi wrote:
-
Sociolog
#1469 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
3Mark Tven wrote:Sveukupno, Raletovi gosti su mi zanimljiviji, jer Petrakovi su previše šablonski, ali najinteresantnija i nezaboravna gostovanja vodio je Petrak (Pomenuti Japanezer, Bađun, ludi Vaso...).
Savet da pogledate i gostovanje seksologinje Krležice, ugostila ju jedna dobra cava koja se kratko zadržala kao voditelj, jer se i nije snalazila najbolje...a pošto je dotična po prirodi sramežljiva, suspregnuta i patrijahalno vaspitana, videla se neugodnost kod nje dok su peglali teme vezane za žene i ses (Krležica joj na kraju poklonila i dildo, pa ako se iko pitao okle im onako vidno istaknut, to je iz te emisije).
Po meni najjaci Jurica Galic,jedan od ex vodja Hajduka,super fotograf pun pustolovina po Juznoj Americi i Indiji,mudar,inteligentan i zivopisan lik.
Ja bih preporucio kanal,,nesto drugacije,, Vodi Hana Adrovic,iz Beograda,doduse bila je u Sa 1/2 probavala da nadje poslove ali nista,po meni ima solidan potcast.
Najveci Youtuberi revolucionari su po meni Balkaninfo kanal preko 180.000pratilaca
- pirmin
#1470 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ex vodja Hajduka
valjda Torcide
, mada "Katolika" nigdje nisam vidio da se takvim smatra.
valjda Torcide
-
Mark Tven
#1471 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Dobar je Galić kao gost. Imali su The Mladichi ludih reportaža, posebno sa turneje po Balkanu. Bio je dva puta u PI.Sociolog wrote: 3
Po meni najjaci Jurica Galic,jedan od ex vodja Hajduka,super fotograf pun pustolovina po Juznoj Americi i Indiji,mudar,inteligentan i zivopisan lik.
Ja bih preporucio kanal,,nesto drugacije,, Vodi Hana Adrovic,iz Beograda,doduse bila je u Sa 1/2 probavala da nadje poslove ali nista,po meni ima solidan potcast.
Najveci Youtuberi revolucionari su po meni Balkaninfo kanal preko 180.000pratilaca
Hana nije loša, mada mi se izbor gostiju već poodaavno ne sviđa. Naročito forsiranje "trap-rap" punoglavaca, a i zbog te prvoloptaško sarkastične drugosrbijanske tviteraške spike.
No, ono po čemu je njen kanal, odnosno po čemu su njene emisije postale poznate, jeste jedno lascivno iživljavanje kroz sprdnju po komentarima ispod videa. Tu se pojavilo svega i svačega, od romantičarskih eseja, do zbijenih seksualno manijakalnih i izopačenih poruka. U suštini, sve je zezancija koja je uzela maha, i postala svojevrsni bizaran jutjub fenomen.
Evo, Tešudin izbacio doživljaje sa putešestvija širom Perua i LA.
https://www.youtube.com/watch?v=U5QT50nyzk0 (2:26:30)
-
Sociolog
#1472 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ima fantasticnih gostiju,al ga ne volim.sto je Cetnik s dna kace,on to ni ne krije,bio je par puta na skupu podrske Ratku Mladicu,Pavkovic mi je bolji..Mark Tven wrote:Dobar je Galić kao gost. Imali su The Mladichi ludih reportaža, posebno sa turneje po Balkanu. Bio je dva puta u PI.Sociolog wrote: 3
Hana nije loša, mada mi se izbor gostiju već poodaavno ne sviđa. Naročito forsiranje "trap-rap" punoglavaca, a i zbog te prvoloptaško sarkastične drugosrbijanske tviteraške spike.
No, ono po čemu je njen kanal, odnosno po čemu su njene emisije postale poznate, jeste jedno lascivno iživljavanje kroz sprdnju po komentarima ispod videa. Tu se pojavilo svega i svačega, od romantičarskih eseja, do zbijenih seksualno manijakalnih i izopačenih poruka. U suštini, sve je zezancija koja je uzela maha, i postala svojevrsni bizaran jutjub fenomen.
Evo, Tešudin izbacio doživljaje sa putešestvija širom Perua i LA.
https://www.youtube.com/watch?v=U5QT50nyzk0 (2:26:30)
Ima kanal helmcast,solidnih gostiju s politicke zbilje i otrkio sam eksperta za bezbjednost Dusan Djunder,iskreno,posteno,dosta toga je pogodio.
Hana je studirala Master na Fpnu,radi par mjeseci za studenski list,al nafurana do bola.Mislim, da je slala dosta ovim nasim medijskim kucama ,al sve odbijenice..ne mogu 100% potvrdit.
Najdraza predavanja ukucaj Dragan Ivanov,izvor zdravlja,tako nekako kanal.Ne znam da kod nas iko pokusava imati svoj youtube medijski kanal
-
Mark Tven
#1473 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Tešudin je negde i previše rigidan i autističan, ali neka zrelija misao sa te strane, Lomparova npr, i te kako ima valjane i zdrave osnove. Šta više, poželjne, daleko više no Latinkina-Čedina-Srbljanovićkina maloumna trabunjanja, i ostala plitkoumna ekipa sličnog predznaka.Sociolog wrote:
Ima fantasticnih gostiju,al ga ne volim.sto je Cetnik s dna kace,on to ni ne krije,bio je par puta na skupu podrske Ratku Mladicu,Pavkovic mi je bolji..
Ima kanal helmcast,solidnih gostiju s politicke zbilje i otrkio sam eksperta za bezbjednost Dusan Djunder,iskreno,posteno,dosta toga je pogodio.
Hana je studirala Master na Fpnu,radi par mjeseci za studenski list,al nafurana do bola.Mislim, da je slala dosta ovim nasim medijskim kucama ,al sve odbijenice..ne mogu 100% potvrdit.
Najdraza predavanja ukucaj Dragan Ivanov,izvor zdravlja,tako nekako kanal.Ne znam da kod nas iko pokusava imati svoj youtube medijski kanal
Pavković tehnički odrađuje bolje intervjue, iako mi je lik creepy i malo čudnjikav. Imaš njegovo gostovanje kod onog jutjub gejmera što radi serijal "Desni klik", pa je tu pričao o sebi malo više.
Hanica je koketna šmizlica, koja se ufurava u senzualnu i zavodljivu kul ribu, al je prava građanistička zvrndovka (posebno u političkom rezonovanju), kada malo bolje i uz više pažnje pogledaš šta ona ima za kasti. Znam da je radila kao promoter i pr nekih bg klubova, ranije. Onako, prosek, ali prosek ugodan oku.
Ima i novi alternativni politčki podcast-emisija, zove se Minut do 12. Jedna u nizu tih 'Crno beli svet sa Đorđom Vukadinovićem', 'Dobar, loš zao', 'Razotkrivanje sa Markom Stepanovićem', lokalnih autorskih emisija, slična imena se pojavljuju, i sve je već viđeno, al aj.
-
_Scarlett_
#1474 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Otkud je Hana Adrovic inace?
Po imenu bi se reklo da je Bosnjakinja?
Adrovici su u Sandzaku koliko je meni poznato.
Po imenu bi se reklo da je Bosnjakinja?
Adrovici su u Sandzaku koliko je meni poznato.
-
MensurM
#1475 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Danas sam dobio njegove knjige, možete naručit na FB Gradska knjižnica Omiš.bingov buraz wrote:Kad porastem biću Vedran Bađundrag_gost wrote: