Balkanski nazovi "youtuberi"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
bingov buraz

#1451 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bingov buraz »

Jutros sam duplo gluplji nego sinoć jebo me klix i forum u šupak.Klikni na kurac bingov majmune.
Kako oni koji su ovim izloženi svakodnevno?
bingov buraz

#1452 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bingov buraz »

Nivelacija wrote:

pustolov

Amazonija
Nije mjesto ovom čovjeku na istoj stranici ili uopšte u temi sa ovim debilima što se krevelje u kameru.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#1453 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Bobi »

Emkura, pre*ebale ga vjevjerice :mrgreen:
Ommadawn

#1454 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Ommadawn »

A gdje je ona iz Zen’ce, kako se ono zvala, gotivanerka, coolerka, tako nJešto?
drag_gost

#1455 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by drag_gost »

bingov buraz wrote:
Nivelacija wrote:

pustolov

Amazonija
Nije mjesto ovom čovjeku na istoj stranici ili uopšte u temi sa ovim debilima što se krevelje u kameru.
Joj ovih gore infantilnih debila od djece. Kakvo je osvjezenje ovaj Vedran samo za njih, hvala sto ste ga podijelili.
drag_gost

#1456 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by drag_gost »

_someone wrote:https://www.youtube.com/c/BalkanDashCam?app=desktop

Eto da i ja podijelim ovdje ako jos nekog zanima.Zanimljiv sadrzaj, pregledao sam par videa i tacno se bojim da ce me jedna ovakva budala jednog dana otjerati u grob.Dzaba sto ja pazim kako vozim kad sa druge strane moze naici divljak :run: Od mene si dobio suscribe, valjda ti se prosiri kanal pa bude i neke zarade nekad, sretno :thumbup:
Svaka cast covjeku, preplacen.
Ultraviolent

#1457 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Ultraviolent »

:D
dezurni_ucenik

#1458 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by dezurni_ucenik »

Hejtate likove a reklamirate ih. i jos nakucavajte im preglede. 10 za logiku :thumbup:
bingov buraz

#1459 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bingov buraz »

drag_gost wrote:
Joj ovih gore infantilnih debila od djece. Kakvo je osvjezenje ovaj Vedran samo za njih, hvala sto ste ga podijelili.
Kad porastem biću Vedran Bađun :mrgreen:
Hodati po džungli,favelama i oženiti mulatkinju.King.
Imaš njegova gostovanja u podcast inkubator,super zanimljivo,preporuke.
Ommadawn

#1460 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Ommadawn »

bingov buraz wrote:
drag_gost wrote:
Uvijek ima svjetlo na kraju tunela ;)
tuzlak1212

#1461 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by tuzlak1212 »

Nivelacija wrote:

pustolov

Amazonija
Fala sto si share-o ovaj kanal... Prejak je frajer :thumbup: :thumbup:
drag_gost

#1462 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by drag_gost »

bingov buraz wrote:
drag_gost wrote:
Malo sam danas gledao, bas je zanimljiv covjek.
bingov buraz

#1463 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bingov buraz »

Podcast inkubator je odličan.
Satoshi je kralj,uzeo sjekiru i pita gdje su Kinezi :mrgreen: ,pita ga Petrak koliko će mu trebati da savlada Hrvatski jezik kaže on misli dvije godine a Mirko mu rekao 27 :lol: mada ima i tužnih djelova kad priča da ga je trener tukao i da je to normalno u Japanu.

Jedan od najzabavnijih podcasta svakako,i onaj sa Goranom Babićem Hambijem i taj je likčina i po.Naravno i sa Bađunom su svi za 10.Uopšteno Petrak ima normalnije goste od onog drugog što voli popiti dok radi emisiju :mrgreen:
Mark Tven

#1464 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Mark Tven »

Sveukupno, Raletovi gosti su mi zanimljiviji, jer Petrakovi su previše šablonski, ali najinteresantnija i nezaboravna gostovanja vodio je Petrak (Pomenuti Japanezer, Bađun, ludi Vaso...).
Dobri su momci, odlična im je prostorija u kojoj šljakaju, i stilski je vrh uređena onako eklektična i nagomilana svakojakim rekvizitima.

Savet da pogledate i gostovanje seksologinje Krležice, ugostila ju jedna dobra cava koja se kratko zadržala kao voditelj, jer se i nije snalazila najbolje...a pošto je dotična po prirodi sramežljiva, suspregnuta i patrijahalno vaspitana, videla se neugodnost kod nje dok su peglali teme vezane za žene i ses (Krležica joj na kraju poklonila i dildo, pa ako se iko pitao okle im onako vidno istaknut :D , to je iz te emisije).
Pogledati i prvo gostovanje rasne bedevije, Tee Matanović...Rale je gorio tokom cast-a. :lol:

A ako se ikad realizuje ideja da u PI svrati Aleksandar Bilanović, to će biti najjači podcast sigurno. Šio bi Cro Copov i Bađunov za koplje (a znamo kakve su podcaste imali ova dvojica).
pirmin

#1465 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by pirmin »

Oplakah di si bio devdestprve :lol: :lol:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#1466 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by sime_cipol »

made_in_sarajevo wrote:Sad pogleda ovo Nedimovo "ja sam zajeban, kome ba da se ja pravdam". Klasicni papak i mrtvi kompleksas koji bi na silu da bude nesto kul, nesto gradsko, sarajevsko, on ce da jebe mater hahahahahahahahahahah.

Kad papak od Visokog dodje i pokusava se kurciti nekome i to dok ne naleti na bas klosare koji ce mu fakat jebat mater.

Da ne bude stara mahalska, jes to mangup? :D
Tačnije od Moštra. Znaci nisu ni Moštre, nego od Moštra :D
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#1467 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Bobi »

Ommadawn

#1468 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Ommadawn »

Bobi wrote:
WTH??
Sociolog

#1469 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Sociolog »

Mark Tven wrote:Sveukupno, Raletovi gosti su mi zanimljiviji, jer Petrakovi su previše šablonski, ali najinteresantnija i nezaboravna gostovanja vodio je Petrak (Pomenuti Japanezer, Bađun, ludi Vaso...).
Dobri su momci, odlična im je prostorija u kojoj šljakaju, i stilski je vrh uređena onako eklektična i nagomilana svakojakim rekvizitima.

Savet da pogledate i gostovanje seksologinje Krležice, ugostila ju jedna dobra cava koja se kratko zadržala kao voditelj, jer se i nije snalazila najbolje...a pošto je dotična po prirodi sramežljiva, suspregnuta i patrijahalno vaspitana, videla se neugodnost kod nje dok su peglali teme vezane za žene i ses (Krležica joj na kraju poklonila i dildo, pa ako se iko pitao okle im onako vidno istaknut :D , to je iz te emisije).
Pogledati i prvo gostovanje rasne bedevije, Tee Matanović...Rale je gorio tokom cast-a. :lol:

A ako se ikad realizuje ideja da u PI svrati Aleksandar Bilanović, to će biti najjači podcast sigurno. Šio bi Cro Copov i Bađunov za koplje (a znamo kakve su podcaste imali ova dvojica).
3

Po meni najjaci Jurica Galic,jedan od ex vodja Hajduka,super fotograf pun pustolovina po Juznoj Americi i Indiji,mudar,inteligentan i zivopisan lik.

Ja bih preporucio kanal,,nesto drugacije,, Vodi Hana Adrovic,iz Beograda,doduse bila je u Sa 1/2 probavala da nadje poslove ali nista,po meni ima solidan potcast.

Najveci Youtuberi revolucionari su po meni Balkaninfo kanal preko 180.000pratilaca
pirmin

#1470 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by pirmin »

Ex vodja Hajduka :D
valjda Torcide :-) , mada "Katolika" nigdje nisam vidio da se takvim smatra.
Mark Tven

#1471 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Mark Tven »

Sociolog wrote: 3

Po meni najjaci Jurica Galic,jedan od ex vodja Hajduka,super fotograf pun pustolovina po Juznoj Americi i Indiji,mudar,inteligentan i zivopisan lik.

Ja bih preporucio kanal,,nesto drugacije,, Vodi Hana Adrovic,iz Beograda,doduse bila je u Sa 1/2 probavala da nadje poslove ali nista,po meni ima solidan potcast.

Najveci Youtuberi revolucionari su po meni Balkaninfo kanal preko 180.000pratilaca
Dobar je Galić kao gost. Imali su The Mladichi ludih reportaža, posebno sa turneje po Balkanu. Bio je dva puta u PI.

Hana nije loša, mada mi se izbor gostiju već poodaavno ne sviđa. Naročito forsiranje "trap-rap" punoglavaca, a i zbog te prvoloptaško sarkastične drugosrbijanske tviteraške spike.
No, ono po čemu je njen kanal, odnosno po čemu su njene emisije postale poznate, jeste jedno lascivno iživljavanje kroz sprdnju po komentarima ispod videa. Tu se pojavilo svega i svačega, od romantičarskih eseja, do zbijenih seksualno manijakalnih i izopačenih poruka. U suštini, sve je zezancija koja je uzela maha, i postala svojevrsni bizaran jutjub fenomen. :D

Evo, Tešudin izbacio doživljaje sa putešestvija širom Perua i LA.
https://www.youtube.com/watch?v=U5QT50nyzk0 (2:26:30) :D
Sociolog

#1472 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Sociolog »

Mark Tven wrote:
Sociolog wrote: 3

Dobar je Galić kao gost. Imali su The Mladichi ludih reportaža, posebno sa turneje po Balkanu. Bio je dva puta u PI.

Hana nije loša, mada mi se izbor gostiju već poodaavno ne sviđa. Naročito forsiranje "trap-rap" punoglavaca, a i zbog te prvoloptaško sarkastične drugosrbijanske tviteraške spike.
No, ono po čemu je njen kanal, odnosno po čemu su njene emisije postale poznate, jeste jedno lascivno iživljavanje kroz sprdnju po komentarima ispod videa. Tu se pojavilo svega i svačega, od romantičarskih eseja, do zbijenih seksualno manijakalnih i izopačenih poruka. U suštini, sve je zezancija koja je uzela maha, i postala svojevrsni bizaran jutjub fenomen. :D

Evo, Tešudin izbacio doživljaje sa putešestvija širom Perua i LA.
https://www.youtube.com/watch?v=U5QT50nyzk0 (2:26:30) :D
Ima fantasticnih gostiju,al ga ne volim.sto je Cetnik s dna kace,on to ni ne krije,bio je par puta na skupu podrske Ratku Mladicu,Pavkovic mi je bolji..

Ima kanal helmcast,solidnih gostiju s politicke zbilje i otrkio sam eksperta za bezbjednost Dusan Djunder,iskreno,posteno,dosta toga je pogodio.

Hana je studirala Master na Fpnu,radi par mjeseci za studenski list,al nafurana do bola.Mislim, da je slala dosta ovim nasim medijskim kucama ,al sve odbijenice..ne mogu 100% potvrdit.

Najdraza predavanja ukucaj Dragan Ivanov,izvor zdravlja,tako nekako kanal.Ne znam da kod nas iko pokusava imati svoj youtube medijski kanal
Mark Tven

#1473 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Mark Tven »

Sociolog wrote:
Ima fantasticnih gostiju,al ga ne volim.sto je Cetnik s dna kace,on to ni ne krije,bio je par puta na skupu podrske Ratku Mladicu,Pavkovic mi je bolji..

Ima kanal helmcast,solidnih gostiju s politicke zbilje i otrkio sam eksperta za bezbjednost Dusan Djunder,iskreno,posteno,dosta toga je pogodio.

Hana je studirala Master na Fpnu,radi par mjeseci za studenski list,al nafurana do bola.Mislim, da je slala dosta ovim nasim medijskim kucama ,al sve odbijenice..ne mogu 100% potvrdit.

Najdraza predavanja ukucaj Dragan Ivanov,izvor zdravlja,tako nekako kanal.Ne znam da kod nas iko pokusava imati svoj youtube medijski kanal
Tešudin je negde i previše rigidan i autističan, ali neka zrelija misao sa te strane, Lomparova npr, i te kako ima valjane i zdrave osnove. Šta više, poželjne, daleko više no Latinkina-Čedina-Srbljanovićkina maloumna trabunjanja, i ostala plitkoumna ekipa sličnog predznaka.

Pavković tehnički odrađuje bolje intervjue, iako mi je lik creepy i malo čudnjikav. Imaš njegovo gostovanje kod onog jutjub gejmera što radi serijal "Desni klik", pa je tu pričao o sebi malo više.

Hanica je koketna šmizlica, koja se ufurava u senzualnu i zavodljivu kul ribu, al je prava građanistička zvrndovka (posebno u političkom rezonovanju), kada malo bolje i uz više pažnje pogledaš šta ona ima za kasti. Znam da je radila kao promoter i pr nekih bg klubova, ranije. Onako, prosek, ali prosek ugodan oku. :D

Ima i novi alternativni politčki podcast-emisija, zove se Minut do 12. Jedna u nizu tih 'Crno beli svet sa Đorđom Vukadinovićem', 'Dobar, loš zao', 'Razotkrivanje sa Markom Stepanovićem', lokalnih autorskih emisija, slična imena se pojavljuju, i sve je već viđeno, al aj.
_Scarlett_

#1474 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by _Scarlett_ »

Otkud je Hana Adrovic inace?

Po imenu bi se reklo da je Bosnjakinja?

Adrovici su u Sandzaku koliko je meni poznato.
MensurM

#1475 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by MensurM »

bingov buraz wrote:
drag_gost wrote:
Danas sam dobio njegove knjige, možete naručit na FB Gradska knjižnica Omiš.
Post Reply