Prilaženje damama ALL ABOUT
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
#1451 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
prolaz kod djevojaka u kaficima klubovima itd sto se tice prilazenja mogu dobiti samo oni koji fizicki dobro izgledaju
ps mislim na prvu osim ako nemas neku extra zanimljivu pricu
-
sha_ba
#1452 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
u r backsupercali wrote:prolaz kod djevojaka u kaficima klubovima itd sto se tice prilazenja mogu dobiti samo oni koji fizicki dobro izgledaju
- supercali
#1453 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
no im in front 
-
sha_ba
#1454 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
svejedno, drago mi vidjet te 
-
todd_smith
#1455 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ako me gleda tj vidim da me svako malo malo pogleda, pridjem i kazem joj "stae sta hos?"
- supercali
#1456 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
i jos usput pitas hos batina 
- amiliana
#1457 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Nisam vjerovala da cu ovo reci ali sherbett je ovdje jedina normalna forumasica
Tacno se vidi da nije nasa
-
todd_smith
#1458 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ne pitam, kazem joj haj na sakesupercali wrote:i jos usput pitas hos batina
-
todd_smith
#1459 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ti nisi sam svoj, a govoris da si nasamiliana wrote:Nisam vjerovala da cu ovo reci ali sherbett je ovdje jedina normalna forumasica
- supercali
#1460 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
a ko su nasi?amiliana wrote:Nisam vjerovala da cu ovo reci ali sherbett je ovdje jedina normalna forumasica
- amiliana
#1461 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Nisam ja sam rodjena u susjednoj drzavi, i dosla kasnije ovdjetodd_smith wrote:ti nisi sam svoj, a govoris da si nasamiliana wrote:Nisam vjerovala da cu ovo reci ali sherbett je ovdje jedina normalna forumasica
- supercali
#1462 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
dobro bar se zna da imas jaku desnicutodd_smith wrote:ne pitam, kazem joj haj na sakesupercali wrote:i jos usput pitas hos batina
-
todd_smith
#1463 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ma jok prebije mene svaka, tako ti ja pokupim med. sestresupercali wrote:dobro bar se zna da imas jaku desnicutodd_smith wrote:ne pitam, kazem joj haj na sakesupercali wrote:i jos usput pitas hos batina
udjem u kafic, izadjem iz KCUSa
- supercali
#1464 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
sto dalje implicira da su svi na forumu normalni osim iz te susjedne zemlje u kojoj si se rodioamiliana wrote:
Nisam ja sam rodjena u susjednoj drzavi, i dosla kasnije ovdje
- supercali
#1465 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
sljedeci put probaj sa zarazama nekim na infektivnoj su bolje sestretodd_smith wrote:
ma jok prebije mene svaka, tako ti ja pokupim med. sestre
udjem u kafic, izadjem iz KCUSa
- alkalna_baterija
#1466 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
amiliana
ja tebi moram reći da ti mene naprosto oduševljavaš iz posta u post, ali fakat
šerbo, ja ne znam vala gdje ovakvi rastu, šta je ovo

ja tebi moram reći da ti mene naprosto oduševljavaš iz posta u post, ali fakat
šerbo, ja ne znam vala gdje ovakvi rastu, šta je ovo
- supercali
#1467 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ja sad samo prilazim na vojnicko 
-
emko1234
#1468 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Šta sam puta u životu kao mlađi hodao gradom i gledao kako vrhunske ribe vodaju vrhunski klošari i papci._BataZiv_0809 wrote:Prilaženje muškarca dami koja je zaokupila njegovu pažnju je nešto najljepše, najuzbudljivije, ali istovremeno je i korak na koji se muškarci sve teže odlučuju.
Da li je to zbog Facebooka, jer je puno lakše javiti se na chatu ili su današnji muškarci puno manje macho nego prije, ili su današnje žene puno odbojnije nego prije, ili je razlog neki sasvim deseti?
Međutim najviše bih volio bih da pažnju usmjerimo NAČINIMA PRILAŽENJA, dakle kojom rečenicom započinjete razgovor, kako se ponašate u slučaju da ne naiđete na dobrodošlicu, kad se uopće odlučujete na prilaženje i sve ostalo, draga gospodo
Drage dame bih molio da se uključe odgovarajući na isto pitanje, naravno sa svog aspekta-KAKO VOLITE DA VAM SE PRILAZI, koji biste savjet udijelile muškarcima, koji signali djeluju kao zeleno, a koji kao crveno svijetlo za prilaženje...eto mogu se i anegdote ispirčati mada takvih tema ima sasvim dovoljno.![]()
Opletite
Jedan dan, tako moj stari i ja sjedimo kod Hodžića na ćevapima. Prolazi ženska, sjećam je se i danas. Na njoj farmerke, na nogama adidas superstar tene, majica bez rukava (ljetni period bio)malo joj se stomak vidi, tamna kosa svezana u visok rep, ona tamnoputa. Prave noge (jes da tad nisam gledao noge) dupe ko iz priče, struk, ma savršena. Jbg ja sam tad bio malac, možda je mogla biti 2001 godina.
S njom hoda futrovani kostur, frajer ko da je iz kontejnera izašao. Mastan, nekakav prljav, neki pirsinzi po njemu, tetovaža. Ma klošar klošar.
I oni prođoše i ja se okrenem onako za njom. Stari vidi, smije se. Kaže šta si bleno, ja njemu tako i tako. Vidi nju, vidi njega.
kaže on meni, vi izađete vani. Vidite ženske, vide one vas. Gledate se pola noći, vi ne prilazite njima. A ona Boga mi vama neće sigurno. U po frke, dođe druga ekipa koja lošija izgleda, ali ima muda. Priđu i odoše s njima, a vi se opet skupite i u nedjelju zajedno u kino.
Nikad to neću zaboraviti.
Naravno, nije me baš ta priča ponukala da počnem prilaziti svakoj ženi koju vidim i koja mi se svidi. Ali kad mi je tako jednom curu "skinuo" poznanik, okreno sam ploču.
Po meni tu nema pravila, ako je vidiš i ako ostvarite kontakt očima par puta u kratkom vremenskom periodu ( a nisi izrazito ružan, kvazimodo, gubavac, i nemaš sijamskog brata blizanca na ledđima) zna se šta ti je činiti.
Najveći problem u svemu tome je ako su u krdu, žrtvu moraš izolirat ili prići s nekim. Meni je najgore priaziti s nekim, jer postoji mogućnost da ti taj neko usere situaciju i prije nego počneš priču.
Procjeniš naravno o kakvim se curama radi. Starije ženske 30+ su puno opuštenije, s njima je najlakše.
Ove mlađe znaju glumatat, pogotovo ako je razlika u fizičkom izgledu u krdu više nego ocčigledna.
Pa ona ružna hoće onoj lijepoj da ujebe, jer vazda ima u raji neka ružna i nadrkana jer njoj niko ne prilazi.
Ja recimo kad nanišanim ribu, i priđem, ako su u krdu, iako s nju najviše gledam, uvijek prvo šarmiram onu najgoru i najružniju. S njom najviše pričam jer je ona bukvalno najjaca karika. Čak je i počnem napadat. To je smekša i opusti, s druge strane iznenadi ovu koju sam gledao. Toliko je iznenadi da se zapita da li je moguće da neko napada ovu ružniju iako je svjesna svojih fizičkih kvaliteta. I onda nakon 15-20 minuta priče iskoristiš priliku kad pit bull raje (najgora od njih) ode u čenifu i naglo se prešaltaš na ljepšu koju si i naciljao.
I probaš je izolovat s pričom da popijete piće na šanku ili nešto slično.
I u princpipu, žene su ko kerovi. Osjete na muškarcu ako ga je spucala trema ili ako je nesiguran u sebe. Džaba mu sva ljepota i zgodnoća svijeta ako je mutonja.
A najbolji univerzalni pristup ne postoji. Ima žena koje vole kad im seljački kažeš : natego bi te ko samostrel, karikiram. A ima onih koje hoće poslije flaše vina i jointa da pričaju o liričkom izričaju Meše Selimovića u Tvrđavi u zadnjem poglavlju, i ako joj pogodiš misli i kažeš joj ono što i ona misli, naloži se više nego ova prva kad znaš Stojin hit s početka karijere.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1469 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Emko, mislim da tema moze pod kljuc! Objasnio si sve!emko1234 wrote: Šta sam puta u životu kao mlađi hodao gradom i gledao kako vrhunske ribe vodaju vrhunski klošari i papci.
Jedan dan, tako moj stari i ja sjedimo kod Hodžića na ćevapima. Prolazi ženska, sjećam je se i danas. Na njoj farmerke, na nogama adidas superstar tene, majica bez rukava (ljetni period bio)malo joj se stomak vidi, tamna kosa svezana u visok rep, ona tamnoputa. Prave noge (jes da tad nisam gledao noge) dupe ko iz priče, struk, ma savršena. Jbg ja sam tad bio malac, možda je mogla biti 2001 godina.
S njom hoda futrovani kostur, frajer ko da je iz kontejnera izašao. Mastan, nekakav prljav, neki pirsinzi po njemu, tetovaža. Ma klošar klošar.
I oni prođoše i ja se okrenem onako za njom. Stari vidi, smije se. Kaže šta si bleno, ja njemu tako i tako. Vidi nju, vidi njega.
kaže on meni, vi izađete vani. Vidite ženske, vide one vas. Gledate se pola noći, vi ne prilazite njima. A ona Boga mi vama neće sigurno. U po frke, dođe druga ekipa koja lošija izgleda, ali ima muda. Priđu i odoše s njima, a vi se opet skupite i u nedjelju zajedno u kino.
Naravno, nije me baš ta priča ponukala da počnem prilaziti svakoj ženi koju vidim i koja mi se svidi. Ali kad mi je tako jednom curu "skinuo" poznanik, okreno sam ploču.
Po meni tu nema pravila, ako je vidiš i ako ostvarite kontakt očima par puta u kratkom vremenskom periodu ( a nisi izrazito ružan, kvazimodo, gubavac, i nemaš sijamskog brata blizanca na ledđima) zna se šta ti je činiti.
Najveći problem u svemu tome je ako su u krdu, žrtvu moraš izolirat ili prići s nekim. Meni je najgore priaziti s nekim, jer postoji mogućnost da ti taj neko usere situaciju i prije nego počneš priču.
Procjeniš naravno o kakvim se curama radi. Starije ženske 30+ su puno opuštenije, s njima je najlakše.
Ove mlađe znaju glumatat, pogotovo ako je razlika u fizičkom izgledu u krdu više nego ocčigledna.
Pa ona ružna hoće onoj lijepoj da ujebe, jer vazda ima u raji neka ružna i nadrkana jer njoj niko ne prilazi.
Ja recimo kad nanišanim ribu, i priđem, ako su u krdu, iako s nju najviše gledam, uvijek prvo šarmiram onu najgoru i najružniju. S njom najviše pričam jer je ona bukvalno najjaca karika. Čak je i počnem napadat. To je smekša i opusti, s druge strane iznenadi ovu koju sam gledao. Toliko je iznenadi da se zapita da li je moguće da neko napada ovu ružniju iako je svjesna svojih fizičkih kvaliteta. I onda nakon 15-20 minuta priče iskoristiš priliku kad pit bull raje (najgora od njih) ode u čenifu i naglo se prešaltaš na ljepšu koju si i naciljao.
I u princpipu, žene su ko kerovi. Osjete na muškarcu ako ga je spucala trema ili ako je nesiguran u sebe. Džaba mu sva ljepota i zgodnoća svijeta ako je mutonja.
A najbolji univerzalni pristup ne postoji. Ima žena koje vole kad im seljački kažeš : natego bi te ko samostrel, karikiram. A ima onih koje hoće poslije flaše vina i jointa da pričaju o liričkom izričaju Meše Selimovića u Tvrđavi u zadnjem poglavlju, i ako joj pogodiš misli i kažeš joj ono što i ona misli, naloži se više nego ova prva kad znaš Stojin hit s početka karijere.
De samo napisi sta kazes kad pridjes. Ja sam primijetio da ih je dobro pitati za misljenje, tu se raspricaju. Moze se traziti i kao satro upaljac. Ima stvarno raznih nacina.
Zato de napisi boga ti sta im kazes kad pridjes
- klixoris
#1470 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ja te moram samo malo ispraviti : formacija veceg broja riba se zove jato, a ne krdo 
-
prog321
#1471 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Chopor
Ne prilazi ako nisi izolovao cilj.
Ne prilazi ako nisi izolovao cilj.
-
emko1234
#1472 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ma nikad otrcane fraze osim ako nismo našikani i ja i ona, ili one. Kad si high od bilo čega, otrcana fraza djeluje manje otrcano. U normalnim uslovima, u kafani ili "klubu" ja recimo uvijek gledam šta rade. Ako slave nešto, ono ko uspotno pitam šta se slavi, i poažem da su nama muškim prazne čaše/flaše ko da i nas počaste. Ja koliko sam skontao, važno da je da ulet bude šega i jednostavan._BataZiv_0809 wrote:Emko, mislim da tema moze pod kljuc! Objasnio si sve!emko1234 wrote: Šta sam puta u životu kao mlađi hodao gradom i gledao kako vrhunske ribe vodaju vrhunski klošari i papci.
A najbolji univerzalni pristup ne postoji. Ima žena koje vole kad im seljački kažeš : natego bi te ko samostrel, karikiram. A ima onih koje hoće poslije flaše vina i jointa da pričaju o liričkom izričaju Meše Selimovića u Tvrđavi u zadnjem poglavlju, i ako joj pogodiš misli i kažeš joj ono što i ona misli, naloži se više nego ova prva kad znaš Stojin hit s početka karijere.![]()
De samo napisi sta kazes kad pridjes. Ja sam primijetio da ih je dobro pitati za misljenje, tu se raspricaju. Moze se traziti i kao satro upaljac. Ima stvarno raznih nacina.
Zato de napisi boga ti sta im kazes kad pridjes
Jer ako se nasmiju kad priđeš prvi put, veće su šanse da ćeš ostati.
Recimo ja sam često znao u tim prilaženjima doći, popričat malo o nečemu što je probilo led, baciti par zezancija i vratiti se svojoj raji. Ono ne budeš u startu napadan, odeš dok je još smijeh i onda ti to ostavlja otvorena vrata da se opet vratiš i nastaviš s pričom.
Znači osmijeh, zezancija i nenapadnost. Također sam primjetio da dosta normalnih cura loše reaguje ako odmah hoćeš da ih počastiš pićem. Znači to u nekom momentu kad se već probije led. Jer kako sam skontao, ako odmah forsiraš da ih počastiš, onda na račun toga "moraju" da te trpe iako nisi zanimljiv.
Krdo, jato, čopor, formacija, tor sve je to manje više istoklixoris wrote:Ja te moram samo malo ispraviti : formacija veceg broja riba se zove jato, a ne krdo
-
emko1234
#1473 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
hahahah, šta ću?!sherbett wrote:klixoris wrote:Ja te moram samo malo ispraviti : formacija veceg broja riba se zove jato, a ne krdoovo je i meni prošlo kroz glavu..jedino to mi se ne slaže
![]()
inače, svaka mu čast! Doktor nauke!
Fino, pomno razrađena strategija koja vodi ka uspijehu.
Emko, priđi slobodno![]()
Fakat dečki..budite hrabriji..ne jedemo...
Volim žene od malena
-
prog321
#1474 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Nije uopste bitno sta kazes.
Emko je fino objasnio. Bubni nesto smjesno , zabavno. I odmakni se. Ako primjetis da te ponovo gleda, onda nazad da zakljucis pos'o.
Emko je fino objasnio. Bubni nesto smjesno , zabavno. I odmakni se. Ako primjetis da te ponovo gleda, onda nazad da zakljucis pos'o.