Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zasad su dobre obje epizode, naziru se neka stvari na samom startu.
Vidicemo kako ce funkcionisat onaj "prorok" sa Ivarom, prava budaletina bas kao i Ivar.
Björnov odlazak definitivno ide pod kožu....
Odgledao sam zadnju epizodu, i ako je bilo iznenađenja, serijal je završio kako treba. Ne znam da li bi jedan drugi završetak bio bolji ili lošiji.
refffko wrote: ↑02/01/2021 22:47
Smrt Bjorna, jedna od najboljih smrti na tv-u ikad.
P.S. Floki osta jedini ziv lik iz prve sezone. Mozda i Rolo, ali za njega se nista ne zna, mozda se i pojavi do kraja.
Ja nisam još pogledao planiram ubrzo i ti ni manje ni više spoiler odma onako krvnicki baš da raji namjerno pokvariš gledanje.
Sreca pa sam znao da ce zaginuti i prije premijere pa me nisi zajebao.
Serija uveliko ide, ne znam zasto ulazis na ovu temu, ako nisi gledao i ne zelis nesto saznati? O cemu pisati, ako ne o odgledanoj epizodi? U ostalom, Bjornova smrt, nije nesto sto se nije znalo da cese desiti.
Serija ne ide uveliko jer su izašle sve epizode i ti da imaš obraza cekao bi jedno 15 dana i tek onda poceo pisati tako otvoreno ili naravno stavio u spojler, al' pošto ti je ocigledno bio cilj da ljudima sjebeš gledanje ovo je kao da pricam u zid.
Kako god okreneš Bjornova smrt je vise nego ocita tako da ponavljam nisi me zajebao sigurno.
90minut wrote: ↑07/01/2021 23:38
Serija ne ide uveliko jer su izašle sve epizode i ti da imaš obraza cekao bi jedno 15 dana i tek onda poceo pisati tako otvoreno ili naravno stavio u spojler, al' pošto ti je ocigledno bio cilj da ljudima sjebeš gledanje ovo je kao da pricam u zid.
Kako god okreneš Bjornova smrt je vise nego ocita tako da ponavljam nisi me zajebao sigurno.
Epizoda izasla prije 20 dana. Ti dolazis da citas ovu temu, a nisi pregledao?
Ne kontam u cemu je bit. Da cekamo onda august, pa da pisemo?