BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
dert
- Infaze Studio
#1452 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Gledam pressicu selektora Kozaka.. Covjek se prep'o, ne smije ni reci da bi voljeli pobjediti
2 puta ga pitaju "sta je za vas dobar rezultat", a on ne smije da kaze pobjeda, da nebi naljutio protivnika jos vise.
Onako iskusnim Grcima su se noge odsjekle na BP, to se moglo vidjeti I na TV-u, a kamoli nece ovima.
Sve sam uvjereniji da nece biti problema veceras.
2 puta ga pitaju "sta je za vas dobar rezultat", a on ne smije da kaze pobjeda, da nebi naljutio protivnika jos vise.
Onako iskusnim Grcima su se noge odsjekle na BP, to se moglo vidjeti I na TV-u, a kamoli nece ovima.
Sve sam uvjereniji da nece biti problema veceras.
-
Djubre_
#1453 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
U zenici skraceni casovi u skolama..
Praznik
http://www.avaz.ba/globus/fudbal/zenica ... st-zmajeva
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Praznik
http://www.avaz.ba/globus/fudbal/zenica ... st-zmajeva
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
-
The BEN10
#1454 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Nikako mi nije jasno zašto je Pape morao dati onako euforičnu izjavu tipa da ćemo izgledati poput najboljih reprezentacija na svijetu. Bojim se opuštanja...
-
IlijaLadin
#1455 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
zato sto mu je cejf, zato sto ima mandat da potakne tim (a ima mandat da ih motivira), zato sto je selektor i ne mora svakom dezorijentiranom pojedincu pojasnjavati svoje akcije.The BEN10 wrote:Nikako mi nije jasno zašto je Pape morao dati onako euforičnu izjavu tipa da ćemo izgledati poput najboljih reprezentacija na svijetu. Bojim se opuštanja...
i zato jer se ne boji opustanja.
-
Nocty
#1456 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
de budalo idi ubi sejeza u ledja wrote:Citam ovaj izljev zuci, i onda post na koji je repliciran i ne mogu nikako da povezem kakve veze jedno s drugim ima?Nocty wrote:kakav religiozni seljakudrch wrote:ove neke ublehaše koji dan prije utakmice nešta sumnjaju u ove naše momke i pobjedu više i ne registrujem..
i ove što nešta uspoređuju sa košarkašima, pričaju o nekim davnim utakmicama i slične gluposti..
Allah mi je zabranio da se kockam, ali ne znam hoću li izdržati da sutra ne odem i ne stavim bar 100 marki na nas u hendikepu i to ako bude kakav veći od 0:1...čisto radi njih, možda ih prođe želja da mi ovdje seru pred našu sutrašnju veličanstvenu pobjedu..
kao što rekoh, protiv kneginja na Koševu slavimo teoretski odlazak u Brazil..
cuj allah ti zabranio...kakva sprdnja boze sacuvaj ,ako se ne znas kontrolisat i ako ti je bog utjeha onda se ubi odma misto ko i zena zavijena,ako je odvijena sta? silovaces je na sred ulice? ja filozofije kamenjarske sunce ti yebem![]()
Post prijavljen.
- shalla
#1457 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Već sam to napisao, mi ako večeras aBd dobijemo, u Žilini uzimamo hladno 2-3 razlike, ovi će grohnuti jer će im propasti sve šanze da se kvalifikuju a našima će pasti teret pobjedom u Zenici... Tako da akoBogda, večeras da uzmemo i onda u utorak hladno 3 bobe u džep
btw, KAKO SAM NERVOZAN U PM, VALJA DOČEKATI TEKMU!
btw, KAKO SAM NERVOZAN U PM, VALJA DOČEKATI TEKMU!
- nadžak
#1458 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Malo se pogrešno, tj nedovoljno precizno tumači njegova izjava. Mislim da je njegova izjava prava slika naše ekipe danas.The BEN10 wrote:Nikako mi nije jasno zašto je Pape morao dati onako euforičnu izjavu tipa da ćemo izgledati poput najboljih reprezentacija na svijetu. Bojim se opuštanja...
Čovjek je rekao, da parafraziram,da što se tiče znanja i tehnike imamo jednu od najboljih rep na svijetu, ALI tu treba dodati i trku te borbenost...
Svaka mu je na mjestu. Jest da mi nismo navikli od njega ove izjave ali šta fali, istina je istina pa kud puklo. Mislim takođe da je odlučeno da se igra maksimalno ofanzivno i po cijenu da odbrana pravi greške.Zna i on, kao i svi mi kakva je odbrana. Mislim, nije kritična ali je slabija puno od napada. Takođe, punim napadom će malo zbunit i primorat slovake da se brane, svjesno ili nesvjesno.
4:0. za nas ...AkoBogda.
- GeneralBHF
#1459 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Pape polako ali tempirano dize atmosferu. Igraci ce da izginu na terenu da zavrse posao a sa ovom utakmicom veceras 90% su zavrsene kvalifikacije u nasoj grupi tako da je to namjerno uradio da bi podigao atmosferu. To tek pocinje da govori pred kraj kvalifikacija sto je uobicajeno i kada se kvalifikacije zavrse i kvalifikujemo aBd onda ce ponovo sve da spusti na zemlju. Tada cemo biti prosjecna Europska reprezentacija a sve da bi pripremio za SP. Prirodan ciklus koji on dobro poznaje!
-
The BEN10
#1460 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ama, gle - neću ja reći da bih volio da ne pobijedimo, samo mi smeta ovakav pristup. Pogledajte kako se na index.hr piše o Hr repki - a imaju ekstra ekipu. Nema euforije, vazda ozbiljan i prizeman pristup.nadžak wrote:Malo se pogrešno, tj nedovoljno precizno tumači njegova izjava. Mislim da je njegova izjava prava slika naše ekipe danas.The BEN10 wrote:Nikako mi nije jasno zašto je Pape morao dati onako euforičnu izjavu tipa da ćemo izgledati poput najboljih reprezentacija na svijetu. Bojim se opuštanja...
Što se tiče naše ekipe - mi smo negdje u drugom šeširu uz obaveznu ogradu: sa svim zdravim igračima...
- scooby_dooby_doo
#1461 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
dajte nekih furackih videa

- Infaze Studio
#1462 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Porediti I reci da su u istom kosu trenutno BiH I Cro, znajuci kakav tok kvalifikacija su imale obje selekcije I u kakvoj su formi, moze samo neko nerealan ili neupucen. Cuj imaju extra ekipu u odnosu na BiHThe BEN10 wrote:Ama, gle - neću ja reći da bih volio da ne pobijedimo, samo mi smeta ovakav pristup. Pogledajte kako se na index.hr piše o Hr repki - a imaju ekstra ekipu. Nema euforije, vazda ozbiljan i prizeman pristup.nadžak wrote:Malo se pogrešno, tj nedovoljno precizno tumači njegova izjava. Mislim da je njegova izjava prava slika naše ekipe danas.The BEN10 wrote:Nikako mi nije jasno zašto je Pape morao dati onako euforičnu izjavu tipa da ćemo izgledati poput najboljih reprezentacija na svijetu. Bojim se opuštanja...
Što se tiče naše ekipe - mi smo negdje u drugom šeširu uz obaveznu ogradu: sa svim zdravim igračima...
Imena igraca na papiru I EKIPA ili TIM su dva razlicita pojma.
- GeneralBHF
#1463 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ne znam kada si ti zadnji put gledao Hrvatsku ali kada pogledas vidjet ces da je to prosjecna ekipa u kojoj nema kreativnosti i topta se napucaje naprijed za Mandzukica ili Olica kako smo i mi igrali prije Pjanica i Misimovica. Nema kreativnog napada a sve je na ho ruuuuk pa ako udje!The BEN10 wrote:Ama, gle - neću ja reći da bih volio da ne pobijedimo, samo mi smeta ovakav pristup. Pogledajte kako se na index.hr piše o Hr repki - a imaju ekstra ekipu. Nema euforije, vazda ozbiljan i prizeman pristup.nadžak wrote:Malo se pogrešno, tj nedovoljno precizno tumači njegova izjava. Mislim da je njegova izjava prava slika naše ekipe danas.The BEN10 wrote:Nikako mi nije jasno zašto je Pape morao dati onako euforičnu izjavu tipa da ćemo izgledati poput najboljih reprezentacija na svijetu. Bojim se opuštanja...
Hrvati su pri zemlji jer su svjesni svojih kvaliteta a pogotovo zato sto idu u baraz pa nema euforije a da su prvi u grupi kao mi izdizali bi se u nebesa.
- nadžak
#1464 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ovaj mi je nešto posebno drag.scooby_dooby_doo wrote:dajte nekih furackih videa![]()
http://www.youtube.com/watch?v=myl1G-_yQog
- tendzera
#1465 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Tresem se k'o Slovačka.

- scooby_dooby_doo
#1466 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
daj nesto novo ovo starije od biblije,inace dobar video.nadžak wrote:Ovaj mi je nešto posebno drag.scooby_dooby_doo wrote:dajte nekih furackih videa![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=myl1G-_yQog
- nKrkan
#1467 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
aj slabostitendzera wrote:Tresem se k'o Slovačka.![]()
- burek_in_space
#1468 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
06 sep 2013, 09:23 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» Nocty
Mjesec dana.
» Nocty
Mjesec dana.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1469 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
jesmo li spremni!? 
- Partijaner
#1470 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Totalno sam opusten, ljepota.
- limeni
#1471 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
trebao bi barem jednog cvrstog igraca imati na sredini, to da salihovic ide na def. vezni bi bilo odlicno jer je on cvrst igrac i mislim da bi mogli parirati hamsiku i drustvu. nadam se samo da ne bude previse pritiska i euforije na ledjima nasih igraca, u tom slucaju ocekujem 1-1 u zenici.BHF_Manijak wrote:Samo Zahirovica zamjeni sa Medunjaninom, to je sutrasnja prva postava. Uz eventualnu izmjenu Lulic-Salihovic, jer ce vjerovatno Lula poceti na beku.limeni wrote:--------------begovic------------------
--mujdza--bicakcic--spahic--salihovic--
------------zahirovic--------------------
------------------------pjanic------------
---------------misimovic-----lulic-------
-------ibisevic--------------------------
------------------dzeko-----------------
ovako ce to sutra izgledati, postoji mogucnost da umjesto bicakcica i zahirovica igraju pandza i rahimic..
ne vjerujem da ce pape izbaciti pjanica te ibisevica koji su u sjajnoj formi. naprijed bosno ljubavi moja!
Rez 3:1, Pjanic, Dzeko, Ibisevic, za njih Marek
prognoza za slovacku, 2-0 za nas.
- Pismonosa
#1472 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Blago tebi. Ja se ucrvahPartijaner wrote:Totalno sam opusten, ljepota.
Ako popušimo ovo, sutra odma tražim nekoga da se pomarišem
- Arteta
#1473 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ja bih Bogami prije nekog pokretnog zadnjeg veznog kao Zahirovic, a sa cvrstim eksperimentisati u sljedecim mecevima, mada opet Pape zna.limeni wrote:trebao bi barem jednog cvrstog igraca imati na sredini, to da salihovic ide na def. vezni bi bilo odlicno jer je on cvrst igrac i mislim da bi mogli parirati hamsiku i drustvu. nadam se samo da ne bude previse pritiska i euforije na ledjima nasih igraca, u tom slucaju ocekujem 1-1 u zenici.BHF_Manijak wrote:Samo Zahirovica zamjeni sa Medunjaninom, to je sutrasnja prva postava. Uz eventualnu izmjenu Lulic-Salihovic, jer ce vjerovatno Lula poceti na beku.limeni wrote:--------------begovic------------------
--mujdza--bicakcic--spahic--salihovic--
------------zahirovic--------------------
------------------------pjanic------------
---------------misimovic-----lulic-------
-------ibisevic--------------------------
------------------dzeko-----------------
ovako ce to sutra izgledati, postoji mogucnost da umjesto bicakcica i zahirovica igraju pandza i rahimic..
ne vjerujem da ce pape izbaciti pjanica te ibisevica koji su u sjajnoj formi. naprijed bosno ljubavi moja!
Rez 3:1, Pjanic, Dzeko, Ibisevic, za njih Marek
prognoza za slovacku, 2-0 za nas.
- bruce lee
#1474 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
JoseMujica wrote:jesmo li spremni!?
-
zlajapravaraja
#1475 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Za nadati je se da Pape zna sta radi s ovim bombasticnim izjavama, i da je sve to u dogovoru sa igracima i strucnim stabom.
No mislim da smo napokon psihicki sazrijeli, a da je to upuceno inace veoma plasljivim Slovacima da im se noge jos vise odsijeku nego sto vec izgleda jesu
Treba ih dobro izudarat' prvih 10 minuta uz nesnosljive zvizduke pri njihovom posjedu lopte, i mislim da ce im vec tada volja biti slomljena
Samo agresivno
No mislim da smo napokon psihicki sazrijeli, a da je to upuceno inace veoma plasljivim Slovacima da im se noge jos vise odsijeku nego sto vec izgleda jesu
Treba ih dobro izudarat' prvih 10 minuta uz nesnosljive zvizduke pri njihovom posjedu lopte, i mislim da ce im vec tada volja biti slomljena
Samo agresivno