BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Koliko bodova ćemo osvojiti u dvomeču sa Slovačkom?

Poll ended at 10/09/2013 12:53

Šest
219
50%
Četiri
101
23%
Tri
45
10%
Dva
12
3%
Jedan
22
5%
Nula
35
8%

Total votes: 434

dert

#1451 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by dert »

6:1 za nas :thumbup: :-D
Infaze Studio

#1452 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Infaze Studio »

Gledam pressicu selektora Kozaka.. Covjek se prep'o, ne smije ni reci da bi voljeli pobjediti :D
2 puta ga pitaju "sta je za vas dobar rezultat", a on ne smije da kaze pobjeda, da nebi naljutio protivnika jos vise.
Onako iskusnim Grcima su se noge odsjekle na BP, to se moglo vidjeti I na TV-u, a kamoli nece ovima.
Sve sam uvjereniji da nece biti problema veceras. :meza1:
Djubre_

#1453 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Djubre_ »

U zenici skraceni casovi u skolama..

Praznik :smile:

http://www.avaz.ba/globus/fudbal/zenica ... st-zmajeva

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
The BEN10

#1454 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by The BEN10 »

Nikako mi nije jasno zašto je Pape morao dati onako euforičnu izjavu tipa da ćemo izgledati poput najboljih reprezentacija na svijetu. Bojim se opuštanja...
IlijaLadin

#1455 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by IlijaLadin »

The BEN10 wrote:Nikako mi nije jasno zašto je Pape morao dati onako euforičnu izjavu tipa da ćemo izgledati poput najboljih reprezentacija na svijetu. Bojim se opuštanja...
zato sto mu je cejf, zato sto ima mandat da potakne tim (a ima mandat da ih motivira), zato sto je selektor i ne mora svakom dezorijentiranom pojedincu pojasnjavati svoje akcije.

i zato jer se ne boji opustanja.
Nocty

#1456 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Nocty »

jeza u ledja wrote:
Nocty wrote:
udrch wrote:ove neke ublehaše koji dan prije utakmice nešta sumnjaju u ove naše momke i pobjedu više i ne registrujem..
i ove što nešta uspoređuju sa košarkašima, pričaju o nekim davnim utakmicama i slične gluposti..
Allah mi je zabranio da se kockam, ali ne znam hoću li izdržati da sutra ne odem i ne stavim bar 100 marki na nas u hendikepu i to ako bude kakav veći od 0:1...čisto radi njih, možda ih prođe želja da mi ovdje seru pred našu sutrašnju veličanstvenu pobjedu..

kao što rekoh, protiv kneginja na Koševu slavimo teoretski odlazak u Brazil..
kakav religiozni seljak
cuj allah ti zabranio...kakva sprdnja boze sacuvaj ,ako se ne znas kontrolisat i ako ti je bog utjeha onda se ubi odma misto ko i zena zavijena,ako je odvijena sta? silovaces je na sred ulice? ja filozofije kamenjarske sunce ti yebem
Citam ovaj izljev zuci, i onda post na koji je repliciran i ne mogu nikako da povezem kakve veze jedno s drugim ima? :-)

Post prijavljen.
de budalo idi ubi se
shalla

#1457 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by shalla »

Već sam to napisao, mi ako večeras aBd dobijemo, u Žilini uzimamo hladno 2-3 razlike, ovi će grohnuti jer će im propasti sve šanze da se kvalifikuju a našima će pasti teret pobjedom u Zenici... Tako da akoBogda, večeras da uzmemo i onda u utorak hladno 3 bobe u džep :bih:

btw, KAKO SAM NERVOZAN U PM, VALJA DOČEKATI TEKMU!
nadžak

#1458 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by nadžak »

The BEN10 wrote:Nikako mi nije jasno zašto je Pape morao dati onako euforičnu izjavu tipa da ćemo izgledati poput najboljih reprezentacija na svijetu. Bojim se opuštanja...
Malo se pogrešno, tj nedovoljno precizno tumači njegova izjava. Mislim da je njegova izjava prava slika naše ekipe danas.
Čovjek je rekao, da parafraziram,da što se tiče znanja i tehnike imamo jednu od najboljih rep na svijetu, ALI tu treba dodati i trku te borbenost...
Svaka mu je na mjestu. Jest da mi nismo navikli od njega ove izjave ali šta fali, istina je istina pa kud puklo. Mislim takođe da je odlučeno da se igra maksimalno ofanzivno i po cijenu da odbrana pravi greške.Zna i on, kao i svi mi kakva je odbrana. Mislim, nije kritična ali je slabija puno od napada. Takođe, punim napadom će malo zbunit i primorat slovake da se brane, svjesno ili nesvjesno.

4:0. za nas ...AkoBogda. 8-)
GeneralBHF

#1459 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by GeneralBHF »

Pape polako ali tempirano dize atmosferu. Igraci ce da izginu na terenu da zavrse posao a sa ovom utakmicom veceras 90% su zavrsene kvalifikacije u nasoj grupi tako da je to namjerno uradio da bi podigao atmosferu. To tek pocinje da govori pred kraj kvalifikacija sto je uobicajeno i kada se kvalifikacije zavrse i kvalifikujemo aBd onda ce ponovo sve da spusti na zemlju. Tada cemo biti prosjecna Europska reprezentacija a sve da bi pripremio za SP. Prirodan ciklus koji on dobro poznaje!
The BEN10

#1460 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by The BEN10 »

nadžak wrote:
Malo se pogrešno, tj nedovoljno precizno tumači njegova izjava. Mislim da je njegova izjava prava slika naše ekipe danas.
Ama, gle - neću ja reći da bih volio da ne pobijedimo, samo mi smeta ovakav pristup. Pogledajte kako se na index.hr piše o Hr repki - a imaju ekstra ekipu. Nema euforije, vazda ozbiljan i prizeman pristup.
Što se tiče naše ekipe - mi smo negdje u drugom šeširu uz obaveznu ogradu: sa svim zdravim igračima...
scooby_dooby_doo

#1461 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by scooby_dooby_doo »

dajte nekih furackih videa :D 8-)
Infaze Studio

#1462 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Infaze Studio »

The BEN10 wrote:
nadžak wrote:
Ama, gle - neću ja reći da bih volio da ne pobijedimo, samo mi smeta ovakav pristup. Pogledajte kako se na index.hr piše o Hr repki - a imaju ekstra ekipu. Nema euforije, vazda ozbiljan i prizeman pristup.
Što se tiče naše ekipe - mi smo negdje u drugom šeširu uz obaveznu ogradu: sa svim zdravim igračima...
Porediti I reci da su u istom kosu trenutno BiH I Cro, znajuci kakav tok kvalifikacija su imale obje selekcije I u kakvoj su formi, moze samo neko nerealan ili neupucen. Cuj imaju extra ekipu u odnosu na BiH :lol: :lol: ...Oni imaju par dobrih pojedinaca (I njih je manje nego u redovima BiH) a od extra ekipe su oni daleko trenutno, moj sinko.
Imena igraca na papiru I EKIPA ili TIM su dva razlicita pojma.
GeneralBHF

#1463 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by GeneralBHF »

The BEN10 wrote:
nadžak wrote:
Ne znam kada si ti zadnji put gledao Hrvatsku ali kada pogledas vidjet ces da je to prosjecna ekipa u kojoj nema kreativnosti i topta se napucaje naprijed za Mandzukica ili Olica kako smo i mi igrali prije Pjanica i Misimovica. Nema kreativnog napada a sve je na ho ruuuuk pa ako udje!

Hrvati su pri zemlji jer su svjesni svojih kvaliteta a pogotovo zato sto idu u baraz pa nema euforije a da su prvi u grupi kao mi izdizali bi se u nebesa.
nadžak

#1464 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by nadžak »

scooby_dooby_doo wrote:dajte nekih furackih videa :D 8-)
Ovaj mi je nešto posebno drag. :igrac: :tooo:

http://www.youtube.com/watch?v=myl1G-_yQog
tendzera

#1465 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by tendzera »

Tresem se k'o Slovačka. :lol: :bih:
scooby_dooby_doo

#1466 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by scooby_dooby_doo »

nadžak wrote:
scooby_dooby_doo wrote:dajte nekih furackih videa :D 8-)
Ovaj mi je nešto posebno drag. :igrac: :tooo:

http://www.youtube.com/watch?v=myl1G-_yQog
daj nesto novo ovo starije od biblije,inace dobar video. :mrgreen:
nKrkan

#1467 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by nKrkan »

tendzera wrote:Tresem se k'o Slovačka. :lol: :bih:
aj slabosti
burek_in_space

#1468 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by burek_in_space »

06 sep 2013, 09:23 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» Nocty

Mjesec dana.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1469 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by JoseMujica »

jesmo li spremni!? :bih:
Partijaner

#1470 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Partijaner »

Totalno sam opusten, ljepota.
limeni

#1471 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by limeni »

BHF_Manijak wrote:
limeni wrote:--------------begovic------------------
--mujdza--bicakcic--spahic--salihovic--
------------zahirovic--------------------
------------------------pjanic------------
---------------misimovic-----lulic-------
-------ibisevic--------------------------
------------------dzeko-----------------

ovako ce to sutra izgledati, postoji mogucnost da umjesto bicakcica i zahirovica igraju pandza i rahimic..
ne vjerujem da ce pape izbaciti pjanica te ibisevica koji su u sjajnoj formi. naprijed bosno ljubavi moja!
Samo Zahirovica zamjeni sa Medunjaninom, to je sutrasnja prva postava. Uz eventualnu izmjenu Lulic-Salihovic, jer ce vjerovatno Lula poceti na beku.

Rez 3:1, Pjanic, Dzeko, Ibisevic, za njih Marek :mrgreen:
trebao bi barem jednog cvrstog igraca imati na sredini, to da salihovic ide na def. vezni bi bilo odlicno jer je on cvrst igrac i mislim da bi mogli parirati hamsiku i drustvu. nadam se samo da ne bude previse pritiska i euforije na ledjima nasih igraca, u tom slucaju ocekujem 1-1 u zenici.
prognoza za slovacku, 2-0 za nas.
Pismonosa

#1472 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Pismonosa »

Partijaner wrote:Totalno sam opusten, ljepota.
Blago tebi. Ja se ucrvah :cry: :oops:

Ako popušimo ovo, sutra odma tražim nekoga da se pomarišem 8)
Arteta

#1473 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Arteta »

limeni wrote:
BHF_Manijak wrote:
limeni wrote:--------------begovic------------------
--mujdza--bicakcic--spahic--salihovic--
------------zahirovic--------------------
------------------------pjanic------------
---------------misimovic-----lulic-------
-------ibisevic--------------------------
------------------dzeko-----------------

ovako ce to sutra izgledati, postoji mogucnost da umjesto bicakcica i zahirovica igraju pandza i rahimic..
ne vjerujem da ce pape izbaciti pjanica te ibisevica koji su u sjajnoj formi. naprijed bosno ljubavi moja!
Samo Zahirovica zamjeni sa Medunjaninom, to je sutrasnja prva postava. Uz eventualnu izmjenu Lulic-Salihovic, jer ce vjerovatno Lula poceti na beku.

Rez 3:1, Pjanic, Dzeko, Ibisevic, za njih Marek :mrgreen:
trebao bi barem jednog cvrstog igraca imati na sredini, to da salihovic ide na def. vezni bi bilo odlicno jer je on cvrst igrac i mislim da bi mogli parirati hamsiku i drustvu. nadam se samo da ne bude previse pritiska i euforije na ledjima nasih igraca, u tom slucaju ocekujem 1-1 u zenici.
prognoza za slovacku, 2-0 za nas.
Ja bih Bogami prije nekog pokretnog zadnjeg veznog kao Zahirovic, a sa cvrstim eksperimentisati u sljedecim mecevima, mada opet Pape zna.
bruce lee

#1474 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by bruce lee »

JoseMujica wrote:jesmo li spremni!? :bih:
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
zlajapravaraja

#1475 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by zlajapravaraja »

Za nadati je se da Pape zna sta radi s ovim bombasticnim izjavama, i da je sve to u dogovoru sa igracima i strucnim stabom.

No mislim da smo napokon psihicki sazrijeli, a da je to upuceno inace veoma plasljivim Slovacima da im se noge jos vise odsijeku nego sto vec izgleda jesu :D

Treba ih dobro izudarat' prvih 10 minuta uz nesnosljive zvizduke pri njihovom posjedu lopte, i mislim da ce im vec tada volja biti slomljena 8-)

Samo agresivno :bih:
Locked