Kako zamišljate dijete/momka od 17 godina? Kao ozbiljnog insana?
Dijete je to, ne treba se obazirati na farbanje kose, i dvoje sunčane cvike. Bitno je kako igra, a to radi savršeno.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kako zamišljate dijete/momka od 17 godina? Kao ozbiljnog insana?
Ne piše da su Vinicius i Bellingham dobili crvene.
Ne sviđa se ni meni ovaj fazon sa frizurom. Ali kao što reče kolega iznad, njemu je samo 17 godina. Treba i to uzeti u obzir.
ha ha ..da stvarno je svakih pet sekundi namještao kosuCrvena Tifoza wrote: ↑27/04/2025 04:32Ne sviđa se ni meni ovaj fazon sa frizurom. Ali kao što reče kolega iznad, njemu je samo 17 godina. Treba i to uzeti u obzir.
Ali zna igrati lopte, dvije maestralna asistencije u finalu kupa.
Ali mislim da ponekad previše važnosti dajemo fudbalerima.
Zanemarujemo činjenicu da većina njih dolazi iz raznih geta, favela itd. Zato ih dosta i odvali glavom kad krenu zarađivati nenormalne svote novca.
Ponasa se identicno kao Neymar, a Mbappe se u poredjenju s njim ponasa kao gospodin vecinu vremena.
i real i barca samo kmeče po medijima, a onda to automatski proizvede ovakvo ponašanje igrača. nisam nikada volio ni jedne ni druge ali u međuvremenu je ovo prešlo sve granice bilo kakvog ukusaJohnnyS wrote: ↑27/04/2025 09:30 Real Madrid s ovim kmečanjem po medijima je srozao ugled kluba. Igrači se ponašaju kao da igraju za Grk iz Potomja ili neki klub iz druge kantonalne lige, a ne da su igrači najvećeg kluba na svijetu. Krivnju za čobansko ponašanje igrača, uz to što su čobani naravno, snosi Perez uvjeravajući da cijeli svijet mrzi Real Madrid.
Luka, ko što rekoše na Twitteru, otiđi sam, vidiš da im je teško da te zaćeraju ko što trebaju
Real Madrid se ponaša ko seljački klub, a igrači ko još gore seljačine. Imam osjećaj da gledam Atletico Madrid iz najgorih dana. Cijela ova sezona je sramota i patnja, a kmečanje po medijima i ponašanje igrača kulminacija kada i nemoći... Ako će se iz ovog izvući pouke, super, ako će nastaviti ovako, onda jebat im mater, ostavit nogomet i uživat u prirodiDistortion wrote: ↑27/04/2025 11:19 Pa dobro, moram malo navijacki gledat na neke stvari ali mislim da taj detalj nije vrijedan neke rasprave na forumu.
Igraci Barcelone su se ponasali odgovorno i korektno i nakon utakmice. Bio je na kraju i sportski pozdrav, dovoljno je bilo vidjet Yamala kako je otisao do svakog igraca Reala i pruzio je ruku svima koji su bili na terenu. Ja bas i ne ocekujem od klinca sa 17 godina koji je uzeo titulu da tako reaguje i to je za primjer. Sad skontaj onu scenu kad su igraci Real prosli Atletica i izveli onaj provokativni trk i provocirali navijace Atletica.
Udarac u lice je uvijek faul, zar ne?
Dijelimično se slažem.
Jest kad ga udari