Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- smoki_choko
#1426 Re: Golman reprezentacije BiH
do sljedece gripe i bolesti smrtne mu postelje
-
Omerovim_Koracima
#1427 Re: Golman reprezentacije BiH
I dalje je bez konkurencije 
-
extraordinary
#1428 Re: Golman reprezentacije BiH
Čuj on i dalje bez konkurencije, a još je upitno da li će uopšte postati prvi golman reprezentacije. Dajte stručnjaci, ne lupetajte.
-
Omerovim_Koracima
#1429 Re: Golman reprezentacije BiH
Po svemu je nas trenutno najbolji golman.

- BarbaDue
#1430 Re: Golman reprezentacije BiH
Begovic je stvarno jaci bar za 2 klase od Kene, smjesi mu se No1 u reprezentaciji samo da ne postane čkapi...
...ima moju podršku
...ima moju podršku
-
djudjologija
#1431 Re: Golman reprezentacije BiH
mi(u ovom slucaju ti) smo strucnjaci da izmisljamo probleme,cuj upitno,savrseno jasno je da ce biti prvi,trebao je davno,sad ne bi imao te "djecije bolesti" ni on ni Susicextraordinary wrote:Čuj on i dalje bez konkurencije, a još je upitno da li će uopšte postati prvi golman reprezentacije. Dajte stručnjaci, ne lupetajte.
- Edin H.
#1432 Re: Golman reprezentacije BiH
Omanji problem je sto je to edin znao poodavno, a selektor tek nakon sto je prokockao barem tri bodaOmerovim_Koracima wrote:Trenutno je Begovic bez neke ozbiljnije konkurencije u repki.
-
exc0d14c
#1433 Re: Golman reprezentacije BiH
Keno prokockao barem tri boda?Edin H. wrote:Omanji problem je sto je to edin znao poodavno, a selektor tek nakon sto je prokockao barem tri bodaOmerovim_Koracima wrote:Trenutno je Begovic bez neke ozbiljnije konkurencije u repki.![]()
- Edin H.
#1434 Re: Golman reprezentacije BiH
Dobro cetiriexc0d14c wrote:Keno prokockao barem tri boda?Edin H. wrote:Omanji problem je sto je to edin znao poodavno, a selektor tek nakon sto je prokockao barem tri bodaOmerovim_Koracima wrote:Trenutno je Begovic bez neke ozbiljnije konkurencije u repki.![]()
Asmir ne bi za 200 minuta dobio gol od onih neprijateljski nastrojenih levata, a morali smo uzeti barem bod Benzemi & co.
-
extraordinary
#1435 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma ja, ja sam izmislio i da je Asmir bezobrazno izignorisao Sušića za Slovačku. I naravno da je upitno hoće li postati prvi golman reprezentacije bude li vukao slične poteze kao dosad i bude li imao svako malo smrtnu bolest. To što vi pored očiju ne vidite, nije moj problem. Opet kažem, volio bih da se Asmirovo ponašanje drastično promijeni u budućnosti.
- BarbaDue
#1436 Re: Golman reprezentacije BiH
E ovo stvarno bode u oci...pretjeruješextraordinary wrote:Ma ja, ja sam izmislio i da je Asmir bezobrazno izignorisao Sušića za Slovačku. I naravno da je upitno hoće li postati prvi golman reprezentacije bude li vukao slične poteze kao dosad i bude li imao svako malo smrtnu bolest. To što vi pored očiju ne vidite, nije moj problem. Opet kažem, volio bih da se Asmirovo ponašanje drastično promijeni u budućnosti.
- burek_in_space
#1437 Re: Golman reprezentacije BiH
A nije bolo u ochi njegovo paradiranje 3 dana nakon utakmice sa Slovacima, iako je bio na samrtnoj postelji?! 
-
extraordinary
#1438 Re: Golman reprezentacije BiH
Ne bih rekao. Prosvijetli me, po tvom mišljenju je ovo pametno za karijeru:
1. Odbijaš da braniš za klub. Nisi prvi golman, taj klub te plaća, i ti odbijaš da braniš za njih u nekoj utakmici. Zamisli da si ti šef u nekoj firmi, dođe ti radnik i kaže: Šefe, ja neću da radim. Fino bi ga istjerao na ulicu.
2. Insistira na prelasku u Chelsea, a nema uvezano 20 nastupa u bilo kom klubu. Kao da u Chelseaju brani neki šaban, a ne Petr Cech, jedan od najboljih golmana svijeta.
3. Nije standardan u reprezentaciji. Ima vrhunsku priliku da konkurenta izbaci iz sastava, on se ne odazove na poziv selektora. Osim što ne dođe, neće da se javi na telefon uopšte, da makar kaže šta je u pitanju. Onda kasnije izmisli neku smrtnu gripu, koja ga je, za divno čudo, popustila za samo tri dana.
Sad ti meni fino reci jel pametno ovo sve, jel rezonski i jel ponašanje kakvo očekuješ od jednog profesionalca?
1. Odbijaš da braniš za klub. Nisi prvi golman, taj klub te plaća, i ti odbijaš da braniš za njih u nekoj utakmici. Zamisli da si ti šef u nekoj firmi, dođe ti radnik i kaže: Šefe, ja neću da radim. Fino bi ga istjerao na ulicu.
2. Insistira na prelasku u Chelsea, a nema uvezano 20 nastupa u bilo kom klubu. Kao da u Chelseaju brani neki šaban, a ne Petr Cech, jedan od najboljih golmana svijeta.
3. Nije standardan u reprezentaciji. Ima vrhunsku priliku da konkurenta izbaci iz sastava, on se ne odazove na poziv selektora. Osim što ne dođe, neće da se javi na telefon uopšte, da makar kaže šta je u pitanju. Onda kasnije izmisli neku smrtnu gripu, koja ga je, za divno čudo, popustila za samo tri dana.
Sad ti meni fino reci jel pametno ovo sve, jel rezonski i jel ponašanje kakvo očekuješ od jednog profesionalca?
- BarbaDue
#1439 Re: Golman reprezentacije BiH
pa dobro to je bio nesporazum, ko je tu napravio gresku niko jos ne zna...ali gdje su te Asmirove fatalne greske kojima je zasluzio ovu recenicu, "Opet kažem, volio bih da se Asmirovo ponašanje drastično promijeni u budućnosti."burek_in_space wrote:A nije bolo u ochi njegovo paradiranje 3 dana nakon utakmice sa Slovacima, iako je bio na samrtnoj postelji?!
-
extraordinary
#1440 Re: Golman reprezentacije BiH
Eto ti grešaka gore navedenih, vidio si ih lijepo. To je sve stigao uraditi u manje od godinu dana.
-
djudjologija
#1441 Re: Golman reprezentacije BiH
1 odbio lijevu utakmicu carling cupa,nece da mjenja sorensena,da bi ovaj mogao branit vazniju p.leagueextraordinary wrote:Ne bih rekao. Prosvijetli me, po tvom mišljenju je ovo pametno za karijeru:
ako su mangupi ko susic nek ga istjeraju
2 cilj skinuti ceha,respect
3 ciro je kriv sto vec nije standardan.keno je dva "umalo" ciklusa bio tu,i nije bas opravdao br1 kad je bilo najpotrebnije(danska,portugal).
-
Frankyee
#1442 Re: Golman reprezentacije BiH
Zbog ciste greske Hasagica protiv Albanaca mi smo dole za 2 boda, covjek fino stoli i gleda loptu kako leti. Ta dva boda to mozda bude presudno da ne odemo dalje. Eto toliko o Keni.
- BarbaDue
#1443 Re: Golman reprezentacije BiH
izgleda da samo ti i jos par pojedinaca smatrate da su ovo fatalne greske...extraordinary wrote:Ne bih rekao. Prosvijetli me, po tvom mišljenju je ovo pametno za karijeru:
Da to nisu greske kakve ih vi prikazujete govori Asmirova karijera koja je i dalje u uzlaznoj putanji
-
extraordinary
#1444 Re: Golman reprezentacije BiH
Kako hoćete, ni s kim se nemam namjeru raspravljati. Argumentacija vam je cirkus. Čuj lijeva utakmica.
- veljaca
#1445 Re: Golman reprezentacije BiH
extraordinary wrote:Ne bih rekao. Prosvijetli me, po tvom mišljenju je ovo pametno za karijeru:
Svaka cast ....
Mene ne moze ( kao neke slijepe do ociju ) prevariti pricom " o samrtnickoj postelji a nakon 3 dana brani za Stoke " . Koga moze - moze ali mene ne. I opet ponavljam nebitan sam ja, a Bogami i ovi drugi - tu je najbitniji N/FSBIH - koji je dno dna ....
Keno je jos uvijek No 1 kao golman u Reprezentaciji Drzave Bosne i Hercegovine ....
- Neelix
#1446 Re: Golman reprezentacije BiH
jasta je 
-
djudjologija
#1447 Re: Golman reprezentacije BiH
Neelix wrote:jasta je
- Chivas1
#1448 Re: Golman reprezentacije BiH
Mirsada Dedica zvati ! Jer ipak je on nekad dobro branio za repku 
- zecko_kupuz
#1449 Re: Golman reprezentacije BiH
Ovdje se, izgleda, formiraju neke silovite stranke - za Begovića i kontra Hasagića, za Hasagića i kontra Begovića.
Jebga, nikad se kod nas ne mogu poštovati obje strane. 
-
extraordinary
#1450 Re: Golman reprezentacije BiH
Ja se ne stavljam ni na čiju stranu. Apsurdno je reći da Begović nije ogroman potencijal, može biti jedan od najboljih golmana svijeta, mada neki od vas potenciraju da on to već jeste. Meni smeta njegovo ponašanje, mada sam uvjeren da mu je Safet dao do znanja da nema zezancije sa dresom reprezentacije, i da ćemo imati priliku da ga još dugo gledamo na golu reprezentacije.