hmm.. htio sam nesto drugo reci. ne mozes ti reci kad te pita da si panteista, jer to nema logike, to bi bilo kao da sam ja odgovorio da sam moneteista.Mister Yes wrote:Đedaji (a bogami i Sith) koriste Silu koja nije ništa drugo do panteistički Bog. U prvom filmu Sila je opisana ovako:ILVIIR wrote: dzedaj a panteista. pa zar je i to moguce. inace se dzedajizam stavlja kao religija, ja mislio. cccc
It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together.
Star Wars je jedan od najpoznatijih panteističkih filmskih serijala a od nove generacije tu je Avatar.
Davno sam predviđao:ILVIIR wrote:slazem se sa 1% bosanaca, 1% roma i 1% Muslimana. (mislim da potcjenunjes broj Muslimana). da budem iskren, ne znam kome od ova tri naroda bi sada odbio ove ostale ostale tipa ukrajinci, albanci, turci, klingonci, dzedaji, ... ovih zadnjih zafrkanata definitivno nece biti toliko puno kod nacionalnosti, kao sto su kod religije to navodili (55k)
0,9% "ne izjašnjava se"
1% Bosanci
1% Romi
0,5% manjine tipa Mađari, Italijani, Ukrajinci i slično.
0,3% zajebanti tipa "đedaj" ili "marsovac" (ima ih svaka zemlja na svakom popisu)
dzedajizam je "religija" koja ima te elemente panteizma.
...
potcjenunjes Muslimane na popisu. poprilicno sam siguran, a i imam neke podatke, da ce ih biti nazalost vise.