Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ovako ce to sutra izgledati, postoji mogucnost da umjesto bicakcica i zahirovica igraju pandza i rahimic..
ne vjerujem da ce pape izbaciti pjanica te ibisevica koji su u sjajnoj formi. naprijed bosno ljubavi moja!
Samo Zahirovica zamjeni sa Medunjaninom, to je sutrasnja prva postava. Uz eventualnu izmjenu Lulic-Salihovic, jer ce vjerovatno Lula poceti na beku.
MA pustite to sto je Pape prico. Moze on odluku svoju promijenit pred sami pocetak utakmice.
Nego nesto gledam ove golove i prilike protiv Lihta. Ljudi moji jes nam odbrana nekako tanka bila. Ljudi su nam komotno jos 2 gola mogli dat. Zahirbasic ispado stalno
Pa dobro... Meni samo pomisao da igramo bez zadnjeg veznog zvuči nevjerovatno ofanzivno, pa me neka jeza sahvata. Jer, ako napadnu Slovaci, teško da Misimović ili Medunjanin mogu sustići onogčijeimevišeneizgovaramo. i njemu slične.
Podsjećam da su Slovaci na treninzima posebno radili kontre i sprint.
It_is_a_Leclerc wrote:Pa dobro... Meni samo pomisao da igramo bez zadnjeg veznog zvuči nevjerovatno ofanzivno, pa me neka jeza sahvata. Jer, ako napadnu Slovaci, teško da Misimović ili Medunjanin mogu sustići onogčijeimevišeneizgovaramo. i njemu slične.
It_is_a_Leclerc wrote:Pa dobro... Meni samo pomisao da igramo bez zadnjeg veznog zvuči nevjerovatno ofanzivno, pa me neka jeza sahvata. Jer, ako napadnu Slovaci, teško da Misimović ili Medunjanin mogu sustići onogčijeimevišeneizgovaramo. i njemu slične.
Hamšika ?
Čmareka
Ne samo da zvuci nevjerovatno, nego se ja zaista ne mogu sjetit kad smo zadnji put igrali s 4-4-2 formacijom... Valjda nismo ispali iz fazona. Pa cak i protiv ovog Lihta smo imali zadnjeg veznog.
PeppermintSA wrote:
Svi oni sebe zovu po boji dresa, dok kompleksaške nacije sebi daju bombastiče nadimke po životinjima, mitološkim bićima isl. glupostima.
Nidje veze! Three lions, Die Elf (Nationalmanschaft), Vatreni, Zbornajeva itd.., jesu li i oni kompleksasi, nisu po boji dresova?
Hamsik je je..n igrac dali mi to htjeli priznati ili ne, on je tip igraca koji nikako neodgovara nasoj odbrani koja ponekad zna biti fakat spora, iskreno se nadam da cemo ga uspijeti ukrotiti..
Ali hajde i ako nam uvale jedan zabicemo im jedan vise pa opet dobro ...
Danas sam gledao Susicevu i Ibisevicevu konferenciju za stampu?!? Sta bi Papetu da onako pravi euforiju? Mi smo velesila a Slovaci tako-tako. Do sad sam ga jako cijenio kao trenera i sportistu koji je uvijek bio skroman u izjavama prije i poslije utkmice, bez obzira na rezultat, ali biti onako samouvjeren kad imas odbranu kojoj ama bas svako moze zabiti go...?!? Neka mi se "suha svezala"... "... nemoj sam Safete!..."
mejdanbl wrote:Danas sam gledao Susicevu i Ibisevicevu konferenciju za stampu?!? Sta bi Papetu da onako pravi euforiju? Mi smo velesila a Slovaci tako-tako. Do sad sam ga jako cijenio kao trenera i sportistu koji je uvijek bio skroman u izjavama prije i poslije utkmice, bez obzira na rezultat, ali biti onako samouvjeren kad imas odbranu kojoj ama bas svako moze zabiti go...?!? Neka mi se "suha svezala"... "... nemoj sam Safete!..."
Trening bio dobar. Svi sada imaju strah poslije Amerike. Treba i igracima malo samopouzdanja. Zna Pape sta radi.
Nema jos nervoze niti sam ikakve rezlutate sanjao sto nije bio slucaj u proslim kvalifikacijama. Uvjeren sam da mogu tehnicki uzeti Slovacku, to jest privesti ovih 90 pa i 180 minuta u nasu korist.
Ako zijane, ima utakmica u utorak da poprave poraz tako da nije kraj svijeta. Ili ako zijane u utorak imaju jos dvije utakmice. Nismo nikada bili u ovoj poziciji da sami sebi pravimo put, a igraci su nam dali taj cejf tako da se ne bojim velikog belaja.