Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naslovnica wrote: ↑25/02/2025 19:25
Sardine tito ali samo ako ima crvenog luka
tunjevina morska so, biber šareni, mediteranski zacini, majoneza i kukuruz uz kiflice bomba za dorucak
Ma dobro, obzirom na tvoje postove i slike, ti si gigant van konkurencije, ovo je više priča za običnu raju.
Ja sam se uvijek pitao ko daje 100 maraka za konzervu pederske rio mare tune od štuke.
citroen xm wrote: ↑24/02/2025 17:23
Od tih konzerviranih riba ja s vremena na vrijeme volim pojesti sardinu. Tunjevinu ne volim, opora mi, posebno ona najkvalitetnija u komadu. Sitna i nekako. Skuša mi je ok, ali mi je sardina draža.
Opora.
Ne mogu ni ja samu tunu, ali umijesam u neku salatu ili izgnjecim skuhana jaja i pomijesam sa tunom i majonezom/pavlakom i bude fino.
A sardine svaki put kad pojedem, pozalim zbog mirisa.
Ja tunu ne volim u vodi samo u ulju... nebitno stuka ili stukice, a sardinu samo onu obicnu pritchard sa koscurama i kozom. Jest miris al mi je to to. Dobra salata ili hren, malo soja sosa i vrh. Jedva sam u Njemackoj naso takve obicne svw su one gotivne ociscene. U biti je sardina komercijalni naziv a ta (da kazemo kao Eva) je bas prava...
Moram pohvaliti "Volim" kikiriki iz Crvene jabuke.
Proizvođač je EuroCompany99.
Ima raznih okusa ... slani, sa biberom, sa čilijem ....
Ono što me je baš baš dojmilo (pored cijene 1.95 KM za 180g) je pakovanje ....na kesi je ima dio kao kod koverti da se preklopi i zalijepi i sačuva svježina.
Fantastičo i pravo mi zanimljivo da vidim nešto ovako na našim proizvodima.
tap3ah75 wrote: ↑12/03/2025 22:58
Moram pohvaliti "Volim" kikiriki iz Crvene jabuke.
Proizvođač je EuroCompany99.
Ima raznih okusa ... slani, sa biberom, sa čilijem ....
Ono što me je baš baš dojmilo (pored cijene 1.95 KM za 180g) je pakovanje ....na kesi je ima dio kao kod koverti da se preklopi i zalijepi i sačuva svježina.
Fantastičo i pravo mi zanimljivo da vidim nešto ovako na našim proizvodima.
Ti Boga mi ko da si s Marsa pao.
Pa takvih "prakticnih" ambalaza ima odavno...a medju njima i sam eurocompany, berny...kao domaci.
ElRe wrote: ↑29/03/2025 22:55
AS Holding kupio Middle Point agenciju.
Middle je odavno u krizi. Mogao ih je kupiti malo veci granap.
a sad ih je samo jedan sda gazda predao drugom sda gazdi
Ma to se vec nekoliko godina osipa ponajbolji kadar, bar kad si tehnicari u pitanju. Zaposljavaju koga stignu, bez nekih posebnoh kvalifikacija i znanja.
Pokrivaju sva bitna federalna preduzeća, ministarstva, Predsjedništvo, zatvor, aerodrome u FBiH...Pored fizike, imaju i neka jaka zastupništva, bar 4 miliona KM su uzeli od aerodroma Sarajevo u zadnjih 5 godina...A imaju problem sa tehničarima, jbg plata 1000 KM nije dovoljna.
Pokrivaju sva bitna federalna preduzeća, ministarstva, Predsjedništvo, zatvor, aerodrome u FBiH...Pored fizike, imaju i neka jaka zastupništva, bar 4 miliona KM su uzeli od aerodroma Sarajevo u zadnjih 5 godina...A imaju problem sa tehničarima, jbg plata 1000 KM nije dovoljna.
U Middleu je fizika imala tu platu prije 3g. dok su mocni Securitas,Sword, Alijina Gama i ostali velikani radili za 600KM...
Vlasnik odavno zreo za penzije a sin u drugim vodama...