GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Kemal Malovčić
#1401 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
XABI ALONSKO NAJVEĆI GENIJE MODERNOG FUSSBALA, NADAM SE DA ĆE SE ODMORITI I POBITI POLA HRVATSKE EKIPE I ZABITI GO SA ŠESNESTERCA.
- Karirany
#1402 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Samo me brine ako opet budu radovi na trafo stanici i nestanak struje uništi predivnu sagu na sokeru.Kemal Malovčić wrote:XABI ALONSKO NAJVEĆI GENIJE MODERNOG FUSSBALA, NADAM SE DA ĆE SE ODMORITI I POBITI POLA HRVATSKE EKIPE I ZABITI GO SA ŠESNESTERCA.
- 2407
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#1404 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Isto sranje samo drugo pakovanje...kakavdanakneiskustvu wrote:kako god,daleko je ljepše pratiti EURO na HRT-u nego na FTV i BHT
- aveos
#1405 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Utakmice su iste ! 
- Josip321
#1406 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Upravo tako, kako kome.kakavdanakneiskustvu wrote:Yahel wrote:Isto sranje samo drugo pakovanje...kakavdanakneiskustvu wrote:kako god,daleko je ljepše pratiti EURO na HRT-u nego na FTV i BHT
kako kome
Meni je HRT neusporediv sa svim ostalim TV postajama iz regije. Najizobrazovaniji novinarski kadar imaju i najbolju tehniku.
Dok npr. da ove privatne tv postaje prenose, npr. RTL ili Nova, vjerojatno bi gledao EURO na BHTV-u. Jer očajni su mi i nespojivi sa sportom.
- aveos
#1407 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Al onaj Balog na HRT-u bi i gumenu patku udusioJosip321 wrote: Upravo tako, kako kome.
Meni je HRT neusporediv sa svim ostalim TV postajama iz regije. Najizobrazovaniji novinarski kadar imaju i najbolju tehniku.
Dok npr. da ove privatne tv postaje prenose, npr. RTL ili Nova, vjerojatno bi gledao EURO na BHTV-u. Jer očajni su mi i nespojivi sa sportom.
- Solzenjicin
#1408 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Ja sam mislio da su ovi hrt-ovci ništa posebno sve dok nisam nekoliko puta gledo slovence i srbe. Od tada pratim samo hrt, a nebrojeno puta sam pročito da i Slovenci, i Srbi i Bih-ovci također najviše prate hrt. I jer su najbolji komentatori, i najbolji koncept emisije, oko sokolovo, najčešće dobri stručnjaci itdJosip321 wrote:Upravo tako, kako kome.kakavdanakneiskustvu wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:kako god,daleko je ljepše pratiti EURO na HRT-u nego na FTV i BHT
kako kome
-
juve21
#1409 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Pa ona slika na BHT je kao da je trenutno SP 1982,kako ih nije stid,isto magla na terenu kad gledas,pa ljudi vec uveliko po Europi emituju visoke rezolucije(HD) a kod nas ne moze ni SD da bar bude cemu.Na hrt isto ne emituju 16:9 format al je slika jedno 100x bolja od bht i ftv.kakavdanakneiskustvu wrote:Yahel wrote:Isto sranje samo drugo pakovanje...kakavdanakneiskustvu wrote:kako god,daleko je ljepše pratiti EURO na HRT-u nego na FTV i BHT
kako kome
- and
#1410 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
najčešće gledam utakmice na njemačkim i talijanskim programima zbog kvaliteta slike.Josip321 wrote: Upravo tako, kako kome.
nešto ep sam gledao na hrt-u.interesantna su mi javljanja sa eura i oko sokolovo.komentatori su malo monotoni,a stručni komentari
ne bih imao ništa protiv rtl-a,jer oni imaju kvalitetnu sliku.
-
juve21
#1411 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Zar Hrt2 moze,na kablv.je odavno u Rajvosa iskljucen kad je u pitanju sport,jel isto bh telecom radi,moja tv i slicno?
-
juve21
#1412 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Last edited by juve21 on 17/06/2012 14:53, edited 1 time in total.
- Meho Kodro
#1413 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Igor Štimac izmislio novu državu - Čehopoljsku!
http://www.slobodnadalmacija.hr/Mozaik/ ... fault.aspx
----------------------
Selektor Stimac je jak igrac
http://www.slobodnadalmacija.hr/Mozaik/ ... fault.aspx
----------------------
Selektor Stimac je jak igrac
2407 wrote:
Last edited by Meho Kodro on 17/06/2012 15:00, edited 2 times in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1414 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
I mi se onda zalimo na Bilica 
- fortaleza
#1416 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
HRT je na euru 2008. emitirao u HD-u, a 2012. ne mogu... Svi idu naprijed, samo Balkan nazaduje..juve21 wrote: Pa ona slika na BHT je kao da je trenutno SP 1982,kako ih nije stid,isto magla na terenu kad gledas,pa ljudi vec uveliko po Europi emituju visoke rezolucije(HD) a kod nas ne moze ni SD da bar bude cemu.Na hrt isto ne emituju 16:9 format al je slika jedno 100x bolja od bht i ftv.
- aveos
#1417 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
[/quote]Meho Kodro wrote:Igor Štimac izmislio novu državu - Čehopoljsku!
http://www.slobodnadalmacija.hr/Mozaik/ ... aspx[quote]
----------------------
Komentara ispod
Štimac jucer kad su poveli Cesi i Grci stalno ponavljao kako s tim rezultatom dalje idu Cesi i RUSI
Mora da se iznenadio kad je jutros vidio da Grci odose u 1/4 finale
- and
#1418 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
i bilić reče "čudi me da stručni komentatori nisu vidjeli u kojoj smo formaciji igrali drugo poluvrijeme" 
- horion_bosona
#1419 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
trka i zalaganje je najuočljivija promjena u pristupu i samoj igri Hrvatske u odnosu na kvalifikacije
bilo bi interesantno uporediti "kilometraže" ekipa, koliko se bitnim pokazuje taj faktor, odnosno da li je u dosadašnjem dijelu prvenstva bio presudan? sinoć su anemični Poljaci pali nakon prvih 15-20 min napada, Nijemci su u tom segmentu superiorni... ali pored podataka za Hrvatsku najviše me zanima Španija, jer čini mi se da kod njih brza razmjena pasova na manjem prostoru, u dobroj mjeri smanji potrebu za atomskom trkom...
zna li neko dobru stranicu sa detaljnom statistikom za ovaj Euro?Bilić ponosan na Vatrene: Nijemci i Talijani ne mogu vjerovati koliko Hrvati trče!
Miljenko Rak odradio je odličan posao. Premda se moglo čuti komentare da pretjeruje s dva treninga gotovo svakodnevno, pogreške nije bilo. Fizički je Hrvatska moćna, pripreme su pogođene!
Igrače je rasporedio u paralelne programe, one s težom klupskom sezonom i umornijim nogama podvrgnuo je procesu revitalizacije, ostale daleko više opteretio. Tako se radilo u Rovinju, da bi sredinom ciklusa u Bad Tatzmannsdorfu kazao:
- Svi su iznivelirani. Sad ćemo finiširati da budu i svježi i puni energije.
Utakmica s Irskom i Italijom zorno s demonstrirale, Rak je velemajstor svog zanata. Slaven Bilić je rezolutan:
- Nijemci i Talijani nam se dive, nitko nije tjelesno spremniji od nas. Igrači to znaju, a ja ću im u pripremi utakmice sa Španjolskom taj podatak dodatno potencirati. Radi se o jako bitnoj činjenici i s psihološkog aspekta, u čemu smo sada također jaki, premda smo kao nacija inače nestabilni.
Dečki pucaju od snage, dakako da se nakon utakmice osjeća umor, no četiri su dana dostatna za revitalizaciju:
- Imam osjećaj da bih mogao trčati dvije utakmice - istaknuo je Pranjić.
bilo bi interesantno uporediti "kilometraže" ekipa, koliko se bitnim pokazuje taj faktor, odnosno da li je u dosadašnjem dijelu prvenstva bio presudan? sinoć su anemični Poljaci pali nakon prvih 15-20 min napada, Nijemci su u tom segmentu superiorni... ali pored podataka za Hrvatsku najviše me zanima Španija, jer čini mi se da kod njih brza razmjena pasova na manjem prostoru, u dobroj mjeri smanji potrebu za atomskom trkom...
- ExNihilo
#1420 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
i mene zanima ovo što pita horion 
- skenderija04
#1421 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Jedini podatak u tom smislu koji sam ja nasao je sa utakmice Spanija - Italijahorion_bosona wrote:zna li neko dobru stranicu sa detaljnom statistikom za ovaj Euro?
Italija 117324 metara
Spanija 111271 metara
Znaci nekih 6 kilometara razlike
- horion_bosona
#1422 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
skenderija04 wrote:Jedini podatak u tom smislu koji sam ja nasao je sa utakmice Spanija - Italijahorion_bosona wrote:zna li neko dobru stranicu sa detaljnom statistikom za ovaj Euro?
Italija 117324 metara
Spanija 111271 metara
Znaci nekih 6 kilometara razlike
na kraju poluvremena i utakmice budu ti podaci - igrači pojedinačno te ekipno, samo ovi naši puste odmah reklame ili one stručnjake u studiju...
- Meho Kodro
#1423 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Lasciate Mi Cantare
- pirmin
#1424 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Izgleda da je urodila kritika velikog majstora onomad:horion_bosona wrote:trka i zalaganje je najuočljivija promjena u pristupu i samoj igri Hrvatske u odnosu na kvalifikacije
zna li neko dobru stranicu sa detaljnom statistikom za ovaj Euro?Bilić ponosan na Vatrene: Nijemci i Talijani ne mogu vjerovati koliko Hrvati trče!
Miljenko Rak odradio je odličan posao. Premda se moglo čuti komentare da pretjeruje s dva treninga gotovo svakodnevno, pogreške nije bilo. Fizički je Hrvatska moćna, pripreme su pogođene!
Igrače je rasporedio u paralelne programe, one s težom klupskom sezonom i umornijim nogama podvrgnuo je procesu revitalizacije, ostale daleko više opteretio. Tako se radilo u Rovinju, da bi sredinom ciklusa u Bad Tatzmannsdorfu kazao:
- Svi su iznivelirani. Sad ćemo finiširati da budu i svježi i puni energije.
Utakmica s Irskom i Italijom zorno s demonstrirale, Rak je velemajstor svog zanata. Slaven Bilić je rezolutan:
- Nijemci i Talijani nam se dive, nitko nije tjelesno spremniji od nas. Igrači to znaju, a ja ću im u pripremi utakmice sa Španjolskom taj podatak dodatno potencirati. Radi se o jako bitnoj činjenici i s psihološkog aspekta, u čemu smo sada također jaki, premda smo kao nacija inače nestabilni.
Dečki pucaju od snage, dakako da se nakon utakmice osjeća umor, no četiri su dana dostatna za revitalizaciju:
- Imam osjećaj da bih mogao trčati dvije utakmice - istaknuo je Pranjić.
http://www.youtube.com/watch?v=69GRP9ZF ... re=related
Ehh da hoce isti majstor bukvicu ocitati nasim mimozama pa da i mi jednom odigramo
90+ umjesto 55 minuta.
- UkrinaUsrcu
#1425 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Ulažem pare da će pogoditi Super Mario
Ko ne bi navijao za reprezntaciju u kojoj je 50% bosanci , ko ne bi volio zemlju u kojoj je 41% populacije rođeno u BiH
Ko ne bi navijao za reprezntaciju u kojoj je 50% bosanci , ko ne bi volio zemlju u kojoj je 41% populacije rođeno u BiH