Golman reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko treba biti prvi golman reprezentacije?

Nemanja Supić
54
8%
Asmir Begović
392
62%
Kenan Hasagić
156
24%
neko drugi
35
5%

Total votes: 637

extraordinary

#1401 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by extraordinary »

Samo što su i James i Sorensen na zalasku karijere a Cechu najbolje godine tek dolaze.
Chivas1

#1402 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Chivas1 »

Ma ne mora CHelsea..Ima Manchester tu bi sigurno branio dugo ..jos kad bi ga doveli sad na pola na posudbu pa mu malo davali prilike kroz kup i onda od sljedece sezone ga kupe i onda igra sve
-danTe-

#1403 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by -danTe- »

Chivas1 wrote:Ma ne mora CHelsea..Ima Manchester tu bi sigurno branio dugo ..jos kad bi ga doveli sad na pola na posudbu pa mu malo davali prilike kroz kup i onda od sljedece sezone ga kupe i onda igra sve
eto i manchester uze onog danca,tako da...
Chivas1

#1404 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Chivas1 »

Kakvog Danca ?
studeni76

#1405 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by studeni76 »

Chivas1

#1406 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Chivas1 »

Ma sumnjam da ce on moc ista vise bit osim zamjena ..Dovest ce oni boljeg golmana za prvog ..Nije ni prvi ni zadnji put da tim dovede nekog golmana manje poznatog a koji je kao dobar i sjedi na klupi ..
Edin H.

#1407 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Primi ga Asmir u 81-oj minuti nakon dva "clean sheet-a".

Ali evo i Stoke izjednaci.
burek_in_space

#1408 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by burek_in_space »

Edin H. wrote:Primi ga Asmir u 81-oj minuti nakon dva "clean sheet-a".

Trebao je malo bolje reagovati u onoj situaciji, ali mozhe ga opravdati shto je onaj lik, Richards chini mi se, posl'o po cevape odbrambenog.
psydelija

#1409 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by psydelija »

extraordinary wrote:Samo što su i James i Sorensen na zalasku karijere a Cechu najbolje godine tek dolaze.
Cheh je extra golman, Asmir ce biti bolji. Cheh nema vise sta da ponudi.., dobro radi svoj posao, ali, daleko od toga da je neprikosnoven.
Edin H.

#1410 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

burek_in_space wrote:
Edin H. wrote:Primi ga Asmir u 81-oj minuti nakon dva "clean sheet-a".

Trebao je malo bolje reagovati u onoj situaciji, ali mozhe ga opravdati shto je onaj lik, Richards chini mi se, posl'o po cevape odbrambenog.
Nisam jos vidio gol, slusao sam na radiju.

BBC komentator kaze isto sto si ti rekao da je mogao bolje reagovati, ali nije spominjao cevape :shock: :D
Chivas1

#1411 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Chivas1 »

Ma mogo je bolje al cini mi se (posto sam samo jednom pogledo snimak) da je onaj ispred njega njegov uklizo i da od njega nije ni vidio najbolje pa je zato kasnio
smoki_choko

#1412 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by smoki_choko »

ipak je snijeg bio pa skliznula lopta pod begovica
shalla

#1413 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

Chivas1 wrote:Ma sumnjam da ce on moc ista vise bit osim zamjena ..Dovest ce oni boljeg golmana za prvog ..Nije ni prvi ni zadnji put da tim dovede nekog golmana manje poznatog a koji je kao dobar i sjedi na klupi ..
Ma ja, 'ta će reprezentativac Danske :mrgreen:
BarbaDue

#1414 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by BarbaDue »

Chivas1 wrote:Ma mogo je bolje al cini mi se (posto sam samo jednom pogledo snimak) da je onaj ispred njega njegov uklizo i da od njega nije ni vidio najbolje pa je zato kasnio
gledao sam utakmicu i gol nije njegova krivica, dali je mogao bolje reagovati ne znam. u svakom slucaju imao je cistu situaciju ispred sebe jedino ga opravdava sto je bila bomba.
Djokej

#1415 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Djokej »

I Hart je primio gol zbog klizavog terena..
-danTe-

#1416 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by -danTe- »

evo golova...sto Djokej rece i Hart je isti go primio...
http://www.soccernirvana.com/epl/stoke- ... 8928c.html
smoki_choko

#1417 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by smoki_choko »

Hasagić uhvativši loptu odbranio penal Niangu

Naš prvi reprezentativni golman branio je sinoć za Istanbul BB koji je pretrpio domaći poraz od Fenerbahcea (0:1)

Kenan Hasagić, naš prvi reprezentativni golman u sinoćnjoj utakmici 14. kola Lige Turske obranio je penal u meču Istanbul BB-a i Fenerbahcea. Tačnije, u 79. minutu meča Hasagić je ponizio igrača Fenera uhvativši loptu nakon njegovog šuta sa «bijele tačke».

Ipak, to nije bilo dovoljno da njegova ekipa izvuče «bolji rezultat» od minimalnog poraza (0:1). Gol odluke postigao je Alex u 33. minutu susreta, nakon greške odbrane Istanbula, ali i loše procijene bh. čuvara mreže prilikom istrčavanja, odnosno pokušaja presijecanja centaršuta.

Hasagić (povrede propustio posljednji prijateljski meč reprezentacije BiH u kojem smo u Bratislavi trijumfovali nad Slovačkom 2:3) među stativama Istanbula stajao je svih 90 minuta utakmice sa gradskim rivalom

DETALJI SA UTAKMICE
http://rutube.ru/tracks/3819171.html?v= ... &bmstart=0
Tarik19

#1418 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

Ma Hasagic je odlican golman ja sam to oduvijek govorio. 8-)
smoki_choko

#1419 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by smoki_choko »

odlicno branio protiv fenera :bih:
SeleneY

#1420 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by SeleneY »

Ono sto je uvijek kostalo kod same igre Hasagica je upravo njegovo istrcavanje!Sad ako je odbranio penal-sad ce svi reci ovo je prva klasa,ovo je golman!("bosanski mentalitet")

Sto se tice reprezentacije,Begovic ima veliku prednost nad njim!Ne samo da brani u jacoj ligi gdje igraju po meni najbolji napadaci svijeta,vec to sto je Asmir siguran na svom golu i ne zajebaje se!

U svakom slucaju oba momka su ono raja,al ipak kvalitet presuduje!Jebo tursku ligu :bih:
smoki_choko

#1421 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by smoki_choko »

SeleneY wrote:Ono sto je uvijek kostalo kod same igre Hasagica je upravo njegovo istrcavanje!Sad ako je odbranio penal-sad ce svi reci ovo je prva klasa,ovo je golman!("bosanski mentalitet")

Sto se tice reprezentacije,Begovic ima veliku prednost nad njim!Ne samo da brani u jacoj ligi gdje igraju po meni najbolji napadaci svijeta,vec to sto je Asmir siguran na svom golu i ne zajebaje se!

U svakom slucaju oba momka su ono raja,al ipak kvalitet presuduje!Jebo tursku ligu :bih:
ocigledno nisi ni pogledao video a nesto pricas :-)
SeleneY

#1422 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by SeleneY »

smoki_choko wrote:
SeleneY wrote:Ono sto je uvijek kostalo kod same igre Hasagica je upravo njegovo istrcavanje!Sad ako je odbranio penal-sad ce svi reci ovo je prva klasa,ovo je golman!("bosanski mentalitet")

ocito si se ti napalio na tu utakmicu,pa ti je drago!To je razumljivo! ;-)

Sa druge strane,ja znam o cemu pricam,ne znam sad da li razumijes ili ne!?Presudi ti onda na osnovu jedne utakmice kakav je ko?!Treba podvuci crtu i reci sta i kako!Keno samo nek brani! :thumbup:
smoki_choko

#1423 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by smoki_choko »

SeleneY wrote:
smoki_choko wrote:

ocito si se ti napalio na tu utakmicu,pa ti je drago!To je razumljivo! ;-)

Sa druge strane,ja znam o cemu pricam,ne znam sad da li razumijes ili ne!?Presudi ti onda na osnovu jedne utakmice kakav je ko?!Treba podvuci crtu i reci sta i kako!Keno samo nek brani! :thumbup:
a ti si se napalio na begovica izgleda. nek vam je sa srecom :lol:
SeleneY

#1424 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by SeleneY »

:D ma kako god,nek samo odu na to prvenstvo konacno :bih:
Omerovim_Koracima

#1425 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Omerovim_Koracima »

Trenutno je Begovic bez neke ozbiljnije konkurencije u repki. :thumbup:
Locked