mislim da je oko 4000 eura ovaj ima nazad ugravirano da je nekakvo specijalno izdanjeslobodann wrote:Koliko kosta ovaj sat 'duboka_misao wrote:muzev ljubimac kako je mu je krepala omega
Satovi
Moderator: anex
-
duboka_misao
#1401 Re: Satovi
- anonimni clan
#1402 Re: Satovi
Ovdje se radi o Breitling for Bentley Mulliner Tourbillon i original kosta oko 150 000 Eura.duboka_misao wrote:mislim da je oko 4000 eura ovaj ima nazad ugravirano da je nekakvo specijalno izdanjeslobodann wrote:Koliko kosta ovaj sat 'duboka_misao wrote:muzev ljubimac kako je mu je krepala omega
I ako na originalu ima ista ugravirano onda su to inicijali vlasnika,
PS a sto mu je Omega krepala?
-
GoodTaste
#1403 Re: Satovi
moze se naci i malo jeftinije
http://www.thefinestwatches.com/index.c ... dition.htm
$115,500.00
za moj ukus malo je previse kicast
$115,500.00
-
duboka_misao
#1404 Re: Satovi
pogledah sinoc tri auta su izgravirana,moram slikati jebbli ,a omega nije bash preminula nego puklo staklo i nešto s kopčanjem pa bi trebala na servis,ja u zivotu nisam sat nosila na ruci tako da bashanonimni clan wrote:
- anonimni clan
#1405 Re: Satovi
duboka_misao wrote:pogledah sinoc tri auta su izgravirana,moram slikati jebbli ,a omega nije bash preminula nego puklo staklo i nešto s kopčanjem pa bi trebala na servis,ja u zivotu nisam sat nosila na ruci tako da bashanonimni clan wrote:
Puklo staklo i nešto s kopčanjem pa bi trebala na servis.......
Kad mom satu pukne staklo odnesem kod urara da ga promijeni.......kad je problem s kopcanjem mjenjam jal narukvicu jal kais .........na servisu je kad ode zupcanik,ili ciscenje i podmazivanje.Ako nikad nisi sat nosila na ruci ne znam sta radis na ovom podforumu.
To je isto ko kad bih ja pisao o pravljenju pite a nikad nisam probao jufku razviti...........
Last edited by anonimni clan on 11/07/2012 00:09, edited 1 time in total.
- anonimni clan
#1406 Re: Satovi
Ak cemo iskreno......... i meni.GoodTaste wrote:moze se naci i malo jeftinije
$115,500.00
![]()
-
duboka_misao
#1407 Re: Satovi
po toj logici od tebe trebamo dokaz da guzis svaki put kad udjes na podforum Ljubav i sex...anonimni clan wrote: Ako nikad nisi sat nosila na ruci ne znam sta radis na ovom podforumu.
To je isto ko kad bih ja pisao o pravljenju pite a nikad nisam probao jufku razviti...........![]()
![]()
- anonimni clan
#1409 Re: Satovi
Nisam aktivan na pomenutom forumu i nemam namjeru da se dokazujem ......po Forumima posebno ne.duboka_misao wrote:po toj logici od tebe trebamo dokaz da guzis svaki put kad udjes na podforum Ljubav i sex...anonimni clan wrote: Ako nikad nisi sat nosila na ruci ne znam sta radis na ovom podforumu.
To je isto ko kad bih ja pisao o pravljenju pite a nikad nisam probao jufku razviti...........![]()
![]()
prihvatamo i kucna videa
Rijecnik kojim se sluzis mi je stran.....povlacim se iz diskusije.
-
maraska
#1410 Re: Satovi
Može li mi neko reći vrijedi li ovaj Michael Kors 300$ ili ne? Hvala unaprijed.
Meni je prekrasan i nema ga za kupiti u Sarajevu, pa ne znam da li vrijedi.
Vidjela sam sličan Fossilov, on je oko 300 KM.

Michael Kors Baguette-Bezel Watch, Rose Gold
Details
•Rose golden metal bracelet strap.
•Tonal 43mm bezel adorned with light peach baguette crystal detail.
•Rose golden face with tonal time stops and accents.
•Three-hand movement.
•Three sub-dials.
•Date window.
•Logo crown.
•Stop watch function.
•Imported.
Store Style Number: MK5412
http://www.michaelkors.com/p/Michael-Ko ... rial=false

Details
•Three-hand movement.
•Three sub-dials.
•Date window.
•Logo crown.
•Stop watch function.
•Imported.
- sanjoNL
#1411 Re: Satovi
Cijena je tu negdje za tu marku, ima ih krecu se od €150 pa do €300-400maraska wrote:Može li mi neko reći vrijedi li ovaj Michael Kors 300$ ili ne? Hvala unaprijed.
Details
•Three-hand movement.
•Three sub-dials.
•Date window.
•Logo crown.
•Stop watch function.
•Imported.
Vrijedi li toliko to je drugo.
-
maraska
#1412 Re: Satovi
SanjoNL, hvala na odgovoru. Znam kako se kreću cijene Michael Kors satova, nego me zanima vrijede li.
Čitala sam temu unazad i naiđoh na neku prepisku oko nekog Emporio Armani sata, pa je neko rekao da je za te pare bolje uzeti neki drugi, jer se u EA slučaju plaća samo ime. Na to sam mislila.
Uostalom, ako ga kupim, gdje bih ga u Sarajevu servisirala?
Čitala sam temu unazad i naiđoh na neku prepisku oko nekog Emporio Armani sata, pa je neko rekao da je za te pare bolje uzeti neki drugi, jer se u EA slučaju plaća samo ime. Na to sam mislila.
Uostalom, ako ga kupim, gdje bih ga u Sarajevu servisirala?
-
tarikBA
#1413 Re: Satovi
Pozz, zna li neko gdje ima dobar servis za satove, "otisao" je navijac, u pitanju je ovaj sat:

- anonimni clan
#1414 Re: Satovi
Imas zastupnika Breitling-a u Banjaluci. Kompanija "Malbasic"tarikBA wrote:Pozz, zna li neko gdje ima dobar servis za satove, "otisao" je navijac, u pitanju je ovaj sat:
-
quarterback
#1415 Re: Satovi
imam sat kao na slici

nedavno je otisla baterija i mislio sam je sam promjeniti na nacin kako sam to radio uvijek prije medjutim ustanovio sam da kod poklopca nema utora u koji bi se zavukao sarafciger, ne znam da li to ima veze sa tim sto je sad vodonepropusan medjutim trebao bih mu nekako zamijeniti bateriju pa molim ili da mi preporucite nacin ili nekog urara kome ga mogu odnijeti a da mu baterija nije 20 maraka
hvala
nedavno je otisla baterija i mislio sam je sam promjeniti na nacin kako sam to radio uvijek prije medjutim ustanovio sam da kod poklopca nema utora u koji bi se zavukao sarafciger, ne znam da li to ima veze sa tim sto je sad vodonepropusan medjutim trebao bih mu nekako zamijeniti bateriju pa molim ili da mi preporucite nacin ili nekog urara kome ga mogu odnijeti a da mu baterija nije 20 maraka
hvala
-
shin
#1416 Re: Satovi
Neki dan se meni lik kurcio sa moon watch pljakom, kaze ''jest jarane pljaka, ali je 300eura'' 
- drndalo
#1417 Re: Satovi
Quarterbeck
Meni urar na Alipasinom (B faza) za vecinu standardnih satnih baterija, kakve su obicno u satovima serijske proizvodnje uzme 5 KM po bateriji, sa sve zamjenom... Mislim da je jednom bila neka neuobicajenija pa je bilo 8 KM... Svi svakako stavljaju one Renata baterije, pa bjezi od tih 20 KM jarane saHadzija...
Meni urar na Alipasinom (B faza) za vecinu standardnih satnih baterija, kakve su obicno u satovima serijske proizvodnje uzme 5 KM po bateriji, sa sve zamjenom... Mislim da je jednom bila neka neuobicajenija pa je bilo 8 KM... Svi svakako stavljaju one Renata baterije, pa bjezi od tih 20 KM jarane saHadzija...
-
quarterback
#1418 Re: Satovi
drndalo hvala ti, moze li samo malo poblize lokacija, rijetko zalazim na alipasino pa se ne snalazim pretjerano
hvala !
hvala !
-
shin
#1419 Re: Satovi
Taj urar u b fazi je teski pacenik, ja svaki put zveknem apaurin prije odlaska da me ne iznervira.
- skafiskafsnjak
#1420 Re: Satovi
On se nalazi kod Uni Credit Banke u B fazi .
Ja nisam cuo da je pacenik, cak mi je dosta raje hvalilo ciku. Inace, njegov sin drzi onu prodavnicu "ELD" u Merkuru .
Ja nisam cuo da je pacenik, cak mi je dosta raje hvalilo ciku. Inace, njegov sin drzi onu prodavnicu "ELD" u Merkuru .
-
nova_korisnica
#1421 Re: Satovi
otidji u swiss shop ili ih nazovi...odmah pored trznice...mislim da oni imaju breitling satove, a znam da imaju urara koji tu radi (ili su barem imali)...jako fini i usluzni...tarikBA wrote:Pozz, zna li neko gdje ima dobar servis za satove, "otisao" je navijac, u pitanju je ovaj sat:
- O'zone
- Globalni moderator
#1422 Re: Satovi
Da si ti živa i zdrava al' Swiss Shop ne radi od 1. Avgusta prošle godine tako da ko želi da servisira Breitling može da se obrati direktno Malbašiću u Banja Luku.nova_korisnica wrote:otidji u swiss shop ili ih nazovi...odmah pored trznice...mislim da oni imaju breitling satove, a znam da imaju urara koji tu radi (ili su barem imali)...jako fini i usluzni...tarikBA wrote:Pozz, zna li neko gdje ima dobar servis za satove, "otisao" je navijac, u pitanju je ovaj sat:
- drndalo
#1423 Re: Satovi
"B faza", kod sportske dvorane imas taxi stand Crvenog taxija. Na kontra stranu od dvorane imas trg izmedju 2 zgrada koje se nalaze u nizu, pa u desnom nizu (gledano od taxija) imas neki servis elektrike, pa ambulantu porodicne medicine, pa kladionicu, pa apoteku, pa zlatar/sajdzija, pa apoteka, pekara, Posta... Dakle nekih 200 metara od taxista, ne mozes fuliti... Mene se sjeca od djecackih dana, pa je uvijek fina prica, komsija, ovo, ono, mene ne smara... Mada nikad i nisam ostao duze od 5 min...quarterback wrote:drndalo hvala ti, moze li samo malo poblize lokacija, rijetko zalazim na alipasino pa se ne snalazim pretjerano
hvala !
-
nova_korisnica
#1424 Re: Satovi
ups...nisam bila odavno u Sa, ali eto prosle godine nekada sam kod njih sat radila pa zato rekohO'zone wrote:Da si ti živa i zdrava al' Swiss Shop ne radi od 1. Avgusta prošle godine tako da ko želi da servisira Breitling može da se obrati direktno Malbašiću u Banja Luku.nova_korisnica wrote:otidji u swiss shop ili ih nazovi...odmah pored trznice...mislim da oni imaju breitling satove, a znam da imaju urara koji tu radi (ili su barem imali)...jako fini i usluzni...tarikBA wrote:Pozz, zna li neko gdje ima dobar servis za satove, "otisao" je navijac, u pitanju je ovaj sat:
steta...jesu skroz zatvorili ili su se dislocirali negdje?
- O'zone
- Globalni moderator
#1425 Re: Satovi
Pa Swiss shop je inače bio odjeljenje firme Malbašić iz B.L. u Sarajevu tako da su zatvorili ovu radnju u potpunosti a centrala u Veselina Masleše u B.L. radi normalno.nova_korisnica wrote: ups...nisam bila odavno u Sa, ali eto prosle godine nekada sam kod njih sat radila pa zato rekoh
steta...jesu skroz zatvorili ili su se dislocirali negdje?
Za Breitling bi se možda moglo obratiti dole kod Saračevića? Ne zanm nisam imao dodira sa njim ali eto kažu da radi skupocjene satove i da je OK majstor pa sad...