Meni je dovoljno viditi cviljenje i znam, opet si zakucan. Places i rondas da si neshvacena zrtva, samo zato sto te je neko zakucao i razbio kvaziargumentaciju zasnovanu na plitkim mislima i toplim zeljama.hAZNADAR wrote:Mogu samo pretpostaviti ko je svjedok tih tvojih zakucavanja i rastavljanja mene na faktore. I ko ce to bezbeli potvrditi da je bilo tako.madner wrote:Ne bih da se hvalim, kao sto sam rekao skromnost mi je vrlina koja je dovedana do te mjere da je vec mana, no svakako mislim da sam genije. Cudo prirode, neponovljiv, unikatan, hladna fuzija. Drugi mogi imati svojih pet minuta, no ovo je neponovljivo.hAZNADAR wrote:
Sto bi ti jedini bio nadmocniji i inteligentniji? Pa to su i War, banksy, piu, bloo, na ovoj temi,... i siroko clanstvo forumskih Bosanaca. Posto si sam zakljucio da su Bosanci obrazovaniji od Bosnjaka bez argumenata jerbo je opcepoznata istina, da su Bosnjaci skart Bosanaca(u obrazovnom smislu),... pa prema tome po tvojoj teoriji ili vasoj posto dobijas aplauze - samo opredjeljenje ispada mjerilo inteligenicije. Zato govori u mnozini, nemoj biti egoistican i prisvajati nadmocnost i inteligenciju samo za sebe. Jesi li pametniji od recimo piu ili bate - nisi, priznaj i sam.
A ko pobjedjuje u diskusijama znanjem i nadmocnim intelektom je jasno. Kad ti Bata i slicni ulete sa aplauzom i popratnim tekstom: "joj jarane sto si mu ga suukno, joj ovo nije humano,..." kud ces boljeg dokaza da si nekog zakuco.Tako se i na ovoj temi ocituje argumentovana pobjeda.
Nesto kontam, sto meni ovo treba,... kud nisam nastupio lazno od pocetka i predstavljao se drugacije. Ono Juga majka, Tito zakon, Bakir najgori, Bosanac i nikako Bosnjak sto je i opasno, ne limvo dijasporu, patriJote, klanjace i Sandze, sve crno i nist ne valja a nekad bilo bolje, revolucijaaaa rusi vlast, nas malo pametnih a oko nas gomila Orka i Uruk Hai,.... sad bi i ja mozda bio forumaska elita, plasirati svoju pricu bez osuda i mogao postirati audio snimke mog prdeza - bilo bi aplauza i za to. Al hebiga,....
Recimo tvoj vrhunac karijere je to sto si zakucan, ljudi te pamte po tome sto kada si rastavljen na proste faktore se pokusas vratiti na ovu pricu. Mada primjecujem da si napisao isto na ovoj temi, bez dokaza. Elita, gradjanski dio, ko je uzeo koji identitet i uloga SDA. Mislim odluci se.
Nikad u mnozini, zastupam samo svoje stavove, stavove svoje partije, naseg oruzanog krila i tajne policije.
Nema to veze sa nastupom ili stavovima. Navijao za Kim Jonga, Homeinija, Putina ili Erdogana sasvim je svejedno. Ili imas iskru koja prolazi ili ne. Niko ne voli citati placipickaste postove o tome kako ga svijet ne razumije, kako on ce da objasni ljudima koji ovdje zive kakva je zapravo situacija i sta je nekome Bosnjastvo. Volio Titu ili ne, potpuno nebitno. Da si bar inteligentan ili bar zabavan, ali nula bodova.![]()
Kladim se da ista ekipa ima amneziju na tvoje natpise o Bosnjacima kao skartu. Nije progovor, u neku ruku mi je i zabavno takvo sto citati. A iskreno receno i fascinira me solidarnost sto Sarajlija sto jugonostalgicara. Stvarnost oko nas tece nekim svojim tokom i umisljene intelektualne velicine nikoga ne ugrozavaju.
Forum je razonoda i edukacija,... ja nemam pojma da li se iza tvog nicka krije profesor hemije ili debela operska pjevacica. Niti me to interesuje.
Vrijeme odvojeno poput gledanja TV-a. Nemoj misliti da ovo virtuelno druzenje izaziva ikome visak emocija. Cak i kada se stavljaju smajliji.
Cim ovo dozivljavas kao takmicenje, pobjede, poraz, plakanje, likovanje, i cim te neke stvari dusevno hrane,... ocigledno nedostaje mnogo toga u zivotu. Samopouzdanje?
No kad si vec tu red je i da podsjetimo na temu. Imas li kakav primjer negativne manifestacije bosnjackog nacionalizma?
Nije meni cilj nikoga ugroziti, to sto se osjecas tako je do tebe. Moje je da kazem glupanima da valjaju gluposti, hoce li poslusati je do njih.
Uglavnom jer mi je zabavno, dodje neko, napise stranicu tekst i jedna recenica mu anulira sve.
Naravno, no jos nisi ni shvatio sta je sta. Bosnjacki nacionalizam bi radio na fildzanu kao krajnjem cilju.