https://www.theguardian.com/world/2015/ ... sacre-1995

insomnia78 wrote:Ocekujes da vjerujemo rotshildovim medijima?
Ja cu se ipak drzati RT verzije
jel ti rtrs mio? , kažeš dobri odnosiinsomnia78 wrote:Ocekujes da vjerujemo rotshildovim medijima?
Ja cu se ipak drzati RT verzije
Ali to nije nista cudno ni lose. Tako se to otprilike radi. Fr MVp je odveo par stotina privrednika u Iran jos prije skidanja sankcijaPredsednik Srpsko-iranske poslovne komore dr Said Hosseini, u pratnji ambasadora I.R. Irana NJ.E. Madžida Fahimpura, prisustvovao je proslavi islamskog praznika Bajrama održanoj u Novom Sadu.
Dr Hosseini je sa čelnicima grada Novog sada – gradonačelnikom Milošem Vučevićem i predsednikom Skupštine grada Novog Sada Zdravkom Jelušićem razgovarao o aktivnostima Srpsko-iranske poslovne komore i planovima za budućnost.
Tom prilikom, gradonačelnik Vučević rekao je da će pružiti svu moguću podršku u daljem radu Komore.
Svečanost su organizovali Islamska zajednica Srbije, Muftijstvo vojvođansko, Medžlis Novi Sad, zajedno sa Gradom Novim Sadom, Maticom Albanaca Srbije, udruženjem NUR/Svetlost i brojnim donatorima, a nastupio je Hor Stambol iz Novog Pazara.
Zdravko Čolić novogodišnji koncert u Sarajevu otvorio pjesmom Gori vatra

Kakva komora?aratet wrote:Zasto postoji srpsko-iranska komora kad su iranci na nasoj strani?
Čolići potiču iz istočne Hercegovine – kaže Zdravko. – Moj otac Vlado je rođen u selu Vlahovići, nedaleko od Ljubinja. Pola tog dela moje familije koloniziralo je u Suvi Do na Kosovu, čak sam tokom turneje sa Kemalom Montenom sedamdesetih godina tamo zatekao i neku rodbinu. Moj deda Stjepan je još uvek tamo, dok su mnogi moji rođaci emigrirali u Beograd, tako da mi se nedavno na snimanju neke televizijske emisije jedan momak obratio sa striko. Drugi deo porodice kolonizirao je tokom 1946. u Ravni Topolovac, blizu Zrenjanina. I danas su mi sveže slike sa salaša strica Čede, kod kojeg sam kao mali odlazio. Pamtim odlaske u polje, gde sam rado pomagao u poslu, jahao konje i koračao kroz kukuruze, dok su mi pažnju privlačile lubenice koje su rasle uz strukove
Ma nema potrebe, mogu i bez toga, ima banka para, a meni je svojevoljno/nicim izazvana odobrila najveci moguci (dozvoljeni) limit/prekoracenje, tako da uvijek mogu rahat pisati i cekati uplate, bez da osjetim.japin_mutapi wrote:legla uplata
insomnia78 wrote:Cekaj dok Rotsild naleti na tvoje pisanije po forumu
japin_mutapi wrote:iranci dobro placaju i na vrijeme, isto ko saudi i rusi
nisu ko(moji) turci izrade
jedino kiki pise iz ubjedjenja
Ta zar ima banke koja nije njegovasalik79 wrote:insomnia78 wrote:Cekaj dok Rotsild naleti na tvoje pisanije po forumu
Cini mi se da ovi ne pripadaju njemu...Ali, sve je moguce.
Ma ova je Ruska, sad - nisam im ulazio u strukturu.insomnia78 wrote:Ta zar ima banke koja nije njegovasalik79 wrote:insomnia78 wrote:Cekaj dok Rotsild naleti na tvoje pisanije po forumu
Cini mi se da ovi ne pripadaju njemu...Ali, sve je moguce.