Noseblind iliti sljepoca na miris je uobicajan pojam koji si morao cuti kad su u pitanju parfemikonektovan wrote: ↑23/06/2026 22:59 e cuj nos moze oslijepiti...?!![]()
Hebote rugi, ti imas ozbiljnih problema, oci...kad si kupio onu mazdu, sad evo i sa nosom i parfemima problem.![]()
koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- black
#13776 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
- black
#13777 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Svako malo se pojavi novi Hawas
- mc-twin
#13778 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
X puta mi se desilo da drugi oko mene osjete miris, a ja nista.
Idu Hawasi ko djeca iz skole. 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#13779 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
receptori se zasite, normalna pojava..
- Emojti
#13780 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Pogotovo ako ima ambroxana u parfemu jos brze se zasite.
Hawas klon Aventusa bi bio zanimljiv, a sigurno ce izac jer su poceli sve popularne klonirat, kasne par godina za ostalima ali barem naprave parfem sa odlicnim performansama.
Gledam u DM-u CDNIM Made in France, dok moj svaki koji je kupljen u njemackoj Made in UAE, sigurno ima razlike zbog restrikcija sa sastojcima u evropi.
Hawas klon Aventusa bi bio zanimljiv, a sigurno ce izac jer su poceli sve popularne klonirat, kasne par godina za ostalima ali barem naprave parfem sa odlicnim performansama.
Gledam u DM-u CDNIM Made in France, dok moj svaki koji je kupljen u njemackoj Made in UAE, sigurno ima razlike zbog restrikcija sa sastojcima u evropi.
- konektovan
#13781 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Na i nema neke razlike, ja fakat nisam uocio a i ao obje verzije cdni. Rasasi je davno izbacio klon aventusa, rasasi zebra..a hoce li i s hawasom doci nesto, vidjecemo.Emojti wrote: ↑24/06/2026 01:19 Pogotovo ako ima ambroxana u parfemu jos brze se zasite.
- Tito_i_Partija
#13782 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Joj ta cijela Hawas linija je meni čista sintetika. Uzeo dekant Hawas Fire, na prvu mi bio dobar, al' kako je dan prolazio sve mi mrži bio. Mislim da ću bacit' svoj dekant, ne odgovara mi.
Prob'o Hawas Tropical jer imam dekant originala JPG Paradise Garden, ma niđe veze ba. Hawas verzija ima tako neku ružnu notu u pozadini da mi je baš bljak bio.
Originalni Hawas uzeo, nasprej'o se par puta, i na kraju dao prijatelju. Imam i bocu Malibu, nosio ga neki dan i traje stvarno dugo, al' djeluje mi k'o sintetički parfem za tinejdžere. I njega ću se morat' kutarisat'.
Prob'o Hawas Tropical jer imam dekant originala JPG Paradise Garden, ma niđe veze ba. Hawas verzija ima tako neku ružnu notu u pozadini da mi je baš bljak bio.
Originalni Hawas uzeo, nasprej'o se par puta, i na kraju dao prijatelju. Imam i bocu Malibu, nosio ga neki dan i traje stvarno dugo, al' djeluje mi k'o sintetički parfem za tinejdžere. I njega ću se morat' kutarisat'.
- konektovan
#13783 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja jedino gotivim black iz te serije, na fazon hacivata...ali tako ti je s arapima i flankerima, od 100 jedan valja.Tito_i_Partija wrote: ↑24/06/2026 16:05 Joj ta cijela Hawas linija je meni čista sintetika. Uzeo dekant Hawas Fire, na prvu mi bio dobar, al' kako je dan prolazio sve mi mrži bio. Mislim da ću bacit' svoj dekant, ne odgovara mi.
- Emojti
#13784 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Meni je Elixir isto bio mrtva sintetika na pocetku od koje kisem ko lud, inace kisem i na dizajnere ali ovo je bilo bas kiselkasto sinteticki.Tito_i_Partija wrote: ↑24/06/2026 16:05 Joj ta cijela Hawas linija je meni čista sintetika. Uzeo dekant Hawas Fire, na prvu mi bio dobar, al' kako je dan prolazio sve mi mrži bio. Mislim da ću bacit' svoj dekant, ne odgovara mi.
Nakon sto je odstajao neko vrijeme sad je top, stvarno na prvu ne osjetim apsulutno nikakvu sintetiku i razbija s performansama.
Ako nista bar su im skoro svi bas odlicne trajnosti, sto se ne moze reci za Armafa, Lattafu i French Avenue. Rasasi napravi i svjez koji traje.
Ima ih sad bog zna koliko novih verzija koje jos nisu ma fragrantici ni parfumo, aromatix i gents scents su pokrili vecinu ali jos izlazi non stop nerealno ih stancaju ali ne stancaju nesto sto ne postoji, skoro sve vec postoji od drugih brendova dugo vremena. Ime njihovog zadnjeg se savrseno uklapa u ono sto rade "Gold Digger"