Od kada se poce slikati mobitelima nikada manje slika (izradjenih) nisam imaofoxlife wrote: ↑27/05/2021 17:03Tesla Edison wrote: ↑27/05/2021 12:07uglavnomja wrote: ↑27/05/2021 12:03 dje su slike sa doktorata?
300 gostiju
dje spisak gostiju?
vec tad se moglo slikati sa dobrim telefonom koliko se sjecam![]()
a mala digitalna kamerica je bila normala
2000. slikati? Sumnjam da si mogao tada. Ako i jesi, ne vjerujem da je u BiH iko imao takav telefon, čak ni direktor PTT-a.
pa nije slikanje nastalo s mobitelima jbt
Sebija All about
-
detroit-mercy
#13776 Re: Sebija All about
-
detroit-mercy
#13777 Re: Sebija All about
Loptica se prebacuje sa afere na aferu. Jebote koliko afera imaju mogu spinovati 10 godina da im ne nestane materijalaspinel_ wrote: ↑27/05/2021 17:12Zadnjih 100 stranica na ovoj temi ni rijeci o tome.KatarinaKosaca wrote: ↑27/05/2021 17:07pa zaboravi jedino onaj ko ima limitira kapacitet mozga. Moj papagaj nauči jednu riječ, izbaci jednu koju je znao
Kao ni o onim doktorima sto su nema ni mjesec napustili.
Nego se uzelo samo o diplomi pricati a ona je na kraju najmanje vazna. Vazni su ljudski zivoti i ODGOVORNOST za iste koji nisu vise medju zivima a za koje je sukrivac i malina respirator.
-
last mohicans
#13778 Re: Sebija All about
Ah jesu je namučili, ako je ovaj tajming tačan i ako se sve to desilo. Ja sam bio na odbranama doktorata koje su trajele po nekoliko sati. Ona izlagala 43 min, a odgovarala na pitanja cijelih pola sata. Pa moj diplomski je skoro toliko trajao. Malo i Kurijak pokazuje znake senilnosti, tvrdio je da se ne sjeca tog doktorata u SA, danas veli da nije sporan doktorat u SA, vec ono sto se događalo u ZG. Mislim da se ova odbrana održala bez publike u nekoj kancelariji, ako se ikako održala, jer zašto nema slika odbrane kojima bi se sva ujdurma opovrgnula vrlo lahko.
- bogoljub
#13779 Re: Sebija All about
Ovaj Kurjak Asim misli da je on pametan i niko više!
Evo gledam ga na N1 i kaže nije Sebija u Zagrebu , ali jest u Sarajevu i potvrđuje da je bio mentor Sebiji .
E moj Senade kako si samo nisko pao kao novinar, ali kao čovjeka te neću komentirati.
Čekamo te sutra da vidimo na tvom LICU šta imaš za kazati!?
Evo gledam ga na N1 i kaže nije Sebija u Zagrebu , ali jest u Sarajevu i potvrđuje da je bio mentor Sebiji .
E moj Senade kako si samo nisko pao kao novinar, ali kao čovjeka te neću komentirati.
Last edited by bogoljub on 27/05/2021 17:24, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#13780 Re: Sebija All about
Kako da nemeridiyan wrote: ↑27/05/2021 16:46Ni po babu ni po stricevima u ovoj politickoj kanalizaciji. Ko ne shvata kakav ljudski otpad nam je na politickoj sceni je totalno zastranio.
Sve je to u po deke.
-
YouAreMyDestiny
#13781 Re: Sebija All about
Eno kurjak kaže bio je mentor u Sarajevu...
Sa čim su ga ucijenili?
Sa čim su ga ucijenili?
- Hajvan
#13782 Re: Sebija All about
e moj bogoljube, sta's kad ti scer, sin, mati, babo dodju pod ekpsertizu ovakvih strucnjaka poput sebije heroinebogoljub wrote: ↑27/05/2021 17:23 Ovaj Kurjak Asim misli da je on pametan i niko više!
- JohnnyS
-
palermo
#13784 Re: Sebija All about
Gdje to ? u BiH ?......odbrana doktorata je praktički svečani čin, formalnost.....nakon što ti je prihvaćen projekat doktorata i i nakon što ti je mentor prihvatio tvoju disertaciju sa kojom možeš izaći na odbranu...last mohicans wrote: ↑27/05/2021 17:21 Ah jesu je namučili, ako je ovaj tajming tačan i ako se sve to desilo. Ja sam bio na odbranama doktorata koje su trajele po nekoliko sati. Ona izlagala 43 min, a odgovarala na pitanja cijelih pola sata. Pa moj diplomski je skoro toliko trajao. Malo i Kurijak pokazuje znake senilnosti, tvrdio je da se ne sjeca tog doktorata u SA, danas veli da nije sporan doktorat u SA, vec ono sto se događalo u ZG. Mislim da se ova odbrana održala bez publike u nekoj kancelariji, ako se ikako održala, jer zašto nema slika odbrane kojima bi se sva ujdurma opovrgnula vrlo lahko.
- vjeshalica
#13785 Re: Sebija All about
jesi ti ozbiljna u svojim izlaganjima ili psihicki ne mozes podnijeti da ti se neko nadovezao na tvoju tvrdnju?KatarinaKosaca wrote: ↑27/05/2021 17:06 @foxlife Pa, nepismen potpuno jesi. Prva govorim za slike. Jedino ispravljam Norvežanku kad su se pojavili telefoni sa kamerom. Kao odane pudlice zaskakujete post
ne u smislu demanta,niti kakvih sendvica koje pominjes vec suprotno
ocito imas problema u shvatanju prilikom komunikacije
al samo da se napravis mudra
nego nisi mi odgovorila
na drugoj temi
kako objasnjavas da postoji spisak da je benjamina drugi ciklus ipak zavrsila na UNSA a ne mimo njega kako to tvrdis?
- spinel_
#13786 Re: Sebija All about
Kakve veze ima Senad s ovim slucajem?bogoljub wrote: ↑27/05/2021 17:23 Ovaj Kurjak Asim misli da je on pametan i niko više!
Nije on kriv ako je gost mu zastranio pa danas jedno prica a sutra drugo.
Nego, Bakir je smetljar koji kod njega ne smije da dodje u emisiju jer se boji pitanja. Ako se ne plasi nek dodje. Ali naravno da ne smije. Cekamo Bakira!!! Smece zuto.
- vjeshalica
#13787 Re: Sebija All about
nisu prekucani vec je pisacom masinom pisano po vec napravljenom formularu i popunjavano ciji je datum bio vec 90tih otkucan,odnosno nije nanovo formular stavljen na dvijehiljaditu godinutramvajtrojka wrote: ↑27/05/2021 17:00
je li iko jos osim mene ovo primjetio da su prekucani svi datumi na ovim dokumentimamalo preofirno da svaki bude pogresan
vidis li da je formular univerzalan i sigurno ga ima jos studenata /kandidata
pogledaj da je vijece sazvano formirano 99 godine, a kasnije par mjeseci iza ide disertacija koja je potpala pod 2000tu godinu
Last edited by vjeshalica on 27/05/2021 17:35, edited 1 time in total.
- vjeshalica
-
last mohicans
#13789 Re: Sebija All about
Na FF UNSA, 2000 tih, valjda su se tad čestitije branije disertacije. Jedne se baš sjecam, ali je doduše Rasim Muminović bio u komisiji.palermo wrote: ↑27/05/2021 17:28Gdje to ? u BiH ?......odbrana doktorata je praktički svečani čin, formalnost.....nakon što ti je prihvaćen projekat doktorata i i nakon što ti je mentor prihvatio tvoju disertaciju sa kojom možeš izaći na odbranu...last mohicans wrote: ↑27/05/2021 17:21 Ah jesu je namučili, ako je ovaj tajming tačan i ako se sve to desilo. Ja sam bio na odbranama doktorata koje su trajele po nekoliko sati. Ona izlagala 43 min, a odgovarala na pitanja cijelih pola sata. Pa moj diplomski je skoro toliko trajao. Malo i Kurijak pokazuje znake senilnosti, tvrdio je da se ne sjeca tog doktorata u SA, danas veli da nije sporan doktorat u SA, vec ono sto se događalo u ZG. Mislim da se ova odbrana održala bez publike u nekoj kancelariji, ako se ikako održala, jer zašto nema slika odbrane kojima bi se sva ujdurma opovrgnula vrlo lahko.
- no_sekirli
#13790 Re: Sebija All about
Kao sto se sumnjalo od starta, Kurjak je stari prijatelj sa begovskom familijom, i posluzio je za sapiranje svih grijeha doticne "profesorice". Klasicni spin, ali mora se priznati da su ga dobro izveli.
Nije vise bitno sto fali ta zagrebacka epizoda (mada i to ce oni dokazati kada bude vrijeme, to se moze lako preko koalicijskog partnera Dragana), bitno je da je Kurjak priznao da je sve cisto kod doktorata.
Senad H. ce vjerojatno sam sebi mooda pojesti, jer je jeftino nasjeo na reziju, i sam je najvise sudjelovao u pobjedi begovske familije. Koja kontradikcija, za nepovjerovati...
Tko vise moze sumnjati u "dobre" namjere kod nabavke i koristenja respiratora, tko moze sumnjati da je Causevic veci dio pokradenih para slao u centralu Partije, tko vise moze sumnjati u patriotizam i sposobnost famElije I.?
Bakire i Seko, sad je vase sve do Stambola, jasite na narodu dok svi ne pocrkamo.
Nije vise bitno sto fali ta zagrebacka epizoda (mada i to ce oni dokazati kada bude vrijeme, to se moze lako preko koalicijskog partnera Dragana), bitno je da je Kurjak priznao da je sve cisto kod doktorata.
Senad H. ce vjerojatno sam sebi mooda pojesti, jer je jeftino nasjeo na reziju, i sam je najvise sudjelovao u pobjedi begovske familije. Koja kontradikcija, za nepovjerovati...
Tko vise moze sumnjati u "dobre" namjere kod nabavke i koristenja respiratora, tko moze sumnjati da je Causevic veci dio pokradenih para slao u centralu Partije, tko vise moze sumnjati u patriotizam i sposobnost famElije I.?
Bakire i Seko, sad je vase sve do Stambola, jasite na narodu dok svi ne pocrkamo.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
- Billy The Pljuc
#13792 Re: Sebija All about
Alal vera majstore, nisi vuk no pas.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#13793 Re: Sebija All about
koji dribling vuČjaka...“Ja prihvaćam činjenicu da postoje zapisnici, da je pred nas četvoro ona branila doktorat, da je taj doktorat legalan i legitiman i da je to doktorat, ali u Sarajevu. Nikada ja nisam spomenuo Sarajevo, jer nije bilo u pitanju niti jednom. Ja sam govorio o doktoratu i postdiplomskom studiju, ali u Zagrebu”, rekao je Kurjak za N1.
Na koncu, Kurjak naglašava da razgovorom za N1 stavlja tačku na priču o obrazovanju direktorice UKCS Sebije Izetbegović.
- pici
#13794 Re: Sebija All about
dodje uvali printanu sliKu senadu, uze mu pare za intervju, digo prasinu, pa i od izetbegovica koja vreca legnu da se predomisli, garant mu nisu platili potpis na doktorat pa sad je izvuko... nije dzaba njemu prezime kurjak
jaoooo koji manipulator stari 
- bogoljub
#13795 Re: Sebija All about
Ako je Senad takav novinar da ne zna poslati fakultetu upit o nečemu i ispitati to kako treba onda je on 0 (nula) novinarspinel_ wrote: ↑27/05/2021 17:30Kakve veze ima Senad s ovim slucajem?bogoljub wrote: ↑27/05/2021 17:23 Ovaj Kurjak Asim misli da je on pametan i niko više!
Nije on kriv ako je gost mu zastranio pa danas jedno prica a sutra drugo.
Nego, Bakir je smetljar koji kod njega ne smije da dodje u emisiju jer se boji pitanja. Ako se ne plasi nek dodje. Ali naravno da ne smije. Cekamo Bakira!!! Smece zuto.
- dustaban
#13796 Re: Sebija All about
sjebala zdravstveni sistem, rastjerala sve sto valja od doktora, otisla u politiku (dze nece, rijec je o dinastiji), instalirala svoje kadrove, debakl na izborima sve zbog njenih igraca (jebajiga sta sad), vratila se iz politike u bolnicu gore pomor, nabavila smece od respiratora, jedina na svijetu na njih kopcala oboljele na intenzivnoj, slagala specijalizaciju i postdiplomski, bez toga doktorirala... i sad ce shupak Senad reci da nije!Vozio tip kola preko ogranicene brzine, zaustavi ga policajac i trazi mu vozacku dozvolu. Zao mi je ali ne mogu da vam je dam, istu su mi oduzeli zbog voznje pod dejstvom alkohola. Policajac ga pogleda pa kaze, dajte mi onda saobracajnu. Zao mi je ali ni nju ne mogu da vam dam, ona obicno stoji u kaseti ali je verovatno ispala kada sam vratio pistolj unutra kojim sam ubio vlasnicu vozila cije je tijelo u gepeku. Policajac brze bolje pozove pojacanje, isprica im sta se desava... Dolazi gomila policajaca naoruzanih do zuba i jedan od njih prilazi vozacu auta, trazi mu vozacku, ovaj mu daje bez prigovora. Zatim saobracajnu, ovaj isto mu daje saobracajnu sasvim smireno. Gospodine, mozete li otvoriti kasetu? Naravno, otvora kasetu, kaseta prazna. Mozete li otvoriti gepek? Naravno, otvara gepek koji je takodje prazan. Izvinite molim vas, ali nama je kolega rekao da nemate vozacku, saobracajnu, da imate pistolj u kaseti i les u gepeku.
E onda vam je i sigurno slagao da sam vozio prebrzo!
Last edited by dustaban on 27/05/2021 18:03, edited 1 time in total.
- pici
#13798 Re: Sebija All about
senada ce sutra hercika spucat...
- Billy The Pljuc
#13799 Re: Sebija All about
Kao što i napisah, sve za njega možeš reći, vaki je naki je al glup nije sigurno, odigrao je kako je i zamislio.
-
Ilili
#13800 Re: Sebija All about
Tko Sebiji brani da ga tuzi za klevetu i na sudu iznese sve dokaze o regularnosti svega oko cega se spekuliralo zadnjih dana?red evil wrote: ↑27/05/2021 16:25Zato što u ovoj državi bilo ko može da kaže šta god hoće i optuži bilo koga za bilo šta bez bilo kakve posljedice, da smo i 1% država dobro bi svako razmislio o tome da li će nekoga optužiti za nešto i za ovo bi se odgovaralo.Nero Histrion wrote: ↑27/05/2021 16:03Boze sacuvaj vise, ovo hebo lud zbunjenog. Rekao covjek da se ne sjeca da joj je bio mentor, sad kaze da je bio mentor. wtf![]()