njena zadnja izjava - nije bila na spec u zg, tamo je kao nesto bila bolesna, a usput je posjecivala kurjakova predavanja ... ono k'o na pijaci, naleti kad joj pase da ubije danBaba Jefimija wrote: ↑25/05/2021 21:31 Pobogu to je tako jednostavno provjerit. Neka pokaže indeks sa ocjenama i potpisima profesora kod kojih je polagala ispite dok je bila u Zagrebu. Jednostavno se može provjerit i u arhivi medicinskog fakulteta u Zagrebu da li je dala ispite. Sve se obavi u par minuta. Jel to sveto pismo.
Sebija All about
- uglavnomja
#13301 Re: Sebija All about
- Tito_i_Partija
#13302 Re: Sebija All about
Cuj ovoga, ka'e nas'o nesto na Facebooku, Kurjak posenilio.
Pa na Facebooku imas ogromne grupe ljudi koje tvrde da zemlja nije okrugla, da se ljudi cipuju vakcinama i da su se Bosnjaci sami ubili u Srebrenici. Najgori izvor lazi i dezinformacije na planeti.
Pa na Facebooku imas ogromne grupe ljudi koje tvrde da zemlja nije okrugla, da se ljudi cipuju vakcinama i da su se Bosnjaci sami ubili u Srebrenici. Najgori izvor lazi i dezinformacije na planeti.
- deogest
#13303 Re: Sebija All about
Alija joj kupio diplomu. 96 tamo negdje do 2001 si mogao sve zivo. O autorskim pravima ni rijeci na ovim prostorima, kao ni o porezu. Ako se neko sjeca kako su program sa satelitskih kanala prenosili na Kiseljak, OBN, Bugojno TV i takvim kanalima. RAK nije postojao uopste. Radilo se sta se htjelouglavnomja wrote: ↑25/05/2021 21:34njena zadnja izjava - nije bila na spec u zg, tamo je kao nesto bila bolesna, a usput je posjecivala kurjakova predavanja ... ono k'o na pijaci, naleti kad joj pase da ubije danBaba Jefimija wrote: ↑25/05/2021 21:31 Pobogu to je tako jednostavno provjerit. Neka pokaže indeks sa ocjenama i potpisima profesora kod kojih je polagala ispite dok je bila u Zagrebu. Jednostavno se može provjerit i u arhivi medicinskog fakulteta u Zagrebu da li je dala ispite. Sve se obavi u par minuta. Jel to sveto pismo.![]()
-
Blitz1
#13304 Re: Sebija All about
Ali ovo je, fb stranica bosnjaci, samo provjerene informacije i istina za našu heroinu, Allah je nagradioTito_i_Partija wrote: ↑25/05/2021 21:34 Cuj ovoga, ka'e nas'o nesto na Facebooku, Kurjak posenilio.![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#13305 Re: Sebija All about

zato je usputno zavrsila 10 ispita i dosla da da 4 u sarajevo pa upise magisterij...
-
Juliuscezar
#13306 Re: Sebija All about
I to u nedjeljuuglavnomja wrote: ↑25/05/2021 21:32detroit-mercy wrote: ↑25/05/2021 21:26Pa se ti maksuz registrovo danas da nam to priopcis.SuperSy wrote: ↑25/05/2021 21:22 Izgleda paša da je Kurjak posenilio a Sebija u pravu. Na fb stranici Bosnjaci pojavila se papir na kojem piše da je Kurjak stvarno bio predsjednik komisiji i potpisao za doktorsku disertaciju 2000. godine zajedno sa Idris Bukvic, Jadranka Dizdarević i Senad Mehmedbasic.
Lazi, afere, kradje, izdaje, nastavi niz………………..
a vidju mu padezi![]()
bosnjaci.net![]()
to im je jedino i najvece postignuce u zivotu - biti bosnjak
-
YouAreMyDestiny
#13308 Re: Sebija All about
Da je sreće, bila bi medicinska sestra na kartoteci u domu zdravlja u Sjenici.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#13310 Re: Sebija All about
Je li ovo to krivotvorenje o kojem ti pises?MaksprotivMarksa wrote: ↑25/05/2021 17:09Moze, specijalizirati mozes i kada zavrsis doktorat, magistriras i doktoriras na specificnim temama iz oblasti medicine kojom se bavis, a mozes i na osnovu istrazivanja klinicke prakse. Ja licno znam dva doktora medicine koji su tek nakon doktorata zavrsili specijalizacije, a jedna od najmladjih doktorica nauka u Sarajevu je svojevremeno bila izdanak porodice Skrijelj, bez specijalizacije dakako
Inace, svi normalni ljudi, cak i oni koji mrze Sebiju, ce potvrditi da je vrhunski profesionalac i da dobro radi svoj posao, ima i politickih protivnika kojima je spasavala zene i djecu. Biti na suprotnoj strani zbog politike je sasvim legitimno, ali ovako lagati, izmisljati i krivotvoriti mogu samo idioti, sto mene uopste ne raduje jer se evo vec par mjeseci pitam sta je to alternativa SDA bratiji, ista ta bratija ? Nama je neophodna novi politicki pokret i dozivotna zabrana svim doktorima da budu menadzeri zdravstvenih ustanova i nosioci javnih funkcija, nevjerovatna kolicina kompleksa i frustracija izbija iz tih ljudi, Sebija je tu jedan od najpozitivnijih likova, a kada god pomislite da nekoga podrzite od ovih strana sjetite se da je to svadja sa mindera, da su svi ti ljudi zajedno unistili zdravstvo u Sarajevo i FBiH, Sebija ponajmanje. To ja komunjara kazemsamo da nam se Tana i onaj taksista Vranic ne pobiju oko mjesta u UO kod Ipice, kokosari sitni, valjda se zbog vizije o zdravstvenom sistemu tuku
![]()

- pici
#13311 Re: Sebija All about
srusio se silajdzic koji je za ovo dvoje falsifikovanih mentola institucija bio pa ce i bracni par na smetljiste... dosta vas je izetbegovica, dosta... sjasite.
- deogest
#13312 Re: Sebija All about
Pa i ti mozes da se javis bilo kojem fakultetu na svijetu (ako imas novac da studiras tu, naravno) nakon sto imas ociscenu bar jednu godinu i da nastavis studiranje ili polaganje preostalih ispita bilo gdje, ne samo u Zagrebu.izvrsni direktor wrote: ↑25/05/2021 21:40Je li ovo to krivotvorenje o kojem ti pises?MaksprotivMarksa wrote: ↑25/05/2021 17:09Moze, specijalizirati mozes i kada zavrsis doktorat, magistriras i doktoriras na specificnim temama iz oblasti medicine kojom se bavis, a mozes i na osnovu istrazivanja klinicke prakse. Ja licno znam dva doktora medicine koji su tek nakon doktorata zavrsili specijalizacije, a jedna od najmladjih doktorica nauka u Sarajevu je svojevremeno bila izdanak porodice Skrijelj, bez specijalizacije dakako
Inace, svi normalni ljudi, cak i oni koji mrze Sebiju, ce potvrditi da je vrhunski profesionalac i da dobro radi svoj posao, ima i politickih protivnika kojima je spasavala zene i djecu. Biti na suprotnoj strani zbog politike je sasvim legitimno, ali ovako lagati, izmisljati i krivotvoriti mogu samo idioti, sto mene uopste ne raduje jer se evo vec par mjeseci pitam sta je to alternativa SDA bratiji, ista ta bratija ? Nama je neophodna novi politicki pokret i dozivotna zabrana svim doktorima da budu menadzeri zdravstvenih ustanova i nosioci javnih funkcija, nevjerovatna kolicina kompleksa i frustracija izbija iz tih ljudi, Sebija je tu jedan od najpozitivnijih likova, a kada god pomislite da nekoga podrzite od ovih strana sjetite se da je to svadja sa mindera, da su svi ti ljudi zajedno unistili zdravstvo u Sarajevo i FBiH, Sebija ponajmanje. To ja komunjara kazemsamo da nam se Tana i onaj taksista Vranic ne pobiju oko mjesta u UO kod Ipice, kokosari sitni, valjda se zbog vizije o zdravstvenom sistemu tuku
![]()
![]()
Face TV je kontaktirao taj fakultet gdje su im javili da niko pod tim imenom tamo nije polagao, niti studirao. Ne znam u cemu je onda problem?
Vrlo lagano se provjere potpisi profesora i ono sto je polozila u arhivu fakulteta. To su institucije stare po 100 i vise godina, sve ostaje zabiljezeno.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#13313 Re: Sebija All about
Ja prvi put danas cujem da je doktorirala u Sarajevu
Otkud sad Sarajevo
Previse je to mutno da bih vjerovao bilo cemu
Neko ko je regularno zavrsio dokaze sve za minut, nazoves fakultet platis određenu sumu i dobijes ispis svih ispita... da moze to ona da uradi, davno bi uradila, ne bi objavljivala neke papire sa kucaće masine
Otkud sad Sarajevo
Previse je to mutno da bih vjerovao bilo cemu
Neko ko je regularno zavrsio dokaze sve za minut, nazoves fakultet platis određenu sumu i dobijes ispis svih ispita... da moze to ona da uradi, davno bi uradila, ne bi objavljivala neke papire sa kucaće masine
- Billy The Pljuc
#13314 Re: Sebija All about
Oj tugo moja, par sati me nema i svašta nešto se izdešavalo. Hajde da probam da izvučem zaključke.
- Molba da joj se omogući polaganje 4 ispita i sa navodom o 10 položenih ispita u ZG kako bi završila postidplomski studij je lažnjak (čeka se potvrda)
- Specijalizacija se dobila 1992-u u nepostojećoj ginekološkoj ambulanti Velefarmacije u Sarajevu koja je kasnije nekad otišla u stečaj
- Doktorat se branio u nedjelju 11.06.2000. i prisustvovalo pored Kurjaka koji je to zaboravio još uglednih članova komisije i 300 prisutnih, čeka se potvrda da li su svi prisutni imali članske karte SDA
- Poput prave heroine iz stripova i filmova, Sebija Izetbegović je tih turbulentnih godina pokazala sposobnost brzog savladavanja različitih udaljenosti pa se po potrebi nalazila malo u Sarajevu, malo u Zagrebu, malo u Turskoj a sve u cilju dodatne edukacije, liječenja i obilaska familije i svojte
Šta rekoste, na kojem se spratu nalaze narodna predanja, basne i bajke?
- Molba da joj se omogući polaganje 4 ispita i sa navodom o 10 položenih ispita u ZG kako bi završila postidplomski studij je lažnjak (čeka se potvrda)
- Specijalizacija se dobila 1992-u u nepostojećoj ginekološkoj ambulanti Velefarmacije u Sarajevu koja je kasnije nekad otišla u stečaj
- Doktorat se branio u nedjelju 11.06.2000. i prisustvovalo pored Kurjaka koji je to zaboravio još uglednih članova komisije i 300 prisutnih, čeka se potvrda da li su svi prisutni imali članske karte SDA
- Poput prave heroine iz stripova i filmova, Sebija Izetbegović je tih turbulentnih godina pokazala sposobnost brzog savladavanja različitih udaljenosti pa se po potrebi nalazila malo u Sarajevu, malo u Zagrebu, malo u Turskoj a sve u cilju dodatne edukacije, liječenja i obilaska familije i svojte
-
Baba Jefimija
#13315 Re: Sebija All about
Pa gdje je onda polagala ispite? Ta budaletina je direktno odgovorna za smrt ko zna koliko ljudi jer je prikapčala ljude na Novalićeve škart respiratoreuglavnomja wrote: ↑25/05/2021 21:34njena zadnja izjava - nije bila na spec u zg, tamo je kao nesto bila bolesna, a usput je posjecivala kurjakova predavanja ... ono k'o na pijaci, naleti kad joj pase da ubije danBaba Jefimija wrote: ↑25/05/2021 21:31 Pobogu to je tako jednostavno provjerit. Neka pokaže indeks sa ocjenama i potpisima profesora kod kojih je polagala ispite dok je bila u Zagrebu. Jednostavno se može provjerit i u arhivi medicinskog fakulteta u Zagrebu da li je dala ispite. Sve se obavi u par minuta. Jel to sveto pismo.![]()
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
- pici
#13317 Re: Sebija All about
na drugom...Billy The Pljuc wrote: ↑25/05/2021 21:45 Oj tugo moja, par sati me nema i svašta nešto se izdešavalo. Hajde da probam da izvučem zaključke.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#13318 Re: Sebija All about
Pitam ovog maksa koji tvrdi da sebiji neki idioti podmecu i krivotvore, pa reko mozda je i ovaj papur neko podmetnuo sebiji da potpisedeogest wrote: ↑25/05/2021 21:43Pa i ti mozes da se javis bilo kojem fakultetu na svijetu (ako imas novac da studiras tu, naravno) nakon sto imas ociscenu bar jednu godinu i da nastavis studiranje ili polaganje preostalih ispita bilo gdje, ne samo u Zagrebu.izvrsni direktor wrote: ↑25/05/2021 21:40Je li ovo to krivotvorenje o kojem ti pises?MaksprotivMarksa wrote: ↑25/05/2021 17:09
Moze, specijalizirati mozes i kada zavrsis doktorat, magistriras i doktoriras na specificnim temama iz oblasti medicine kojom se bavis, a mozes i na osnovu istrazivanja klinicke prakse. Ja licno znam dva doktora medicine koji su tek nakon doktorata zavrsili specijalizacije, a jedna od najmladjih doktorica nauka u Sarajevu je svojevremeno bila izdanak porodice Skrijelj, bez specijalizacije dakako
![]()
![]()
Face TV je kontaktirao taj fakultet gdje su im javili da niko pod tim imenom tamo nije polagao, niti studirao. Ne znam u cemu je onda problem?
Vrlo lagano se provjere potpisi profesora i ono sto je polozila u arhivu fakulteta. To su institucije stare po 100 i vise godina, sve ostaje zabiljezeno.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#13319 Re: Sebija All about
Nemam ni najmanju sumnju da je sve poslije njene diplome plagijat, odnosno loš plagijat, ali na ovoj molbi se ne vidi potpis, tj isti je prekriven.izvrsni direktor wrote: ↑25/05/2021 21:47 Pitam ovog maksa koji tvrdi da sebiji neki idioti podmecu i krivotvore, pa reko mozda je i ovaj papur neko podmetnuo sebiji da potpise
pitanje je da li takva molba uopće postoji (jer, da postoji, ona bi to pripremila sve sa indexom danas na intervju), nešto mi sve govori da niti je dala, niti joj je ko tražio...
-
last mohicans
#13320 Re: Sebija All about
Ona implicira da je prof.dr. , o tome je riječ.JohnnyS wrote: ↑25/05/2021 21:06Inače, možeš biti i profesor i doktor opće prakse.last mohicans wrote: ↑25/05/2021 21:04 Jao zaokreta,![]()
Ispostavit ce se da je samo ljekar opce prakse. Ali molim te, "profesorice"da se oslovljava.
Po tome možeš vidjeti kolika je to primitivna pacenica koja nikad ne bi bila ni asistent na fakultetu da dedo i Zuco nisu gurali i kao u Kumu završavali. Što se više vadi, to više propada. Ali je Kurijak ko Vučijak
![]()
- deogest
#13321 Re: Sebija All about
Sve u svemu, onaj ko ima takvu reputaciju, ko je specijalizirao i ko se godinama bavi tim poslom pokaze to odmah, crno na bijelo. Ovo je jedna velika sramota, za svu drzavu, i nema nikakve dileme da je to steceno nelegalno.KatarinaKosaca wrote: ↑25/05/2021 21:50Nemam ni najmanju sumnju da je sve poslije njene diplome plagijat, odnosno loš plagijat, ali na ovoj molbi se ne vidi potpis, tj isti je prekriven.izvrsni direktor wrote: ↑25/05/2021 21:47 Pitam ovog maksa koji tvrdi da sebiji neki idioti podmecu i krivotvore, pa reko mozda je i ovaj papur neko podmetnuo sebiji da potpise
pitanje je da li takva molba uopće postoji (jer, da postoji, ona bi to pripremila sve sa indexom danas na intervju), nešto mi sve govori da niti je dala, niti joj je ko tražio...
- uglavnomja
#13322 Re: Sebija All about
Baba Jefimija wrote: ↑25/05/2021 21:45Pa gdje je onda polagala ispite? Ta budaletina je direktno odgovorna za smrt ko zna koliko ljudi jer je prikapčala ljude na Novalićeve škart respiratoreuglavnomja wrote: ↑25/05/2021 21:34njena zadnja izjava - nije bila na spec u zg, tamo je kao nesto bila bolesna, a usput je posjecivala kurjakova predavanja ... ono k'o na pijaci, naleti kad joj pase da ubije danBaba Jefimija wrote: ↑25/05/2021 21:31 Pobogu to je tako jednostavno provjerit. Neka pokaže indeks sa ocjenama i potpisima profesora kod kojih je polagala ispite dok je bila u Zagrebu. Jednostavno se može provjerit i u arhivi medicinskog fakulteta u Zagrebu da li je dala ispite. Sve se obavi u par minuta. Jel to sveto pismo.![]()
ko kaze da je polagala?
osim nje same i par poltrona
eno, ni muzic ne kevce dok mu gazdaricu razapinju ...
- Billy The Pljuc
#13323 Re: Sebija All about
Fala drug moj, treba moderaciju zamoliti da ovu temu o Prof. dr Sebiji Izebegović premjesti na isti a ovdje da započnemo novu temu o doktorici opšte prakse Sebiji Izetbegović.pici wrote: ↑25/05/2021 21:46na drugom...Billy The Pljuc wrote: ↑25/05/2021 21:45 Oj tugo moja, par sati me nema i svašta nešto se izdešavalo. Hajde da probam da izvučem zaključke.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
detroit-mercy
#13324 Re: Sebija All about
Garant Asim sredio.deogest wrote: ↑25/05/2021 21:52Sve u svemu, onaj ko ima takvu reputaciju, ko je specijalizirao i ko se godinama bavi tim poslom pokaze to odmah, crno na bijelo. Ovo je jedna velika sramota, za svu drzavu, i nema nikakve dileme da je to steceno nelegalno.KatarinaKosaca wrote: ↑25/05/2021 21:50Nemam ni najmanju sumnju da je sve poslije njene diplome plagijat, odnosno loš plagijat, ali na ovoj molbi se ne vidi potpis, tj isti je prekriven.izvrsni direktor wrote: ↑25/05/2021 21:47 Pitam ovog maksa koji tvrdi da sebiji neki idioti podmecu i krivotvore, pa reko mozda je i ovaj papur neko podmetnuo sebiji da potpise
- Droog
#13325 Re: Sebija All about
Jbo majku, njima sve nesto podmicu...
Asimu, Zukicu, Novalicu...
nastavi niz.
Asimu, Zukicu, Novalicu...
nastavi niz.