Boze sacuvaj klosarluka, nadam se da im je bar muriju zvao. Ccc
KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
FreakyStyley
#13776 Re: KUP BiH
Boze sacuvaj klosarluka, nadam se da im je bar muriju zvao. Ccc
-
Nadzorna_ploca
#13777 Re: KUP BiH
Pored Crnkica zivog oni Rustem pasi idu.

- Fuzzy Dunlop
- ultima_palabra
#13779 Re: KUP BiH
A pretjeruje se malo i sa Crnkicem... gori promasaj je Ronaldo sinoc imao.
-
FreakyStyley
#13780 Re: KUP BiH
Pa i ovom Rustemovicu, koliko sam ja primjetio, jebu od do mjesecima. Kao da se on sam stavlja da igra, kao da se on sam doveo u FKS. Jos mu se na vrata ide, nesto.ultima_palabra wrote:A pretjeruje se malo i sa Crnkicem... gori promasaj je Ronaldo sinoc imao.
-
al-em
#13781 Re: KUP BiH
Ne budaliiii, ono sto je crnkic promasio je najveci promasaj u ovom sportu.ultima_palabra wrote:A pretjeruje se malo i sa Crnkicem... gori promasaj je Ronaldo sinoc imao.
A ronaldo je metar ispred sebe imao golamana koji mu je skratio ugao.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#13782 Re: KUP BiH
Promasaj Ahmetovica protiv Krupe na Kosevu nedavno 
-
Nadzorna_ploca
#13783 Re: KUP BiH
Mala maca naspram ovog. Ovo bi bilo kao da je Rascic promasio protiv Genka ili za mrvicu teza situacija.
- avetinja
#13784 Re: KUP BiH
Pitari su ubjedljivo najgori navijači koji mogu zapasti igrače. U šampionskoj sezoni su im htjeli auta razbijati, poslije ih gađali šipkama, sada im idu na kućnu adresu. Šta je previše, previše je. Ne živi klub od njih, pa da se tako ponašaju.
Crnkić je dobar igrač. Odmah iza Duljevića i možda Hebibovića, po meni.
-
RasAlGhul
#13785 Re: KUP BiH
Ja bih volio da naši ovako Zakariću odu, naravno ne da mu ženu ili djevojku prepadaju i da joj prijete, nego njemu majmunu koji se šeta po terenu!avetinja wrote:Pitari su ubjedljivo najgori navijači koji mogu zapasti igrače. U šampionskoj sezoni su im htjeli auta razbijati, poslije ih gađali šipkama, sada im idu na kućnu adresu. Šta je previše, previše je. Ne živi klub od njih, pa da se tako ponašaju.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#13786 Re: KUP BiH
Jes, ima da postane Pirlo odmah
- avetinja
#13787 Re: KUP BiH
Kao što rekoh, ne daju navijači plate igračima, pa da odlučuju o kaznama. Tu je klub da ga adekvatno kazni i trener. Zakarić je prije naizmjenično varirao iz lošeg u dobro izdanje. Sada je spojio par loših utakmica, nažalost. Meni ništa bolji nije ni Blagojević, a pitanje je koliko oni zapravo mogu dati. Možda je ovo samo njihov maksimum.RasAlGhul wrote:Ja bih volio da naši ovako Zakariću odu, naravno ne da mu ženu ili djevojku prepadaju i da joj prijete, nego njemu majmunu koji se šeta po terenu!avetinja wrote:Pitari su ubjedljivo najgori navijači koji mogu zapasti igrače. U šampionskoj sezoni su im htjeli auta razbijati, poslije ih gađali šipkama, sada im idu na kućnu adresu. Šta je previše, previše je. Ne živi klub od njih, pa da se tako ponašaju.
- Šibicar
#13788 Re: KUP BiH
Velkoski wrote:Jes, ima da postane Pirlo odmah
To ti kazem
-
RasAlGhul
#13789 Re: KUP BiH
Nprmalno da navijači daju pare, plaćaju karte, kupuju dresove i ostale rekvizite iz šopa, kupuju članske, kupuju godišnje i polugodišnje, navijači su izgradili istočnu tribinu, šta je Zakarić uradio?Idu na svako gostovanje, gube živce, kakvu bolest od sikirancije da bi njega gledali kako se šeta!Usta mu treba razvaliti!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#13790 Re: KUP BiH
RasAlGhul wrote:Nprmalno da navijači daju pare, plaćaju karte, kupuju dresove i ostale rekvizite iz šopa, kupuju članske, kupuju godišnje i polugodišnje, navijači su izgradili istočnu tribinu, šta je Zakarić uradio?Idu na svako gostovanje, gube živce, kakvu bolest od sikirancije da bi njega gledali kako se šeta!Usta mu treba razvaliti!

Svima im i mrtve treba jebati, kako Ronaldo može, a oni ne mogu
- Šibicar
#13791 Re: KUP BiH
RasAlGhul wrote:Nprmalno da navijači daju pare, plaćaju karte, kupuju dresove i ostale rekvizite iz šopa, kupuju članske, kupuju godišnje i polugodišnje, navijači su izgradili istočnu tribinu, šta je Zakarić uradio?Idu na svako gostovanje, gube živce, kakvu bolest od sikirancije da bi njega gledali kako se šeta!Usta mu treba razvaliti!
Brate i meni ide na kurac otkad je dosao,lik nije 10 minuta odigrao kako treba a raja ga furala k'o da je Ronaldo,ali to sto bi dobio batine ne znaci da bi progirao,ne da ne znaci nego sigurno ne bi proigrao.
- avetinja
#13792 Re: KUP BiH
Sve to stoji, ali klub ima mnogo više troškova od novca koji dolazi od strane navijača. Pogotovo klubovi kao što su Željo ili Sarajevo.RasAlGhul wrote:Nprmalno da navijači daju pare, plaćaju karte, kupuju dresove i ostale rekvizite iz šopa, kupuju članske, kupuju godišnje i polugodišnje, navijači su izgradili istočnu tribinu, šta je Zakarić uradio?Idu na svako gostovanje, gube živce, kakvu bolest od sikirancije da bi njega gledali kako se šeta!Usta mu treba razvaliti!
Znači, ako zabušavaš na poslu, šef ima pravo da uplati momke da te namaraju ili eventulano sačekaju ispred zgrade i lijepo ti upute par prijetnji? To nije rješenje, niti se treba događati, niti treba opravdavati. Klub mu smanji platu za jedan mjesec, trener ga stavi na dodatni trening sa strane. To je dovoljna kazna.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#13793 Re: KUP BiH
A što bi neko uopšte bio kažnjen jer je promašio penal ili promašio šansu?
Ove novije generacije su još i zaboravile da je ovo sve ipak samo fudbal
Ne mislim na tebe havetinjo, nego 'nako generalno 
Ove novije generacije su još i zaboravile da je ovo sve ipak samo fudbal
-
vryzas
#13794 Re: KUP BiH
Velkoski wrote:Jes, ima da postane Pirlo odmah
Jbg. nije ni cudno da ima ovakvih razmisljanja. Ljudi nemaju predstavu kako se osjecaju profesionalni sportisti, sa kakvim pritiskom se nose iz dana u dan. Ljudi nisu roboti, u sportu ne mozes reci da je nesto sigurno. Cak se i neki "izduvni ventili" u vecini slucajeva pogresno protumace.
- SmokingMan
#13795 Re: KUP BiH
Generaliziraš stvari,što znači da i mene i normalnu raju stavljaš u isti koš sa nekolicinom idiota.avetinja wrote:Pitari su ubjedljivo najgori navijači koji mogu zapasti igrače.
-
RasAlGhul
#13796 Re: KUP BiH
Pa bolje da se navijači pobrinu da ne igra, na terenu nizašta ne služiŠibicar wrote:RasAlGhul wrote:Nprmalno da navijači daju pare, plaćaju karte, kupuju dresove i ostale rekvizite iz šopa, kupuju članske, kupuju godišnje i polugodišnje, navijači su izgradili istočnu tribinu, šta je Zakarić uradio?Idu na svako gostovanje, gube živce, kakvu bolest od sikirancije da bi njega gledali kako se šeta!Usta mu treba razvaliti!
Brate i meni ide na kurac otkad je dosao,lik nije 10 minuta odigrao kako treba a raja ga furala k'o da je Ronaldo,ali to sto bi dobio batine ne znaci da bi progirao,ne da ne znaci nego sigurno ne bi proigrao.
Last edited by RasAlGhul on 18/05/2017 20:18, edited 1 time in total.
- bleee_sa
#13797 Re: KUP BiH
igrajmo taj tangooo smrtiiiiiVelkoski wrote:A što bi neko uopšte bio kažnjen jer je promašio penal ili promašio šansu?
Ove novije generacije su još i zaboravile da je ovo sve ipak samo fudbalNe mislim na tebe havetinjo, nego 'nako generalno
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#13798 Re: KUP BiH
Ma jebote, sport je svugdje pozitivna priča, ali kod nas je sve depresivno i tragično, pa i ovo. Stadioni i socijalne mreže su postali mjesto za izljeve frustracija i ništa više.vryzas wrote:Velkoski wrote:Jes, ima da postane Pirlo odmah![]()
![]()
Jbg. nije ni cudno da ima ovakvih razmisljanja. Ljudi nemaju predstavu kako se osjecaju profesionalni sportisti, sa kakvim pritiskom se nose iz dana u dan. Ljudi nisu roboti, u sportu ne mozes reci da je nesto sigurno. Cak se i neki "izduvni ventili" u vecini slucajeva pogresno protumace.
Nego, čuo sam da navijači Southamptona ne plaćaju ulaznice, njih klub voda okolo po tekmama, pa nemaju nikakvih zahtjeva kada su u pitanju rezultati
- Šibicar
#13799 Re: KUP BiH
Nije dzaba Bilbija pravio paralelu izmedju igranja u Zelji i Sarajevu i u ostalim klubovima u BiH,ipak postoji taj pritisak koliki god on bio ali neki igraci ne mogu da se nose sa njim,pa hejbet igraca kad ode iz nasih klubova tek tad proigra,a s druge strane oni koji su bili igracine u drugim klubovima kad potpisu za nas vecinom budu najgori igraci. 
- avetinja
#13800 Re: KUP BiH
Nisam mislio striktno na penal, nego na loše uvezane partije. Recimo, kod nas je nedavno igrač bio kažnjen sa 200-300 KM zbog debljanja. Ako igrač ima niz od nekoliko loših utakmica, sasvim bi bilo opravdano da mu klub odbije određen iznos od plate, jer on u tom slučaju svoj posao obavlja loše. Eh, sad, to što je možda njegov limit, to je već druga priča.Velkoski wrote:A što bi neko uopšte bio kažnjen jer je promašio penal ili promašio šansu?
Ove novije generacije su još i zaboravile da je ovo sve ipak samo fudbalNe mislim na tebe havetinjo, nego 'nako generalno