KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
FreakyStyley

#13776 Re: KUP BiH

Post by FreakyStyley »

:lol: A izgleda da je fakat bilo ovo, sve se nadam zajebancija.

Boze sacuvaj klosarluka, nadam se da im je bar muriju zvao. Ccc :-)
Nadzorna_ploca

#13777 Re: KUP BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Pored Crnkica zivog oni Rustem pasi idu. :-) :mrgreen:
Fuzzy Dunlop

#13778 Re: KUP BiH

Post by Fuzzy Dunlop »

fgr
ultima_palabra

#13779 Re: KUP BiH

Post by ultima_palabra »

A pretjeruje se malo i sa Crnkicem... gori promasaj je Ronaldo sinoc imao.
FreakyStyley

#13780 Re: KUP BiH

Post by FreakyStyley »

ultima_palabra wrote:A pretjeruje se malo i sa Crnkicem... gori promasaj je Ronaldo sinoc imao.
Pa i ovom Rustemovicu, koliko sam ja primjetio, jebu od do mjesecima. Kao da se on sam stavlja da igra, kao da se on sam doveo u FKS. Jos mu se na vrata ide, nesto. :-)
al-em

#13781 Re: KUP BiH

Post by al-em »

ultima_palabra wrote:A pretjeruje se malo i sa Crnkicem... gori promasaj je Ronaldo sinoc imao.
Ne budaliiii, ono sto je crnkic promasio je najveci promasaj u ovom sportu.

A ronaldo je metar ispred sebe imao golamana koji mu je skratio ugao.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#13782 Re: KUP BiH

Post by mali_milojica »

Promasaj Ahmetovica protiv Krupe na Kosevu nedavno :-)
Nadzorna_ploca

#13783 Re: KUP BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Mala maca naspram ovog. Ovo bi bilo kao da je Rascic promasio protiv Genka ili za mrvicu teza situacija.
avetinja

#13784 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Pitari su ubjedljivo najgori navijači koji mogu zapasti igrače. U šampionskoj sezoni su im htjeli auta razbijati, poslije ih gađali šipkama, sada im idu na kućnu adresu. Šta je previše, previše je. Ne živi klub od njih, pa da se tako ponašaju.

Crnkić je dobar igrač. Odmah iza Duljevića i možda Hebibovića, po meni.
RasAlGhul

#13785 Re: KUP BiH

Post by RasAlGhul »

avetinja wrote:Pitari su ubjedljivo najgori navijači koji mogu zapasti igrače. U šampionskoj sezoni su im htjeli auta razbijati, poslije ih gađali šipkama, sada im idu na kućnu adresu. Šta je previše, previše je. Ne živi klub od njih, pa da se tako ponašaju.

Ja bih volio da naši ovako Zakariću odu, naravno ne da mu ženu ili djevojku prepadaju i da joj prijete, nego njemu majmunu koji se šeta po terenu!
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#13786 Re: KUP BiH

Post by Velkoski »

Jes, ima da postane Pirlo odmah
avetinja

#13787 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

RasAlGhul wrote:
avetinja wrote:Pitari su ubjedljivo najgori navijači koji mogu zapasti igrače. U šampionskoj sezoni su im htjeli auta razbijati, poslije ih gađali šipkama, sada im idu na kućnu adresu. Šta je previše, previše je. Ne živi klub od njih, pa da se tako ponašaju.

Ja bih volio da naši ovako Zakariću odu, naravno ne da mu ženu ili djevojku prepadaju i da joj prijete, nego njemu majmunu koji se šeta po terenu!
Kao što rekoh, ne daju navijači plate igračima, pa da odlučuju o kaznama. Tu je klub da ga adekvatno kazni i trener. Zakarić je prije naizmjenično varirao iz lošeg u dobro izdanje. Sada je spojio par loših utakmica, nažalost. Meni ništa bolji nije ni Blagojević, a pitanje je koliko oni zapravo mogu dati. Možda je ovo samo njihov maksimum.
Šibicar

#13788 Re: KUP BiH

Post by Šibicar »

Velkoski wrote:Jes, ima da postane Pirlo odmah

To ti kazem :thumbup: ,ionako je lik psihicki nestabilan to bi mu vjerovatno okoncalo karijeru. :mrgreen:
RasAlGhul

#13789 Re: KUP BiH

Post by RasAlGhul »

Nprmalno da navijači daju pare, plaćaju karte, kupuju dresove i ostale rekvizite iz šopa, kupuju članske, kupuju godišnje i polugodišnje, navijači su izgradili istočnu tribinu, šta je Zakarić uradio?Idu na svako gostovanje, gube živce, kakvu bolest od sikirancije da bi njega gledali kako se šeta!Usta mu treba razvaliti!
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#13790 Re: KUP BiH

Post by Velkoski »

RasAlGhul wrote:Nprmalno da navijači daju pare, plaćaju karte, kupuju dresove i ostale rekvizite iz šopa, kupuju članske, kupuju godišnje i polugodišnje, navijači su izgradili istočnu tribinu, šta je Zakarić uradio?Idu na svako gostovanje, gube živce, kakvu bolest od sikirancije da bi njega gledali kako se šeta!Usta mu treba razvaliti!
Image

Svima im i mrtve treba jebati, kako Ronaldo može, a oni ne mogu :twisted:
Šibicar

#13791 Re: KUP BiH

Post by Šibicar »

RasAlGhul wrote:Nprmalno da navijači daju pare, plaćaju karte, kupuju dresove i ostale rekvizite iz šopa, kupuju članske, kupuju godišnje i polugodišnje, navijači su izgradili istočnu tribinu, šta je Zakarić uradio?Idu na svako gostovanje, gube živce, kakvu bolest od sikirancije da bi njega gledali kako se šeta!Usta mu treba razvaliti!

Brate i meni ide na kurac otkad je dosao,lik nije 10 minuta odigrao kako treba a raja ga furala k'o da je Ronaldo,ali to sto bi dobio batine ne znaci da bi progirao,ne da ne znaci nego sigurno ne bi proigrao. :mrgreen:
avetinja

#13792 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Sve to stoji, ali klub ima mnogo više troškova od novca koji dolazi od strane navijača. Pogotovo klubovi kao što su Željo ili Sarajevo.

Znači, ako zabušavaš na poslu, šef ima pravo da uplati momke da te namaraju ili eventulano sačekaju ispred zgrade i lijepo ti upute par prijetnji? To nije rješenje, niti se treba događati, niti treba opravdavati. Klub mu smanji platu za jedan mjesec, trener ga stavi na dodatni trening sa strane. To je dovoljna kazna.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#13793 Re: KUP BiH

Post by Velkoski »

A što bi neko uopšte bio kažnjen jer je promašio penal ili promašio šansu?

Ove novije generacije su još i zaboravile da je ovo sve ipak samo fudbal :mrgreen: Ne mislim na tebe havetinjo, nego 'nako generalno :mrgreen:
vryzas

#13794 Re: KUP BiH

Post by vryzas »

:lol: :lol:

Jbg. nije ni cudno da ima ovakvih razmisljanja. Ljudi nemaju predstavu kako se osjecaju profesionalni sportisti, sa kakvim pritiskom se nose iz dana u dan. Ljudi nisu roboti, u sportu ne mozes reci da je nesto sigurno. Cak se i neki "izduvni ventili" u vecini slucajeva pogresno protumace.
SmokingMan

#13795 Re: KUP BiH

Post by SmokingMan »

avetinja wrote:Pitari su ubjedljivo najgori navijači koji mogu zapasti igrače.
Generaliziraš stvari,što znači da i mene i normalnu raju stavljaš u isti koš sa nekolicinom idiota.
RasAlGhul

#13796 Re: KUP BiH

Post by RasAlGhul »

Šibicar wrote:

Brate i meni ide na kurac otkad je dosao,lik nije 10 minuta odigrao kako treba a raja ga furala k'o da je Ronaldo,ali to sto bi dobio batine ne znaci da bi progirao,ne da ne znaci nego sigurno ne bi proigrao. :mrgreen:
Pa bolje da se navijači pobrinu da ne igra, na terenu nizašta ne služi :D Svaku utakmicu počinjemo sa desetoricom, a koliko znam fudbal se igra 11 protiv 11 :D
Last edited by RasAlGhul on 18/05/2017 20:18, edited 1 time in total.
bleee_sa

#13797 Re: KUP BiH

Post by bleee_sa »

Velkoski wrote:A što bi neko uopšte bio kažnjen jer je promašio penal ili promašio šansu?

Ove novije generacije su još i zaboravile da je ovo sve ipak samo fudbal :mrgreen: Ne mislim na tebe havetinjo, nego 'nako generalno :mrgreen:
igrajmo taj tangooo smrtiiiii
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#13798 Re: KUP BiH

Post by Velkoski »

vryzas wrote:
:lol: :lol:

Jbg. nije ni cudno da ima ovakvih razmisljanja. Ljudi nemaju predstavu kako se osjecaju profesionalni sportisti, sa kakvim pritiskom se nose iz dana u dan. Ljudi nisu roboti, u sportu ne mozes reci da je nesto sigurno. Cak se i neki "izduvni ventili" u vecini slucajeva pogresno protumace.
Ma jebote, sport je svugdje pozitivna priča, ali kod nas je sve depresivno i tragično, pa i ovo. Stadioni i socijalne mreže su postali mjesto za izljeve frustracija i ništa više.

Nego, čuo sam da navijači Southamptona ne plaćaju ulaznice, njih klub voda okolo po tekmama, pa nemaju nikakvih zahtjeva kada su u pitanju rezultati :mrgreen:
Šibicar

#13799 Re: KUP BiH

Post by Šibicar »

Nije dzaba Bilbija pravio paralelu izmedju igranja u Zelji i Sarajevu i u ostalim klubovima u BiH,ipak postoji taj pritisak koliki god on bio ali neki igraci ne mogu da se nose sa njim,pa hejbet igraca kad ode iz nasih klubova tek tad proigra,a s druge strane oni koji su bili igracine u drugim klubovima kad potpisu za nas vecinom budu najgori igraci. :mrgreen:
avetinja

#13800 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Velkoski wrote:A što bi neko uopšte bio kažnjen jer je promašio penal ili promašio šansu?

Nisam mislio striktno na penal, nego na loše uvezane partije. Recimo, kod nas je nedavno igrač bio kažnjen sa 200-300 KM zbog debljanja. Ako igrač ima niz od nekoliko loših utakmica, sasvim bi bilo opravdano da mu klub odbije određen iznos od plate, jer on u tom slučaju svoj posao obavlja loše. Eh, sad, to što je možda njegov limit, to je već druga priča. :mrgreen:
Post Reply