trebaju nam informacije kojoj su djeci dostavljeni paketici.. ako neko zna, a ne moze doci sutra na sastanak, molim da javi na pp....
N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU... vol.2
-
Pearl
posto je nastala ludnica sa spiskovima, trebamo malo srediti ovo...
pogotovo spiskovi van sarajeva... 
trebaju nam informacije kojoj su djeci dostavljeni paketici.. ako neko zna, a ne moze doci sutra na sastanak, molim da javi na pp....
-
zastava101
Sve koji su slikali na priredbi, a dolaze sutra na sastanak, molim da ponesu sa sobom slike na CD-u ili USB sticku-u. Trebamo sve sto imamo ujediniti, da bi mogli svi koji zele da imaju sve slike, mogli i imati ih 
- daduli_sa
I neka ne rade resize po mogucnosti...nadira wrote:Sve koji su slikali na priredbi, a dolaze sutra na sastanak, molim da ponesu sa sobom slike na CD-u ili USB sticku-u. Trebamo sve sto imamo ujediniti, da bi mogli svi koji zele da imaju sve slike, mogli i imati ih
-
zastava101
Hvaladaduli_sa wrote:I neka ne rade resize po mogucnosti...nadira wrote:Sve koji su slikali na priredbi, a dolaze sutra na sastanak, molim da ponesu sa sobom slike na CD-u ili USB sticku-u. Trebamo sve sto imamo ujediniti, da bi mogli svi koji zele da imaju sve slike, mogli i imati ih
-
Pearl
meni saljete spisak onih kojim treba zahvaliti....daduli_sa wrote:Nego, kome treba da se obrati za zahvalnice koje cemo davati ljudima/firmama/institucijama koji su nam pomogle?
ja sam vec nesto pisala, ponijet cu spisak sutra, da finaliziramo... mislim da sam vecinu upisala, pa da se ne bombardujemo pp-ovima..
kad budem mislsila da imam vecinu pokrivenu, poslat cu kruzni mail, pa mi javite ukoloko nekog zaboravim. eto...
Last edited by Pearl on 03/01/2008 21:50, edited 1 time in total.
-
Pearl
sta mislite, kad budemo sutra na kafi, da skupimo nesto love za ovog decka:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=45724
dovoljno je da svako od nas zaposlenih da po 5 KM, a studenti po 2-3 KM.. i nakupit ce se... pa da odmah i uplatimo...
dovoljno je da svako od nas zaposlenih da po 5 KM, a studenti po 2-3 KM.. i nakupit ce se... pa da odmah i uplatimo...
- daduli_sa
Pearl wrote:sta mislite, kad budemo sutra na kafi, da skupimo nesto love za ovog decka:
Ok, definitivno smo previse vremena proveli zajedno pakujuci...
Citam maloprije i kontam da vam napisem da cu vas sutra sve polihvariti u vrijednosti jednog pica u Trasi ali mi bi nekako zao da vam najavim...
Ok, ipak ce te onda svi biti izlihvareni
-
Pearl
daduli_sa wrote:Pearl wrote:sta mislite, kad budemo sutra na kafi, da skupimo nesto love za ovog decka:
Ok, definitivno smo previse vremena proveli zajedno pakujuci...![]()
Citam maloprije i kontam da vam napisem da cu vas sutra sve polihvariti u vrijednosti jednog pica u Trasi ali mi bi nekako zao da vam najavim...![]()
Ok, ipak ce te onda svi biti izlihvareni
ma da svaku kafu skupimo po 2-3 marke od svakoga i svaki put uplatimo... i lihvarimo tako i od svoje raje, brzo ce se skupiti... 6 000 nije puno...
-
zastava101
Pearl wrote:sta mislite, kad budemo sutra na kafi, da skupimo nesto love za ovog decka:
-
nenanana
Ljudi, ja danas nikako ne mogu dociPearl wrote:sta mislite, kad budemo sutra na kafi, da skupimo nesto love za ovog decka:
Ako moze super, a ako ne, onda cu se nekako dogovarati s onom osobom koja ce vrsiti uplatu da dam novac.
-
Pearl
imas ppnenanana wrote:Ljudi, ja danas nikako ne mogu dociPearl wrote:sta mislite, kad budemo sutra na kafi, da skupimo nesto love za ovog decka:
dovoljno je da svako od nas zaposlenih da po 5 KM, a studenti po 2-3 KM.. i nakupit ce se... pa da odmah i uplatimo...a vrlo rado bih sudjelovala novcanim prilogom u akciji za ovog djecaka. Pa rekoh da upitam da li je danas neko ko ce ici na sastanak na fakultetu koji je smjesten u kampusu? Ako jeste, moze li taj neko navratiti do SUS-a (access centar) da mu dam novac?
Ako moze super, a ako ne, onda cu se nekako dogovarati s onom osobom koja ce vrsiti uplatu da dam novac.
- buba
#1394 re
Ja sam te zahvalnice vec pravila, mislim da su kod nermine? ili pearl ne znam kojoj sam slala..i ostavljeno je da se mogu imena/ nazivi upisati, markerom naravno, s tim da bi print trebalo raditi na malo jacem papiru, tipa foto papir, ili malo deblji obicni, tek toliko da moze podnijeti marker na sebi.dinchy84 wrote:Ja sam svakako mislila napraviti zahvalnice, pa onda naknadno upisivati. lakse je tako. A rukopis mi nije los![]()
ali ako ste skontali praviti nesto ozbiljnije ili klasicno to je druga stvar..
-
Pearl
#1395 Re: re
sjoooo.... kome li sam ja to poslala (posto mail od dinchy nemambuba wrote:Ja sam te zahvalnice vec pravila, mislim da su kod nermine? ili pearl ne znam kojoj sam slala..i ostavljeno je da se mogu imena/ nazivi upisati, markerom naravno, s tim da bi print trebalo raditi na malo jacem papiru, tipa foto papir, ili malo deblji obicni, tek toliko da moze podnijeti marker na sebi.dinchy84 wrote:Ja sam svakako mislila napraviti zahvalnice, pa onda naknadno upisivati. lakse je tako. A rukopis mi nije los![]()
ali ako ste skontali praviti nesto ozbiljnije ili klasicno to je druga stvar..
dinchy, daj mi mail na pp, da ti posaljem, buba je radila zahvalnice na fazon plakata verzija 2... ja imam u pdf formatu, pa ako ti bude trebao neki drugi format, javi se bubi direktno...
- buba
#1397 re
Samo naprijed delaj, delajdinchy84 wrote:Ma ja sam to nekako zamislila da bas bude bogatije. Naravno, nikakva klasika, nesto sto se uklapa sa citavom akcijom. Hajde, uradim ja jos jednu verziju preko vikenda, pa cemo skontati
pa-pa
P.S. Pearl..onaj spisak od maloprije..zena mi je rekla prosli put da tu ima i djece slijepih roditelja, sto znaci da bi toj djeci mogao i drugaciji paketic, kontas..poslacu ti broj na pp pa mozes je pitati, tako da znas kojoj djeci moze ici paketic sa nekim igrackama itd..
-
Pearl
#1398 Re: re
ok super...buba wrote:Samo naprijed delaj, delajdinchy84 wrote:Ma ja sam to nekako zamislila da bas bude bogatije. Naravno, nikakva klasika, nesto sto se uklapa sa citavom akcijom. Hajde, uradim ja jos jednu verziju preko vikenda, pa cemo skontatiMada previse sarenila ne valja, vazda se drzi par boja i eventualno 2 fonta..
pa-pa
P.S. Pearl..onaj spisak od maloprije..zena mi je rekla prosli put da tu ima i djece slijepih roditelja, sto znaci da bi toj djeci mogao i drugaciji paketic, kontas..poslacu ti broj na pp pa mozes je pitati, tako da znas kojoj djeci moze ici paketic sa nekim igrackama itd..
- Dirty Harry
Naravno da traje ... ja sinoc pakovao ... 16 kom
, danas isporuka.