N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU... vol.2

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
Pearl

Post by Pearl »

posto je nastala ludnica sa spiskovima, trebamo malo srediti ovo... :) pogotovo spiskovi van sarajeva... :)

trebaju nam informacije kojoj su djeci dostavljeni paketici.. ako neko zna, a ne moze doci sutra na sastanak, molim da javi na pp....
zastava101

Post by zastava101 »

Sve koji su slikali na priredbi, a dolaze sutra na sastanak, molim da ponesu sa sobom slike na CD-u ili USB sticku-u. Trebamo sve sto imamo ujediniti, da bi mogli svi koji zele da imaju sve slike, mogli i imati ih :)
daduli_sa

Post by daduli_sa »

nadira wrote:Sve koji su slikali na priredbi, a dolaze sutra na sastanak, molim da ponesu sa sobom slike na CD-u ili USB sticku-u. Trebamo sve sto imamo ujediniti, da bi mogli svi koji zele da imaju sve slike, mogli i imati ih :)
I neka ne rade resize po mogucnosti... :-D
zastava101

Post by zastava101 »

daduli_sa wrote:
nadira wrote:Sve koji su slikali na priredbi, a dolaze sutra na sastanak, molim da ponesu sa sobom slike na CD-u ili USB sticku-u. Trebamo sve sto imamo ujediniti, da bi mogli svi koji zele da imaju sve slike, mogli i imati ih :)
I neka ne rade resize po mogucnosti... :-D
Hvala :)
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Nego, kome treba da se obrati za zahvalnice koje cemo davati ljudima/firmama/institucijama koji su nam pomogle?
Tesssa

Post by Tesssa »

daduli_sa wrote:Nego, kome treba da se obrati za zahvalnice koje cemo davati ljudima/firmama/institucijama koji su nam pomogle?
meni :D

Preko vikenda cu ih uraditi, ne mogu prije :-?
Pearl

Post by Pearl »

daduli_sa wrote:Nego, kome treba da se obrati za zahvalnice koje cemo davati ljudima/firmama/institucijama koji su nam pomogle?
meni saljete spisak onih kojim treba zahvaliti....
ja sam vec nesto pisala, ponijet cu spisak sutra, da finaliziramo... mislim da sam vecinu upisala, pa da se ne bombardujemo pp-ovima..
kad budem mislsila da imam vecinu pokrivenu, poslat cu kruzni mail, pa mi javite ukoloko nekog zaboravim. eto...:)
Last edited by Pearl on 03/01/2008 21:50, edited 1 time in total.
Tesssa

Post by Tesssa »

Ja sam svakako mislila napraviti zahvalnice, pa onda naknadno upisivati. lakse je tako. A rukopis mi nije los :lol: :D
Pearl

Post by Pearl »

sta mislite, kad budemo sutra na kafi, da skupimo nesto love za ovog decka:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=45724

dovoljno je da svako od nas zaposlenih da po 5 KM, a studenti po 2-3 KM.. i nakupit ce se... pa da odmah i uplatimo...
Tesssa

Post by Tesssa »

Mislila sam to predloziti. Naravno!
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Pearl wrote:sta mislite, kad budemo sutra na kafi, da skupimo nesto love za ovog decka:

dovoljno je da svako od nas zaposlenih da po 5 KM, a studenti po 2-3 KM.. i nakupit ce se... pa da odmah i uplatimo...

Ok, definitivno smo previse vremena proveli zajedno pakujuci... :-)
Citam maloprije i kontam da vam napisem da cu vas sutra sve polihvariti u vrijednosti jednog pica u Trasi ali mi bi nekako zao da vam najavim... 8)

Ok, ipak ce te onda svi biti izlihvareni :D
Pearl

Post by Pearl »

daduli_sa wrote:
Pearl wrote:sta mislite, kad budemo sutra na kafi, da skupimo nesto love za ovog decka:

Ok, definitivno smo previse vremena proveli zajedno pakujuci... :-)
Citam maloprije i kontam da vam napisem da cu vas sutra sve polihvariti u vrijednosti jednog pica u Trasi ali mi bi nekako zao da vam najavim... 8)

Ok, ipak ce te onda svi biti izlihvareni :D
:lol: :lol:
ma da svaku kafu skupimo po 2-3 marke od svakoga i svaki put uplatimo... i lihvarimo tako i od svoje raje, brzo ce se skupiti... 6 000 nije puno...
zastava101

Post by zastava101 »

:thumbup:
suncica24

Post by suncica24 »

:thumbup: i od mene
Breza

Post by Breza »

Srdačan pozdrav i poštovanje inicijatorima i sudionicima ove, veličanstvene akcije!

Srećno vam i berićetno svako Novo Jutro ove. 2008. i svih godina sto su pred vama.

:)
nenanana

Post by nenanana »

Ljudi, ja danas nikako ne mogu doci :( a vrlo rado bih sudjelovala novcanim prilogom u akciji za ovog djecaka. Pa rekoh da upitam da li je danas neko ko ce ici na sastanak na fakultetu koji je smjesten u kampusu? Ako jeste, moze li taj neko navratiti do SUS-a (access centar) da mu dam novac?
Ako moze super, a ako ne, onda cu se nekako dogovarati s onom osobom koja ce vrsiti uplatu da dam novac.
Pearl

Post by Pearl »

nenanana wrote:

Ljudi, ja danas nikako ne mogu doci :( a vrlo rado bih sudjelovala novcanim prilogom u akciji za ovog djecaka. Pa rekoh da upitam da li je danas neko ko ce ici na sastanak na fakultetu koji je smjesten u kampusu? Ako jeste, moze li taj neko navratiti do SUS-a (access centar) da mu dam novac?
Ako moze super, a ako ne, onda cu se nekako dogovarati s onom osobom koja ce vrsiti uplatu da dam novac.
imas pp
buba

#1394 re

Post by buba »

dinchy84 wrote:Ja sam svakako mislila napraviti zahvalnice, pa onda naknadno upisivati. lakse je tako. A rukopis mi nije los :lol: :D
Ja sam te zahvalnice vec pravila, mislim da su kod nermine? ili pearl ne znam kojoj sam slala..i ostavljeno je da se mogu imena/ nazivi upisati, markerom naravno, s tim da bi print trebalo raditi na malo jacem papiru, tipa foto papir, ili malo deblji obicni, tek toliko da moze podnijeti marker na sebi.
ali ako ste skontali praviti nesto ozbiljnije ili klasicno to je druga stvar..
Pearl

#1395 Re: re

Post by Pearl »

buba wrote:
dinchy84 wrote:Ja sam svakako mislila napraviti zahvalnice, pa onda naknadno upisivati. lakse je tako. A rukopis mi nije los :lol: :D
Ja sam te zahvalnice vec pravila, mislim da su kod nermine? ili pearl ne znam kojoj sam slala..i ostavljeno je da se mogu imena/ nazivi upisati, markerom naravno, s tim da bi print trebalo raditi na malo jacem papiru, tipa foto papir, ili malo deblji obicni, tek toliko da moze podnijeti marker na sebi.
ali ako ste skontali praviti nesto ozbiljnije ili klasicno to je druga stvar..
sjoooo.... kome li sam ja to poslala (posto mail od dinchy nemam :? :? )
dinchy, daj mi mail na pp, da ti posaljem, buba je radila zahvalnice na fazon plakata verzija 2... ja imam u pdf formatu, pa ako ti bude trebao neki drugi format, javi se bubi direktno...
Tesssa

Post by Tesssa »

Ma ja sam to nekako zamislila da bas bude bogatije. Naravno, nikakva klasika, nesto sto se uklapa sa citavom akcijom. Hajde, uradim ja jos jednu verziju preko vikenda, pa cemo skontati :D
buba

#1397 re

Post by buba »

dinchy84 wrote:Ma ja sam to nekako zamislila da bas bude bogatije. Naravno, nikakva klasika, nesto sto se uklapa sa citavom akcijom. Hajde, uradim ja jos jednu verziju preko vikenda, pa cemo skontati :D
Samo naprijed delaj, delaj :D Mada previse sarenila ne valja, vazda se drzi par boja i eventualno 2 fonta..

pa-pa

P.S. Pearl..onaj spisak od maloprije..zena mi je rekla prosli put da tu ima i djece slijepih roditelja, sto znaci da bi toj djeci mogao i drugaciji paketic, kontas..poslacu ti broj na pp pa mozes je pitati, tako da znas kojoj djeci moze ici paketic sa nekim igrackama itd..
Pearl

#1398 Re: re

Post by Pearl »

buba wrote:
dinchy84 wrote:Ma ja sam to nekako zamislila da bas bude bogatije. Naravno, nikakva klasika, nesto sto se uklapa sa citavom akcijom. Hajde, uradim ja jos jednu verziju preko vikenda, pa cemo skontati :D
Samo naprijed delaj, delaj :D Mada previse sarenila ne valja, vazda se drzi par boja i eventualno 2 fonta..

pa-pa

P.S. Pearl..onaj spisak od maloprije..zena mi je rekla prosli put da tu ima i djece slijepih roditelja, sto znaci da bi toj djeci mogao i drugaciji paketic, kontas..poslacu ti broj na pp pa mozes je pitati, tako da znas kojoj djeci moze ici paketic sa nekim igrackama itd..
ok super...
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Danas popodne trebam da odem do jednog maistora na carsiji da preuzmem 29 pari kapica i saleva za djecu pa da znate da imamo i to za paketice.

Akcija ocigledno jos traje.... :-D
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Naravno da traje ... ja sinoc pakovao ... 16 kom :D, danas isporuka.

:D
Post Reply