Prilaženje damama ALL ABOUT

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
yoyo13

#1376 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by yoyo13 »

klixoris wrote:
yoyo13 wrote:ispade sad vozis BMW i same ulaze na raskrsnicama u auto :-) :-) :-) :-) :-) ako nemas ti znanja i price mozes vozat maybacha al dzaba ti :D
Ne znam za auto ali na motoru mi se to desilo. Stajao na semaforu i odjednom mi se krenu penjat nekakva cura na motor... Krezava nafrakana plavka (varikinom se farbala :lol: ) sa nacrtanim obrvama i kaze : "haj' me proovozaj do Ilidze, Allaha ti" :lol:
Malo je rec' da sam bio :shock:
Znaci motor kupovat a BMW-a moram prodat :D :D :D okacit ce me moda o krivu vrbu :P :P :P
amiliana

#1377 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by amiliana »

Imam pravo ali mi ne daju nemam ni socijalno nista
:run:
nightvision

#1378 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by nightvision »

sherbett wrote: Ja opet polazim od sebe..meni samo ovaj, ili samo onaj nije dovoljan, ne kvantitativno, već kvalitativno.
Ja želim onoga koji to objedinjuje...i da mi takav priđe
Znam da sam ga negdje vidio...
Aha!!! Evo ga, jos samo da ga uputimo da ti pridje. :pisnuo:

http://forum.klix.ba/samo-za-slobodne-d ... #p10850335
Capajebo

#1379 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Capajebo »

moja sherbe, dok ti docekas Velkoskog, prodje zivot :sad:
sheilak

#1380 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

amiliana wrote:Imam pravo ali mi ne daju nemam ni socijalno nista
:run:
pa nemas ti ni pameti niti smisla za lagati
savjet nemoj nikad pokusavati baviti se prevarom (r)
sheilak

#1381 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

svaki onaj koji nosi lisice sa sobom je onda potencijalni :D (r)
todd_smith

#1382 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

sheilak wrote:moje vidjenje eurose
djevojka koja je odrasla u prosjecnoj porodici ( da se odmah razumijemo ne znaci nesto negativno nego ono prosjecna za nase prostore ono normala)
imala veza vezica
jednu duzu pocetkom 20-ih iz koje je izasla malo shrvana jer nije zavrsilo kako je planirala
ostalo su bili pokusaji te veze al nije to to al ipak trazi nekog ko ce je ispuniti u svakom smislu
dovoljno odrasla da je postala samostalna i nezavisna tako da nije zavisna od decka pa i ne cilja primarno na njih
svoje slabosti prikriva verbalnim napadom jer kako kazu napad je najbolja odbrana a inace je ok osoba koja ne zeli i nece se otvoriti strancima a i onima koje je tek upoznala
zeli skladnog decka koji ce je dopunjavati i koji ce paziti na nju dok je u stanju slabosti a zauzvrat je spremna uzvratiti ljubavlju i vjernosti

psihoanaliza by respo :)
kako si analizirao mozes komotno horoskop da pises

sve opcenito do opcenitog :lol:
prog321

#1383 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by prog321 »

sherbett wrote: Ja opet polazim od sebe..meni samo ovaj, ili samo onaj nije dovoljan, ne kvantitativno, već kvalitativno.
Ja želim onoga koji to objedinjuje...i da mi takav priđe
Znas li koji je prvi razlog udaje kod zena ?

Smanjivanje kriterija. :-D
prog321

#1384 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by prog321 »

sheilak wrote:moje vidjenje eurose .. . bla.bla.
:

Nekim likovima shaka sedativa i el-fatiha bolje dodje nego milion dolara :-D
Jokericious

#1385 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Jokericious »

prog321 wrote:
sheilak wrote:moje vidjenje eurose .. . bla.bla.
:

Nekim likovima shaka sedativa i el-fatiha bolje dodje nego milion dolara :-D
Ma samo joj treba musko.
p206

#1386 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by p206 »

MedenoSrce wrote:Dva primjera iz blize okoline:

Drugarica 1: Nakon 2g sa momkom koji je fin, dobar, pazljiv i ima solidnu platu koju potrosi do 15og - ostavi ga. Necu ja kaze nekoga o kome se moram brinuti.
Drugarica 2: Ostavi situiranog momka zbog toga jer se zaljubila u drugog koji nema stalan posao. Prije koji mjesec su se vjencali, kaze njeni se bunili yal sladje joj kaze kasiku po kasiku sa njim.

Primjer drugarice 2 ispricam drugarici 1 koja prokomentarise "haj vidjet cemo za koju godinu, njoj to simpa jer ne zna"
Podržavam tu prvu...vidi se da je zrelija, 2 levela više minimum. Ni tu drugu ne osuđujem, ali vjerovatno se zaljubila u percepciju koju je sama sebi stvorila u glavi, a ne u tog momka...a sve na osnovu toga što je proživjela sa tim situiranim pa joj je to omrznulo, da ne kažem ogadilo. Taj njen muž je tu samo upao i ispao "idealan".
S4mpion

#1387 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by S4mpion »

Mora biti ambiciozan, imati dobar pos`o, dobar društveni položaj, BMW vaki naki, sve je to OK, samo znajte da skoro svi u konačnici dosta odvade od onog što su zamislili. :mrgreen:
sheilak

#1388 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

todd_smith wrote:
djevojka koja je odrasla u prosjecnoj porodici ( da se odmah razumijemo ne znaci nesto negativno nego ono prosjecna za nase prostore ono normala)
imala veza vezica
jednu duzu pocetkom 20-ih iz koje je izasla malo shrvana jer nije zavrsilo kako je planirala
ostalo su bili pokusaji te veze al nije to to al ipak trazi nekog ko ce je ispuniti u svakom smislu
dovoljno odrasla da je postala samostalna i nezavisna tako da nije zavisna od decka pa i ne cilja primarno na njih
svoje slabosti prikriva verbalnim napadom jer kako kazu napad je najbolja odbrana a inace je ok osoba koja ne zeli i nece se otvoriti strancima a i onima koje je tek upoznala
zeli skladnog decka koji ce je dopunjavati i koji ce paziti na nju dok je u stanju slabosti a zauzvrat je spremna uzvratiti ljubavlju i vjernosti

samo dokaz da se ne izdvaja iz opceg opisa djevojaka u gradu dok se ne upozna licno (r)
Jokericious

#1389 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Jokericious »

Eurosa wrote:
Jokericious wrote:Insistiraj ti na cemu hoces ali nemoj onda moralnu vertikalu glumiti ovdje. Ne volim kad neko sebe ne vidi a vidi druge. I godine ti ne idu u prilog.

Nije moje da brinem sta ti volis il ne volis :oops:

Zasto forum shvatas tako ozbiljno, pokusaj razluciti kad je tema zezancija pa se zezamo a kad je prica ozbiljna. A i ne moras,kkao god da okrenes visina je imperativ! :skoljka: :skoljka: :lol:
Ma ti si se pogubila sva. Kazem opet godine ti ne idu u prilog.
Jokericious

#1390 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Jokericious »

S4mpion wrote:Mora biti ambiciozan, imati dobar pos`o, dobar društveni položaj, BMW vaki naki, sve je to OK, samo znajte da skoro svi u konačnici dosta odvade od onog što su zamislili. :mrgreen:
Na kraju najbolje prodju one koje se udaju mlade za srednjoskolsku simpatiju koju su odabrali bez tih silnih kriterija. Istinita prica.
bang and blame

#1391 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by bang and blame »

@Joki, ja tebi danas "lajka". Sto si sad 'vako zlocest prema mojoj @Eurosi?
Moram te ruziti..
bang and blame

#1392 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by bang and blame »

Eurosa wrote:
bang and blame wrote:@Joki, ja tebi danas "lajka". Sto si sad 'vako zlocest prema mojoj @Eurosi?
Moram te ruziti..

Majke mi ja sam :shock: :? niti sam mu se kad obratila a bogami ni ruzno ista rekla...al hajd, mozda ga drma pms,ovo danas ionako sve nesta naopako, pa vise ne znas ni ko je musko ni zensko. :run:
Dobrica je on, samo ne voli nas visoke :(
bang and blame

#1393 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by bang and blame »

Eurosa wrote:
bang and blame wrote:
Dobrica je on, samo ne voli nas visoke :(
pa nisam ja visoka, naprotiv, samo volim visoke...i crne...i...sad on zlocest zato... :okac: ako mi se primakne iskaratat cu ga slobodno mu kazi :twisted:
Pa, dobro. On ne voli one koji vole visoke :)
Nemoj ga.. Nije on loš :)
todd_smith

#1394 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

sheilak wrote:
todd_smith wrote:
imala veza vezica

samo dokaz da se ne izdvaja iz opceg opisa djevojaka u gradu dok se ne upozna licno (r)
ja da sam ti, ja bih pazljivo pisao, kad bi te stocem opucala... vidis na avataru kako suta nogama samo
sheilak

#1395 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

Eurosa wrote:
sheilak wrote: samo dokaz da se ne izdvaja iz opceg opisa djevojaka u gradu dok se ne upozna licno (r)

Mogli bi malo temu podici na opci a ne licni level, ne mislis li? :arrow:
pa opsti je level
ko ti je kriv sto se uklapas u vecinu kao sto se skoro svi mi ovdje uklapamo u vecinu i taj opsti level (r)
ps pa da si procitala fino post vidjela bi da je post upravo na opstem levelu i sasvim daleko od licnog nivoa posebno tvog (r)
Last edited by sheilak on 04/12/2014 17:47, edited 1 time in total.
dale cooper

#1396 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by dale cooper »

Ovdje se uvijek zakuha oko istih stvari. :cekam: :mrgreen: Svi ćete umrijeti sami i tužni. :evil:
sheilak

#1397 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

Eurosa wrote:
Sutra kad mi budes vracao kusur, gledaj u novac i ne bleji ko svakog petka. 8-)

imas mahanje.
sutra ti sigurno necu vracati kusur jer sam sutra slobodan :D

imas kafu a ti javi kad je zelis iskoristiti :) (r)
todd_smith

#1398 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

dale cooper wrote:Ovdje se uvijek zakuha oko istih stvari. :cekam: :mrgreen: Svi ćete umrijeti sami i tužni. :evil:
sami, tuzni i ruzni.

Osim mene, ja sam pravo ljep ocam moga
JThomas

#1399 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by JThomas »

respo neće, on se 'ladno priženio :D
amiliana

#1400 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by amiliana »

todd_smith wrote:
dale cooper wrote:Ovdje se uvijek zakuha oko istih stvari. :cekam: :mrgreen: Svi ćete umrijeti sami i tužni. :evil:
sami, tuzni i ruzni.

Osim mene, ja sam pravo ljep ocam moga
Nevalja ako nisi plav :lol:
Post Reply