Znaci motor kupovat a BMW-a moram prodatklixoris wrote:Ne znam za auto ali na motoru mi se to desilo. Stajao na semaforu i odjednom mi se krenu penjat nekakva cura na motor... Krezava nafrakana plavka (varikinom se farbalayoyo13 wrote:ispade sad vozis BMW i same ulaze na raskrsnicama u auto![]()
![]()
![]()
![]()
ako nemas ti znanja i price mozes vozat maybacha al dzaba ti
) sa nacrtanim obrvama i kaze : "haj' me proovozaj do Ilidze, Allaha ti"
![]()
Malo je rec' da sam bio
Prilaženje damama ALL ABOUT
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
yoyo13
#1376 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
- amiliana
#1377 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Imam pravo ali mi ne daju nemam ni socijalno nista

-
nightvision
#1378 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Znam da sam ga negdje vidio...sherbett wrote: Ja opet polazim od sebe..meni samo ovaj, ili samo onaj nije dovoljan, ne kvantitativno, već kvalitativno.
Ja želim onoga koji to objedinjuje...i da mi takav priđe
Aha!!! Evo ga, jos samo da ga uputimo da ti pridje.
http://forum.klix.ba/samo-za-slobodne-d ... #p10850335
- Capajebo
#1379 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
moja sherbe, dok ti docekas Velkoskog, prodje zivot 
- sheilak
#1380 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
pa nemas ti ni pameti niti smisla za lagatiamiliana wrote:Imam pravo ali mi ne daju nemam ni socijalno nista
savjet nemoj nikad pokusavati baviti se prevarom (r)
- sheilak
#1381 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
svaki onaj koji nosi lisice sa sobom je onda potencijalni
(r)
-
todd_smith
#1382 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
kako si analizirao mozes komotno horoskop da pisessheilak wrote:moje vidjenje eurose
djevojka koja je odrasla u prosjecnoj porodici ( da se odmah razumijemo ne znaci nesto negativno nego ono prosjecna za nase prostore ono normala)
imala veza vezica
jednu duzu pocetkom 20-ih iz koje je izasla malo shrvana jer nije zavrsilo kako je planirala
ostalo su bili pokusaji te veze al nije to to al ipak trazi nekog ko ce je ispuniti u svakom smislu
dovoljno odrasla da je postala samostalna i nezavisna tako da nije zavisna od decka pa i ne cilja primarno na njih
svoje slabosti prikriva verbalnim napadom jer kako kazu napad je najbolja odbrana a inace je ok osoba koja ne zeli i nece se otvoriti strancima a i onima koje je tek upoznala
zeli skladnog decka koji ce je dopunjavati i koji ce paziti na nju dok je u stanju slabosti a zauzvrat je spremna uzvratiti ljubavlju i vjernosti
psihoanaliza by respo
sve opcenito do opcenitog
-
prog321
#1383 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Znas li koji je prvi razlog udaje kod zena ?sherbett wrote: Ja opet polazim od sebe..meni samo ovaj, ili samo onaj nije dovoljan, ne kvantitativno, već kvalitativno.
Ja želim onoga koji to objedinjuje...i da mi takav priđe
Smanjivanje kriterija.
-
prog321
#1384 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
sheilak wrote:moje vidjenje eurose .. . bla.bla.
:
Nekim likovima shaka sedativa i el-fatiha bolje dodje nego milion dolara
-
Jokericious
#1385 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ma samo joj treba musko.prog321 wrote:sheilak wrote:moje vidjenje eurose .. . bla.bla.
:
Nekim likovima shaka sedativa i el-fatiha bolje dodje nego milion dolara
- p206
#1386 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Podržavam tu prvu...vidi se da je zrelija, 2 levela više minimum. Ni tu drugu ne osuđujem, ali vjerovatno se zaljubila u percepciju koju je sama sebi stvorila u glavi, a ne u tog momka...a sve na osnovu toga što je proživjela sa tim situiranim pa joj je to omrznulo, da ne kažem ogadilo. Taj njen muž je tu samo upao i ispao "idealan".MedenoSrce wrote:Dva primjera iz blize okoline:
Drugarica 1: Nakon 2g sa momkom koji je fin, dobar, pazljiv i ima solidnu platu koju potrosi do 15og - ostavi ga. Necu ja kaze nekoga o kome se moram brinuti.
Drugarica 2: Ostavi situiranog momka zbog toga jer se zaljubila u drugog koji nema stalan posao. Prije koji mjesec su se vjencali, kaze njeni se bunili yal sladje joj kaze kasiku po kasiku sa njim.
Primjer drugarice 2 ispricam drugarici 1 koja prokomentarise "haj vidjet cemo za koju godinu, njoj to simpa jer ne zna"
- S4mpion
#1387 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Mora biti ambiciozan, imati dobar pos`o, dobar društveni položaj, BMW vaki naki, sve je to OK, samo znajte da skoro svi u konačnici dosta odvade od onog što su zamislili. 
- sheilak
#1388 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
samo dokaz da se ne izdvaja iz opceg opisa djevojaka u gradu dok se ne upozna licno (r)todd_smith wrote:kako si analizirao mozes komotno horoskop da pisessheilak wrote:moje vidjenje eurose
djevojka koja je odrasla u prosjecnoj porodici ( da se odmah razumijemo ne znaci nesto negativno nego ono prosjecna za nase prostore ono normala)
imala veza vezica
jednu duzu pocetkom 20-ih iz koje je izasla malo shrvana jer nije zavrsilo kako je planirala
ostalo su bili pokusaji te veze al nije to to al ipak trazi nekog ko ce je ispuniti u svakom smislu
dovoljno odrasla da je postala samostalna i nezavisna tako da nije zavisna od decka pa i ne cilja primarno na njih
svoje slabosti prikriva verbalnim napadom jer kako kazu napad je najbolja odbrana a inace je ok osoba koja ne zeli i nece se otvoriti strancima a i onima koje je tek upoznala
zeli skladnog decka koji ce je dopunjavati i koji ce paziti na nju dok je u stanju slabosti a zauzvrat je spremna uzvratiti ljubavlju i vjernosti
psihoanaliza by respo
-
Jokericious
#1389 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ma ti si se pogubila sva. Kazem opet godine ti ne idu u prilog.Eurosa wrote:Jokericious wrote:Insistiraj ti na cemu hoces ali nemoj onda moralnu vertikalu glumiti ovdje. Ne volim kad neko sebe ne vidi a vidi druge. I godine ti ne idu u prilog.
Nije moje da brinem sta ti volis il ne volis![]()
Zasto forum shvatas tako ozbiljno, pokusaj razluciti kad je tema zezancija pa se zezamo a kad je prica ozbiljna. A i ne moras,kkao god da okrenes visina je imperativ!![]()
![]()
-
Jokericious
#1390 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Na kraju najbolje prodju one koje se udaju mlade za srednjoskolsku simpatiju koju su odabrali bez tih silnih kriterija. Istinita prica.S4mpion wrote:Mora biti ambiciozan, imati dobar pos`o, dobar društveni položaj, BMW vaki naki, sve je to OK, samo znajte da skoro svi u konačnici dosta odvade od onog što su zamislili.
-
bang and blame
#1391 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
@Joki, ja tebi danas "lajka". Sto si sad 'vako zlocest prema mojoj @Eurosi?
Moram te ruziti..
Moram te ruziti..
-
bang and blame
#1392 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Dobrica je on, samo ne voli nas visokeEurosa wrote:bang and blame wrote:@Joki, ja tebi danas "lajka". Sto si sad 'vako zlocest prema mojoj @Eurosi?
Moram te ruziti..
Majke mi ja sam![]()
niti sam mu se kad obratila a bogami ni ruzno ista rekla...al hajd, mozda ga drma pms,ovo danas ionako sve nesta naopako, pa vise ne znas ni ko je musko ni zensko.
-
bang and blame
#1393 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Pa, dobro. On ne voli one koji vole visokeEurosa wrote:pa nisam ja visoka, naprotiv, samo volim visoke...i crne...i...sad on zlocest zato...bang and blame wrote:
Dobrica je on, samo ne voli nas visokeako mi se primakne iskaratat cu ga slobodno mu kazi
Nemoj ga.. Nije on loš
-
todd_smith
#1394 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ja da sam ti, ja bih pazljivo pisao, kad bi te stocem opucala... vidis na avataru kako suta nogama samosheilak wrote:samo dokaz da se ne izdvaja iz opceg opisa djevojaka u gradu dok se ne upozna licno (r)todd_smith wrote:kako si analizirao mozes komotno horoskop da pisessheilak wrote:moje vidjenje eurose
imala veza vezica
psihoanaliza by respo
- sheilak
#1395 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
pa opsti je levelEurosa wrote:sheilak wrote: samo dokaz da se ne izdvaja iz opceg opisa djevojaka u gradu dok se ne upozna licno (r)
Mogli bi malo temu podici na opci a ne licni level, ne mislis li?
ko ti je kriv sto se uklapas u vecinu kao sto se skoro svi mi ovdje uklapamo u vecinu i taj opsti level (r)
ps pa da si procitala fino post vidjela bi da je post upravo na opstem levelu i sasvim daleko od licnog nivoa posebno tvog (r)
Last edited by sheilak on 04/12/2014 17:47, edited 1 time in total.
- dale cooper
#1396 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ovdje se uvijek zakuha oko istih stvari.
Svi ćete umrijeti sami i tužni. 
- sheilak
#1397 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
sutra ti sigurno necu vracati kusur jer sam sutra slobodanEurosa wrote:
Sutra kad mi budes vracao kusur, gledaj u novac i ne bleji ko svakog petka.![]()
imas mahanje.
imas kafu a ti javi kad je zelis iskoristiti
-
todd_smith
#1398 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
sami, tuzni i ruzni.dale cooper wrote:Ovdje se uvijek zakuha oko istih stvari.![]()
Osim mene, ja sam pravo ljep ocam moga
- JThomas
#1399 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
respo neće, on se 'ladno priženio 
- amiliana
#1400 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Nevalja ako nisi plavtodd_smith wrote:sami, tuzni i ruzni.dale cooper wrote:Ovdje se uvijek zakuha oko istih stvari.![]()
Osim mene, ja sam pravo ljep ocam moga