Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma jasta bravo
toliko bolji nije,al ne zelim ja u te diskusije sa nekim ko svrsava kad se spomene messi
je vladar svijeta,samo sto se prosle god cesto gubio po terenima
kory_galaktikos wrote:ma jasta bravo
toliko bolji nije,al ne zelim ja u te diskusije sa nekim ko svrsava kad se spomene messi
je vladar svijeta,samo sto se prosle god cesto gubio po terenima
imal sta za bale-a haman nista
Po cemu je bolji?
Pogledaj golove slabijom nogom. Messiju ta sluzi samo za ustajanje.
Ronaldo bukvalno ima sve. Zabija i golove. Ima i asistencija tu. Zabija vazne golove. Rijetko zakaze kad treba. Igra na krilu kako nikad prije igrao nije. Sta jos treba?
Jasno se moze vidjeti da se jedne godine dodjeljuje Zlatna lopta jer je Messi dao najvise golova a druge jer je osvojio sa timom. Da se ispravno dodjeljuje ja bih te pitao ko je najbolji. Takodjer, dok je Messi ugrozen od Ville, Ibrahimovica i slicnih Ronaldo je u svakom timu sam dosao do alfa pozicije. Messi ce uvijek biti mali igrac jer nije nista osvojio sa reprenzentacijom. Dakle, to je igrac za kojeg radi sistem, 11 igraca koji ne smiju nista reci jer odmah dobiju otkaz i on dobar. Jest mu i tesko. U reprenzentaciji nema takve hijerarhije i on gola nije dao na SP, jednog gola.
Chelsea - Real sve samo ne prijateljska tekma,velik ce motiv imati ronaldo radi onih izjava josea,ko god ovdje pobijedi bude dobio veliko samopouzdanje za nadolazeću sezonu
Vijetnamac13 wrote:Jasno se moze vidjeti da se jedne godine dodjeljuje Zlatna lopta jer je Messi dao najvise golova a druge jer je osvojio sa timom. Da se ispravno dodjeljuje ja bih te pitao ko je najbolji. Takodjer, dok je Messi ugrozen od Ville, Ibrahimovica i slicnih Ronaldo je u svakom timu sam dosao do alfa pozicije. Messi ce uvijek biti mali igrac jer nije nista osvojio sa reprenzentacijom. Dakle, to je igrac za kojeg radi sistem, 11 igraca koji ne smiju nista reci jer odmah dobiju otkaz i on dobar. Jest mu i tesko. U reprenzentaciji nema takve hijerarhije i on gola nije dao na SP, jednog gola.
A da ne pricamo tek o izdrkavanju njegovih suigraca kako se isti ne bi osjecao ugrozeno doslo pojacanje odma se svaki igrac Barcelone javi da kaze Messi je najbolji on je nas vodja da se covjek ne osjeti ugrozeno a onda i samo pojacanje mora svake esdmice po jednom izjaviti kako je dosao samo da pomogne Messiju da ostane najbolji itd itd..komedija od kluba. Takodjer zlatna lopta i dodjela njena je zalosna jedne godine kao sto napisaste iznad se gleda individualni ucinak a druge klupski uspjesi uglavnom sve kako bi MEssi na kraju ispao pobjednik. Vjerujem da ce ove godine biti bitnije to sto je Messi trpao Grenadu, Rayo i slicne nego npr. sto je Ribery bio najbolji igrac ekipe koja je izdominirala sve i osvojila sve sto se moze osvojiti.
popokatepetl_com wrote:A da ne pricamo tek o izdrkavanju njegovih suigraca kako se isti ne bi osjecao ugrozeno doslo pojacanje odma se svaki igrac Barcelone javi da kaze Messi je najbolji on je nas vodja da se covjek ne osjeti ugrozeno a onda i samo pojacanje mora svake esdmice po jednom izjaviti kako je dosao samo da pomogne Messiju da ostane najbolji itd itd..komedija od kluba. Takodjer zlatna lopta i dodjela njena je zalosna jedne godine kao sto napisaste iznad se gleda individualni ucinak a druge klupski uspjesi uglavnom sve kako bi MEssi na kraju ispao pobjednik. Vjerujem da ce ove godine biti bitnije to sto je Messi trpao Grenadu, Rayo i slicne nego npr. sto je Ribery bio najbolji igrac ekipe koja je izdominirala sve i osvojila sve sto se moze osvojiti.
ehh cuj lava prica o glumI a LP osvojili na osnovu glume,ironicno zar ne heheeh
ma ne vrijedi o tome,ja sam siguran da pola vas stavi slikicu ili poster messi-a ispod jastuka kad hoce spavat,
a niko jos ne daje sad objasnjenje zasto je iniesta bolji od ozila,jel i glumac maneken i glumac pa ne valja
al ovo mi je skroz nebitno i nepotrebno,dzaba se zamaram koji mi je vrag cc..jel ima iko ista o bale-u vise mi se na vrh glave popelo i to...
i jesul oni slucajno gdje u planu jos nekog stopera ili lijevog beka ako ode fabio
a niko jos ne daje sad objasnjenje zasto je iniesta bolji od ozila,jel i glumac maneken i glumac pa ne valja
na osnovu dosadasnjeg iskustva u pomaganju svojm ekipama direktnim ucestvovanjem u osvajanjima svih mogucih trofeja,kako na klupskom tako i reprezentativnom nivou...
hocu reci titulama...
al to sam vec reko,mora da ti je promaklo
eheh ma ja sad su nebitni brojevi,njegovi golovi i asistencije,to sto je proglasavan najboljim igracem njemacke,osvajo je i on sa madridom titule neke i veoma direktno ucestvovo u tome
ma nema veze da si ti nama ziv i zdrav
kory_galaktikos wrote:eheh ma ja sad su nebitni brojevi,njegovi golovi i asistencije,to sto je proglasavan najboljim igracem njemacke,osvajo je i on sa madridom titule neke i veoma direktno ucestvovo u tome
koji brojevi...
sto se tice ozil odlican igrac,stim da on ima jos pure jesti da dodje do injeste....
pure i titula,mlad je ima vremena...
kory_galaktikos wrote:ehh cuj lava prica o glumI a LP osvojili na osnovu glume,ironicno zar ne heheeh
ma ne vrijedi o tome,ja sam siguran da pola vas stavi slikicu ili poster messi-a ispod jastuka kad hoce spavat,
al ovo mi je skroz nebitno i nepotrebno,dzaba se zamaram koji mi je vrag cc..jel ima iko ista o bale-u vise mi se na vrh glave popelo i to...
i jesul oni slucajno gdje u planu jos nekog stopera ili lijevog beka ako ode fabio
Sto se tice Zlatne lopte, da ukratko kazem
2011: Messi 5 trofeja , Ronaldo 1
2012: Ronaldo 2 trofeja, Messi 1
Nesto ne vidim da je Ronaldo Mesija izdominoro sto se trofeja tice da bi se reklo da zasluzuje Zlatnu loptu.
I to je to od mene na temu Messi-Ronaldo.
kory_galaktikos wrote:eheh ma ja sad su nebitni brojevi,njegovi golovi i asistencije,to sto je proglasavan najboljim igracem njemacke,osvajo je i on sa madridom titule neke i veoma direktno ucestvovo u tome
na osnovu dosadasnjeg iskustva u pomaganju svojm ekipama direktnim ucestvovanjem u osvajanjima svih mogucih trofeja,kako na klupskom tako i reprezentativnom nivou...
hocu reci titulama...
al to sam vec reko,mora da ti je promaklo
@fixer kakve veze imaju golovi i asistencije? ,,messi je i bez toga najbolji igrac kao sto je iniesta bolji igrac od ozila i to daleko bolji,,.smatrao sam te za ozbiljnog dok nisi poceo pisati na ovu temu.
dinty2 wrote:@fixer kakve veze imaju golovi i asistencije? ,,messi je i bez toga najbolji igrac kao sto je iniesta bolji igrac od ozila i to daleko bolji,,.smatrao sam te za ozbiljnog dok nisi poceo pisati na ovu temu.
Na osnovu cega sine? Likovi samo kazu bolji i tu prica zavrsava.