Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kory_galaktikos

#13701 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

ma jasta bravo :thumbup:
toliko bolji nije,al ne zelim ja u te diskusije sa nekim ko svrsava kad se spomene messi
je vladar svijeta,samo sto se prosle god cesto gubio po terenima

imal sta za bale-a haman nista :D
fixer

#13702 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

kory_galaktikos wrote:ma jasta bravo :thumbup:
toliko bolji nije,al ne zelim ja u te diskusije sa nekim ko svrsava kad se spomene messi
je vladar svijeta,samo sto se prosle god cesto gubio po terenima

imal sta za bale-a haman nista :D
Po cemu je bolji?
Pogledaj golove slabijom nogom. Messiju ta sluzi samo za ustajanje.

Ronaldo bukvalno ima sve. Zabija i golove. Ima i asistencija tu. Zabija vazne golove. Rijetko zakaze kad treba. Igra na krilu kako nikad prije igrao nije. Sta jos treba?
Vijetnamac13

#13703 Re: Real Madrid C.F.

Post by Vijetnamac13 »

Jasno se moze vidjeti da se jedne godine dodjeljuje Zlatna lopta jer je Messi dao najvise golova a druge jer je osvojio sa timom. Da se ispravno dodjeljuje ja bih te pitao ko je najbolji. Takodjer, dok je Messi ugrozen od Ville, Ibrahimovica i slicnih Ronaldo je u svakom timu sam dosao do alfa pozicije. Messi ce uvijek biti mali igrac jer nije nista osvojio sa reprenzentacijom. Dakle, to je igrac za kojeg radi sistem, 11 igraca koji ne smiju nista reci jer odmah dobiju otkaz i on dobar. Jest mu i tesko. U reprenzentaciji nema takve hijerarhije i on gola nije dao na SP, jednog gola.
TheHound

#13704 Re: Real Madrid C.F.

Post by TheHound »

Nema potrebe da i ovdje istu pricu ponavljamo ;) Zivjeli.
fixer

#13705 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

TheHound wrote:Nema potrebe da i ovdje istu pricu ponavljamo ;) Zivjeli.

Uzivaj.
aveos

#13706 Re: Real Madrid C.F.

Post by aveos »

Chelsea - Real sve samo ne prijateljska tekma,velik ce motiv imati ronaldo radi onih izjava josea,ko god ovdje pobijedi bude dobio veliko samopouzdanje za nadolazeću sezonu
Mokes

#13707 Re: Real Madrid C.F.

Post by Mokes »

fixer wrote:
TheHound wrote:Nema potrebe da i ovdje istu pricu ponavljamo ;) Zivjeli.

Uzivaj.
Na osnovu cega je najkompletniji igrac ikad??? :lol: :lol:
fixer

#13708 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Mokes wrote:

Imas oci. Gledaj. Ili ako hoces - ima li nesto u cemu je los?
Mokes

#13709 Re: Real Madrid C.F.

Post by Mokes »

fixer wrote:
Mokes wrote:

Imas oci. Gledaj. Ili ako hoces - ima li nesto u cemu je los?
Ma upravu si, imam oci, i tacno, u svemu je odlican, fudbalu, manekenstvu i glumi http://www.youtube.com/watch?v=4-6Zh3y_5fk :oops:
fixer

#13710 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Mokes wrote:
Ma upravu si, imam oci, i tacno, u svemu je odlican, fudbalu, manekenstvu i glumi http://www.youtube.com/watch?v=4-6Zh3y_5fk :oops:
Koji to igrac ne glumi?

ascari

#13711 Re: Real Madrid C.F.

Post by ascari »

Vijetnamac13 wrote:Jasno se moze vidjeti da se jedne godine dodjeljuje Zlatna lopta jer je Messi dao najvise golova a druge jer je osvojio sa timom. Da se ispravno dodjeljuje ja bih te pitao ko je najbolji. Takodjer, dok je Messi ugrozen od Ville, Ibrahimovica i slicnih Ronaldo je u svakom timu sam dosao do alfa pozicije. Messi ce uvijek biti mali igrac jer nije nista osvojio sa reprenzentacijom. Dakle, to je igrac za kojeg radi sistem, 11 igraca koji ne smiju nista reci jer odmah dobiju otkaz i on dobar. Jest mu i tesko. U reprenzentaciji nema takve hijerarhije i on gola nije dao na SP, jednog gola.
Image
popokatepetl_com

#13712 Re: Real Madrid C.F.

Post by popokatepetl_com »

A da ne pricamo tek o izdrkavanju njegovih suigraca kako se isti ne bi osjecao ugrozeno doslo pojacanje odma se svaki igrac Barcelone javi da kaze Messi je najbolji on je nas vodja da se covjek ne osjeti ugrozeno a onda i samo pojacanje mora svake esdmice po jednom izjaviti kako je dosao samo da pomogne Messiju da ostane najbolji :-) :lol: :lol: itd itd..komedija od kluba. Takodjer zlatna lopta i dodjela njena je zalosna jedne godine kao sto napisaste iznad se gleda individualni ucinak a druge klupski uspjesi uglavnom sve kako bi MEssi na kraju ispao pobjednik. Vjerujem da ce ove godine biti bitnije to sto je Messi trpao Grenadu, Rayo i slicne nego npr. sto je Ribery bio najbolji igrac ekipe koja je izdominirala sve i osvojila sve sto se moze osvojiti.
Adoxxx

#13713 Re: Real Madrid C.F.

Post by Adoxxx »

popokatepetl_com wrote:A da ne pricamo tek o izdrkavanju njegovih suigraca kako se isti ne bi osjecao ugrozeno doslo pojacanje odma se svaki igrac Barcelone javi da kaze Messi je najbolji on je nas vodja da se covjek ne osjeti ugrozeno a onda i samo pojacanje mora svake esdmice po jednom izjaviti kako je dosao samo da pomogne Messiju da ostane najbolji :-) :lol: :lol: itd itd..komedija od kluba. Takodjer zlatna lopta i dodjela njena je zalosna jedne godine kao sto napisaste iznad se gleda individualni ucinak a druge klupski uspjesi uglavnom sve kako bi MEssi na kraju ispao pobjednik. Vjerujem da ce ove godine biti bitnije to sto je Messi trpao Grenadu, Rayo i slicne nego npr. sto je Ribery bio najbolji igrac ekipe koja je izdominirala sve i osvojila sve sto se moze osvojiti.

Nemoj plakati
kory_galaktikos

#13714 Re: Real Madrid C.F.

ehh cuj lava prica o glumI a LP osvojili na osnovu glume,ironicno zar ne heheeh

ma ne vrijedi o tome,ja sam siguran da pola vas stavi slikicu ili poster messi-a ispod jastuka kad hoce spavat,
a niko jos ne daje sad objasnjenje zasto je iniesta bolji od ozila,jel i glumac maneken i glumac pa ne valja

al ovo mi je skroz nebitno i nepotrebno,dzaba se zamaram koji mi je vrag cc..jel ima iko ista o bale-u vise mi se na vrh glave popelo i to...
i jesul oni slucajno gdje u planu jos nekog stopera ili lijevog beka ako ode fabio
sumirprimus

#13715 Re: Real Madrid C.F.

Post by sumirprimus »

kory_galaktikos wrote:

a niko jos ne daje sad objasnjenje zasto je iniesta bolji od ozila,jel i glumac maneken i glumac pa ne valja

na osnovu dosadasnjeg iskustva u pomaganju svojm ekipama direktnim ucestvovanjem u osvajanjima svih mogucih trofeja,kako na klupskom tako i reprezentativnom nivou...
hocu reci titulama...
al to sam vec reko,mora da ti je promaklo :)
kory_galaktikos

#13716 Re: Real Madrid C.F.

eheh ma ja sad su nebitni brojevi,njegovi golovi i asistencije,to sto je proglasavan najboljim igracem njemacke,osvajo je i on sa madridom titule neke i veoma direktno ucestvovo u tome
ma nema veze da si ti nama ziv i zdrav :thumbup:
sumirprimus

#13717 Re: Real Madrid C.F.

Post by sumirprimus »

kory_galaktikos wrote:eheh ma ja sad su nebitni brojevi,njegovi golovi i asistencije,to sto je proglasavan najboljim igracem njemacke,osvajo je i on sa madridom titule neke i veoma direktno ucestvovo u tome
koji brojevi...
sto se tice ozil odlican igrac,stim da on ima jos pure jesti da dodje do injeste....
pure i titula,mlad je ima vremena...
TheHound

#13718 Re: Real Madrid C.F.

Post by TheHound »

fixer wrote:
Uzivaj.
Dobar je nama sta.

Image
Last edited by TheHound on 07/08/2013 14:59, edited 2 times in total.
Mokes

#13719 Re: Real Madrid C.F.

Post by Mokes »

kory_galaktikos wrote:ehh cuj lava prica o glumI a LP osvojili na osnovu glume,ironicno zar ne heheeh

ma ne vrijedi o tome,ja sam siguran da pola vas stavi slikicu ili poster messi-a ispod jastuka kad hoce spavat,

al ovo mi je skroz nebitno i nepotrebno,dzaba se zamaram koji mi je vrag cc..jel ima iko ista o bale-u vise mi se na vrh glave popelo i to...
i jesul oni slucajno gdje u planu jos nekog stopera ili lijevog beka ako ode fabio
https://www.youtube.com/watch?v=dUk4CjGAB94 :zjev:

Sto se tice Zlatne lopte, da ukratko kazem
2011: Messi 5 trofeja , Ronaldo 1
2012: Ronaldo 2 trofeja, Messi 1
Nesto ne vidim da je Ronaldo Mesija izdominoro sto se trofeja tice da bi se reklo da zasluzuje Zlatnu loptu.
I to je to od mene na temu Messi-Ronaldo. :run:
fixer

#13720 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

kory_galaktikos wrote:eheh ma ja sad su nebitni brojevi,njegovi golovi i asistencije,to sto je proglasavan najboljim igracem njemacke,osvajo je i on sa madridom titule neke i veoma direktno ucestvovo u tome
Stvarno su sega. :D
fixer

#13721 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

sumirprimus wrote:
kory_galaktikos wrote:

na osnovu dosadasnjeg iskustva u pomaganju svojm ekipama direktnim ucestvovanjem u osvajanjima svih mogucih trofeja,kako na klupskom tako i reprezentativnom nivou...
hocu reci titulama...
al to sam vec reko,mora da ti je promaklo :)
Ribery ove godine najbolji igrac?
5 0 5

#13722 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

TheHound wrote:
Dobar je nama sta.

Image
jedino se mijenja boja ikreove majice.
dinty2

#13723 Re: Real Madrid C.F.

Post by dinty2 »

@fixer kakve veze imaju golovi i asistencije? ,,messi je i bez toga najbolji igrac kao sto je iniesta bolji igrac od ozila i to daleko bolji,,.smatrao sam te za ozbiljnog dok nisi poceo pisati na ovu temu.
fixer

#13724 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

dinty2 wrote:@fixer kakve veze imaju golovi i asistencije? ,,messi je i bez toga najbolji igrac kao sto je iniesta bolji igrac od ozila i to daleko bolji,,.smatrao sam te za ozbiljnog dok nisi poceo pisati na ovu temu.
Na osnovu cega sine? Likovi samo kazu bolji i tu prica zavrsava. :roll:
5 0 5

#13725 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

samo jednu stvar mogu biti siguran. a to je da ce iduce godine torres biti najbolji igrac svijeta. pravi torres.
Post Reply