KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jeza u ledja

#13676 Re: KUP BiH

Post by jeza u ledja »

Ja na onom nekom youtube streamu nisam vidio te reklame. :-?

Al sto jes jes, bruka je.
BHF_Manijak

#13677 Re: KUP BiH

Post by BHF_Manijak »

Naravno, slazem se.
cyprus

#13678 Re: KUP BiH

Post by cyprus »

lakilaka wrote:bruka je i sramota zviždanje himne države u kojoj živiš.
sarajevo je titulu zijanilo na kosevu.
Kako se državna himna tretira na stadionima u Sarajevu ili Zenici, npr. kad igra reprezentacija? #samopitam

Naravno, to nema ništa sa poganlukom koji Širokobriježani demonstriraju odavno...
elSaik

#13679 Re: KUP BiH

Post by elSaik »

A jesul bili ustase u polufinalu ili su se poustasili u medjuvremenu? :D

EDIT: Nema veze sa temom.
SmokingMan

#13680 Re: KUP BiH

Post by SmokingMan »

todd_smith wrote:Hajde barem ce "bosanski" klub titulu barem uzeti.

Ustase su dole spremni od 90tih i cekaju samo da se da dozvola da krenu rafalati, sjetite se izjave Karcica kada je Zrinjski uzeo titul prosli put
Podjesti me,ako nije problem. :)
Rampage

#13681 Re: KUP BiH

Post by Rampage »

cyprus wrote:
lakilaka wrote:bruka je i sramota zviždanje himne države u kojoj živiš.
sarajevo je titulu zijanilo na kosevu.
Kako se državna himna tretira na stadionima u Sarajevu ili Zenici, npr. kad igra reprezentacija? #samopitam

Naravno, to nema ništa sa poganlukom koji Širokobriježani demonstriraju odavno...
Pitaš ti qrac moj.

Ti ne pitaš, ti relativiziraš i opravdavaš ustaški fažisam, a sve uredno zamotano u celofan, onako kako radiš na svakoj istoj ili sličnoj temi, koristeći svaku priliku da izjednačiš Bosnu i Bošnjake sa ovim fašistima ili sa njihovom bratijom koji u istu tikvu pušu, samo sa druge strane.

Gdje se to na stadionima gdje ima Bosne skandira "Ubij Hrvata/Srbina"?
Tomahawk11
Globalni moderator

#13682 Re: KUP BiH

Post by Tomahawk11 »

Bice kazna za bakljadu i to je to.
Svo ono divljanje ce se gurnuti pod tepih.

Mi smo kup izgubili na Kosevu (dobro, i Crnkic, ali ne znamo opet kako bi do kraja zavrsilo). Ko da je druga ekipa otisla dole.
Tomahawk11
Globalni moderator

#13683 Re: KUP BiH

Post by Tomahawk11 »

Meni samo nije jasno...gadjaju linijskog, ne daju korner da se izvede, ubacuju baklje na teren, povrijedjene igrace gadjaju....i sve to je bez incidenta?!
Na Kosevu bi se sigurno utakmica prekinula. Da ne spominjem folklor na tribinama. Ali Jakupovic da se ne zamjeri fasistima. Kako bi to Valjic na Kosevu ekspresno rijesio. Vazda smo mi bili da se ne zamjerimo drugima, a na nama se trenirala strogoca i davali smo pirmjer drugima.
AmiĐa_Idriz

#13684 Re: KUP BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Tomahawk11 wrote:Vazda smo mi bili da se ne zamjerimo drugima, a na nama se trenirala strogoca i davali smo pirmjer drugima.
Pa upravo zato i imamo historiju stradanja kakvu imamo...al helem :)
sole2mio

#13685 Re: KUP BiH

Post by sole2mio »

LSD wrote:

Citav stadion zviždi na himnu sopstvene države, skandiranje "mi hrvati", ustaški poklići "za dom spremni", zatim "gazi balije" u nastavku utakmice, gađanje igraca tokom utakmice, na tribinama zastave hrvatske i herceg bosne itd

Šta treba još da se desi da Savez smijeni prvo Jakupovića koji je sve to dozvolio kao sudija, a kasnije da smijene i sami sebe pošto su banda nesposobna koja sve to toleriše... jer ovo nije prvi put....jel treba da kamenjari sa pecare ponovo zapale javno zastavu BiH, kao što su zapalili u utakmici protiv Želje prije 15 godina.
I onda nakon sto su izvizdali himnu Bosne i Hercegovine i sve te ostale stvari sto si nabrojao slavi se osvajanje kupa te iste Bosne i Hercegovine, i onda se pitas kakav je mozak tih nazovimo ih navijaca. :-)
Last edited by sole2mio on 18/05/2017 09:32, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#13686 Re: KUP BiH

Post by Tomahawk11 »

Ne slave oni trofej, cak je i trener podvukao da im je ovo bila jedina opcija izlaska u Evropu.
nema me tamo

#13687 Re: KUP BiH

Post by nema me tamo »

Dobro ba zviždali i cao kao da se nesto drugo ocekivalo na ovom brdovitom balkanu.

A najviše pogađa ove što nemaju 5 gostovanja odrađenih uz voljeni tim.
sumirprimus

#13688 Re: KUP BiH

Post by sumirprimus »

i tako jos jedan baksuzan kup dabogda ga ukinuli... :lol:
navijanje ko rinaka..preuzeli od hrv repke, mi hrvati .. i ono u boj u boj
fula crnkica,kao i sam odabir igraca za penale :shock: :roll:
reklame u po penala :lol: :odustajem: :pisnuo:
a tek ona pokupljena zvaka hebibovica :serbo: :krofna:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#13689 Re: KUP BiH

Post by Slo Burner »

Kazne ce biti smijesne, do 5000,00 km, da ne bi bilo majorizacije
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#13690 Re: KUP BiH

Post by Slo Burner »

Top: Hebibovic
FLOP: Crnkic

Zao mi je sto niste uzeli kup, ne mogu da vjerujem kako ih niste dobili na Kosevu
Pitarrr82

#13691 Re: KUP BiH

Post by Pitarrr82 »

Kao da odavno nisu dvostruki arsini pa se cudimo, nekom grb ARBIH pa se prekida utakmica a nekom HVO-a itd itd pa nikom nista...
sumirprimus

#13692 Re: KUP BiH

Post by sumirprimus »

ma ja ba bh standard al po jusu :lol:
nista sto dosad nismo vidjeli i culi..
nego neke pite su dosle na trEbinu? kako dodjose?
nema me tamo

#13693 Re: KUP BiH

Post by nema me tamo »

sumirprimus wrote:ma ja ba bh standard al po jusu :lol:
nista sto dosad nismo vidjeli i culi..
nego neke pite su dosle na trEbinu? kako dodjose?
autom
AmiĐa_Idriz

#13694 Re: KUP BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

nema me tamo wrote:Dobro ba zviždali i cao kao da se nesto drugo ocekivalo na ovom brdovitom balkanu.

A najviše pogađa ove što nemaju 5 gostovanja odrađenih uz voljeni tim.
Pobogu kakve veze ima broj gostovanja :-) svako ko i ne prati uopste fudbal bi se osuo kad bi cuo sta se sve govori na tribinama...da su uvrede za navijace i klub ok ali ovo je uvreda za drzavu tj. za sve nas bili navijaci ili ne
SmokingMan

#13695 Re: KUP BiH

Post by SmokingMan »

Kukavički pristup u prvoj utakmici je u konačnici bio i presudan,sada bi se neki vadilina penal sa pričom tipa da smo dali gol iz penala bilo bi vako-onako,to zapravo dovoljno govori koliko smo taj dan bili loši i nikakvi,nemoćni i jadni.Revanš je bio jedna sasvim druga slika,gdje smo bili znatno konkretniji od Širokog,ali opet to nije bilo dovoljno da se savlada izvikana Lištica koja u dvije utakmice nije pokazala ništa posebno.Utakmica je i imala svoga tragičara,ali eto...Svaka čast ekipi na borbenost,iznenadili su me....

Na poslu sam ali ga jedva obavljam.Sjeban sam u doboj mjeri.Još mi se pred očima iznova i iznova premotava ona situacija.
insaneinthebrain

#13696 Re: KUP BiH

Post by insaneinthebrain »

Tomahawk11 wrote:Meni samo nije jasno...gadjaju linijskog, ne daju korner da se izvede, ubacuju baklje na teren, povrijedjene igrace gadjaju....i sve to je bez incidenta?!
Na Kosevu bi se sigurno utakmica prekinula. Da ne spominjem folklor na tribinama. Ali Jakupovic da se ne zamjeri fasistima. Kako bi to Valjic na Kosevu ekspresno rijesio. Vazda smo mi bili da se ne zamjerimo drugima, a na nama se trenirala strogoca i davali smo pirmjer drugima.
previse se njima pusta i tolerise, isto kao i majoriziranim u manjem entitetu onomad proslih godina. al sve valjda za mir u kuci :zzzz:
Tomahawk11
Globalni moderator

#13697 Re: KUP BiH

Post by Tomahawk11 »

insaneinthebrain wrote:
Tomahawk11 wrote:Meni samo nije jasno...gadjaju linijskog, ne daju korner da se izvede, ubacuju baklje na teren, povrijedjene igrace gadjaju....i sve to je bez incidenta?!
previse se njima pusta i tolerise, isto kao i majoriziranim u manjem entitetu onomad proslih godina. al sve valjda za mir u kuci :zzzz:
Ma koji vise mir, eto im ako im se ne svidja, nek istupe iz lige i mirna Bosna!
UnKnownBA

#13698 Re: KUP BiH

Post by UnKnownBA »

Džaba, koliko god se trudio da uvjerim sam sebe u regularnost ove utakmice i kompletnog kupa ne ide. Sve mi ovo djeluje kao niskobudžetna holivudska produkcija. Ko hoće neka se smije ali tako je.
SmokingMan

#13699 Re: KUP BiH

Post by SmokingMan »

UnKnownBA wrote:Džaba, koliko god se trudio da uvjerim sam sebe u regularnost ove utakmice i kompletnog kupa ne ide. Sve mi ovo djeluje kao niskobudžetna holivudska produkcija. Ko hoće neka se smije ali tako je.
Takve stvari će se iznova i iznova ponavlajti,ali sreća pa nam pretkola mogu pokazati gdje nam je zapravo mjesto.Teško da će neka ekipa iz PL u narednih 20 godina vidjeti grupne faze.
Last edited by SmokingMan on 18/05/2017 08:40, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#13700 Re: KUP BiH

Post by ultima_palabra »

Ma prvo je bruka da drzavna TV ne prenosi finale kupa, pa onda sve ostalo.
Post Reply