Al sto jes jes, bruka je.
KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#13676 Re: KUP BiH
Ja na onom nekom youtube streamu nisam vidio te reklame.
- BHF_Manijak
#13677 Re: KUP BiH
Naravno, slazem se.
- cyprus
#13678 Re: KUP BiH
Kako se državna himna tretira na stadionima u Sarajevu ili Zenici, npr. kad igra reprezentacija? #samopitamlakilaka wrote:bruka je i sramota zviždanje himne države u kojoj živiš.
sarajevo je titulu zijanilo na kosevu.
Naravno, to nema ništa sa poganlukom koji Širokobriježani demonstriraju odavno...
-
elSaik
#13679 Re: KUP BiH
A jesul bili ustase u polufinalu ili su se poustasili u medjuvremenu?
EDIT: Nema veze sa temom.
EDIT: Nema veze sa temom.
- SmokingMan
#13680 Re: KUP BiH
Podjesti me,ako nije problem.todd_smith wrote:Hajde barem ce "bosanski" klub titulu barem uzeti.
Ustase su dole spremni od 90tih i cekaju samo da se da dozvola da krenu rafalati, sjetite se izjave Karcica kada je Zrinjski uzeo titul prosli put
- Rampage
#13681 Re: KUP BiH
Pitaš ti qrac moj.cyprus wrote:Kako se državna himna tretira na stadionima u Sarajevu ili Zenici, npr. kad igra reprezentacija? #samopitamlakilaka wrote:bruka je i sramota zviždanje himne države u kojoj živiš.
sarajevo je titulu zijanilo na kosevu.
Naravno, to nema ništa sa poganlukom koji Širokobriježani demonstriraju odavno...
Ti ne pitaš, ti relativiziraš i opravdavaš ustaški fažisam, a sve uredno zamotano u celofan, onako kako radiš na svakoj istoj ili sličnoj temi, koristeći svaku priliku da izjednačiš Bosnu i Bošnjake sa ovim fašistima ili sa njihovom bratijom koji u istu tikvu pušu, samo sa druge strane.
Gdje se to na stadionima gdje ima Bosne skandira "Ubij Hrvata/Srbina"?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13682 Re: KUP BiH
Bice kazna za bakljadu i to je to.
Svo ono divljanje ce se gurnuti pod tepih.
Mi smo kup izgubili na Kosevu (dobro, i Crnkic, ali ne znamo opet kako bi do kraja zavrsilo). Ko da je druga ekipa otisla dole.
Svo ono divljanje ce se gurnuti pod tepih.
Mi smo kup izgubili na Kosevu (dobro, i Crnkic, ali ne znamo opet kako bi do kraja zavrsilo). Ko da je druga ekipa otisla dole.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13683 Re: KUP BiH
Meni samo nije jasno...gadjaju linijskog, ne daju korner da se izvede, ubacuju baklje na teren, povrijedjene igrace gadjaju....i sve to je bez incidenta?!
Na Kosevu bi se sigurno utakmica prekinula. Da ne spominjem folklor na tribinama. Ali Jakupovic da se ne zamjeri fasistima. Kako bi to Valjic na Kosevu ekspresno rijesio. Vazda smo mi bili da se ne zamjerimo drugima, a na nama se trenirala strogoca i davali smo pirmjer drugima.
Na Kosevu bi se sigurno utakmica prekinula. Da ne spominjem folklor na tribinama. Ali Jakupovic da se ne zamjeri fasistima. Kako bi to Valjic na Kosevu ekspresno rijesio. Vazda smo mi bili da se ne zamjerimo drugima, a na nama se trenirala strogoca i davali smo pirmjer drugima.
- AmiĐa_Idriz
#13684 Re: KUP BiH
Pa upravo zato i imamo historiju stradanja kakvu imamo...al helemTomahawk11 wrote:Vazda smo mi bili da se ne zamjerimo drugima, a na nama se trenirala strogoca i davali smo pirmjer drugima.
-
sole2mio
#13685 Re: KUP BiH
I onda nakon sto su izvizdali himnu Bosne i Hercegovine i sve te ostale stvari sto si nabrojao slavi se osvajanje kupa te iste Bosne i Hercegovine, i onda se pitas kakav je mozak tih nazovimo ih navijaca.LSD wrote:
Citav stadion zviždi na himnu sopstvene države, skandiranje "mi hrvati", ustaški poklići "za dom spremni", zatim "gazi balije" u nastavku utakmice, gađanje igraca tokom utakmice, na tribinama zastave hrvatske i herceg bosne itd
Šta treba još da se desi da Savez smijeni prvo Jakupovića koji je sve to dozvolio kao sudija, a kasnije da smijene i sami sebe pošto su banda nesposobna koja sve to toleriše... jer ovo nije prvi put....jel treba da kamenjari sa pecare ponovo zapale javno zastavu BiH, kao što su zapalili u utakmici protiv Želje prije 15 godina.
Last edited by sole2mio on 18/05/2017 09:32, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13686 Re: KUP BiH
Ne slave oni trofej, cak je i trener podvukao da im je ovo bila jedina opcija izlaska u Evropu.
-
nema me tamo
#13687 Re: KUP BiH
Dobro ba zviždali i cao kao da se nesto drugo ocekivalo na ovom brdovitom balkanu.
A najviše pogađa ove što nemaju 5 gostovanja odrađenih uz voljeni tim.
-
sumirprimus
#13688 Re: KUP BiH
i tako jos jedan baksuzan kup dabogda ga ukinuli...
navijanje ko rinaka..preuzeli od hrv repke, mi hrvati .. i ono u boj u boj
fula crnkica,kao i sam odabir igraca za penale
reklame u po penala
a tek ona pokupljena zvaka hebibovica

navijanje ko rinaka..preuzeli od hrv repke, mi hrvati .. i ono u boj u boj
fula crnkica,kao i sam odabir igraca za penale
reklame u po penala
a tek ona pokupljena zvaka hebibovica
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#13689 Re: KUP BiH
Kazne ce biti smijesne, do 5000,00 km, da ne bi bilo majorizacije
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#13690 Re: KUP BiH
Top: Hebibovic
FLOP: Crnkic
Zao mi je sto niste uzeli kup, ne mogu da vjerujem kako ih niste dobili na Kosevu
FLOP: Crnkic
Zao mi je sto niste uzeli kup, ne mogu da vjerujem kako ih niste dobili na Kosevu
- Pitarrr82
#13691 Re: KUP BiH
Kao da odavno nisu dvostruki arsini pa se cudimo, nekom grb ARBIH pa se prekida utakmica a nekom HVO-a itd itd pa nikom nista...
-
sumirprimus
#13692 Re: KUP BiH
ma ja ba bh standard al po jusu 
nista sto dosad nismo vidjeli i culi..
nego neke pite su dosle na trEbinu? kako dodjose?
-
nema me tamo
#13693 Re: KUP BiH
automsumirprimus wrote:ma ja ba bh standard al po jusu
- AmiĐa_Idriz
#13694 Re: KUP BiH
Pobogu kakve veze ima broj gostovanjanema me tamo wrote:Dobro ba zviždali i cao kao da se nesto drugo ocekivalo na ovom brdovitom balkanu.
- SmokingMan
#13695 Re: KUP BiH
Kukavički pristup u prvoj utakmici je u konačnici bio i presudan,sada bi se neki vadilina penal sa pričom tipa da smo dali gol iz penala bilo bi vako-onako,to zapravo dovoljno govori koliko smo taj dan bili loši i nikakvi,nemoćni i jadni.Revanš je bio jedna sasvim druga slika,gdje smo bili znatno konkretniji od Širokog,ali opet to nije bilo dovoljno da se savlada izvikana Lištica koja u dvije utakmice nije pokazala ništa posebno.Utakmica je i imala svoga tragičara,ali eto...Svaka čast ekipi na borbenost,iznenadili su me....
Na poslu sam ali ga jedva obavljam.Sjeban sam u doboj mjeri.Još mi se pred očima iznova i iznova premotava ona situacija.
Na poslu sam ali ga jedva obavljam.Sjeban sam u doboj mjeri.Još mi se pred očima iznova i iznova premotava ona situacija.
- insaneinthebrain
#13696 Re: KUP BiH
previse se njima pusta i tolerise, isto kao i majoriziranim u manjem entitetu onomad proslih godina. al sve valjda za mir u kuciTomahawk11 wrote:Meni samo nije jasno...gadjaju linijskog, ne daju korner da se izvede, ubacuju baklje na teren, povrijedjene igrace gadjaju....i sve to je bez incidenta?!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13697 Re: KUP BiH
Ma koji vise mir, eto im ako im se ne svidja, nek istupe iz lige i mirna Bosna!insaneinthebrain wrote:previse se njima pusta i tolerise, isto kao i majoriziranim u manjem entitetu onomad proslih godina. al sve valjda za mir u kuciTomahawk11 wrote:Meni samo nije jasno...gadjaju linijskog, ne daju korner da se izvede, ubacuju baklje na teren, povrijedjene igrace gadjaju....i sve to je bez incidenta?!
- UnKnownBA
#13698 Re: KUP BiH
Džaba, koliko god se trudio da uvjerim sam sebe u regularnost ove utakmice i kompletnog kupa ne ide. Sve mi ovo djeluje kao niskobudžetna holivudska produkcija. Ko hoće neka se smije ali tako je.
- SmokingMan
#13699 Re: KUP BiH
Takve stvari će se iznova i iznova ponavlajti,ali sreća pa nam pretkola mogu pokazati gdje nam je zapravo mjesto.Teško da će neka ekipa iz PL u narednih 20 godina vidjeti grupne faze.UnKnownBA wrote:Džaba, koliko god se trudio da uvjerim sam sebe u regularnost ove utakmice i kompletnog kupa ne ide. Sve mi ovo djeluje kao niskobudžetna holivudska produkcija. Ko hoće neka se smije ali tako je.
Last edited by SmokingMan on 18/05/2017 08:40, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#13700 Re: KUP BiH
Ma prvo je bruka da drzavna TV ne prenosi finale kupa, pa onda sve ostalo.